Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
577 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 577 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 40]

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κοριτσια.τι κανετε?χαθηκατε ολες απο χτες.τελικα ο στρατος εχει ιωση.ελπιζω να την γλυτωσει ο μικρος.σημερα εχει ενα 37.3 και αυριο θα ειναι απυρετος μου ειπε η παιδιατρος.μπορει μου ειπε να βγαλει και μικρα μικρα σπυρακια μετα που θα τελειωσει ο πυρετος.

maria1984

maria1984
Μανουλες καλημερα...Που χαθηκατε ολες?Ειρηνη μου περαστικα ξανα στον μικρο κ μακαρι να μην βγαλει σπυρακια στο σωματακι του...Κι εμεις το ειχαμε περασει πριν λιγο καιρο αυτο 3 μερες πυρετο κ αλλες 3 μερες εξανθηματα αλλα περασαν μονα τους ευτυχως γιατι 1 αλλο μωρο που επαθε το ιδιο χρειαστηκε να παρει κορτιζονη για να του φυγουν....

eirini2

maria1984 έγραψε:Μανουλες καλημερα...Που χαθηκατε ολες?Ειρηνη μου περαστικα ξανα στον μικρο κ μακαρι να μην βγαλει σπυρακια στο σωματακι του...Κι εμεις το ειχαμε περασει πριν λιγο καιρο αυτο 3 μερες πυρετο κ αλλες 3 μερες εξανθηματα αλλα περασαν μονα τους ευτυχως γιατι 1 αλλο μωρο που επαθε το ιδιο χρειαστηκε να παρει κορτιζονη για να του φυγουν....
ευχαριστω μαρια μου.κι εγω ελπιζω να μην χρειαστει τιποτα.η παιδιατρος μου ειπε οτι μπορει να βγουν μπορει και οχι.θα δειξει.

mamameli

Καλησπερα!!

Μπαινω απο το γραφειο βιαστικα!

Ειρηνη περαστικα σας!Ιωσουλα ειναι των τριων ημερων ..θα περασει μολις κανει τον κυκλο της!

Η Μελινα καλα στο νηπιαγωγειο..ετσι ειπε ..ζοριστηκε στις τουαλετες λιγο που ειναι τουρκικου τυπουRolling Eyes 
Αλλο ειναι που μας εδωσαν ενα καρο οδηγιες για τα διαδικαστικα και κανενας δεν τα εφαρμοσε...και οχι τιποτα δυσκολο ή ακριβο..μιλαω για τους γονεις!και νιωθει εξωγηινακι το δικο μου που το εστειλα στην εντελεια!
Τελος για πρωτες μερες θα ειναι μικρο το ωραριο.Καποια στιγμη θα αρχισει και το ολοημερο προγραμμα.

Ο μικρος βγαζει δοντια!Ποναει πολυ αυτες τις μερες..περπαταει οταν ξεχνιεται αλλα οταν το σκεφτεται δισταζει ακομα!Αυριο κλεινουμε 10 μηνες!

Δεν μου φτανει το 24ωρο!!!!Θελω εξτρα 2-3 ωρες τουλαχιστον!!!

Φιλακια πολλα!!!Αν δεν μπω ...καλο σκ!!!!

maria1984

maria1984
Μαρια ευχομαι το Μελινακι να εχει γρηγορη κ καλη προσαρμογη στο νεο της σχολειο...Οσο για τον μικρο Δημητρακι δεν παιζεται με τιποτα αφου αρχισε να κανει μονος του βηματακια...Υπομονη κ εσυ με τα δοντια ...Κ η δικια μου ολη μερα τρωγεται κ βαζει οτι βρει παλι στο στομα της αλλα τουλαχιστον δεν γκρινιαζει...Οσο για το 24ωρο δεν φτανει με τιποτα...
Η μπεμπα σημερα ειπε πρωτη φορα μαμ κ απλωνε τα χερακια της να την παρω αγκαλια ,τωρα δεν κερω αν εννοουσε μαμα η κατι αλλο επισης μερικες μερες τωρα φωναζει την θεια μου αγγελία απο το βαγγελια αλλα το λεει πολυ ξεκαθαρα κ εχει πολλη πλακα....

mamameli

Μαρακι αστέρι η δικιά σου στην ομιλία!
ψυχούλα μου!
Πως μου θυμίζει τη Μελίνα και στο φαγητοη και στη γλώσσα!
Να τη χαίρεσαι!

Ευχαριστ´ω πολυ για τις ευχές!
κορίτσια άκυρο...
Μόλις γύρισα σπίτι ο Δημήτρης τόλμησε....και έκανε μερικά βηματακια συνειδητά και γελούσε απο Χαρά!

Οπότε περπατοπιτα και εμείς!

Φιλακια πολλα!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Μελινομαρία μου μπράβο για το γαμπρούλη μου!!!!Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 40 215994 Καλά κυνηγητά από εδώ και πέρα (όχι πως δεν κυνηγούσατε, αλλά τώρα σε άλλους ρυθμούς, εεεWink Καλή προσαρμογή και στη Μελίνα! Μη σας απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι, εσείς να είστε εντάξει... Wink 
Ειρηνάκι μου περαστικά σας! Και η Λυδία την πέρασε αυτή την ίωση με 3 μέρες πυρετό και άλλες 3 εξανθήματα. Δεν ήταν κάτι τρομερό... Απλώς μας το χάλασε γιατί ήμασταν στις διακοπές... Με την ευκαιρία να αναφέρω ότι παίζουν τρελά οι ιώσεις αυτές τις μέρες. Πέρασε ο άντρας μου από την παιδίατρο και το ιατρείο της ήταν τίγκα, και δεχόταν συνεχώς τηλεφωνήματα από γονείς με άρρωστα παιδάκια... Πφφ... καλή χρονιά να έχουμε...
Μαράκι μου μπράβο στο κοριτσάκι σου!!! Προχωράει στην ομιλία με γοργούς ρυθμούς... Και μιας και αναφέραμε την ομιλία... Σήμερα την έγραψα στο βίντεο να της λέω "Λυδία" και να επαναλαμβάνει "Λυδία" η ψωνάρα μου, χαχαχα! Πιστεύω είναι μικρό το βίντεο και αν καταφέρω κάποια στιγμή θα το ανεβάσω και φέης...

Κατά τ' άλλα η γκρίνια συνεχίζεται και τα δοντάκια άφαντα... Σήμερα (χρόνια πολλά για τα μηνογενέθλιά σας Μελινομαρία μου!) γιορτάζει και ο αντρούλης μου... να τον χαίρομαι, χιχιχι! Σας φιλώ για να ξεκουραστώ γιατί αύριο θα βολτάρουμε!

eirini2

καλημερα κοριτσια.σημερα πολυ καλα ο στρατος.

μαμαμελι καλη προσαρμογη στην μελινα.και καλα τρεξιματα με τον δημητρακη.

αλικη να τον χαιρεσαι τον αντρα σου.εχω κι εγω τον αδερφο μου που γιορταζει σημερα.οντως εχει πολυ κοσμο στην παιδιατρο.να φανταστεις εμας μας ειπε να παμε να τον δει την ωρα που ανοιγει το ιατρειο γιατι γινεται χαμος τωρα τον σεπτεμβριο.προς το παρον εξανθημα δεν εχει βγαλει.σημερα ειναι απυρετος.καλα να περασετε στην βολτα σας.

μαρια κρητικια μια χαρα η μικρη σου.τα αγορια ειναι πιο πισω στο θεμα της ομιλιας οποτε δεν περιμενω να μιλησει τοσο νωρις ο αντωνης.ο σταρτος 1,5 χρονων ηταν οταν αρχισε να λεει περισσοτερες λεξεις απο το μαμα,μπαμπα,παππου,γιαγια.

maria1984

maria1984
Μανουλες τι κανετε?Αλικη να χαιρεσαι τον αντρα σου κ εσυ Ειρηνη τον αδερφο σου,μαλλον πως ο μικρος δεν θα βγαλει σπυρακια αφου δεν εχει βγαλει ακομα...Κι εμεις την Τεταρτη που ειχαμε παει στον γιατρο ,ευτυχως τον ειχα παρει τηλ κ πηγαμε αμεσως μολις ανοιξε το ιατρειο του γιατι ηταν φουλ απο ραντεβου μετα με αρρωστα παιδακια κ μου ειπε να παω πρωτη για να μην προλαβει να ερθει η μικρη σε επαφη με αυτα...Ακομα δεν μπηκε το φθινοπωρο κ ξεκινησαν κ αυτες....Αλικη δεν εχω μπει ακομα στο φεις να δω αν ανεβασες το βιντεο αλλα μακαρι να τα καταφερες να δουμε την μικρη Λυδια να λεει το ονομα της,τρελαινομαι οταν τα βλεπω τα μικρα σε βιντεο να μιλανε η να κανουν διαφορα πραγματα....Εμεις προχθες της πηραμε 1 τσαντα νηπιαγωγειου κ βαζω τα πραγματα της μεσα γιατι η αλλη ηταν μεγαλη κ με ειχε κουρασει κ ολη μερα φωναζει τσιαντα κ την θελει...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανούλες! Κάναμε τη βόλτα μας σήμερα, μια χαρά! Στο mall πήγαμε δηλαδή και καθίσαμε και για φαγητό... Πήρα όμως μια μικρή λαχτάρα λίγο πριν φύγουμε όταν μπήκαμε στο Παπασωτηρίου για βιβλία και άφησα τον άντρα μου με τη Δανάη για να πάω σε άλλο τομέα με τη Λυδία στο καρότσι. Σε κάποια φάση η Δανάη του είπε "πάω στη μαμά" και έφυγε. Κι εκείνος δεν την ακολούθησε ρε κορίτσια..!!! Η Δανάη νόμιζε ότι είχα βγει έξω από το μαγαζί και τους περίμενα, οπότε πήγε απ' έξω και κάθισε στο σκαλάκι μόνη της!!! Θεε μου, πώς δεν την βούτηξε κανένας... Ξαφνικά βλέπω τον δικό μου να βγαίνει προς το ταμείο, με βλέπει και μου λέει "πού είναι η Δανάη;"... Καλά, πάγωσα... τρέξαμε κι ευτυχώς τη βρήκαμε γρήγορα... Τι να σας λέω τώρα... Θύμωσα πολύ μαζί του ρε κορίτσια, αλλά δεν του έκανα και σκηνικό γιατί είχε τη γιορτή του. Είμαι όμως παράλογη; Καλά, η Δανάη τα άκουσε να πω την αλήθεια... Αλλά παιδί είναι ρε γμτ!

Ειρηνάκι μπράβο σας που συνήλθατε! Δεν είναι απαραίτητο να βγάλει εξανθήματα, καλύτερα που δεν έχετε! Μα τι πράγμα είναι αυτό, φέτος οι ιώσεις δε σταμάτησαν ούτε το καλοκαίρι... Εμείς μάλλον την Τρίτη θα πάμε παιδίατρο με τα μικρά, νόμιζα πως είχαμε εμβόλιο, αλλά τελικά το επόμενο είναι στους 15 μήνες (mmr). Και με την ευκαιρία σήμερα γινόμαστε 10 μηνών. Μα θα το ξαναπω, πώς περνάει έτσι ο καιρός;

Μαράκι "τσιάντα" η δικιά σου... Φοβερή! Καλά, εμείς δεν έχουμε τέτοιο λεξιλόγιο ακόμα! Αλλά το Λυδία καλά το λέμε, εεε; Χαχα, το είδες το βιντεάκι νομίζω...! Το ανέβασα μόνο για εσάς και κάποιους δικούς μου... Ειρήνη μου δεν είναι τόσο θέμα φύλου όσο θέμα παιδιού! Η Δανάη μίλησε όταν ήταν 20 μηνών (μέχρι τότε μόνο μπαμπα, μαμά, παπα και αυτά τα ξεκίνησε από 10 μηνών να φανταστείς), αλλά έκανε έκρηξη και τα είπε όλα μαζί. Τώρα πια μιλάει χρησιμοποιώντας και πολύ δύσκολες λέξεις, για την ηλικία της. Προχτές μου είπε να μου φτιάξει μια κατασκευή!

Άντε, σας καληνυχτίζω τώρα, αύριο θα πάμε στους δικούς μου για φαγητό, ο άντρας μου θα δουλέψει το πρωί, οπότε θα είμαι μόνη με τα 2... καταλαβαίνετε... χιχι!

maria1984

maria1984
Αλίκη φαντάζομαι την λαχτάρα που θα πήρες κ ευτυχώς που η Δαναη δεν απομακρύνθηκε από το μαγαζι να χαθεί ... Καλα το βιντεακι τέλειο το είδα μαζι με την μπεμπα και έπαιζε παλαμάκια ... Κ εμένα μην φανταστείς ότι λέει πολλα απλα λέει παραξενες κ λίγο δύσκολες που κ που ... Εμένα άρχισε να με λέει μαμ κ τον πατέρα της νταντα αλλα όλη μέρα φωνάζει έλα γιαγια άντε σαν πρόταση κ το τσιαντα επειδη γελουσαμε οταν το πρωτο είπε ... Α της έλεγα κ για το φεγγάρι κ μου το είπε αγγαρι...

mamameli

Καλησπέρα!

Αλικακι μου τρόμαξα...Παναγία μου αυτα δεν τα μπορω..τέλος καλο όλα καλα!
Τι να σου πω τώρα για τον άντρα σου..να τον χαίρεσαι για τη γιορτη του χχχχ!Πως τα κάνουν κάτι τέτοια...
καλα η Λυδία τέλεια!Πω πω!Εμάς λέει μαμ ,μαμ μαμ εμένα και μπαμπ τον μπαμπα του και το κλασικό άντε άντε!Μην ξανακοκορευτω για τη Μελίνα..τι Γρηγόρη σε όλα της..φτάνει!
κι εσεν αΜαρακι μου φτου φτου η κοπέλα σου!Μια τάξη μεγαλύτερη στην ομιλία!χιχιχ!
Ειρηνη μου πως ειναι τα μωρα;

Το Μμρ κοριτσάκια μου γινεται στον 15 μήνα και πριν το
κάνετε σιγουρευτειτε οτι δεν έχετε αλλεργία στο αβγό γιατί έχει μέσα και γι αυτο το κάνουν αργά...
Η αγαπητή σας αλλεργιολογος χαχαχα!
Οποίος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι!

Άντε καλη μας νύχτα!

eirini2

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.ο σταρτος αναρρωσε αλλα τωρα εχουμε τον μπαμπα απο χτες με πυρετο.μαλλον κολλησε.και ξερετε πως ειναι οι αντρες οταν αρρωσταινουν.

αλικη μεγαλη λαχταρα πηρες.οι αντρες γενικως δεν δινουν και πολυ σημασια κι εμας μας λενε υπερβολικες.ευτυχως ολα καλα με την δαναη.εγω παντως θα του την ελεγα κι ας ηταν η γιορτη του.το βιντεακι εγω δεν το βλεπω γιατι?

maria1984

maria1984
Κοριτσια τι κανετε?Ευχομαι να περασετε μια τελεια Κυριακη...Εμεις απο την ωρα που ξυπνησε η μικρη ειμασταν βολτα κ ηρθαμε πριν λιγο σπιτι κ επεσε ξερη...Πιστευω να καταφερει να κοιμηθει κανενα 2ωρο να ξεκουραστω κ εγω λιγο...Λοιπον τοσο καιρο ελεγα οτι δεν μπουσουλαει ακομα μονο σερνεται στο πατωμα κ το μεσημερι που ειχαμε παει στης γιαγιας μου κ την εβαλα στο χαλι αρχισε κ μπουσουλουσε με μεγαλη ανεση ,μετα την εβαλα στο πατωμα κ σερνοταν αρα δεν το εκανε τοσο καιρο γιατι μαλλον πονουσαν τα γονατα της κατω αλλα κ εγω δεν το ειχα σκεφτει,σημερα το απογευμα θα στρωσω 1 χαλι στο σαλονι μου γιατι ειδα οτι διασκεδαζε να μπουσουλαει...

Ειρηνη μου περαστικα κ στον συζυγο τωρα κ μακαρι να μην ξανακολλησει κανενα απο τα μικρα...

Μαρια πως παει ο μικρος Δημητρης?του εδωσες τελικα το βιολογικο κοτοπουλο που ελεγες?Ειχε κανενα θεμα με την αλλεργεια?

eirini2

και ναι κολλησε και ο μικρος.και ο πυρετος δεν πεφτει.ολη μερα στο μπανιο την εχουμε βγαλει.μεχρι να ερθει το 3ωρο να δωσω αντιπυρετικο.ωραια θα περασουμε και σημερα παλι.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα και απο εμας τους ταλαιπωρημενους
Ρε παιδια καταρρεωωωωωωωωωωω
Θελω τη μαμα μουουουουουυυυυυυυυυυMανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 40 534787 

Ας παμε πρωτα στα δικα σας
οτι θυμηθω

Αλικη να χαιρεσαι τον αντρα σου (κυριολεκτικα και μεταφορικα, με πιανεις?Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 40 4872 ) Μα τι ειναι τουτοι ρε σεις? Και μενα ο δικος μου ωρες ωρες κοιμαται ορθιος.

Ειρηνη, να χαιρεσαι και συ τον αδερφο σου. Δεν προλαβα να πω περαστικα για τον Στρατο, λες οτι συνηλθε. Διαβαζω για τον αντρα σου και αμεσως μετα για το μωρο. Τι θα κανουμε ρε σεις φετος? Οντως δεν σταματησαν καθολου οι ιωσεις. Ε, μα ειναι βρωμοκαιρος. Περαστικα σας.

Μαρακι βιαστικη πολυ η δικια σου. Γλωσσοκοπανα πρωτη θα μας βγει!

Να θυμομουν και τιποτα αλλο καλα θα ηταν, αλλα συγχωρηστε με....

Εμεις....
η Ευη με το σχολειο τελεια προς το παρον. τα πηρα ασχημα χθες γιατι ειχε ερθει μια φιλη μου με τα παιδια της και ο μικρος της βρηκε ψαλιδι στα σχολικα και εκοψε ενα βιβλιο της μικρης και αυτη εκλαιγε με μαυρο δακρυ γιατι δεν ειναι σωστο να χαλαμε τα βιβλια, λεει. Λογικα θα παω αυριο να το αγορασω. Και δεν εφτανε αυτο, μετα της εσκισε το κουτι με τις ξυλομπογιες. και παλι κλαμα η δικια μου. και ειχε και δικιο το παιδι. πιο πολυ ομως τα πηρα με τη φιλη μου, η οποια το μονο που του ειπε ηταν γιατι το εκανες αυτο? και με τον αντρα μου που μαλωνε την Ευη γιατι δεν ειχε κρυμενα τα πραγματα της. Ευτυχως εβαλε ο αντρας της τα πραγματα στη θεση τους λεγοντας οτι η δικια μου ειχε τα πραγματα της εκει που επρεπε "στο γραφειο της" και αδικα της φωναζε ο δικος μου. (ολοκληρο κατεβατο, αλλα μου την εδωσε ασχημα)

Ο μικρος εχει τα χαλια του. Εδω και μερες σταζει η μυξα σαν βρυση.
και δυο μερες μου κανει εναν ψιλοπυρετο μεχρι 38,1. Απιστευτη γκρινια. Εσκασε το δευτερο δοντακι και μολις τωρα ειδα να ξεπροβαλει και το τριτο. Μαζεμενα τα βγαζει, το ενα πισω απ το αλλο.

Εγω ειμαι κουρασμενη, απογοητευμενη, ολα τα καλα. Ποτε θα γινω πλουσια επιτελους?

Αυτα προς το παρον.
Α, καποια ρωτησε για την Αθανασια. Καλα ειναι. Το αλλο σκ βαφτιζει τον γολιαθ (τεραστιος ειναι)
Ο δικος μου με το ζορι εφτασε τα 9 κιλα (τρωει πολυ καλα) και 73 ποντους. Εκεινος ειναι ισα με 13 κιλα και πανυψηλος. Τρεχει η κακομοιρα και αυτη και δεν φτανει και δεν εχει και υπολογιστη, μια φτιαχνει, μια χαλαει.
Αυτα
Φιλια πολλα.Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 40 417472 Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 40 417472 

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέραααα! (νωρίς μπήκα σήμερα, εεε; Laughing ) Σήμερα πήγαμε στους γονείς, όπως λέγαμε και μετά βολτίτσα στο πάρκο και στην παιδική χαρά (εκεί τα πήρα λίγο με μια μαμά που άφησε ξέμπαρκο το κοριτσάκι της που ήρθε φουριόζικο στην κούνια της Λυδίας και πήγε να την πιάσει από το λαιμό για να την... βγάλει!!!). Ε, μετά γυρίσαμε να μαζευτούμε. Πολλή γκρίνια όμως η Λυδία τελευταία μέχρι να κοιμηθεί. Και να πω ότι σκάει κανένα δόντι... Στο μπάνιο πλέον δυσκολεύομαι μόνη μου. Σηκώνεται όρθια και προσπαθεί να βγει. Μετά προσπαθεί να φύγει από την αλλαξιέρα (μου έριξε κι ένα κατούρημα και μετά χαχάνιζε η πονήρω) και μετά δώστου πάλι να προσπαθεί να σηκωθεί και κλάμαααα πολύ επειδή δεν την άφηνα μέχρι να την ντύσω! Απαπα, η Δανάη δεν ήταν έτσι βρε κορίτσια...

Ειρηνάκι μάλλον έχεις δίκιο για το βιντεάκι. Το ανέβασα 2 φορές γιατί έκανα πατάτα και δεν έβαλα όλα τα άτομα που ήθελα να το δούνε, αλλά τελικά ούτε και τη 2η φορά το έκανα σωστά. Τώρα μόλις το ανέβασα ξανά μόνο για εσάς που δεν το βλέπατε, πιστεύω να το δεις τώρα, χιχι!
Πωπω, άρρωστοι μπαμπάς και μικρός; Περαστικά σας το συντομότερο! Σας τσάκισε αυτή η ίωση ρε γμτ...

Μαρκέλλα μου έχεις 1000 δίκια για το παιδάκι της φίλης... Άμα ήταν βιβλίο των παιδιών της θα την έκοπτε περισσότερο μάλλον... Άτιμη οικονομική κρίση τι μας έχεις κάνει... Πωπω, καλέ 13 κιλά ο "μικρός" της Αθανασίας; Την έφτασε τη Δανάη, αχαχα! Η Λυδία πάντως παίζει να μην είναι ακόμα 8, θα τη ζυγίσουμε αύριο ή μεθαύριο (το πιθανότερο) στην παιδίατρο... Εσείς μια χαρά είστε ρε συ. Τι ήθελες, να σηκώνεις 13 κιλά στην αγκαλιά σου; Πακέτο... Τουλάχιστον θα γίνει άντρακλας πες της!

Μελινομαρία μου συγχαρητήρια κι από εδώ για τα πρώτα σας περπατήματα! Και τα "πατουσάκια" σας τέλεια, να μπορούσες να μας έστελνες κι από εδώ, χιχι! Για το mmr το ήξερα αυτό με το αυγό. Αλλά εμείς θα το δοκιμάσουμε μόλις χρονίσουμε εκτός απροόπτου, οπότε θα ξέρουμε... Εσείς πώς πάτε με τις αλλεργίες, αλήθεια;
Θα το πω πάλι, μη συγκρίνεις μωρέ τα ζουζούνια σου, το ότι αργεί να κάνει κάποια πράγματα σε σχέση με την αδερφούλα του δε σημαίνει απολύτως τπτ, θα με θυμηθείς....

Μαράκι μου άκου που σου λέω, φοβερή η μικρή σου! Και στην ομιλία είναι μπροστά, και στα "κινητικά" θέματα. Καλά κάνει και αποφεύγει το πλακάκι, λογικό δεν είναι να πονάει; Καλά μπουσουλήματα λοιπόν!

Α, σας ευχαριστώ και για τις ευχές! Όσο για το θέμα που χάσαμε τη Δανάη, ευτυχώς τη βρήκε πολύ γρήγορα, πριν με πιάσει πανικός. Οπότε είπα να μην χαλάσω τη μέρα, άλλωστε κι ο ίδιος τρόμαξε, πιστεύω πως κατάλαβε. Επίσης, μου είπε ότι ουσιαστικά την "έχασε" μόνο για ελάχιστα δευτερόλεπτα, δηλαδή μόλις την είδε να στρίβει πήγε να ακολουθήσει. Όμως εκείνη έφυγε γρήγορα. Εννοείται ότι δεν είναι δικαιολογία, και σήμερα του τα είπα λίγο καλύτερα, αλλά με ανακούφισε λιγάκι το γεγονός ότι δεν την είχε χάσει για ώρα, όπως φοβήθηκα αρχικά...

Αυτά, σας αφήνω τώρα γιατί μια νέα εβδομάδα ξεκινά και με χρειάζεται δυνατή για άλλη μια φορά...

mamameli

Λίγο πριν κλείσουν τα ματακια μου...

Ειρήνη περαστικά σας και πάλι!
Τι ειναι αυτο φέτος...δεν σταματησαμε...

Μαρκελλα μου κουραγιο γλυκια μου..τελευταία προσπαθω να πείσω τον εαυτο μου να μη στεναχωριεται γα τίποτα μια που η ζωη ειναι τόσο μικρη και αυτα τα καλύτερα χρόνια μας!
Καλα για τη φίλη σου τι να πω..

Αλικακι ναι πρέπει να σταματήσω να συγκρινω τα παιδια μου αλλα το κάνω στατιστικά περισσότερο...όχι πως ανησυχώ!
Αχ με την αλλαγη της πανας και σε μας μάχη γινεται!Αυτο
για τ αβγό το είπα έτσι ως πληροφορία για οσους δεν το ξέρουν!Με τόσο διάβασμα ρε κορίτσια να μεταδιδω και κάτι...γιατρός κοντευω να γίνω!

Με την αλλεργία πάμε καλύτερα..τα εμβόλια δεν μας
υποτροπιασαν τις δυο τελευταιες φορές...κροκο αβγου θα φάμε σε πέντε μέρες και βλέπουμε!Μαρακι κοτόπουλο βιολογικό μόνο τρώμε εδω και δυο μήνες..γενικά όλα βιολογικά τα παίρνουμε για το μωρο !Και για μένα τα κρέατα..νομίζω έχουμε πρόοδο και ίσως σε δυο μήνες να αρχίσω εγω να τολμαω πράγματα..τουλάχιστον τροφές που περιλαμβάνουν ίχνη γάλακτος όχι γαλα και μοσχάρι ακόμα..φοβάμαι!Θέλω να γίνει ενός πρωτα όμως!Πλέον μου έγινε συνήθεια..δεν ζηλεύω καθόλου τους άλλους..
Φτιαχνω χειροποίητα πράγματα που βοηθάνε στη επούλωση
του εντέρου και απεχω απο τα αλλεργιογονα...φυσικά όλα αυτα γιατί νούμερο ένα στη θεραπεία ειναι ο θηλασμος!

Άντε να κοιμηθώ..αύριο πρωινο ξύπνημα!

Φιλακια πολλα και ας ανοίξει κάποιος το νέο μας θεματακι!

Μουτς!

eirini2

καλημερα.ειμαι πτωμα.θελω υπνο οπωσδηποτε.ευτυχως αρχισε να πεφτει ο πυρετος του αντωνη.χτες την βγαλαμε ολη μερα στο μπανιο.δεν ειναι οτι εκανε πυρετο αλλα δεν επεφτε με τα αντιπυρετικα και τον εκανα μπανιο και μετα απο μιση ωρα ξαναανεβαζε και παλι μεσα στο μπανιο μεχρι να περασει το 3ωρο να δωσω αντιπυερτικο.αυτα μεχρι τις 1 τα μεσανυχτα που του εδωσα ντεπον και τον εκανα μπανιο και μετα επεσε ο πυρετος.ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα.ο αντρας μου εφυγε στην δουλεια το πρωι και ειχε πυρετο.μονο εγω εμεινα.ελπιζω να μην κολλησω αν και στον παιδικο ποτε δεν κολλουσα απο τα παιδια.

μαρκελλα σε νιωθω με την κουραση και μπραβο και στην φιλη σου που δεν ξερει να μαλωσει το παιδι της.ο αντρας της ομως σωστος.μεγαλο το μωρο της αθανασιας.ο καημενος νονος/νονα που θα το κραταει θα τα δει ολα.

αλικη το ειδα το βιντεο κουκλιτσα η λυδια.

μαμαμελι αντε να τελειωνετε με τν αλλεργια σιγα σιγα.αφου θα ξεκινησετε κι αυγο που εμεις που δεν εχουμε αλλεργια το ξεκιναμε στον χρονο οπως και το ψαρι.

δεν θυμαμαι κατι αλλο.παω να μαγειρεψω.

maria1984

maria1984
Μανουλες τι κανετε?Εγω σημερα το πρωι εστρωσα 1 χαλι στο σαλονι για να παιζει η μικρη ,εβγαλα κ το τραπεζακι στην ακρη γιατι με την φορα που εχει παρει θα χτυπουσε σιγουρα σε καμμια γωνια,μολις αδειασε ο χωρος κ την εβαλα τρελαθηκε η κυρια κ αρχισε να μπουσουλαει γρηγορα γρηγορα ,να προσπαθει να σκαρφαλωσει στον καναπε σε σημειο που κρεμιοταν για να ανεβασει τα ποδια της πανω κ το πιο παραξενο ηταν που ενω ηταν καθιστη προσπαθουσε να σηκωθει μονη της κ τα καταφερνε μεχρι 1 σημειο αλλα μετα επεφτε...Κι εμεις εχουμε προβλημα οταν της αλλαζω το παμπερσ γιατι στριφογυριζει κ δεν καθεται με τιποτα μεχρι που βαζει τα κλαματα αλλα τωρα επειδη δεν το αντεχα ολο αυτα καθε φορα την ωρα που ειναι να την αλλαξω της ανιγω την τηλεοραση για 1 λεπτο κολλαει εκει κ ξεχνιεται κ ετσι την αλλαζω κ μετα ξανακλεινω την τηλεοραση,στην αλλαξιερα δεν καθεται με τιποτα εδω κ καιρο μονο οταν την βγαζω απο το μπανιο...Με το μπανιο εμεις δεν εχουμε προβλημα,ευτυχως δεν σηκωνεται εκει ακομα πανω,της δινω το σφουγγαρι κ το αφρολουτρο της κ απασχολιεται κ ετσι ειναι ησυχη...Μαρκελλα 13 κιλα ο μικρος της Αθανασιας,μπραβο του αυτος εγινε ολοκληρος αντρας πια...

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!!!
Ξέρω ξέρω έχω χαθεί αλλά η κατάσταση συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο. Η μαμά ακόμη είναι στα χάλια της και από αυτό το μήνα ξεκινάμε νέα εξορμηση στους γιατρούς μπας και βρούμε καμία λύση...Ο μικρός δόξα τον Θεό είναι μια χαρά 11.200 και 75 πόντους. Δεν μπουσουλάμε αλλα έχουμε βρει την λύση να πλησιαζουμε ό,τι θέλουμε με το να κυλάμε σαν βαρελάκι. Η παιδίατρος μας είπε οτι μέσα σ'αυτή την εβδομάδα θα καταφέρει να σηκωθεί από ξαπλωτος σε καθιστή θέση αρκεί να βρει κάτι που να του κεντρήσει το ενδιαφέρον. Αληθεια ξέρετε αν υπάρχει τρόπος για να τον βοηθήσω? Του έχω κρεμάσει παιχνίδια γύρω γύρω από το πάρκο αλλα δεν βλεπω καμία διαθεση.... ασε που στο παρκο ζηταει παντα βοήθεια για να βγει.
Δοντάκια έχουμε βγάλει τα δύο κάτω πριν 2 μήνες περίπου και από τοτε τιποτα...
Απο λεξούλες λέει μπα μπα μπα, ααα μπα μπα μπα, μα μα μαμα μαμ (αυτο το άρχισε πριν λιγες μερες που εκανα γενικη και κατέβασα κουρτίνες και για να τα τελειώσω ολα γρηγορα τον είχα αφήσει στον πατερα μου, από την στερηση αρχισε να με φωνάζει, ενώ τοσο καιρο που ημασταν αυτκολλητοι δεν με φώναζε...), πα πα πα, πρρρρρ και βγάζει σαλια και διαφορες αλλες τραγουδιστες κραυγουλες.
Κάτι αλλο που κάνει και μας εχει ξετρελλανει ολους είναι ο ψευτικος βηχας, κανω εγω οτι βήχω και το επαναλαμβανει και εκείνος!!! όσες φορες βήξω εγώ τόσες και εκείνος.... Είναι τρελλή πονηρόφατσα το μαναράκι μου!!!
Επίσης τον βαφτίσαμε!!! Τα περισσότερα τα καναμε χειροποιητα!!Τωρα θα μου πείτε πώς τα καταφερα (η μαμα μου στο κρεβάτι, ο μπαμπας μου φρεσκο εγχειρισμενος, ο αντρας μου να δουλεύει και κανένας να μην μπορεί να μου κρατήσει το παιδί ουτε για μια ώρα!!!) αυτο είναι αλλο θεμα....απλά κοντευα να κλατάρω!!! Ούτε όταν δούλευα 18ωρα δεν ήμουν έτσια!! Αλλα δόξα τον Θεό τελος καλό όλα καλά!!!Βαφτίστηκε και ο Κωνσταντινος μου...αχχχ το μαναράκι μου δεν εκλαψε ουτε μια στιγμή!!! Μονο την ώρα που μας χαιρετούσαν γιατι νύσταζε, μολις του έδωσα πιπίλα κοιμηθηκε!! Ήταν καταπληκτικός!!!
Τα δικά σας νεα τα διαβάζω κατα διαστήματα αλλα δυστυχώς δεν εχω χρονο να γράψω (κανω δουλειες και τρέχω για δύο σπίτια...). Διαβασα για αρρώστιες ακόμη και το καλοκαίρι (ευχομαι ο χειμώνας να πρωτοτυπήσει και να είναι καλύτερος!!), για περπατήματα και σκαρφαλώματα, για πολυλογουδες κρητικοπουλες, για "εξαφανίσεις" (ευτυχώς με αίσιο τέλος) στο mall, για βαπτίσεις, για μανούλες στα προθυρα νευρικής κρίσης και για πολλά αλλα που δυστυχως τώρα δεν τα θυμάμαι... Sad 
Πρέπει ομως να σταματήσω καπου εδώ την πολυλογία μου (αν αρχίσω δεν τελειώνω....) γιατί ειναι περασμένη η ώρα και σε λίγο ξημερώνει μια καινούργια μέρα!!!
Να είστε ολες καλά και να μου φιλήσετε τα ζουζουνακια σας!!!

eirini2

καλημερααααααααα.εχω ανοιξει καινουριο θεμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις