26 Απ: ΘΕΛΩ ΠΑΙΔΑΚΙ..ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ?????? Σαβ Ιουν 01, 2013 11:07 am
ede
Πρωταγωνιστής!!
Ναι μαρή το καταλάβαμε με το μέτρο λύσαξες Συμφωνούμε λέμε αλλά δεν μπορούμε να χωνέψουμε συμβουλές του τύπου ΄΄Δεν πειραζει που δεν έχεις βρακί να γοράσεις το παιδάκι έιναι χαρά και μεγαλώνει και με άερα''. Δεν είπε κανείς να πας 40 χρονών αλλά αν δεν μπορείς κιόλας εεεεε.............annamaria_i έγραψε:ede έγραψε:Αννα μαρία μου όταν καποια πράγματα τα φτιάχνεις χωρις βοήθεια απο τους γονείς, σπίτι, έπιπλα, δουλειά, γάμο κλπ τα κάνεις σιγά σιγα με την δουλειά σου. Είναι αναπόφυεκτο να φτάσεις 30 -32 χρονών ειδικά αν σπυδάζεις κιόλας και θέλεις το κάτι παραπάνω. Δεν ΄γινεται στα 25 σου να έχεις σπουδάσει, να έχεις βρει μια δουλεια να νοικιάσεις και να επιπλώσεις σπίτι κλπ. Οι περισσότερες γυναίκες με΄τα τα 30 τεκνοποιούν και ο κύριος παράγοντας έιναι και βιοποριστικός.Αααααα και ε΄γω θεωρώ το 40 υπερβολή αλλά αν δεν έχω μαντήλι να κλάψω ας το κάνω και στα 40 παρά να το κάνω νέα ''για να είμαι μικρη μαμά'' που ακούω και δεν έχω να του δώσω ούτε γάλα και να ζητάω απο πεθερές και μανάδες.annamaria_i έγραψε:Εγω δεν διαφωνω σε αυτο που λετε. Και ουτε θεωρω τα απαραιτητα που παρουσιαζετε υπερβολες. Ισα ισα. Ομως θεωρω υπερβολη το να λες θα φτασω μεχρι τα 35-40 για να κανω παιδι επειδη πρωτα πρεπει να τα εξασφαλισω ολα αυτα. Θελω να πω, κανοντας παιδι δεν σταματαει ενα ζευγαρι να εργαζεται. Στην προκειμενη περιπτωση η κοπελα πρεπει να λυσει αλλα θεματα πρωτα γιατι ειναι σε αλλο σταδιο και αρκετα νεα ωστε να μην βιαστει. Αλλα οχι να φτανουμε και 40 χρονων. Θελει ενα μετρο ολο αυτο πιστευω.
Φυσικα και συνηθως φτανεις μετα τα 30 να κανεις παιδι κατω απο αυτες τις συνθηκες. Δεν υπαρχει κατι κακο σε αυτο. Εγω μιλησα για την υπερβολη. Του να θελω να τα εχω φτιαξει ολα τα αλλα πριν κανω οικογενεια, και τελικα να φτανω 40 χρονων για να κανω το πρωτο παιδι. Επιπλεον, γιατι μαλλον δεν το εξεφρασα σωστα, ουτε θεωρω κακο να βοηθουν οι γονεις για καποια πραγματα. Οχι ομως να στηριζεσαι σε αυτους γιατι αν μενεις σπιτι τους, και σου δινουν χρηματα για τα βασικα τοτε σιγουρα δεν εισαι ετοιμος να γινεις γονιος. Απλα θελει ενα μετρο ολο αυτο. Αυτο ειπα μονο.