76 Απ: ΘΕΛΩ ΠΑΙΔΑΚΙ..ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ?????? Σαβ Ιουν 08, 2013 12:07 pm
halla
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
εγω συμφωνω με τον Αντωνη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
love4 έγραψε:Φιλη ιουλιανα κατανοω οτι περασες πολυ ασχημες στιγμες αλλα το αλλο ενδεχομενο ειναι να μην ειχες γεννηθει καν...ποιο προτιμας???
evianna80 έγραψε:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΙΟ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ,ΑΠΛΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΦΑΙ ΚΤΛ...ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΜΑΣ!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΚΕΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ Κ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!!!ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ!!!Κ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ,ΟΠΩΣ Κ ΕΓΩ...ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΟΥΛΩΣΕΙ...ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ...ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ,ΑΥΡΙΟ ΕΜΕΙΣ
Aυτο εννοω κ εγω παλια γινοταν κ ισως οι συνηθειες τις οικογεμειας να ναι τετοιες αλλα δεν ξερω βαση λογικης δικης μ παντα δεν θα μπορουσα ν τ κανω αυτο θα περιμενα λιγακηsp1978 έγραψε:το θεωρω τραγικο να μενει κανεις με τα πεθερικα του οσο καλοι και να ειναι και δεν αμφισβητο οτι καποιοι πεθεροι και πεθερες ειναι πολυ πολυ καλοι.ειναι ομως αφυσικο και προσωπικα για μενα δεν μπορω να φανταστω πιο δυστυχισμενο γαμο.στην τελικη και οι γονεις μου στα ωπα ωπα με ειχαν και με εχουν αλλα δεν θα μπορουσα να διανοηθω να συζουμε για μια ζωη εγω ο αντρας μου και το παιδι!!ποσο μαλλον τα πεθερικα που ειναι και ξενοι ανθρωποι.δεν μπορω να μπω στη λογικη αυτης της συγκατοικησης αρα ποσο μαλλον και στη λογικη του οτι δυο ανθρωποι που δεν πατανε στοιχειωδωσ στα ποδια τους αποφασιζουν να κανουν παιδι.μελαγχολω και που το σκεφτομαι.
evianna80 έγραψε:ANNAMARIA καλησπερα τι κανεις?
εχεις δικιο...αστο γιατι δεν θα βγαλουμε παλι ακρη κ αν αρχισουμε εμεις θα τελειωσουμε ξημερωματα....
evianna80 έγραψε:IOULIANA καλησπερα,
καταρχην θελω να σου πω οτι σεβομαι την καθε επιστημη(γιατι στην οικογενεια μου κ του αντρα μου εχουμε πολλους.η θρησκεια μας φυσικα τους σεβεται ΑΛΛΑ οχι οτι η επιστημη μοιαζει με την θρησκεια μας ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.εχω συναναστραφει με παρα πολλους ανθρωπους εκκλησιας κ επιστημης...Αν διαβασεις καλα δεν εθιξα τους επιστημονες αλλα νευριαζω με ΚΑΠΟΙΟΥΣ δηθεν επιστημονες που την βαζουν πιο πανω απο τον ΘΕΟ μας!!!ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ...η θρησκεια μασ εχει βγαλει πολλους επιστημονες π.χ ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ μεγαλος γιατρος ΑΛΛΑ χωρισ την δυναμη του θεου μας δεν θα μπορουσε να κανει τιποτα.ποσα παραδειγματα να σου πω απο ανθρωπους που ενω ηταν στο τελευταιο σταδιο της ζωης τους οι γιατροι τους ειχαν δωσει μερες ζωης κ με μια προσευχη σε καποιον ΑΓΙΟ εγιναν καλα.δεν λεω ΒΟΗΘΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αλλα την τελικη αποφαση την βγαζει μονο Ο ΘΕΟΣ!!!!!
τωρα τον αν παω εγω στην γιατρο κ οχι στον πατερ αυτο δεν θα στο απαντησω καν...μυαλο εχεις να καταλαβεις ΤΙ ΕΙΠΕΣ!!!!!!
Συμφωνώ μαζί σου αλλά και η μόρφωση κοστίζει αρκέτα άμεσα ή έμμεσα και πλέον τα πανεπιστήμια μας αδειασαν κορίτσια αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα ...love4 έγραψε:Εγω συνεχιζω κοριτσια να πιστευω οτι σχεδον ολοι οι ψυχικα υγιεις ανθρωποι ειναι χαρουμενοι με το γεγονος οτι καποιος τους χαρισε ζωη..ακομη και αν περασαν δυσκολα, ειναι στο χερι τους και στη διαπαιδαγωγηση που ειχαν απο τους γονεις τους να καταλαβουν τις πραγματικες αξιες στη ζωη καθως επισης ειναι στο χερι τους να προοδευσουν και να γινουν σπουδαιοι και μορφωμενοι ως ενηλικες ..Απο την αλλη υπαρχουν παιδια που οσα χρηματα ξοδεψουν οι γονεις τους για τη μορφωση τους καταφερνουν να τελειωσουν μετα βιας το σχολειο... και θεωρουν πως ενα καλο ρουχο η ενα ωραιο αυτοκινητο ειναι σημαντικα..Η μαγκια ειναι εχεις δεν εχεις λεφτα να περασεις το μηνυμα στα παιδια σου οτι η μορφωση ειναι ΠΟΛΥΤΙΜΗ και συμβαδιζει πολυ ωραια με την ΠΙΣΤΗ..Επισης πολυ δυσκολο αλλα σπουδαιο αν το καταφερουμε να μην αισθανονται ζηλεια για οποιοδηποτε υλικο αγαθο..δε σας λεω λογια του αερα..εγω για παραδειγμα δε θα νιωσω ουτε ιχνος ζηλειας αν δω καποιον γυρω μου με χρηματα αυτοκινητα κλπ...τη μορφωση μου και τις αξιες μου δεν μπαινω καν στον κοπο να τις συγκρινω με ευρω
δεν έχω ακόμα , στην προσπάθεια είμαι αλλά από μικρή ήθελα ίδια διδυμάκια και χαίρομαι παρα παρα παρά πολύ όποτε ακούω για γονείς που τα αποκτούν.Να προσέχεις πολύevianna80 έγραψε:iouliana μου να σαι καλα κοριτσι μου.στον ιδιο σακο ειναι κ θα ειναι ολοιδια,πρωτα ο θεος.ειναι κ τα πρωτα μου...εσυ εχεις παιδακια?σου ευχομαι οτι καλυτερο
τη διάβασα την ιστορία σου και συγκινήθηκα αληθινά,διαβάζα τα ποστ για την εξελιξη της εγκυμοσύνης σου, οι αποψείς μας συγκλίνουν κατά πολύ αν και ο γραπτός λόγος είναι λίγο δύσκολος στις συζητήσειςevianna80 έγραψε:iouliana μου σου ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου ειλικρινα σου μιλαω πολυ συντομα να μαθεις τα χαρμοσυνα κ να ειναι κ διδυμα...κ εγω προσπαθουσα καιρο με τον αντρα μου κ μολις πηγα στον ΑΓΙΟ ΔΑΥΙΔ ΕΥΒΟΙΑΣ Κ ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟ μεσα σε 15 μερες εμεινα εγκυος...ευχομαι κ σε εσενα να σου δωσει πολυ συντομα....ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!
τελειο αυτο που εγραψες Αντωνη και κατα τη γνωμη μου πολυ σωστο.BABAS_ANTONIS έγραψε:ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.
ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ
ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ.
Η ΚΡΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ.
Ή ΜΕΝΕΙ Ή ΦΕΥΓΕΙ !
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ Ή ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
Η ΚΡΙΣΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ
ΘΕΤΙΚΟ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ.
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΤΕ ΚΡΙΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ .
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΙΤΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΑ.
ΓΑΛΑ,ΕΜΒΟΛΙΑ,ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΥΣΙΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ Ή ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ.
ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ.
BABAS_ANTONIS έγραψε:ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.
ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ
ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ.
Η ΚΡΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ.
Ή ΜΕΝΕΙ Ή ΦΕΥΓΕΙ !
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ Ή ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
Η ΚΡΙΣΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ
ΘΕΤΙΚΟ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ.
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΤΕ ΚΡΙΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ .
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΙΤΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΑ.
ΓΑΛΑ,ΕΜΒΟΛΙΑ,ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΥΣΙΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ Ή ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ.
ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ.
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » ΘΕΛΩ ΠΑΙΔΑΚΙ..ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ??????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης