326 Απ: Περιμένωντας το μικρο μου θαυματάκι! Πεμ Ιουν 27, 2013 5:49 am
amazona
Η ψυχή της παρέας!
ααααχχχχ 500 χρόνια έχω περίοδο(23!....)...κάτι έμαθα...με έριξε πάλι!ορμινικαι διατραχαί...αποσύρομαι ως ακατάλληλα παρεα!...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
amazona έγραψε:ααααχχχχ αν ήταν εύκολο θα πήγαινα με τη μια!περάσαμε και πολύ ωραία...άκουσα ότι θα απολυθεί κόσμος αλλά αρκετοι θα πάνε σε άλλες θέσεις μετακινούμενοι...μακάρι να μείνεις εκεί!
το σπυράκι εκεί,προπομπός!κλέινουμε 8 μήνες...κουράστηκα....απογοητεύτηκα...
κοριτσαρα μου εγω συγνωνη γιατι μαλλον δεν ειχα διαβασει παλαιοτερα ποστ σου και δεν τα ηξερα ολα αυτα γι αυτο και 8 μηνες μου φάνηκαν λιγοι..amazona έγραψε:σε ευχαριστώ πολύ kate!με το καλό το μωράκι σου!
σε αυτόν τον 1,5 χρόνο που προσπαθούμε είχα 2 αποβολές,γιατροί εξετάσεις,αγωνία κτλ και εδώ και 7.5 μήνες ΤΙΠΟΤΑ...είμαι 35 και έχω ενδομητρίωση...καταλαβαίνεις είναι δύσκολα.σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα αλλά συνυπάρχουν και άλλα πολλά προβλήματα και γιαυτό με έχει "ρίξει"...
σόρρυ σε ψυχοπλάκωσα...
σίγουρα δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω!
stelloula έγραψε:
(Τι καλά που είναι Παρασκευή )
stelloula έγραψε:Καλημέρααααα κορίτσιαααααα.....τι κάνετε?
εγώ καλά...νυστάζω πάαααααραααα πολύ αλλά γενικά καλά....για υποψήφια άνεργη μια χαρά διάθεση έχω...:D:D:D
Τζενάκι που είσαι? Γιατι δεν μας μιλάς?:D
Kate καλωσόρισες στην παρέα και με το καλό το μωράκι σου....
Ματινάκι, είσαι καλύτερα?
Λοιπόν, φίλη Amazona, δεν θέλω να σε διαβάζω down .... cheer up darling...η ζωή είναι μικρή, αλλά τόσο γλυκιά, και αν αργούν να έρθουν πράγματα που θέλουμε πολύ, υπάρχουν ήδη άλλα στη ζωή μας που μας περιμένουν να τα απολάυσουμε...
Τα λέω για να τα ακούσουμε όλες....και πρώτη εγώ...
Να έχετε όλες μια τέλεια ημέρα.....
(Τι καλά που είναι Παρασκευή )
amazona έγραψε:καλημέρα κι από μένα!
kate μου δεν πειράζει,που να ξέρεις την ιστορία του καθενός,σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
ματινάκι χαίρομαι που είσαι καλύτερα!το έχω ξανακούσει τον γιατρό.λάρισα είναι;
τζενη;;;;;που είσαι;;
στελλούλα μου είπες μεγάλη κουβέντα
και έχεις απόλυτο δίκιο...
έτσι σε θέλω ανεβασμένη!με καλή διάθεση όλα θα πάνε καλά!
λοιπόν σ.κ με βόλτες, αγκαλίτσες και ξεκούραση!
matinaki1990 έγραψε:καλημερα στα κοριτσακια μου..τι κανετε κοριτσια μου;;;
stelloula μου περαστικουλια στον αντρουλη σου...ειναι καλυτερα σημερα;;;
amazona μου 24 μερες δεν πειραζει βρε..συμβαινει καπου καπου κ αυτο... τι κανει η μικρη σου;; εφτασε μηπως η αγια ζωνη;; αν κ πιστευω σημερα η αυριο θα φτασει
εγω καλα ειμαι..περασα ενα ωραιο σκ με τον αντρουλη μου..ηρθε κ η αδερφη μου με τον αρραβωνιαρη απο βολο κ περασαμε πολυ ωραια...
stelloula έγραψε:Καλημέρα κορίτσια....τι κάνετε?
Εγώ πίνω καφεδάκι στο γραφείο και ετοιμάζομαι για τη μάχη που θα ακολουθήσει με τη Διευθύντρια για τις άδειες (τι πράγμα και αυτό μόλις ακούει για άδεια βγάζει φλυκταινες)...
Κατα τ'αλλα, σήμερα λίγο καλύτερα, αφού χθες έπαθα ένα ξέσπασμα άλλο πράγμα....τι είπα του άντρα μου να φέρω παπά να μας κάνει ευχέλαιο, τι του είπα να σηκωθούμε να φύγουμε από το σπίτι και να πάμε να ζήσουμε αλλού...ο καημένος με κοίταγε και μάλλον σκεφτότανε "Θέε μου, τι πήγα και παντρέυτηκα..." και όλα αυτά με λυγμούς....Χθες ήταν πολύ δύσκολη μέρα, ένιωθα σαν να είχε πέσει ο ουρανός και με πλάκωνε...Σήμερα είμαι κάπως καλύτερα...
Ωραία σας ψυχοπλάκωσα και εσάς πρωί πρωί....αύριο θα είμαι πλήρως εντάξει...I promise....
Πειτε εσείς τα νέα σας....
Θα παίξουν καθόλου διακοπές φέτος?
Ματινάκι, πώς είσαι?
Amazona, βαριέσαι ακόμα στη Χαλκίδα?
stelloula έγραψε:Καλημέρα στα κορίτσια....ελπίζω σήμερα να είναι μια ωραία μέρα για όλους μας...
Τι νέα έχετε? Εγώ καλά..Χθες με τον καλό μου περάσαμε πολύ ωραία...εκείνος δούλευε απόγευμα και όταν γύρισε έιχα ετοιμάσει ενα ωραίο δείπνο στη βεράντα με κεράκια κλπ και χαλαρώσαμε κουβεντιάζοντας για διάφορα και ήταν πολύ ωραία (φυσικά είχε και παρελκόμενα η κατάσταση )...
Στο γραφείο χθες έγινε Βιετναμ με τις άδειες...τελικά μας ενέκρινε μόνο 10 μέρες συνεχόμενες και ότι αν θέλουμε και άλλες θα τις πάρουμε τμηματικά...Αποτέλεσμα όλες βάλανε 5 εβδομάδες σπαστές και επιδή δεν εβγαινε το πρόγραμμα εγώ θα πάρω 10 μέρες...Στο γραφείο είμαι λίγο δια πάσα νόσο και πάσα λαλακία...Τέλος πάντων...
Εσείς τι άλλα νέα?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης