51 Απ: ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!HELP! Σαβ Ιουν 08, 2013 2:20 pm
iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
xrysa'81 έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ...ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΟΠΕΛΙΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΕ ΕΜΕΝΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ...ΠΩΣ "Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΤΗΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ,ΓΤ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΑΕΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ.."80 ΧΡΟΝΩΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ...ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΤΟΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ...nanakaboubou έγραψε:iouliana έγραψε:Κορίτσια συγνώμη που θα γίνω λίγο σκλήρη αλλά πιστεύω (και φυσικά βάζω πρώτα τον εαυτό μου σε αυτό)ότι οι επιλογές μας και οι αποφάσεις μας μας οδηγούν σε αδιέξοδα και γι αυτό είναι ανώφελο μέτα να κλαίμε τη μοίρα μας.Από τη στιγμή που θα κάνεις ένα παιδάκι με έναν άνθρωπο που σε πέταξε έξω από το σπίτι σας έγκυο οφείλεις να προστατέψεις αυτό και τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο.Φυσικά και θα εξασφαλίστεις νομικά και διεκδικήσεις ότι σου ανήκει. Επιλόγη του ήταν να κάνει παιδί και θα επωμιστεί τις ευθύνες
όπως και εσύ.Πάντως προέχει το να σταθείς στα πόδια σου εσύ οικονομικά όταν με το καλό γεννήσεις γιατί αν ο ΄λλος δε θελει δε πληρώνει με τίποτε και θα σε ταλαιπωρει συνέχεια. Πιστεύω πως θα γίνεις μία πολύ καλή μανούλα και πως θα αποφασίζεις πάντοτέ το καλύτερο για το απιδάκι σου
Συμφωνω απολυτα.. οι ανθρωποι που ειναι διπλα μας ειναι οι επιλογες μας.. αν καποιες φορες καναμε λαθος σε αυτες σιγουρα απο καπου επιρεαστηκαμε... και τα παιδια δεν γινοντε μονο απο την μανα..
ξέραν οι παλιές κορίτσια...
πάντωσ μη φοβάσαι θα τα καταφέρεις , βάζε στόχους και θα τους εκπληρώνεις έναν έναν , το καλό της υπόθεσης είναι ότι ξέρεις τι να περιμένεις από τον πρώην σύντροφό σου και δε θα απογοητευτείς ξανά