Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
750 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 750 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 6]

26ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 2:43 am

Μαμά2011

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
TEAK έγραψε:ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .

ΝΑ ΤΗ ΧΕΣΩ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ,ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ .
ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΝΟΝΟΙ ,ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ Ή ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.
Λυπάμαι, αλλά δεν είναι τα λεφτά η κινητήρια δύναμη, αλλά η παιδεία και ο πολιτισμός....

27ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 2:46 am

TEAK

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.

ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΘΕΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΗΓΑΝ,ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ¨ΠΑΜΕ" ,"ΦΕΥΓΑ" , ΚΛΠ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

Πολύ ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα. Καλώς έκλεισε η ΕΡΤ και η κάθε ΕΡΤ που αποτελούν πηγή σπατάλης και αιμοραγίας. Εμείς όλοι οι κάτοικοι με τα 300 εκατομμύρια που τους δίναμε συντηρούσαμε αυτό το θύλακα προσλήψεων. Καλώς την κλείσανε, μακάρι σε λίγο να την ανοίξουν με το 1/5 του προσωπικού που πραγματικά χρειάζεται και μακάρι επιτέλους να μπει μαχαίι σε όλη τη βρώμα του δημοσίου, μπας και εμείς που δουλέυουμε δούμε μία άσπρη μέρα.

ΕΝΑ BBC ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ 1/6 ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ .

ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΑΝ .....ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;

ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ;

ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ,ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ.

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ Ή ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΨΕΚΑΣΕΙ ;

28ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 2:47 am

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παντως η ιστορια εχει δειξει οτι οι κρισεις κανουν τους πλουσιους πλουσιοτερους και εξαφανιζουν τις μεσαιες ταξεις. Βλεπω μια επαναληψη του εργου ..

29ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 2:48 am

TEAK

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μαμά2011 έγραψε:
TEAK έγραψε:ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .

ΝΑ ΤΗ ΧΕΣΩ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ,ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ .

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΝΟΝΟΙ ,ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ Ή ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.

Λυπάμαι, αλλά δεν είναι τα λεφτά η κινητήρια δύναμη, αλλά η παιδεία και ο πολιτισμός....
ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ...ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ SUPER MARKET ΟΥΤΕ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΒΑΖΩ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ .ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ.

30ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 2:48 am

TEAK

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
iouliana έγραψε:Παντως η ιστορια εχει δειξει οτι οι κρισεις κανουν τους πλουσιους πλουσιοτερους και εξαφανιζουν τις μεσαιες ταξεις. Βλεπω μια επαναληψη του εργου ..

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ

31ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 2:49 am

TEAK

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kleopatra1981 έγραψε:
wondergirl έγραψε:Aυτο που εγινε με την ΕΡΤ ισοδυναμει με πραξικοπημα. Παραπεμπει σε αλλα καθεστωτα και σε αλλες εποχες, σκοτεινες. Δεν ειναι δημοκρατικη πραξη αλλα φασιστικη. Δε διαφωνω οτι υπηρχαν εκει μεσα διευθυντες και συμβουλοι που τα επαιρναν χοντρα, αλλα αυτο σαφως και δεν ισχυει για την πλειοψηφια των εργαζομενων, που δουλευαν για 800 ευρω. Ναι, επρεπε να γινει εκκαθαριση, ενα μεγαλο ξεσκαρταρισμα, αλλα το χθεσινοβραδυνο πραξικοπημα αντιτιθεται στο ιδιο το συνταγμα. Δεν συζητηθηκε ΠΟΤΕ στη βουλη, δεν εγινε καμια διαβουλευση, καμια ψηφοφορια, δηλαδη κοινως, αποφασιζουμε και διαταζουμε. Μιλαμε για ανθρωπους με οικογενειες, οχι για στραγαλια.
Κι οσο για εκεινους που χαιρεκακα υποστηριζουν οτι καλως επραξε η κυβερνηση, εχω να τους πω οτι σε τετοιους καιρους μονο η αλληλεγγυη θα μας σωσει. Σημερα ειναι οι υπαλληλοι της ΕΡΤ, αυριο ομως θα ερθει και η δικη τους σειρα...

ΌΛΟΙ έπαιρναν παχυλούς μισθούς εκεί μέσα, ακόμα κ οι καθαρίστριες αμοίβοταν με τρελά ποσά,κάτι άκουσα για 5000 ευρώ μεικτά το μήνα!!! Ακόμα κ τώρα εν καιρό κρίσης ξέρω από έγκυρη πηγή ότι γίνοταν προσλήψεις χωρίς να υπαρχει ανάγκη..
Όσο για το ξεσκαρτάρισμα κ τη μείωση των υπεράριθμων, τα σωματία κ οι συνδικαλιστές δεν επετρεπαν καν να ξεκινήσουν τέτοιες διαδικασίες.
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ

32ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 2:49 am

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαμά2011 έγραψε:Λέτε τόσα πράγματα, κυρίως θάβετε αυτούς που έπαιρναν βαρβάτους μισθούς (και καλά κάνετε), αλλά γιατί δεν αναφέρεστε και στην αξία της ΕΡΤ σαν σύμβολο, σαν κομμάτι της πολιτιστικής μας ιστορίας;
Ακόμη και στην παρακμή της είχε πολύ καλύτερο πρόγραμμα από τα ιδιωτικά κανάλια, είχε το καλύτερο παιδικό πρόγραμμα, είχε αξιόλογες εκπομπές, ένα ανεπανάληπτο οπτικοακουστικό αρχείο και από την ΕΡΤ πέρασαν σημαντικότατα πρόσωπα που άφησαν το σημάδι τους! 
Το κλεισιμό της έγινε με φασιστικό τρόπο, ενώ θα μπορούσαν να κάνουν άλλες κινήσεις....
Το μαύρο χθες στην οθόνη με ψυχοπλάκωσε....
Μη σκέφτεστε μόνο τα λεφτά, σκεφτείτε και τον πολιτισμό μας... πριν λίγο καιρό έκλεισε το βιβλιοπωλείο της ΕΣΤΙΑΣ, ούτε αυτό μας νοιάζει;;;;
Συμφωνώ μαζί σου και πραγματικά νομίζω αυτό με στεναχωρεί περισσότερο απ όλα (όπως είχα στεναχωρηθεί και όταν έκλεισε η κρατική ολυμπιακή αεροπορία)..με την ΕΡΤ μεγαλώσαμε κακά τα ψέμματα,τότε που ακόμα δεν υπήρχαν τα ιδιωτικά κανάλια..για τους εργαζομένους, ε, κάπου θα βρουν να τους βολέψουν!

33ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 2:52 am

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δηλαδή το κράτος δεν μπορούσε να κάνει εκκαθαριση στην κρατική τηλεόραση και αποφάσισε να την κλείσει?????? τώρα αν σας ακούγεται λογικό αυτό...τι να πω.....
Εφοσον λοιπόν παραδέχονται ότι δεν μπορούν να βρουν τρόπους εξυγιανσης περα από το λουκέτο ας κλείσουν και τις εφορίες!!!!

34ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 2:57 am

TEAK

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Despoina83 έγραψε:Δηλαδή το κράτος δεν μπορούσε να κάνει εκκαθαριση στην κρατική τηλεόραση και αποφάσισε να την κλείσει?????? τώρα αν σας ακούγεται λογικό αυτό...τι να πω.....
Εφοσον λοιπόν παραδέχονται ότι δεν μπορούν να βρουν τρόπους εξυγιανσης περα από το λουκέτο ας κλείσουν και τις εφορίες!!!!
ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.

ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΧΑΛΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ .

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΙΩΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΠΛΗΓΗ.
ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΙ Ή ΤΟ ΧΕΡΙ.

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ή ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ,ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ .

ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....

ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ.
ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

35ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 3:00 am

Μαμά2011

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
TEAK έγραψε:ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.

ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΘΕΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΗΓΑΝ,ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ¨ΠΑΜΕ" ,"ΦΕΥΓΑ" , ΚΛΠ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

Πολύ ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα. Καλώς έκλεισε η ΕΡΤ και η κάθε ΕΡΤ που αποτελούν πηγή σπατάλης και αιμοραγίας. Εμείς όλοι οι κάτοικοι με τα 300 εκατομμύρια που τους δίναμε συντηρούσαμε αυτό το θύλακα προσλήψεων. Καλώς την κλείσανε, μακάρι σε λίγο να την ανοίξουν με το 1/5 του προσωπικού που πραγματικά χρειάζεται και μακάρι επιτέλους να μπει μαχαίι σε όλη τη βρώμα του δημοσίου, μπας και εμείς που δουλέυουμε δούμε μία άσπρη μέρα.

ΕΝΑ BBC ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ 1/6 ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ .

ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΑΝ .....ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;

ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ;

ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ,ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ.

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ Ή ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΨΕΚΑΣΕΙ ;
Ε όχι και σιγά το κανάλι!!!!!! Έχεις δει ποτέ σου σειρά από κρατικό κανάλι; αγνοείς εντελώς ανεπανάληπτα παιδικά σήριαλ βασισμένα σε βιβλία που πραγματικά αξίζουν και όχι τις μαλακίες που δείχνουν τα ιδιωτικά; Και πού ξέρεις αν τα ιδιωτικά δεν είναι ζημιογόνα; Και αν χρωστάνε στο δημόσιο; Και προσωπικά ακριβώς επειδή δε με έχουν ψεκάσει σκέφτομαι έτσι και όχι μόνο το πορτοφολάκι μου....

36ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 3:01 am

iouliana

iouliana
TEAK έγραψε:
Μαμά2011 έγραψε:

ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ...ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ SUPER MARKET ΟΥΤΕ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΒΑΖΩ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ .ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ.

ο πολιτισμος περιλαμβανει την οικονομικη ευημερια και ευμαρεια

37ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 3:12 am

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
TEAK έγραψε:
Despoina83 έγραψε:Δηλαδή το κράτος δεν μπορούσε να κάνει εκκαθαριση στην κρατική τηλεόραση και αποφάσισε να την κλείσει?????? τώρα αν σας ακούγεται λογικό αυτό...τι να πω.....

ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.

ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΧΑΛΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ .

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΙΩΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΠΛΗΓΗ.
ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΙ Ή ΤΟ ΧΕΡΙ.

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ή ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ,ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ .

ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....

ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ.
ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
Στην προκειμενη όμως ο ασθενης απεβιωσε χωρις επεμβαση!!!! Μου ακουγεται αστειο το κρατος να μην μπορει να βρει λυση στη διαφθορα σε μια δικη του "επιχειρηση" ... νιωθω οτι με κοροιδευουν και υποτιμουν την νοημοσυνη μου ...θεωρω οτι το επικοινωνιακο τρικ της κυβερνησης απεδωσε αλλη μια φορα.... εμεις συζηταμε για τους παχυλους μισθους που επαιρναν στην ΕΡΤ .... ενω οι βολεμενοι της κρατικης τηλεορασης εχουν ηδη βολευτει αλλου και οσοι δουλευαν για εναν κανονικο μισθο θα ειναι ανεργοι πλεον..... αρα αυτοι που τα επαιρναν θα συνεχισουν να τα παιρνουν, εχουμε περισσοτερους ανεργους και δεν εχουμε κρατικη τηλεοραση... ετσι το βλεπω εγω... και μαλιστα με την τακτικη του αποφασιζουμε και διαταζουμε της τοσο αποφασιστικης κυβερνησης που δεν ειχε αλλο τροπο.....

38ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 3:56 am

dina kardoyla

dina kardoyla
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δεν νομιζω οτι πληρωνομαστε ολοι εμεις με αυτα τα χρηματα http://www.to-gamato.com/2013/06/blog-post_38.html# κ μην μου πειτε οτι αυτα τα επαιρναν μονο τα ονοματα γιατι μεσα στην λιστα ειναι κ ατομα που ειναι αγνωστα σ εμας πισω απο το γυαλι κ εγω προσωπικα ξερω ατομο μεσα στην ΕΡΤ του λυκειου που μπηκε με βισμα( ξερω κ ποιος τον εβαλε) που επαιρνε για να καθεται στην κυριολεξια σε αδειο γραφειο με μια εφημεριδα κ εναν καφε(το ειδα με τα ματια μου)καθαρα 2900,00:shock: εγω αυτον το μισθο δεν θα τον δω ποτε στην ζωη μου Embarassed

39ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 4:29 am

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dina kardoyla έγραψε:δεν νομιζω οτι πληρωνομαστε ολοι εμεις με αυτα τα χρηματα http://www.to-gamato.com/2013/06/blog-post_38.html# κ μην μου πειτε οτι αυτα τα επαιρναν μονο τα ονοματα γιατι μεσα στην λιστα ειναι κ ατομα που ειναι αγνωστα σ εμας πισω απο το γυαλι κ εγω προσωπικα ξερω ατομο μεσα στην ΕΡΤ του λυκειου που μπηκε με βισμα( ξερω κ ποιος τον εβαλε) που επαιρνε για να καθεται στην κυριολεξια σε αδειο γραφειο με μια εφημεριδα κ εναν καφε(το ειδα με τα ματια μου)καθαρα 2900,00:shock: εγω αυτον το μισθο δεν θα τον δω ποτε στην ζωη μου Embarassed
Κάποια στιγμή πρέπει να κοινοποιηθούν και τα έσοδα της ερτ... επίσης τα παραπάνω άτομα δεν είναι 2500... εεεε και δεν πέφτουμε και από τα σύννεφα, ούτε είπε κανένας ότι η Στάη δουλεύει με το βασικό!!! Ωστόσο, θα μπορούσε να γίνει μείωση μισθών, όπως επίσης και απολύσεις όσων έχουν προσληφθεί εικονικά (αν ισχύει αυτό...έχει ακουστεί κατα καιρους), δηλαδη δεν πατανε καν..... να γίνουν πιο παραγωγικοι οι υπάλληλοι κ.ο.κ εκκαθαριση με προγραμμα και ουσια όχι με λουκέτο... εν κατακλειδι διαφωνω με τον τροπο αντιμετωπισης.

40ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 5:54 am

mhtsaina

mhtsaina
Με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία εκδόθηκε και δημοσιεύθηκε ταυτόχρονα στο ΦΕΚ εχθές, δίνεται η εξουσία στον Υπουργό Οικονομικών να κλείνει οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία (ΔΕΚΟ, κλπ) κρίνει ο ίδιος, η περιουσία της γίνεται αυτομάτως περιουσία του Δημοσίου και μάλιστα προτρέπεται να την εκποιεί και να την εκχωρεί σε ιδιώτες για την επίτευξη εσόδων. Με άλλα λόγια, αύριο το πρωί μπορεί να κλείσει η ΕΥΔΑΠ, ο ΟΤΕ, και χίλιες δυο άλλες υπηρεσίες. Χωρίς καν να έχει περάσει από τη Βουλή για συζήτηση όλο αυτό. Α, και δεν ξέρω αν το ακούσατε, αλλά ήδη τα δικαιώματα που είχε κατ' αποκλειστικότητα η ΕΡΤ να αναμεταδίδει κάποιους αγώνες και προγράμματα, θα παραχωρηθούν προσωρινά (έναντι αδράς αμοιβής φαντάζομαι) έως την εκκαθάριση της επιχείρησης σε ιδιωτικά κανάλια (ίσως και συνδρομητικά;;; λέω εγώ τώρα). Και τα στούντιο της ΕΡΤ νομίζω κατά κει οδεύουν, να πουληθούν σε ιδιωτικά δίκτυα.
Πέραν των όποιων διαφωνιών μας για το ζήτημα της ΕΡΤ, καλό είναι να κοιτάμε το δάσος, όχι μόνο το δέντρο
Υ.Γ. Οι Ρώσοι φημολογείται ότι έφυγαν, διότι ο Σαμαράς αρνήθηκε να τους χορηγήσει εγγυητική επιστολή για την εξόφληση των 650 εκατομμυρίων ευρώ που οφείλουν μεγαλοεπιχειρηματίες στη ΔΕΠΑ
Υ.Γ.2: Αντώνη και λοιποί ανθυπαντώνηδες, σταματήστε τουλάχιστον να γράφετε με κεφαλαία, μας έχουν βγει τα μάτια έξω, έλεος

41ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 6:02 am

margdimitra

margdimitra
Δεν σας αρέσει η κρατική τηλεόραση?
Βλέπετε τότε τη διαφήμιση με τα σουτιέν στα υπόλοιπα κανάλια.

42ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 6:37 am

xrysa'81

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Leda Leda έγραψε:Είναι κάπως κρίμα γιατί είναι πολύς κόσμος αλλά δυστυχώς τους μισθούς που έπαιρναν αυτοί εμείς ούτε που τους ονειρευόμασταν..Εγώ ζω με τον άντρα μου με 1000 ευρώ και έχουμε μείνει και με 700...Δεν κλαυτήκαμε ποτέ..Είπαμε έτσι είναι τα πράγματα τώρα..αλλά όχι να πληρώνουμε ανύπαρκτα προγράμματα και ανθρώπους που δεν δουλεύουν..Σκεφτείτε ότι ο κουμπάρος μιας πρών συναδέλφου μου δούλευε σαν σκηνοθέτης στην ΕΡΤ έκανε 2-3 γυρίσματα το μήνα και έπαιρνε γύρω στα 15000 αν θυμάμαι καλά..Δηλαδή εμένα ο αντρούλης μου που δουλεύει όλη μέρα κουβαλώντας βάρη με 700 ευρώ και λέει καιευχαριστώ επειδή δεν είχε κάποιον να τον βάλει με μέσο ειναι λιγότερο έξυπνος??Άντε επιτέλους με τους ανεπρόκοπους και τους χαραμοφάηδες...Λυπάμαι μόνο για όσους πραγματικά δούλευαν..Αλλά πόσοι ήταν αυτοί τελικά??Από τους 2000 πόσους είπαν άντε οι 150 να δούλευαν...
15000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ?'Η ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ?
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....Κ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ....ΑΧ ΡΕ ΜΑΝΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ...ΟΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ!

43ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 12:02 pm

mariposa

mariposa
Εγω παντως πραγματικα λυπαμαι για ολες αυτες τις οικογενειες που ειναι παρα πολλες που θα μρεινουν χωρις δουλεια κ με σοβαρα οικονομικα προβληματα πλεον.Και μιλαω για τους τεχνικους,καμεραμεν κτλ οι οποιοι θα πεινασουν πραγματικα.Ας σκεφτουμε αυτες τις οικογενειες κ τασ παιδια τους κ ας παψουμε να βγαζουμε κακια ακομα κ τωρα γιατι κ σε εμας δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει αυριο πραγματικα,σε μια χωρα που ολοενα κ καταρρεει

44ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 12:46 pm

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mhtsaina έγραψε:Με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία εκδόθηκε και δημοσιεύθηκε ταυτόχρονα στο ΦΕΚ εχθές, δίνεται η εξουσία στον Υπουργό Οικονομικών να κλείνει οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία (ΔΕΚΟ, κλπ) κρίνει ο ίδιος, η περιουσία της γίνεται αυτομάτως περιουσία του Δημοσίου και μάλιστα προτρέπεται να την εκποιεί και να την εκχωρεί σε ιδιώτες για την επίτευξη εσόδων. Με άλλα λόγια, αύριο το πρωί μπορεί να κλείσει η ΕΥΔΑΠ, ο ΟΤΕ, και χίλιες δυο άλλες υπηρεσίες. Χωρίς καν να έχει περάσει από τη Βουλή για συζήτηση όλο αυτό. Α, και δεν ξέρω αν το ακούσατε, αλλά ήδη τα δικαιώματα που είχε κατ' αποκλειστικότητα η ΕΡΤ να αναμεταδίδει κάποιους αγώνες και προγράμματα, θα παραχωρηθούν προσωρινά (έναντι αδράς αμοιβής φαντάζομαι) έως την εκκαθάριση της επιχείρησης σε ιδιωτικά κανάλια (ίσως και συνδρομητικά;;; λέω εγώ τώρα). Και τα στούντιο της ΕΡΤ νομίζω κατά κει οδεύουν, να πουληθούν σε ιδιωτικά δίκτυα.
Πέραν των όποιων διαφωνιών μας για το ζήτημα της ΕΡΤ, καλό είναι να κοιτάμε το δάσος, όχι μόνο το δέντρο
Ψιλά γράμματα... η χώρα έγινε ήδη καλύτερη χωρίς την ΕΡΤ ...το οικονομικό πρόβλημα λύθηκε ..... μη σου πω βγήκαμε και από την κρίση!!!!

45ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 1:17 pm

penygp

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
stalicha έγραψε:Στο δρομο παιζεται το παιχνιδι.Κατεβειτε κατω οσοι μπορειτε και αφηστε τις εξυπναδες για τα χρηματα που παιρνουν-επαιρναν οι δημοσιογραφοι.Εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις ειναι ανθρωποι που πληρωνονται με 700-800 ευτω...τεχνικοι και απλοι δημοσιογραφοι. Εχουν απαξιωσει τα παντα και σεις τα χαφτετε...κουτορνιθια!!κοιτατε να πεθανει η κατσικα του γειτονα επειδη σκοτωσαν τη δικια σας!!Φτου σας και ντροπη σας!!!εκμηδενισμος των παντων!!!Αντι να καθεσαι εσυ κυρια εξυπνη που τα χωνεις πισω απο το pc σου, για κατεβα κατω να δεις τι γινεται γιατι στο δρομο γινονται οι ζημωσεις. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ!!!!ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ!!ΤΟΣΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ????   ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΗ!!ΚΑΙ ΕΣΥ Κ ΕΓΩ.ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ...ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ,ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΤΕ!!!Για μια φορα, ας μας κανει αυτος ο λαος υπερηφανος!!!Εβλεπα χθες τον πατερα μου που ημασταν κατω να φωναζει και να συμμετεχει με παθος...Ο κοσμος εκλαιγε...Για μια στιγμη μετα απο τοσα χρονια ενιωσα για λιγο περηφανη...για μενα που ημουν εκει, για τον πατερα μου...για τον κοσμο ...για το δικαιο αγωνα των ανθρωπων εκει...Βουτυξτε τη γλωσσα στο μυαλο και κατεβειτε κατω!!!Οσοι ειναι στα σπιτια τους ακομα και καθονται στους καναπεδες τους,να ξερουν πως η ιστορια γραφεται ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ...αν δν θελουν να συμμετεχουν καλως(κακως για την ακριβεια...)αλλα δεν θα μας πεισετε και οτι αυτος ο αγωνας ειναι αδικος. Αυτο!!Οσοι θελουν να ανοιξουν τα μυαλα τους και τα ματια τους ας το κανουν.Δεν εχω σκοπο να αναμιχθω σε πολυωρες συζητησεις-τσακωμους. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!   ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ,ΡΙΞΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΔΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ...Γινεστε ενα με αυτους...Φασιστομουτρα!

Εσύ και ο πατέρας σου πρέπει να έχετε φάει καλά, εμείς παλι όχι οπότε δεν βγαίνουμε στους δρόμους

46ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 1:42 pm

TEAK

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕΣ,ΚΥΡΙΟΙ,ΜΑΜΑΔΕΣ,
ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ  ΚΛΠ ΚΛΠ

ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SIGMA ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

"Ο ΚΑΚΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ"

ΑΠΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΣΟΥΖΟΥΝ .
ΜΙΛΑΜΕ ΟΣΟΙ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΕΧΘΕΣ ,ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.
ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Πριν από μερικούς μήνες δημοσιεύτηκε σε ελληνικά site το μισθολόγιο της ΕΡΤ για το 2011. Η λίστα μετά το κλείσιμο του καναλιού κάνει το γύρο του διαδικτύου και όπως θα δείτε υπήρξαν περιπτώσεις όπου οι μισθοί ήταν ιδιαίτερα υψηλοί. Χαρακτηριστικά για την εκπομπή "Μένουμε Ελλάδα" η δημοσιογράφος Ρένια Τσιτσιμπίκου αμειβόταν με το ποσό των 62,000 ευρώ.

O σκηνοθέτης Γιώργος Νταούλης, πληρωνόταν με 114,000 ευρώ ενώ η συμβασιούχος Πόπη Τσαπανίδου  αμειβόταν με 956 ευρώ την  ημέρα, (όσα παίρνουν περίπου σήμερα ΔΥΟ εργαζόμενοι των 450 ευρώ) δηλαδή  143.514 ευρώ για το εξάμηνο!
Επίσης με βάση το ντοκουμέντο, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου της ΝΕΤ το Σαββατοκύριακο Πηνελόπη Γαβρά, αμειβόταν με εξαμηνιαία σύμβαση με το ποσό των 75.420 ευρώ ή καλύτερα με 12.570 ευρώ το μήνα.
Πολλοί βέβαια  από τους δημοσιογράφους που φαίνονται στη λίστα δεν εργάζονται πλέον   στην ΕΡΤ καθώς μεταπήδησαν σε ιδιωτικά κανάλια, η λίστα όμως αυτή καταδεικνύει το  όργιο σπατάλης που γινόταν στην ΕΡΤ, σπατάλη που ως συνήθως πλήρωνε ο ελληνικός λαός.
Αναλυτικά η λίστα:
ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 324.000 -Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΤΟΣ 324.000
ΧΟΥΚΛΗ ΜΑΡΙΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 218.976
ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΠΗΛΙΩ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 176.400
ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 143.514
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 136.800
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 126.000
ΖΟΥΛΑΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ – ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ 120.000
ΝΤΑΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ 114.000
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 113.880
ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΕΞΑΜΗΝΟ 113.516
ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ 105.600
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ -104.400
ΚΥΒΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 102.002
ΛΕΩΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ 98.400
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 96.000
ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ -ΣΥΝΤΗΡ.& ΑΝΑΤΥΠ.ΦΩΤΟΓΡ.ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΤΟΣ 94.286
ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 87.600
ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 84.000
ΓΡΙΠΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ 84.000
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 84.000
ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 84.000
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΑΝΝΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 78.840
ΤΣΩΧΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 78.840
ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ 76.066
ΓΑΒΡΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 75.420
ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 75.000
ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 72.000
ΚΩΣΤΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 72.000
ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 72.000
ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 71.520
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΑΝΝΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 70.956
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 70.800
ΜΑΛΟΥΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 70.080
ΖΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΣΥΝΤΗΡ.& ΑΝΑΤΥΠ.ΦΩΤΟΓΡ.ΑΡΧΕΙΟΥ 68.985
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 66.000
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 66.000
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 66.000
ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 65.880 (21.960+43.920) Δ/ΝΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800
ΚΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ ΑΝΝΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800
ΜΠΑΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800
ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800 (21.600+43.200) Δ/ΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Π.ΧΡΗΣΤ 347.659,98 – Πρόεδρος Δ/Σ
ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 279.362,38 – Γενικός Διευθυντής
ΛΟΥΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 257.033,14 Εντετ/νος Σύμβουλος
ΚΕΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 256.174,39 Εντετ/νος Σύμβουλος
ΜΙΧΑΛΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 249.234,42 Γενικός Διευθυντής
ΑΝΔΡΙΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 249.161,32 Γενικός Διευθυντής
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ-ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ 227.626,98 Γενικός Διευθυντής
ΠΟΡΤΟΚΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 215.603,00 ΠΕΤ1η Ηλεκτρονικοί
ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 210.002,64 Γενικός Διευθυντής
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 153.562,50 Ειδικών Θέσεων
ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΥ ΑΘΗΝΑ 152.363,49 – ΠΕΔ6 Δικηγόροι
ΑΔΗΛΙΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ 150.050,87 Ειδικών Θέσεων
ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 138.600,00 Ειδικών Θέσεων
ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 136.500,02 Γενικός Διευθυντής
ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ 132.344,80 Ειδικών Θέσεων
ΣΑΛΕΣΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 130.773,76 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ.ΓΕΩΡΓ 128.524,18 Ειδικός Σύμβουλος
ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 128.472,40 Ειδικός Σύμβουλος
ΚΑΦΑΡΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 122.244,29 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΖΟΥΛΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ 122.066,25 ¤ Ειδικός Σύμβουλος
ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Β 121.481,67 Ειδικός Σύμβουλος
ΔΡΕΤΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 118.305,42 Ειδικών Θέσεων
ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΔΗΜ. 118.093,13 Ειδικός Σύμβουλος
ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΜΑΡΓ-ΚΥΡ 115.621,26 Ειδικών Θέσεων
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 114.749,26 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΠΕΛΕΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 112.812,50 Ειδικών Θέσεων
ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ 101.427,50 Ειδικός Σύμβουλος
ΧΑΤΖΗΣ Δ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 101.210,00 Ειδικός Σύμβουλος
ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 99.141,81 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΚΟΥΡΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 99.075,30 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΚΟΥΡΤΗ-ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟ 98.635,92 Ειδικός Σύμβουλος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ 98.437,53 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΠΕΥΚΙΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 97.925,00 102.786,56 ¤ Ειδικός Σύμβουλος
ΠΑΠΑΔΡΙΑΝΟΥ ΑΔΡΙΑΝΗ 95.143,64 ΠΕΔ6 Δικηγόροι
ΚΑΒΑΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 92.634,38 Ειδικών Θέσεων
ΛΟΥΡΙΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 90.023,49 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΚΑΚΑΒΟΥΛΗΣ ΙΩΣΗΦ 89.434,41 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΓΑΖΙΔΕΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 88.917,77 ΠΕΤ1θ Ηλεκτρολόγοι
ΣΦΕΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 86.861,43 ΚΤΕΠ6β Ηχολήπτες Κ/Φ
ΔΗΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 86.356,68 Ειδικών Θέσεων
ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 86.022,49 ΠΕΤ1θ Ηλεκτρολόγοι
ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 85.974,65 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ 85.584,06 86.661,78 ¤ Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΡΙΚΛ 84.265,45 ΚΤΕΠ2α Δ/ντές Παραγ.
ΦΑΚΛΗ-ΣΠΑΝΟΥΔΗ ΔΕΣΠΟ 83.307,23 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΠΙΣΚΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 83.114,99 ΔΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 82.547,29 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΚΡΗΤΙΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 81.275,80 ΠΕΤ1β Πολιτικοί Μηχ.
ΡΗΓΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 81.210,43 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 81.181,27 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 80.526,40 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΜΟΥΧΤΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 80.518,57 Ειδικών Θέσεων
ΠΑΠΑΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΕΩΝΙΔ. 80.093,07 Ειδικών Θέσεων
ΚΟΡΟΜΑΝΤΖΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ 79.800,00 Ειδικών Θέσεων
ΑΡΩΝΗ ΕΛΕΝΗ 78.498,82 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΔΟΥΡΙΔΑ ΜΑΤΙΛΝΤΑ-ΜΑΡ 78.096,34 Ειδικών Θέσεων
ΡΙΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 76.943,76 Ειδικός Σύμβουλος
ΜΠΡΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 76.932,53 Ειδικών Θέσεων
ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 76.764,18 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 76.683,80 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ 76.683,78 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ ΧΡΥΣΑ 76.463,79 – Δημοσιογράφοι Εξωτερ
ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ 76.463,76 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ 76.422,64 Ειδικών Θέσεων
ΦΛΕΣΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 76.285,76 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 76.243,57 Ειδικών Θέσεων
ΛΑΒΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 73.303,71 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΦΑΝΟΥ 70.902,69 ΠΕΤ1η Ηλεκτρονικοί
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ 70.216,83 Δημοσιογράφοι Εξωτερ.
ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 70.100,92 ΚΤΕΠ1α Σκηνοθέτες
ΦΕΡΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 69.750,03 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΑΛΑΦΟΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟ 69.512,55 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 69.121,04 ΠΕΔ6 Δικηγόροι
ΤΡΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 68.710,30 Δημοσιογράφοι Εξωτερ
ΑΡΓΥΡΗ ΕΛΕΝΗ 68.509,37 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΦΑΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ 68.305,59 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 68.251,60 ΠΕΤ1δ Μηχανολόγοι
ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΚΩΝ/ΝΤΙΑ 67.923,13 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 67.921,90 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΦΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 67.720,85 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 67.500,00 Ειδικών Θέσεων
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Σ.ΔΗΜ. 67.403,38 Ειδικών Θέσεων
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 66.900,97 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 66.605,94 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΚΑΛΑΒΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 66.454,35 ΠΕΔ6 Δικηγόροι
ΓΥΠΑΡΗ ΜΑΡΙΑ 66.440,16 Δημοσιογράφοι Εξωτερ.
ΜΑΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 66.343,26 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΜΠΑΓΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 66.035,63 ΔΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ 65.846,71 ΠΕΔ6 Δικηγόροι
ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 65.529,79 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΦΡΑΣΤΑΝΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 65.414,54 ΚΤΕΠ-Μ1 Εικονολ. (Μ)
ΠΑΤΣΙΑΝΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 64.493,78 ΠΕΔ6 Δικηγόροι
ΚΑΠΑΤΑΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 64.091,27 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΤΡΟΥΠΗΣ ΚΙΜΩΝ 63.984,39 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΛΑΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 63.848,06 ΠΕΔ6 Δικηγόροι
ΒΑΛΙΟΥΛΗΣ ΕΥΔΟΞΙΟΣ 63.731,27 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠ 63.295,46 ΔΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΝ/Ν 63.100,72 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΜΑΚΡΗΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 62.800,25 ΔΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΚΟΡΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 62.741,29 Δημοσιογράφοι Εξωτερ.
ΤΣΑΚΙΡΗΣ Χ. ΚΩΝ/ΝΟΣ 62.699,76 ΠΕΤ1θ Ηλεκτρολόγοι
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 62.384,19 Σκηνοθέτες
ΒΑΡΣΑΜΑΚΙΔΟΥ ΑΦΕΝΤΡΑ 61.875,04 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΕΥΔΟΚΙΑ 61.380,07 ΔΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ 60.955,66 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 60.581,55 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΚΟΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 60.507,19 ΠΕΔ6 Δικηγόροι
ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙ 60.224,53 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΜΑΓΓΑΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 60.171,42 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛ 59.625,01 Ειδικών Θέσεων
ΠΡΕΔΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 59.467,40 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 59.325,11 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΜΑΡΓΙΩΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 59.062,53 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΓΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 58.923,62 ΠΕΤ1η Ηλεκτρονικοί
ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡ. 58.791,48 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΜΑΓΓΕΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 58.376,57 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 57.937,55 ΠΕΔ5 Γιατροί
ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 57.936,80 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΠΙΕΤΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 57.906,20 ΠΕΔ5 Γιατροί
ΜΠΑΧΑΡΙΔΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ 57.703,09 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΛΕΤΣΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 57.667,50 ΔΕΤ-Μα Ηλεκτρονικών
ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 57.656,25 Ειδικών Θέσεων
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 57.565,06 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΚΑΠΑΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 57.381,93 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΕΞΑΜΗΝΟ)64.547
ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.500
ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.200
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΕΚΠΟΜΠΗ 63.600
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ(ΕΞΑΜΗΝΟ)63.072
ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΕΞΑΜΗΝΟ) 63.000
ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ(ΕΞΑΜΗΝΟ) 63.000
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 63.000
ΑΜΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ 62.400
ΤΣΙΤΣΙΜΠΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ – ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ 62.400
ΚΑΝΑΒΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ – ΟΡΓ.ΣΧΕΔ.ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ 61.800
ΚΟΤΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 61.320
ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 60.160
ΒΕΛΑΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ 60.000
ΚΩΣΤΑΒΑΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 60.000
ΛΙΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ-ΡΙΑ 60.000
ΣΤΕΦΑΝΕΑΣ ΠΕΤΡΟΣ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 60.000/ΕΚΠΟΜΠΗ
ΛΕΥΚΟΒΙΤΣ ΣΤΕΛΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΔΕΚΑΜΗΝΟ) 59.000
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣΕΤΟΣ 58.800
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ 58.799
ΖΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 58.428
ΤΡΙΛΙΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΕΞΑΜΗΝΟ) 57.300
ΠΑΚΑΘΕΟΔΩΡΑ ΜΙΧΑΗΛ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΔΕΚΑΜΗΝΟ) 57.000

47ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 1:43 pm

TEAK

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Respect       ΟΛΟΣΩΣΤΗ  !!!

Respect

48ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 1:49 pm

TEAK

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ(ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΚΛΠ ΚΛΠ)

ΤΥΧΑΙΟ ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ !

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΤΗΜΑΤΟΣ !

ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΕΛΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ MEGA,TON ANT1 ,TON ALPHA,TON SKAI ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ;

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ (ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ)

ΑΠΛΑ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Η ΜΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ......ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΥΝΙΚΗ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ (ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ)

49ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 2:19 pm

Picolina

Picolina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ας εργαστουν με βασικο μισθο,οπως ολοι μας.
Ας παιρνουν κατι παραπανω οι διευθυντες κλπ κλπ (για ευνοητους λογους),αλλα σε λογικα πλαισια...
Και ενταξει,ας φανε (σημα κατατεθεν της Ελλαδας,ετσι κι αλλιως!),οχι ομως να μας φανε!
Ε,ξεφυγε τελειως η κατασταση...
Οσο για τις οικογενειες (των 700-800 ευρω,ΑΝ υπηρξαν καποιοι που επαιρναν τοσα!) που εμειναν χωρις εσοδα,λυπαμαι.Οι "καρχαριες" ομως,με τοοοοοσα που επαιρναν,ελπιζω να εκαναν τα κουμαντα τους.Εμεις ζουμε,με 500 ευρω,αυτοι με τοσα θα εχουν θεμα;
Και τελος....ααααντε να δω τι δικαιολογια τωρα θα βρουν στη Δ.Ε.Η να μας τα παιρνουν..."Υ.Α.Ε"? (Υπερ,Απολυμενων Ερτ..)

50ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 9:23 pm

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
............

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ευάκι στις Σαβ Αυγ 10, 2013 1:06 am, 1 φορά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις