Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
746 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 746 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

76ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 4:41 am

dina kardoyla

dina kardoyla
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ede έγραψε:εγω οπως ειπα πιστευω οτι ηταν αδικο για τους ργαζομενους. αλλα απο την αλλη πλευρα δεν ειδα ποτε κανενα δημοσιο υπαλληλο να στηριζει τον ιδιωτικο τομεα. Το αντιθετο θα ελεγα. Οι δημοσιοι δεν ηταν αυτοι που σε καθε γκαλοπ (και προσωπικές συζήτήσεις) για λειτουργίας καταστημάτων Κυριακές και παραπάνω ώρες ήταν πάντα θετικοί? Και θετικοί γιατί? Γιατί ενω σχολούσαν απο τις 2, τα Σκ καθόντουσαν υποστήριζαν οτι δεν προλάβαιναν να κάνουν τα ψώνια τους. ShockedΛες και η πωλήτρια, η κομμώτρια, ο χασάπης, η ταμίας στο σουπερ δεν έχει οικογένεια και έχει περίσσοτερο ελευθερο χρονο απο αυτούς. Οταν όμως έιπαν στους κόπρους να δουλέψουν 1-2 ώρες παραπάνω για να προλάβω και εγω να πληρώσω τους λογαριασμούς μου βρε αδερφε ξεσηκώθηκαν. για αυτό και οι υπόλοιποι (μερικοί αν το θες) τους έχουν στην μπούκα του κανονιού και αρνούνται να τους στηρίξουν.

πεστα κ ξαναπεσταRespect κανεις απ αυτους δεν βγηκε στον δρομο οταν κλεινουν εργοστασια κ μενουν στον δρομο τοσοι εργατες που επαιρναν εναν κατωτο βασικο μισθο κ οχι τρελους μισθους αλλα εμεις ολοι ειμαστε παιδια ενος κατωτερου θεου που τρεμουμε τοσα χρονια να συνεχισουμε εχουμε ενα μεροκαματο!

77ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 4:43 am

MAMA LOCA

MAMA LOCA
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
και ομως despoina ο κοσμος που αντιδραει οπως μπορει εχει ξυπνησει...
οσοι δεν εχουν περασει τα τελευταια χρονια απο ανεργια, αυθαιρετη μειωση μισθων , παραπανω ωραριο ή ειναι δημοσιοι υπαλληλοι ή τοσο καλοβολεμενοι που τους νοιαζει μονο ο κωλος τους και για τους ιδιωτικους υπαλληλους δεν νοιαστηκανε ποτε....γιατι να νοιαστω εγω τωρα για αυτους?
Ας ξυπνησουν και ολοι οι υπολοιποι πριν συμβει και στο δικο τους σπιτι και οντως κλαινε μετα με μαυρο δακρυ...

78ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 4:46 am

MAMA LOCA

MAMA LOCA
και στην τελικη αυτος ο συγκεκριμενος διπλανος μας που αναφερεις απο τον κοσμακι πληρωνοταν και ετρωγε και επινε τα κερατα του τοσα χρονια....Ε δεν θελω να συνεχισω να πληρωνω τα κερατιατικα του οποιουδηποτε ... αλλα προτιμω να τα χαλαω για τα παιδια μου!!!

79ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 5:11 am

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MAMA LOCA έγραψε:και στην τελικη αυτος ο συγκεκριμενος διπλανος μας που αναφερεις απο τον κοσμακι πληρωνοταν και ετρωγε και επινε τα κερατα του τοσα χρονια....Ε δεν θελω να συνεχισω να πληρωνω τα κερατιατικα του οποιουδηποτε ... αλλα προτιμω να τα χαλαω για τα παιδια μου!!!
εγώ πάντως άνεργη είμαι και έχω αντίθετη άποψη....
δεν είδα κανέναν να βγαίνει στους δρόμους όταν έκλειναν τόσα και τόσα εργοστάσια από κανέναν τομέα.....
δεν εννοουσα το δημοσιο υπαλληλο και κανεναν συγκεκριμενο διπλανο....εννοούσα ότι με το να πιάσει  ο άλλος πάτο εγώ δεν σημαίνει ότι κατέκτησα την κορυφή... και σαφως δεν θεωρω οτι εχουμε ξυπνησει σκεπτομενοι κατ αυτον τον τροπο.
Από που θα εξοικονομήσουμε χρήματα με το κλείσιμο της ΕΡΤ τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επιπεδο; Γιατί η ΕΡΤ θα ξανανοίξει και πάλι μέσο θα χρειάζεται να μπεις, και πάλι θα προσλαμβανουν με συμβασεις σαν αυτες που βλεπουμε στις παραπανω λίστες, δεν αντιλέγω στη διαφθορα, στη λαμογια και την τεμπελια που υπαρχει σε τομεις του δημοσιου τομεα, απλά επιμένω ότι δεν έγινε τίποτα με το κλείσιμο της ΕΡΤ, κάνουμε πλουσιότερα τα ιδιωτικά κανάλια που ήδη έσπευσαν να πάρουν ορισμένες διοργανώσεις που είχε πληρώσει το κρατικό κανάλι και μας έμεινε και αμανατι μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου....

80ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 6:05 am

stalicha

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Despoina83 έγραψε:
MAMA LOCA έγραψε:και στην τελικη αυτος ο συγκεκριμενος διπλανος μας που αναφερεις απο τον κοσμακι πληρωνοταν και ετρωγε και επινε τα κερατα του τοσα χρονια....Ε δεν θελω να συνεχισω να πληρωνω τα κερατιατικα του οποιουδηποτε ... αλλα προτιμω να τα χαλαω για τα παιδια μου!!!

εγώ πάντως άνεργη είμαι και έχω αντίθετη άποψη....
δεν είδα κανέναν να βγαίνει στους δρόμους όταν έκλειναν τόσα και τόσα εργοστάσια από κανέναν τομέα.....
δεν εννοουσα το δημοσιο υπαλληλο και κανεναν συγκεκριμενο διπλανο....εννοούσα ότι με το να πιάσει  ο άλλος πάτο εγώ δεν σημαίνει ότι κατέκτησα την κορυφή... και σαφως δεν θεωρω οτι εχουμε ξυπνησει σκεπτομενοι κατ αυτον τον τροπο.
Από που θα εξοικονομήσουμε χρήματα με το κλείσιμο της ΕΡΤ τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επιπεδο; Γιατί η ΕΡΤ θα ξανανοίξει και πάλι μέσο θα χρειάζεται να μπεις, και πάλι θα προσλαμβανουν με συμβασεις σαν αυτες που βλεπουμε στις παραπανω λίστες, δεν αντιλέγω στη διαφθορα, στη λαμογια και την τεμπελια που υπαρχει σε τομεις του δημοσιου τομεα, απλά επιμένω ότι δεν έγινε τίποτα με το κλείσιμο της ΕΡΤ, κάνουμε πλουσιότερα τα ιδιωτικά κανάλια που ήδη έσπευσαν να πάρουν ορισμένες διοργανώσεις που είχε πληρώσει το κρατικό κανάλι και μας έμεινε και αμανατι μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου....

κριμα, γιατι  οι κυβερνησεις εφαρμοζουν το διαιρει και βασιλευε και ο περισσοτερος κοσμος πεφτει στη φακα.Οποιος δεν θελει να πληρωνει την ερτ, μπορει να παει να την κοψει.Αν το προβλημα τους ειναι τα 4 ευρω το μηνα (4 ευρω ειναι.κοιταχτε τους λογαριασμους σας.τα υπολοιπα ειναι για το δημο)..τι να πω???Αρα λοιπον, να μην πληρωνουμε τπτ δημοσιο.Να τα κανουμε ολα ιδιωτικα,να μην προσπαθησουμε για την εξυγειανση κανενος τομεα.Απαξιωστε τα παντα και μην ανησυχειτε...οταν θα ρθειτε σε παρομοια θεση, δεν θα βρισκεται κανενας εκει για να σας στηριξει..εκτος απο καποιους ''βλακες'' που κατεβαινουμε ΠΑΝΤΑ κατω σε ολες τις απεργιες.Στις απεργιες των χαλυβουργων,των ναυτεργατων, των καθηγητων, των δημοσιων υπαλ.,των ιδιωτικων...γτ σημασια εχει το δικιο του εργαζομενου.Το παιχνιδι παιζεται στο δρομο.Εχω να σας πω οτι πολλοι ζουνε σε αλλη πραγματικοτητα.Αυτο που γινεται κατω στην ερτ ειναι απο αλλο πλανητη...βλεπεις τα δακρυα των ανθρωπων..βλεπεις την αλληλεγγυη...απο αυτο εχεις μονο να παρεις.Δεν ξερω τι θα γινει...ισως και να μην γινει τπτ...ή ετσι θα φαινεται...κατω γινεται κατι..κατι που μονο οσοι κατεβαινουν μπορουν να καταλαβουν...ο κοσμος ζυμωνεται..καταλαβαινει...και αν μια στις χιλιες τελικα ειναι λαθος ολο αυτο, εγω δεν μετανιωνω για τπτ...δεν μετανιωνω ουτε για μια στιγμη που βοηθησα τους συνανθρωπους μου με την παρουσια μου...ας πουν καποιοι οτι ειναι λαθος.ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ.

81ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 9:17 am

MAMA LOCA

MAMA LOCA
αυτο το "οταν θα ερθετε σε παρομοια θεση" που το διατυμπανιζετε συνεχεια ενω δεν ξερετε ο αλλος σε τι κατασταση ειναι πολυ με εκνευριζει..
οταν δεν εχει ο αλλος να φαει ε ναι δεν θα γουσταρει να δινει 4 ευρω τον μηνα σε χαραμοφαιδες....μαλλον εσεις προφανως δεν εχετε ερθει σε παρομοια φαση και δεν το εχετε ζησει ακομα στο πετσι σας....
Οι του ιδιωτικου (και προσοχη οχι οι καλοπληρωμενοι του ιδιωτικου) το νοιωθουν στο πετσι τους εδω και τουλαχιστον 4 χρονια)...κανεις δεν ασχοληθηκε ουσιαστικα μαζι τους....
δεν βλεπω να γινεται θεμα για τα 161 ατομα του τροχαιου υλικου στα ναυπηγεια σκαραμαγκα που ειναι απληρωτα απο 5 Μαιου του 2009 ουτε για τα υπολοιπα 1500ατομα παλι των ναυπηγειων σκαραμαγκα που ειναι 1 χρονο απληρωτα...και για ποσους αλλους του ιδιωτικου τομεα...αυτοι οικογενεια δεν εχουν???

82ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 9:58 am

mhtsaina

mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Το θέμα κορίτσια δε νομίζω ότι είναι ποιος την έχει μεγαλύτερη (την ανεργία), αλλά ότι μεταβήκαμε απότομα σε μια εποχή που ό,τι γνωρίζαμε, ό,τι κατέκτησαν προηγούμενες γενιές και είχαμε μάθει να το θεωρούμε αυτονόητο, τείνει να εκλείψει. Αυτό που ζούμε τις τελευταίες ημέρες δε λέγεται σε καμία των περιπτώσεων δημοκρατία. Είναι κατοχή. Και ας ξεκολλήσουμε πια αν άρχισε ο πόλεμος από την ΕΡΤ κι αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με το κλείσιμό της, το θέμα είναι άλλο: ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ (!) ΚΡΑΤΟΣ
Αν συνεχίσουμε έτσι, δε θα μείνει κανένας όρθιος. Και τότε δε θα έχει καμία σημασία ποιος έπεσε πρώτος ή δεύτερος, όλοι κάτω θα είμαστε!

83ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 10:47 am

Picolina

Picolina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δε γινεται ενα "ΜΠΑΜ" επιτελους να γινει ησυχια,λεω εγω!
Ξεκκαθαρισμα,μια και καλη!
Να κλεισει και αυτη η γ@@@@@νη η βουλη,να πιασει φωτια και να καουν ΚΑΙ οι 300...Ουφ πια!

84ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 11:25 am

Hyperion

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
afroad έγραψε:Και πραγματικά, θα τα πω και ας με μπανάρουν!
ΑΝΤΩΝΗ ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ!!!
Ειλικρινά κάνε κάτι στη ζωή σου και σταμάτα να μας τα πρήζεις! Ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει είσαι εσύ που κονομάς τα φράγκα σου και το παίζεις επαναστάτης και υπερασπιστής του δικαίου απο την καρέκλα σου σε ένα φόρουμ για μαμάδες! Ποιά ήταν ρε η τελευταία φορά που βγήκες να δεις πώς ζει ο κόσμος; Που δικάζεις και καταδικάζεις απο την πολυθρόνα σου; Άι σιχτίρ πια! Τα ξύνεις όλη μέρα και το παίζεις αυθεντία παντού! Πάνε ρε να δείξεις αλλού την μαγκιά σου! Αλλά τόσο σου φτάνουν τα κότσια σου, να μπαίνεις να μιλάς σε μαμαδίστικα φόρουμ! Ξέρεις ότι αν πας αλλού θα σε ξεσκίσουν! Κότα ε κότα!
Υour mind and a lyre and the Painter's  jerk.

Shocked

85ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 11:38 am

Hyperion

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εδώ κοντεύουμε να πάμε σε πόλεμο και μερικοί ασχολούνται ακόμα με την ΕΡΤ.

...............έρχονται πολύ άσχημες μέρες.....και πληρώνουμε όλοι τα λάθη μας.
Που ήταν οι συνδικαλιστές της ΕΡΤ και  όλοι οι άλλοι συνδικαλιστές που τώρα και αυτοί μυξοκλαίνε ωρυόμενοι για το κλείσιμο του πιο γελοίου κρατικού,μέλους χώρας ευρωπαϊκού καναλιού ; 
Δεν είδα κανέναν να διαδηλώνει επειδή η καθαρίστρια έπαιρνε 3500 ευρώ το μήνα ούτε να κάνουν συναυλίες και να κλείνει η Λ.Μεσογείων !
Τώρα που πολλοί πανηγυρίζουν ότι δήθεν θα γίνουν εκλογές και τα τοιαύτα , να είναι σίγουροι ότι και θα τα βρουν τη Δευτέρα μάλλον οι τρεις καμπαλέρος της κυβέρνησης - παρωδίας και εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν και όλα θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι το επόμενο κλείσιμο .
Και να σας πω και κάτι άλλο.....
Όταν ψήφιζαν όλοι αυτοί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και εσείς όμως όταν ψηφίζατε ,δεν γνωρίζατε ότι είμαστε μια χώρα υπό κατοχή ;
Στα μνημόνια είναι γραμμένα τα πάντα.
ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ  ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΛΑΡΙΝΟΦΑΣΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.

86ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 11:43 am

Hyperion

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Closure of non-essential public entities and agencies (0.5 percent of GDP).
We have already made progress in this area, with some 4,500 entities closed or merged under the "Kallikratis" local government  reform. The focus  will now shift  to the more than 1,500 public  entities under line ministries and in the social security sector. We have already closed 77 of these entities and by mid-August we will pass legislation to close a further 40 small entities, merge 25 other small entities, and to close, merge or consolidate an additional 11 large entities with total current employment of 7,000 (including existing asset management companies; construction companies; and public television stations). "

ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ

87ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 11:47 am

mhtsaina

mhtsaina
Αντώνη, στην παροιμία ο κόπανος του μπογιατζή είναι ο μαθητευόμενος του. Για να μπορείς να ειρωνεύεσαι σωστά την επόμενη φορά Wink.

88ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 11:49 am

Hyperion

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
THANK A LOT IN ADVANCE !!

89ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 12:02 pm

Hyperion

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
His apprentice is the painter's jerk ! 

hohoho !

90ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 12:28 pm

Hyperion

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
MAMA LOCA έγραψε:αυτο το "οταν θα ερθετε σε παρομοια θεση" που το διατυμπανιζετε συνεχεια ενω δεν ξερετε ο αλλος σε τι κατασταση ειναι πολυ με εκνευριζει..
οταν δεν εχει ο αλλος να φαει ε ναι δεν θα γουσταρει να δινει 4 ευρω τον μηνα σε χαραμοφαιδες....μαλλον εσεις προφανως δεν εχετε ερθει σε παρομοια φαση και δεν το εχετε ζησει ακομα στο πετσι σας....
Οι του ιδιωτικου (και προσοχη οχι οι καλοπληρωμενοι του ιδιωτικου) το νοιωθουν στο πετσι τους εδω και τουλαχιστον 4 χρονια)...κανεις δεν ασχοληθηκε ουσιαστικα μαζι τους....
δεν βλεπω να γινεται θεμα για τα 161 ατομα του τροχαιου υλικου στα ναυπηγεια σκαραμαγκα που ειναι απληρωτα απο 5 Μαιου του 2009 ουτε για τα υπολοιπα 1500ατομα παλι των ναυπηγειων σκαραμαγκα που ειναι 1 χρονο απληρωτα...και για ποσους αλλους του ιδιωτικου τομεα...αυτοι οικογενεια δεν εχουν???
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ;
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ;
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ "ΑΠΟΘΗΚΕΣ" ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΠΑΡΑ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ".
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ.
Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΗΓΕΣ .

91ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 12:36 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Hyperion σε προσκυνώ. Χαρας το κουράγιο σου φίλε  μου να φτιάχνεις όλη την ώρα νέο email μόνο και μόνο για να ξαναμπεις εδώ. Είσαι Θεός.

92ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 12:40 pm

Hyperion

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ede έγραψε:Hyperion σε προσκυνώ. Χαρας το κουράγιο σου φίλε  μου να φτιάχνεις όλη την ώρα νέο email μόνο και μόνο για να ξαναμπεις εδώ. Είσαι Θεός.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΜΕ ΜΠΑΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ....
ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ NESPRESSO ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ.

93ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 12:44 pm

mhtsaina

mhtsaina
Always at your disposal dear! Glad to enlighten jerks Smile

94ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 12:51 pm

Hyperion

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ MAILS , ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ, ΣΧΕΔΙΑ PROJECTS, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ,ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ , ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ "ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ" ΜΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ .........ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΗ ΣΤΗ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ .ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΣ,ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ.

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΗ ΚΑΘΕΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΩ......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΥΠΟΔΟΜΗ...!!!

ΛΙΓΟ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ......

95ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 12:59 pm

Hyperion

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mhtsaina έγραψε:Always at your disposal dear! Glad to enlighten jerks Smile

You are welcome as always but I am not a painter so jerks are too far away from my scope of my knowledge !
It is just a greek proverb ?

96ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 1:04 pm

iouliana

iouliana
Hyperion έγραψε:
MAMA LOCA έγραψε:αυτο το "οταν θα ερθετε σε παρομοια θεση" που το διατυμπανιζετε συνεχεια ενω δεν ξερετε ο αλλος σε τι κατασταση ειναι πολυ με εκνευριζει..

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ;
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ;
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ "ΑΠΟΘΗΚΕΣ" ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΠΑΡΑ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ".
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ.
Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΗΓΕΣ .

εγω εχω αλλη απορια ;πως γινεται ετσι και χασει πχ ο παοκ να κοντευουν να καψουν τη θεσσαλονικη και σε αλλες περιπτωσεις να επικρατει η απολυτη σιγη και παγωμαρα

97ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 1:13 pm

mhtsaina

mhtsaina
Oh i see, it's all greek to you, huh? How does it feel being such a boring jerk whose only usefulness is to make other people laugh when they are a bit bored?

98ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 1:24 pm

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν υπάρχει χώρος εδώ για εσενα καλε μου άνθρωπε.. Κατάλαβε το να πάμε όλοι μας παρακατω pleaseee!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vivian στις Παρ Ιουν 14, 2013 12:13 am, 1 φορά

99ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 11:27 pm

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ελατε βρε κοριτσια εκτος απο τα λαμογια και τα κομματοσκυλα που ηταν βολεμενα και περναν τεραστιους μισθους ηπυρχαν πιστευω και ανθρωποι που παιρναν λιγοτερα και ειχαν παρει δανεια εχουν παιδια και τωρα ανεργοι πως θα πληρωνουν  ειναι κριμα για οποιον ανθρωπο μενει ανεργος και εχει υποχρεωσεις  ας ελλατωνανε τους μισθους οχι ομως να κλεινουν τις δουλειες μεσα σε 2 χρονια εδω στην ευβοια εκλεισε η νεοσετ η σελμαν και τωρα το τσιμενταδικο ειναι κριμα τι να λεμε    
εγω στο μονο που θελω να γινει ξεκαθαριση ειναι στι ικα που δεν εξυπηρετουν και ειναι βολεμενοι και στις εφοριες τα αλλα τους πειραξανε ας κανουν κατι και για αυτο

100ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 11:31 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
souzan έγραψε:ελατε βρε κοριτσια εκτος απο τα λαμογια και τα κομματοσκυλα που ηταν βολεμενα και περναν τεραστιους μισθους ηπυρχαν πιστευω και ανθρωποι που παιρναν λιγοτερα και ειχαν παρει δανεια εχουν παιδια και τωρα ανεργοι πως θα πληρωνουν  ειναι κριμα για οποιον ανθρωπο μενει ανεργος και εχει υποχρεωσεις  ας ελλατωνανε τους μισθους οχι ομως να κλεινουν τις δουλειες μεσα σε 2 χρονια εδω στην ευβοια εκλεισε η νεοσετ η σελμαν και τωρα το τσιμενταδικο ειναι κριμα τι να λεμε    
εγω στο μονο που θελω να γινει ξεκαθαριση ειναι στι ικα που δεν εξυπηρετουν και ειναι βολεμενοι και στις εφοριες τα αλλα τους πειραξανε ας κανουν κατι και για αυτο
αν καταλαβα καλα θα κλεισει και η εφορια και θα γινουν ιδιοτικες εταιριες που εννοειτε θα μας τα παιρνουν..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις