Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
600 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 600 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

51ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 9:41 pm

Beechtree

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ευάκι έγραψε:αντωνακη αντε αγορι μου πΑγαινε παρα περα επιτελους....μας τα εχεις κανει τσουρακια τοσο καιρο πια...
Και έτσι εκτός από μπαγιάτικα θα τα έχεις και πεσμένα βρε κακομοίρα μου.Να δω ποιος θα σε κοιτάει νέα κοπέλα με τέτοια τσουρέκια που σου έγιναν ......
Βάλτα στο φούρνο μήπως και τα κάνεις παξιμαδάκια ,τουλάχιστον.

52ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 9:47 pm

Beechtree

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
penygp έγραψε:
stalicha έγραψε:Στο δρομο παιζεται το παιχνιδι.Κατεβειτε κατω οσοι μπορειτε και αφηστε τις εξυπναδες για τα χρηματα που παιρνουν-επαιρναν οι δημοσιογραφοι.Εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις ειναι ανθρωποι που πληρωνονται με 700-800 ευτω...τεχνικοι και απλοι δημοσιογραφοι. Εχουν απαξιωσει τα παντα και σεις τα χαφτετε...κουτορνιθια!!κοιτατε να πεθανει η κατσικα του γειτονα επειδη σκοτωσαν τη δικια σας!!Φτου σας και ντροπη σας!!!εκμηδενισμος των παντων!!!Αντι να καθεσαι εσυ κυρια εξυπνη που τα χωνεις πισω απο το pc σου, για κατεβα κατω να δεις τι γινεται γιατι στο δρομο γινονται οι ζημωσεις. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ!!!!ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ!!ΤΟΣΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ????   ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΗ!!ΚΑΙ ΕΣΥ Κ ΕΓΩ.ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ...ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ,ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΤΕ!!!Για μια φορα, ας μας κανει αυτος ο λαος υπερηφανος!!!Εβλεπα χθες τον πατερα μου που ημασταν κατω να φωναζει και να συμμετεχει με παθος...Ο κοσμος εκλαιγε...Για μια στιγμη μετα απο τοσα χρονια ενιωσα για λιγο περηφανη...για μενα που ημουν εκει, για τον πατερα μου...για τον κοσμο ...για το δικαιο αγωνα των ανθρωπων εκει...Βουτυξτε τη γλωσσα στο μυαλο και κατεβειτε κατω!!!Οσοι ειναι στα σπιτια τους ακομα και καθονται στους καναπεδες τους,να ξερουν πως η ιστορια γραφεται ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ...αν δν θελουν να συμμετεχουν καλως(κακως για την ακριβεια...)αλλα δεν θα μας πεισετε και οτι αυτος ο αγωνας ειναι αδικος. Αυτο!!Οσοι θελουν να ανοιξουν τα μυαλα τους και τα ματια τους ας το κανουν.Δεν εχω σκοπο να αναμιχθω σε πολυωρες συζητησεις-τσακωμους. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!   ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ,ΡΙΞΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΔΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ...Γινεστε ενα με αυτους...Φασιστομουτρα!

Εσύ και ο πατέρας σου πρέπει να έχετε φάει καλά, εμείς παλι όχι οπότε δεν βγαίνουμε στους δρόμους
penygp to OΛΟΣΩΣΤΗ σε σένα πάει !

53ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 9:56 pm

wondergirl

wondergirl
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δεν ξερω αν και κατα ποσο ισχυει η λιστα με τους μισθους που δημοσιευτηκε παραπανω. Παντως χθες που εβλεπα ΕΡΤ μεσω του internet, η δημοσιογραφος Μαριον Μιχελιδακη δηλωσε οτι παιρνει 1200 ευρω το μηνα και ενας αλλος δημοσιογραφος με προυπηρεσια 30 χρονια 1500. Αν ισχυει αυτο, τοτε μαλλον η λιστα ειναι μουφα. Νομιζω οτι υπαρχουν σκοπιμοτητες εξω και περα απο την ΕΡΤ και απλα τη χρησιμοποιουν ως εξιλάστηριο θυμα. Και μην ξεχνατε οτι μετα απο την ΕΡΤ θα ακολουθησει το κλεισιμο κι αλλων δημοσιων οργανισμων, οπως σχολειων, νοσοκομειων κτλ. Χρειαζεται ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ τωρα, πριν μας παρει ολους η μπαλα.

54ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 10:22 pm

Beechtree

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
wondergirl έγραψε:Δεν ξερω αν και κατα ποσο ισχυει η λιστα με τους μισθους που δημοσιευτηκε παραπανω. Παντως χθες που εβλεπα ΕΡΤ μεσω του internet, η δημοσιογραφος Μαριον Μιχελιδακη δηλωσε οτι παιρνει 1200 ευρω το μηνα και ενας αλλος δημοσιογραφος με προυπηρεσια 30 χρονια 1500. Αν ισχυει αυτο, τοτε μαλλον η λιστα ειναι μουφα. Νομιζω οτι υπαρχουν σκοπιμοτητες εξω και περα απο την ΕΡΤ και απλα τη χρησιμοποιουν ως εξιλάστηριο θυμα. Και μην ξεχνατε οτι μετα απο την ΕΡΤ θα ακολουθησει το κλεισιμο κι αλλων δημοσιων οργανισμων, οπως σχολειων, νοσοκομειων κτλ. Χρειαζεται ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ τωρα, πριν μας παρει ολους η μπαλα.

Η λίστα αυτή είναι του 2011.
Η νέα λίστα είναι ακόμα προκλητηκότερη.Αν η Μιχελιδάκη παίρνει 1200 το μήνα τότε εγώ παίρνω 120 ευρώ τα οποία και μεταφέρω από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα για να περνάω καλύτερα.

Very Happy

Για την αλληλεγγύη συμφωνώ απεριόριστα μόνο που η αλληλεγγύη δεν μπορεί να ανατρέψει το μνημόνιο γιατί όλα αυτά είναι γραμμένα στο μνημόνιο.
Περιμένω με πολύ χαρά να κλείσει ο ΕΟΠΠΥ και να γίνει ένας άλλος φορέας ενώ ακόμα μεγαλύτερη θα είναι η χαρά μου αν η υποχρεωτική ασφάλιση στο δημόσιο αντικατασταθεί με ελεύθερη επιλογή ασφαλιστικού φορέα ιδιωτικού ή δημόσιου.
Επαναλαμβάνω ,χωρίς να υποστηρίζω αυτή τη κυβέρνηση ότι η κατάσταση εχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου σε όλους ανεξαιρέτως τους θεσμούς του κράτους και επομένως πρέπει να αλλάξουν όλα.
Συναισθηματισμοί δεν χωρούν πλέον.
Η αλληλεγγύη πρέπει να υπάρχει σίγουρα σε όλους μας αλλά η αλληλεγγύη δεν πρέπει να υπάρχει μόνο στα δύσκολα αλλά συνεχώς.
Η πρώτη και κύρια άμυνα σε τέτοιες καταστάσεις που μπορούμε να έχουμε είναι η αλληλεγγύη και η υπομονή.Κυρίως όμως η λογική.
Η ΛΟΓΙΚΗ λέει ότι το πράγμα δεν μπορούσε άλλο να συνεχίζεται.Το απόστημα έπρεπε να κλείσει.Το υποκριτικό σε όλη την ιστορία είναι ότι αυτοί που την κατάντησαν έτσι είναι και αυτοί που τώρα κάνουν τους σωτήρες της και όχι μόνο για την ΕΡΤ αλλά για ολόκηρο το ελληνικό κράτος και όλους εμάς τους Έλληνες πολίτες που και εμείς δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών.
Και για να είμαι και εντός τόπου και χρόνου λόγω φορολογικών δηλώσεων..ξέρεις τι είναι να έχεις εισόδημα οικογενειακό 57800 και να σου λένε τα καθήκια να πληρώσεις φόρο που αντιστοιχεί στο τεκμαρτό εισόδημα σου ;
Και θα ρωτήσεις πόσο είναι το τεκμαρτό σου ρε άρχοντα ;
Κάθεσαι ;
134.238,52 ευρώ.
Τόσα γ@@@@@να χρόνια που ήταν όλοι αυτοί που έλεγαν πάρτε αυτοκίνητα ακριβά,σπίτια,οικόπεδα κλπ κλπ και που τώρα έρχονται να μας φορολογήσουν με τέτοιο αναίσχυντο τρόπο ;
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΛΟΙΠΟΝ και όχι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ αλλά και εγώ δεν ξέρω τι άλλο .
Και σκέφτομαι τους ανθρώπους που δεν έχουν ούτε 400 ευρώ το μήνα και τους λένε ότι επειδή έχουν ένα σπίτι 100 τμ και ένα αυτοκίνητο 1300cc πρέπει να φορολογηθούν όχι με 4800 φορολογητέο αλλά με 25000 ή με 38500 ευρώ.
ΝΑΙ,ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.
Αν τώρα θα μπορούσε να μην γίνει ΜΑΥΡΟ η ΕΡΤ αλλά να συνεχίσει έτσι όπως ήταν και να εξυγιανθεί, το έχω γράψει σε άλλο post με άλλο (αν θυμάμαι nick) (TEAK KAI EBENOS) γιατί είμαι ο ίδιος μόνο που δεν είμαι του ALEXIS .
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΣΠΙΡΙΝΙ.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΙΕ ΣΟΥΛΦΑΜΙΔΟΣΚΟΝΗ.
ΘΕΛΕΙ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟ ΣΗΨΑΙΜΙΚΟ ΧΕΡΙ Ή ΤΟ ΠΟΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΑΦΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ.

55ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 10:46 pm

MAMA LOCA

MAMA LOCA
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημερα κοριτσια...
Αυτα τα ποσα που λενε οτι παιρνανε αυτοι οι δημοσιογραφοι δεν παιζουν ...(τα 1200 και 1500).
Δικος μου γνωστος προ 5ετιας προσληφθεις ως τεχνικος στην ερτ ξεκινησε με 1800euro και οταν και καλα δουλευανε (θα ελεγα τι εκαναν)....και ναι μπηκε με μεσο...
Δεν ειδα κανεναν απο ολους αυτους να διαδηλωσει για τους εκατομμυρια ανεργους του ιδιωτικου τομεα που επαιρναν 3 και 60 και εχουν στερηθει πλεον και αυτο....που ουτε ασφαλιση πια δεν εχουν οι ανθρωποι.
Και δεν προκειται κανεις να νοιαστει για αυτους ενω για τους νεοανεργους (ποσους ειπαμε 3000?) ολο και καπου θα τους βολεψουν...
Μας πειραξε αυτη η ξαφνικη ανακοινωση με το ετσι θελω που τους διωχνουν και οχι το πως καταντησανε τον ιδιωτικο τομεα μεσα σε μια νυχτα???

56ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 10:48 pm

margdimitra

margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τη λίστα με τους διορισμένους του Κεδίκογλου δε βλέπω να βγάζει κανείς.

57ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 11:08 pm

Beechtree

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
margdimitra έγραψε:Τη λίστα με τους διορισμένους του Κεδίκογλου δε βλέπω να βγάζει κανείς.
ΣΩΣΤΑ.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΥΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ  ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ........
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΙΩΠΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ".

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

58ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 11:20 pm

Beechtree

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γι αυτό και δεν έγινε "επανάσταση" για άλλη μια φορά στο προαύλιο της ΕΡΤ αυτή τη φορά.Γιατί όταν κάτι συμβαίνει πηγαίνουν οι συνδικαλιστές  που τους ενδιαφέρει αλλά και άλλοι συνδικαλιστές για να προαστέψουν τους πρώτους ενδιαφερόμενους και μαζί και τα πρόβατα που τους ακολουθούν αλλιώς ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΔΙΠΛΑ ΜΕΝΩ ΑΛΛΩΣΤΕ .
Κατάλαβες τώρα τι συμβαίνει ;
Και μαζί δήλωσαν απεργία και τα μέσα ενημέρωσης και οι δημοσιοκάφροι επειδή λέει κάνουν συμπαράσταση στην ΕΡΤ αντί να κάτσουν να δουλέψουν και να ενημερώσουν μαζικά το κόσμο και όταν θα σταματήσουν την ελεγχόμενη κατά τα άλλα απεργία τους θα έχει περάσει η "ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ" και απλά θα ΒΡΕΧΕΙ.
ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΚΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ....ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.
......πήγαν και οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ ,της ΑΔΕΔΥ,της ΟΤΟΕ,.........στο προαύλιο  για να παρακολουθήσουν τη συναυλία.
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΡΟΥΝ (ΠΑΛΙ) ......@@ ΚΑΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ ΟΛΑ,ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ .
ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ 2011 ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΝΥΦΟΠΑΖΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕΣ.

59ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 11:26 pm

MAMA LOCA

MAMA LOCA
Να βγάλουν ολες τις λίστες ...του ενος και του αλλου , τις παλιες και τις νεες ...
Μας δουλευουνε τοσα χρονια μπροστα στα ματια μας αλλα ξυπνησε ο κοσμος ... μπορει μεμονομενα να μην μπορει να αντιδρασει κανεις (η λογω αυτων που μας ψεκαζουν) αλλα καποιοι τουλαχιστον ξυπνησαν...

60ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 11:47 pm

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
margdimitra έγραψε:Τη λίστα με τους διορισμένους του Κεδίκογλου δε βλέπω να βγάζει κανείς.
RespectRespect

61ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 11:55 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
wondergirl έγραψε:Δεν ξερω αν και κατα ποσο ισχυει η λιστα με τους μισθους που δημοσιευτηκε παραπανω. Παντως χθες που εβλεπα ΕΡΤ μεσω του internet, η δημοσιογραφος Μαριον Μιχελιδακη δηλωσε οτι παιρνει 1200 ευρω το μηνα και ενας αλλος δημοσιογραφος με προυπηρεσια 30 χρονια 1500. Αν ισχυει αυτο, τοτε μαλλον η λιστα ειναι μουφα. Νομιζω οτι υπαρχουν σκοπιμοτητες εξω και περα απο την ΕΡΤ και απλα τη χρησιμοποιουν ως εξιλάστηριο θυμα. Και μην ξεχνατε οτι μετα απο την ΕΡΤ θα ακολουθησει το κλεισιμο κι αλλων δημοσιων οργανισμων, οπως σχολειων, νοσοκομειων κτλ. Χρειαζεται ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ τωρα, πριν μας παρει ολους η μπαλα.
Ααααα εντάξει αν το δηλώσαν έιναι εγγύηση. Ούτε για πλάκα. Οι μισθοί στην ερτ ξεκινούσαν απο 1800 χωρίς επιδόματα σε κάτι ΄΄διοικητικούς ΄΄ του κ@λου. επιμένω όμως οτι δεν έφταιγαν αυτοι. Κάποιος τους έβαλε και ε΄γω τους πλήρωνα. Το να μείνουν τόσοι άνθρωποι στο δρόμο είναι τρομερό. Και κακά τα ψέματα. Ποιος απο εμάς αν μπορούσε δεν θα χωνόταν στην ερτ να το κ@λοβαραει , να βγάζει 2.000 και να πηγαίνει 2 φορές τον μήνα. Εγώ θα πήγαινα τρέχοντας.αααααα και να σου πω....βάση λογικής με 1.500 ευρώ δεν βγαίνει ούτε η βιλα στο Χαλάνδρι. ούτε τα ταξίδια ,ούτε τα πάνακριβα αυτοκίνητα και ντυσίματα. Εβλεπες μια εποχη τον δημόσιο υπάλληλο να κάνει την ιδια ζωή με την Αγγελοπούλου. Βασικό μισθό και ξάνα ερτ. θα το δεχτεί κανείς όμως απο όλους αυτούς?

62ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Τετ Ιουν 12, 2013 11:56 pm

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όταν πιστεύουμε ότι βγάζοντας το μάτι του διπλανού μας θα δούμε καλύτερα, δυστυχώς, δεν έχει ξυπνήσει κανείς....

63ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 12:09 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω οπως ειπα πιστευω οτι ηταν αδικο για τους ργαζομενους. αλλα απο την αλλη πλευρα δεν ειδα ποτε κανενα δημοσιο υπαλληλο να στηριζει τον ιδιωτικο τομεα. Το αντιθετο θα ελεγα. Οι δημοσιοι δεν ηταν αυτοι που σε καθε γκαλοπ (και προσωπικές συζήτήσεις) για λειτουργίας καταστημάτων Κυριακές και παραπάνω ώρες ήταν πάντα θετικοί? Και θετικοί γιατί? Γιατί ενω σχολούσαν απο τις 2, τα Σκ καθόντουσαν υποστήριζαν οτι δεν προλάβαιναν να κάνουν τα ψώνια τους. ShockedΛες και η πωλήτρια, η κομμώτρια, ο χασάπης, η ταμίας στο σουπερ δεν έχει οικογένεια και έχει περίσσοτερο ελευθερο χρονο απο αυτούς. Οταν όμως έιπαν στους κόπρους να δουλέψουν 1-2 ώρες παραπάνω για να προλάβω και εγω να πληρώσω τους λογαριασμούς μου βρε αδερφε ξεσηκώθηκαν. για αυτό και οι υπόλοιποι (μερικοί αν το θες) τους έχουν στην μπούκα του κανονιού και αρνούνται να τους στηρίξουν.

64ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 12:20 am

ALEXISCHANNEL

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Με μπάναραν γιατί δεν είμαι του ALEXIS.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ 902 ΚΑΝΑΛΙ.
ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALEXIS ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ.
ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ !!!
ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ.
ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALEXIS ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΑΝ ΜΠΕΙΤΕ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΟΘΕΑΤΡΟ.
ΤΩΡΑ ALEXIS ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ,ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ....ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ .
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΤΕΛΙΚΑ.
ΑΛΛΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΝΤΟΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ.
Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΒΛΕΠΕΤΕ.
ΤΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΤΙΑ ΤΩΝ 300000 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ !
ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΩΛΟΒΑΡΑΝΕ .

65ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 12:21 am

ALEXISCHANNEL

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΤΡΕΞΤΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ 902.
ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ .....ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ...... ;

ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΗΝΕΙΟ ......ΤΡΑΛΑΛΟ ΤΡΑΛΑΛΟ !!!!

66ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 12:24 am

ALEXISCHANNEL

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ

Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ !

ΠΑΛΙΟΛΟΥΚΕΤΟ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.

67ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 12:26 am

ALEXISCHANNEL

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ;

KKE SINCE 1917
MADE IN SOVIET UNION

68ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 12:28 am

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ede έγραψε:εγω οπως ειπα πιστευω οτι ηταν αδικο για τους ργαζομενους. αλλα απο την αλλη πλευρα δεν ειδα ποτε κανενα δημοσιο υπαλληλο να στηριζει τον ιδιωτικο τομεα. Το αντιθετο θα ελεγα. Οι δημοσιοι δεν ηταν αυτοι που σε καθε γκαλπο για λειτουργίας καταστημάτων Κυριακές και παραπάνω ώρες ήταν πάντα θετικοί? Και θετικοί γιατί? Γιατί ενω σχολούσαν απο τις 2, τα Σκ καθόντουσαν υποστήριζαν οτι δεν προλάβαιναν να κάνουν τα ψώνια τους. ShockedΛες και η πωλήτρια, η κομμώτρια, ο χασάπης, η ταμίας στο σουπερ δεν έχει οικογένεια και έχει περίσσοτερο ελευθερο χρονο απο αυτούς. Οταν όμως έιπαν στους κόπρους να δουλέψουν 1-2 ώρες παραπάνω για να προλάβω και εγω να πληρώσω τους λογαριασμούς μου βρε αδερφε ξεσηκώθηκαν. για αυτό και οι υπόλοιποι (μερικοί αν το θες) τους έχουν στην μπούκα του κανονιού και αρνούνται να τους στηρίξουν.

Δεν νομίζω ότι κάποιος από αυτούς που υποστηρίζουν ότι η ΕΡΤ δεν έπρεπε να κλείσει (τουλάχιστον εγώ), υποστηρίζει ότι ο δημοσιος τομέας λειτουργεί ιδανικά και ότι δεν συμβαίνουν (ακόμα και τώρα που έκλεισε η ΕΡΤ δεν άλλαξε κάτι) όλα αυτά που έχουν ειπωθεί. Ωστόσο, αυτό που αναφέρει η mhtsaina παραπάνω είναι πάρα πολύ σοβαρό για να το αγνοήσουμε! Επίσης, πλέον όλος δημοσιος τομεας πληρωνεται βασει ενιαιου μισθολογιου (οι ΔΕΚΟ αργησαν να μπουνε αλλα εφαρμοστηκε και εκει...τωρα αν εξαιρεσαν την ΕΡΤ...), τα τρελα χρηματα τα επαιρναν οι συμβασιουχοι. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι αγωνιζομαστε, για ενα καλυτερο αυριο για ολους ή για ενα χειροτερο για να ερθουμε στα ιδια.... δηλαδη εγω που ειμαι ανεργη πρεπει να ευχομαι να μεινουν ολοι ανεργοι γιατι δεν εχω ουτε μεσο να με βαλει στο δημοσιο αλλα ουτε και γνωστο για να δουλεψω στον ιδιωτικο??? Εποικινωνιακο τρικ της κυβερνησης το χαρακτηριζω (το ειπα και παραπανω) οπως και οταν ξεκινησε το ενιαιο μισθολογιο στο δημοσιο, όλοι ελεγαν καλα τους κανανε, επιτέλους έγινε η αρχή...και μετά ήρθαν και οι αλλαγες στον ιδιωτικό τομέα και δεν πηραμε χαμπάρι.... δεν υποστηριξε κανενας κανενα...ημαστε πολυ απασχολημένοι να τρωγόμαστε μεταξύ μας....

69ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 12:34 am

Mimine

Σόρι, guys,εγώ για τις βδέλλες του δημοσίου δεν πρόκειται να κλάψω. Κι ας χτυπιούνται για τους μισθούς τους. Τα έχουμε δει τα 1200 του δημοσίου. Σου λένε εκεί ένα ποσό και μετά αρχίζουν και τόσα τα επιδόματα, τόσα τα επικουρικά, σκατά φατά και το πραγματικό ποσό είναι άλλο. Κι εγώ δηλαδή να τους πληρώνω όλους αυτούς τόσα χρόνια για να βαριούνται που ζουν. Εδώ το ρεύμα πήγα να κόψω για να γλυτώσω κι εγώ κάτι από χαράτσι. Έπρεπε να πάρω άδεια από τη δουλειά μου για να είμαι μέσα στο ωράριο της κυριούλας της ΔΕΗ. Και μετά ενώ περίμενα 5 ώρες και πλησίαζε επιτέλους κι η δική μου η σειρά, είχε περάσει η ώρα και με πέταξαν έξω για να μην παραβιάσουν το ωράριο και τα κεκτημένα τους.

70ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 1:42 am

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Υπήρχαν άτομα που έπαιρναν και 27.000 το μήνα. Και ναι είναι ελεεινό! Αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν ένα ξεκαθάρισμα; Ένα τέτοιο εάν έδιωχναν θα είχαν δουλειά 27 άτομα! Αλλά κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά.. Δεν είναι σωστό όμως όπως είπαν και τα κορίτσια πιο πάνω να χαιρόμαστε με την κατάντια του άλλου. Δηλαδή αν δίναν σε σας έναν πολύ καλό μισθό για να το κωλοβαράτε όλη μέρα δεν θα πηγαίνατε; Ποιός θα έλεγε όχι; Μην τους σκέφτεστε και σαν μεμονομένα άτομα, πίσω απο τον καθένα υπάρχει μια οικογένεια. Να χαρώ δηλαδή και να μη σκεφτώ τα παιδιά τους που έχουν μείνει ξεκρέμαστα; Ε όχι, με συγχωρείτε αλλά δεν είμαι ζώο. Τέλος, το πιο σημαντικό όλων είναι η χουντική στάση που πρέπει να μας προβληματίζει. Φτάνει πια με τους φασίστες που μας κυβερνούν. Και θέλουμε να λέμε ότι έχουμε και δημοκρατία..Τί έχει σειρά η απαγόρευση κυκλοφορίας και η συνάθροιση άνω των τριών;

71ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 1:50 am

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και πραγματικά, θα τα πω και ας με μπανάρουν!
ΑΝΤΩΝΗ ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ!!!
Ειλικρινά κάνε κάτι στη ζωή σου και σταμάτα να μας τα πρήζεις! Ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει είσαι εσύ που κονομάς τα φράγκα σου και το παίζεις επαναστάτης και υπερασπιστής του δικαίου απο την καρέκλα σου σε ένα φόρουμ για μαμάδες! Ποιά ήταν ρε η τελευταία φορά που βγήκες να δεις πώς ζει ο κόσμος; Που δικάζεις και καταδικάζεις απο την πολυθρόνα σου; Άι σιχτίρ πια! Τα ξύνεις όλη μέρα και το παίζεις αυθεντία παντού! Πάνε ρε να δείξεις αλλού την μαγκιά σου! Αλλά τόσο σου φτάνουν τα κότσια σου, να μπαίνεις να μιλάς σε μαμαδίστικα φόρουμ! Ξέρεις ότι αν πας αλλού θα σε ξεσκίσουν! Κότα ε κότα!

72ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 2:49 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απειλητικό μήνυμα απο τους Anonymous για επιθέσεις σε ελληνικές ιστοσελίδες λόγω κλεισίματος της ερτ. οι επιθέσεις θα γίνουν 15-6 

73ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 2:57 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Anonymous
«Η ελληνική κυβέρνηση μπήκε στο στόχαστρο μας, καθώς συνεχίζει να απολύει ανθρώπους που έχουν οικογένεια», αναφέρουν σχετικά οι Anonymous και προσθέτουν: «Αυτό είναι απαράδεκτο, να μας περιμένετε».

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/234901/apeilitiko-minuma-ton-anonymous-stin-elliniki-kuvernisi-gia-tin-ert-video/#ixzz2W5oQK9Nc 
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

74ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 4:09 am

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
http://guestlist.gr/site/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CE%B2%CE%AD%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83/#.Ubm0eNhK71V

Αυτή είναι η περίφημη λίστα με τις προσλήψεις που έγιναν τον 8/2012 επί Κεδίκογλου..Γιατί ο κάθε διευθυντής εκεί μέσα χρειαζόταν να έχει 3 ιδιαιτέρες, δε του έφτανε η μία!

75ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΚΛΑΙΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Πεμ Ιουν 13, 2013 4:24 am

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kleopatra1981 έγραψε:http://guestlist.gr/site/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CE%B2%CE%AD%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83/#.Ubm0eNhK71V

Αυτή είναι η περίφημη λίστα με τις προσλήψεις που έγιναν τον 8/2012 επί Κεδίκογλου..Γιατί ο κάθε διευθυντής εκεί μέσα χρειαζόταν να έχει 3 ιδιαιτέρες, δε του έφτανε η μία!
και να τος να ανακοινωνει θριαμβευτικα το κλεισιμο της ΕΡΤ.....
https://www.youtube.com/watch?v=h46UwF9tfAs

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις