701 Απ: Το σαλόνι μας. Παρ Ιουλ 05, 2013 12:50 am
ede
Πρωταγωνιστής!!
εεεε σε διαβάσαμε. Τι θες να κ΄νουμε τωρα? Το καταλαβαμε. ήμαρτον Κύριε.zini έγραψε:καλε διαβαστε με! σας εξηγεισα τι ενοουσα με τα παιχνδια γιατι χθες δεν τα ειπα καλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εεεε σε διαβάσαμε. Τι θες να κ΄νουμε τωρα? Το καταλαβαμε. ήμαρτον Κύριε.zini έγραψε:καλε διαβαστε με! σας εξηγεισα τι ενοουσα με τα παιχνδια γιατι χθες δεν τα ειπα καλα!
ede έγραψε:εεεε σε διαβάσαμε. Τι θες να κ΄νουμε τωρα? Το καταλαβαμε. ήμαρτον Κύριε.zini έγραψε:καλε διαβαστε με! σας εξηγεισα τι ενοουσα με τα παιχνδια γιατι χθες δεν τα ειπα καλα!
ede έγραψε:Ετοιμα τα γιουβαρλακια. Ποιος σιδερωνει τωρα οεο?
Ξερεις ποσα εχω? Σκεψου οτι βαζω 2-3 πλυντηρια την ημερα. Δεν προλαβαινω να τα απλωσω. Εχω να σιδερωσω γύρω στι 4-5 ημερες. πωπωωωωω κάνε τον υπολογισμο.zini έγραψε:ede έγραψε:Ετοιμα τα γιουβαρλακια. Ποιος σιδερωνει τωρα οεο?
εσυ
ε τι να κανεις με τοσα ατομα εκει μεσα! εχω και εγω 2 λεκανες για σιδερο και για να σε παρηγορισω θα τις κανω αργα το βραδυede έγραψε:Ξερεις ποσα εχω? Σκεψου οτι βαζω 2-3 πλυντηρια την ημερα. Δεν προλαβαινω να τα απλωσω. Εχω να σιδερωσω γύρω στι 4-5 ημερες. πωπωωωωω κάνε τον υπολογισμο.zini έγραψε:ede έγραψε:Ετοιμα τα γιουβαρλακια. Ποιος σιδερωνει τωρα οεο?
εσυ
σαν να μου θυμηζει καποια...ede έγραψε:καλύτερα τώρα?
Δεν θα κανω τον κοπο να σου απαντησω .Μιλας σε εναν ανθρωπο που εκανε αυτό το γλέντι προ γάμου μόνο με 2 φίλες. Αυτο και τιποτα λλο. Βαριεμαι τις νεοπλουτίστικες μ@λ@κίες.iouliana έγραψε:καλημέρα!
ναι βρε zini, σε καταλαβαμε απολύτα τι εννοεις, απλα εδωσες αφορμη για ωραια συζητηση
Λοιπον, βιαζομαι και σε λιγο θα φυγω, αλλα θελω να ρωτησω τη γνωμη σας για αυτην την καινουρια μοδα με τα bachelor που πρεπει να συνοδευσεις τον γαμπρο /νυφη σε καποιο ξενοδοχειο, νησι κτλ, αυτα που κρατανε δηλ 1-2 ημερες. Ειμαι πολυ ξυνη που δε θελω να πηγαινω?? Εκτος του οικονομικου,που δεν τρεχει και απο τα μπατζακια μας, αλλα και να ετρεχε προτιμω να αποφασιζω μονη μου που και πως θα τα ξοδεψω, ειναιο αφορητα βαρετο να τρεχω απο εδω και απο εκει με παρεες που τις περισσοτερες φορες γνωριζεις 1-2 ατομα και επισης θεωρω πολυ καπως να ζητας/απαιτεις απο καποιον να σου αφιερωσει τοσες μερες ειτε εχει οικογενεια ειτε οχι.Αυτα!
ζηλευω αυτο το κωλ@@@ακι!!!!!θα το αποκτησω πασι θυσια!!!!zini έγραψε:ντεμακι εισαι πολυ ομορφη! φτου φτου! Η εντε σε ξεπερναει βεβαια τι να λεμε τωρα! με τετοια κορμαρα!!!
ede έγραψε:Δεν θα κανω τον κοπο να σου απαντησω .Μιλας σε εναν ανθρωπο που εκανε αυτό το γλέντι προ γάμου μόνο με 2 φίλες. Αυτο και τιποτα λλο. Βαριεμαι τις νεοπλουτίστικες μ@λ@κίες.iouliana έγραψε:καλημέρα!
ναι βρε zini, σε καταλαβαμε απολύτα τι εννοεις, απλα εδωσες αφορμη για ωραια συζητηση
Λοιπον, βιαζομαι και σε λιγο θα φυγω, αλλα θελω να ρωτησω τη γνωμη σας για αυτην την καινουρια μοδα με τα bachelor που πρεπει να συνοδευσεις τον γαμπρο /νυφη σε καποιο ξενοδοχειο, νησι κτλ, αυτα που κρατανε δηλ 1-2 ημερες. Ειμαι πολυ ξυνη που δε θελω να πηγαινω?? Εκτος του οικονομικου,που δεν τρεχει και απο τα μπατζακια μας, αλλα και να ετρεχε προτιμω να αποφασιζω μονη μου που και πως θα τα ξοδεψω, ειναιο αφορητα βαρετο να τρεχω απο εδω και απο εκει με παρεες που τις περισσοτερες φορες γνωριζεις 1-2 ατομα και επισης θεωρω πολυ καπως να ζητας/απαιτεις απο καποιον να σου αφιερωσει τοσες μερες ειτε εχει οικογενεια ειτε οχι.Αυτα!
ζινι ενα πραγμα..... σε καταλαβαινω!!!ηταν και βαρυ το παπλωμα και ειμαι μεσα στο τεμπελιο!!!λοιπον εγω εχω και σιδερο που εδω και καμια βδομαδα το ακυρωνω αλλα εχω και σκουπισμα-σφουγγαρισμα!!!θελω την μαμα μου ΤΩΡΑ!!!!!!!zini έγραψε:ede έγραψε:εεεε σε διαβάσαμε. Τι θες να κ΄νουμε τωρα? Το καταλαβαμε. ήμαρτον Κύριε.zini έγραψε:καλε διαβαστε με! σας εξηγεισα τι ενοουσα με τα παιχνδια γιατι χθες δεν τα ειπα καλα!
χαχαχχααχχχα αχ ασε με δεν ειμαι καλα σημερα!!!!!!!!!!!!
iouliana έγραψε:καλημέρα!
2-3???ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ??ΛΟΧΟς ΕΙΣΤΕ???ede έγραψε:Ξερεις ποσα εχω? Σκεψου οτι βαζω 2-3 πλυντηρια την ημερα. Δεν προλαβαινω να τα απλωσω. Εχω να σιδερωσω γύρω στι 4-5 ημερες. πωπωωωωω κάνε τον υπολογισμο.zini έγραψε:ede έγραψε:Ετοιμα τα γιουβαρλακια. Ποιος σιδερωνει τωρα οεο?
εσυ
demaki88 έγραψε:ζηλευω αυτο το κωλ@@@ακι!!!!!θα το αποκτησω πασι θυσια!!!!zini έγραψε:ντεμακι εισαι πολυ ομορφη! φτου φτου! Η εντε σε ξεπερναει βεβαια τι να λεμε τωρα! με τετοια κορμαρα!!!
demaki88 έγραψε:ζινι ενα πραγμα..... σε καταλαβαινω!!!ηταν και βαρυ το παπλωμα και ειμαι μεσα στο τεμπελιο!!!λοιπον εγω εχω και σιδερο που εδω και καμια βδομαδα το ακυρωνω αλλα εχω και σκουπισμα-σφουγγαρισμα!!!θελω την μαμα μου ΤΩΡΑ!!!!!!!zini έγραψε:ede έγραψε:εεεε σε διαβάσαμε. Τι θες να κ΄νουμε τωρα? Το καταλαβαμε. ήμαρτον Κύριε.zini έγραψε:καλε διαβαστε με! σας εξηγεισα τι ενοουσα με τα παιχνδια γιατι χθες δεν τα ειπα καλα!
demaki88 έγραψε:ζινι ενα πραγμα..... σε καταλαβαινω!!!ηταν και βαρυ το παπλωμα και ειμαι μεσα στο τεμπελιο!!!λοιπον εγω εχω και σιδερο που εδω και καμια βδομαδα το ακυρωνω αλλα εχω και σκουπισμα-σφουγγαρισμα!!!θελω την μαμα μου ΤΩΡΑ!!!!!!!zini έγραψε:ede έγραψε:εεεε σε διαβάσαμε. Τι θες να κ΄νουμε τωρα? Το καταλαβαμε. ήμαρτον Κύριε.zini έγραψε:καλε διαβαστε με! σας εξηγεισα τι ενοουσα με τα παιχνδια γιατι χθες δεν τα ειπα καλα!
τι μπατσελορ ειναι ευτο???πρωτη φορα ακουω για κατι τετοιο!!εμεις καναμε τα παραδισιακα πραγματα!!βγηκαμε εγω με τις φιλες μου και αυτος με τους φιλους του!στο τελος ηταν να βρεθουμε και ολοι μαζι αλλα μας πηρε το πρωι και εκλεισε το μαγαζι που θα βρησκομασταν!iouliana έγραψε:καλημέρα!
Μονο οι καημερινες πετσετες, τα ριχταρια που τα κανουν σαν τα μουτρα τους στις 3-4 ημερες και τα ρουχα τους- μας φτανει. Δεν προαλαβαινουμε.demaki88 έγραψε:2-3???ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ??ΛΟΧΟς ΕΙΣΤΕ???ede έγραψε:Ξερεις ποσα εχω? Σκεψου οτι βαζω 2-3 πλυντηρια την ημερα. Δεν προλαβαινω να τα απλωσω. Εχω να σιδερωσω γύρω στι 4-5 ημερες. πωπωωωωω κάνε τον υπολογισμο.zini έγραψε:ede έγραψε:Ετοιμα τα γιουβαρλακια. Ποιος σιδερωνει τωρα οεο?
εσυ
τι λες καλε???απο την κακια της θα μου τα καψει ολα!!!προτειμω να τα βαλω ασιδερωτα!iouliana έγραψε:demaki88 έγραψε:ζινι ενα πραγμα..... σε καταλαβαινω!!!ηταν και βαρυ το παπλωμα και ειμαι μεσα στο τεμπελιο!!!λοιπον εγω εχω και σιδερο που εδω και καμια βδομαδα το ακυρωνω αλλα εχω και σκουπισμα-σφουγγαρισμα!!!θελω την μαμα μου ΤΩΡΑ!!!!!!!zini έγραψε:ede έγραψε:εεεε σε διαβάσαμε. Τι θες να κ΄νουμε τωρα? Το καταλαβαμε. ήμαρτον Κύριε.zini έγραψε:καλε διαβαστε με! σας εξηγεισα τι ενοουσα με τα παιχνδια γιατι χθες δεν τα ειπα καλα!
βαλε την γλυκεια γιαγιουλα να σιδερωσει
και μολίς μπει καποιος κανε οτι την μαλωνεις που κουραζεται
demaki88 έγραψε:ζηλευω αυτο το κωλ@@@ακι!!!!!θα το αποκτησω πασι θυσια!!!!zini έγραψε:ντεμακι εισαι πολυ ομορφη! φτου φτου! Η εντε σε ξεπερναει βεβαια τι να λεμε τωρα! με τετοια κορμαρα!!!
αχ γελασαμε πρωινιατικα!!!!ναι πρωι ειναι ακομα!!!!!zini έγραψε:demaki88 έγραψε:ζινι ενα πραγμα..... σε καταλαβαινω!!!ηταν και βαρυ το παπλωμα και ειμαι μεσα στο τεμπελιο!!!λοιπον εγω εχω και σιδερο που εδω και καμια βδομαδα το ακυρωνω αλλα εχω και σκουπισμα-σφουγγαρισμα!!!θελω την μαμα μου ΤΩΡΑ!!!!!!!zini έγραψε:ede έγραψε:εεεε σε διαβάσαμε. Τι θες να κ΄νουμε τωρα? Το καταλαβαμε. ήμαρτον Κύριε.zini έγραψε:καλε διαβαστε με! σας εξηγεισα τι ενοουσα με τα παιχνδια γιατι χθες δεν τα ειπα καλα!
εγω ειμαι στο γραφειο, και με κοιταει ενας φακελος που πρεπει να ανοιξω για μια δουλεια, τον κοιταω και εγω, και κοιταζομαστε!
αν πας εκει που θα ειναι η εντε μην παρεις παιδι μαζι σου!!!!θα εχει παληρια!!!! τωρα ξερεις ε εμεια καλα κανουμε το χαβαλε μας σε λιγο θα μπει καμια παχουλη-ξυνη και θα μας πει οτι ειμαστε αναγωγιες που τις θυγουμε!!!προσωοπικα αγαπω τις παχουλες αλλα και το χαβαλε ειναι χαβαλε!!!!margdimitra έγραψε:demaki88 έγραψε:ζηλευω αυτο το κωλ@@@ακι!!!!!θα το αποκτησω πασι θυσια!!!!zini έγραψε:ντεμακι εισαι πολυ ομορφη! φτου φτου! Η εντε σε ξεπερναει βεβαια τι να λεμε τωρα! με τετοια κορμαρα!!!
Κορμάρες!!!
Μόνο πείτε που θα κάνετε τα μπάνια του λαού φέτος να μην έχουμε ανταγωνισμό.
Τρελοκόριτσα!!!
ομπο!!!!!ρομπα ε?????ede έγραψε:Κοριτσια περυσι το καλοκαιρι εχουμε παει για μπανιο. Μια στιγμη ψαχν τον μεγαλο μου γιο και δεν μπορω να τον βρω ευκολα. Με βλεπει αυτό απο 10 ξαπλώστρες παραπερα και φωναζει με ολη του τη δυναμη. ''ΜΑΜΑΑΑΑΑ ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙς ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΔΩ.ΩΩΩΩΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.''
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης