26 Απ: "Μαμά είμαι χοντρή!" Πεμ Ιουν 27, 2013 11:47 am
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
ουφφφφ!!!με αγχωσες!!!λοιπον απο αυριο θα σε ακολουθισω!!βασικα λεω για μοσχαροσουπα που την ζηλεψα καθωτι εγγυος!!!!!ede έγραψε:Εγώ θα σου πω τι κάνω στο δικό μου σπτι με τα δικά μου παιδιά. Γαριδοβλακειες μεσα στο σπιτι δεν αγορ΄ζω ΠΟΤΕ. φυσικά όταν έιμαστε εξω θα φάνε και δεν με ενοχλει καθόλου μιας και μόνο εξω μπορουν να τα βρούν και όχι συχνα. Σουβλακια. Ποιος εχει πει οτι είναι μια κακή τροφή? Με την προυπόθεση να τα φτιάχνεις μόνη σου και οχι με τα λαδια τα χιλιοψημένα και το κρεμμύδι που έχει μέινει 40 ώρες εκει (το κρεμμύδι εχει την ιδιότητα να τραβάει όλα τα μικρόβια για αύτο και παλιά το έβαζαν δίπλα σε αρρώστους για να ''τραβαει'' τις αρρώστιες και επομένως τα μικρόβια). Φτιάχνω τα πάντα μεσα στο σπιτι.Απο μαρμελάδες μεχρι πελτεδες. Δεν αγοράζω τιποτα, Θελω να ξέρω τι τρώω. Λοιπόν μπορείς να έχεις μπιφτεκάκια στην κατάψυξη και να τα ψήσεις, κόβεις μια ντομάτα, βάζεις λίγο γιαούρτι που το εχεις κανει σαν τζατζίκι αλλα χωρίς σκόρδο και την πίτα είτε την βαζεις στο φούρνο πασαλειμενη με λίγο λάδι είτε στο αντικολλητικό για ενα λεπτο. Που ειναι το κακό? Παγωτά. Τα ξεγελάω με γρανίτες που φτιάχνω μόνη μου και είναι πανευκολες. Είτε με φρούτα και μπολικα παγάκια στο μπλέντερ έιτε ενα φλυτζανάκι του καφέ μαρμελάδα και μπόλικα παγάκια επίσης. Αυτα μεσα στο σπιτι. Εξω μπορούν να φανε ότι θέλουν, Δεν απαγορεύω τίποτα γιατί μετα γίνεται και απωθημένο ξέρεις. Σοκολάτα. Φυσικά. Υγείας. Γλυκά. Οτι φτιάχνω εγώ χωρις βούτυρα και τέτοια με έμφαση στους ζελέδες. Και φροντίζω το τραπέζι μου να έχει καθε μέρα 2-3 πιάτα διαφορετικά. Μην τρομάζετε δεν έιπα να μαγειρεύουμε σαν τις μουρλές. Μπορείς σε λίγα λεπτα με την κατάλληλη προετυμασία να έχεις ένα πολύ καλό τραπέζι. Θα σου πω τι εφτιαξα σήμερα που ειχα κόσμο τοπ ρωι και δεν πρόλαβα να μαγειρέψω. 10 λεπτα μαξ. Ειχα μπιφτέκια απο την προηγούμενη. Εφτιαξα μια σαλάτα με ντομάτα, μαιντανο κρεμμύδι και πληγούρι. Σε ενα πιατο γιαούρτι στραγγιστό και 4 ψωμακια στην τοστιέρα με λαδολεμονο. Αυτό. Και το τραπέζι γεμάτο και χρονο μηδεν. Τελευταίο τις περισσότερες φορές δεν μαγειρεύω με λαδι. Μολις γίνει το φαγητό μου το ρίχνω απο πανω ωμο. Αυτα. Τώρα αν εχω κανει λάθη και σας στράβωσα λυπάμαι αλλα εγραψα γρήγορα τρομάρα μου και βαριεμαι να το ελέγξω.demaki88 έγραψε:ολα οσα ανεφερες!!ede έγραψε:Τι εννοείς δεν έιναι υγιεινά ? Για γαριδάκια και σοκολάτες λες ή για πίτσες και σουβλακια? Εχει διαφορά. Πες μου να σου πω και εγώ με την σειρά μου.demaki88 έγραψε:και για αυτα που ζηταει και δεν ειναι υγιηνα τι να της λεω??