101 Απ: pws na analoinwsw ton arravwna mou stous goneis mou Κυρ Ιουν 30, 2013 2:00 am
Maraki8
Πανταχού παρούσα!
roodie έχεις πμ!!! Καλά έχουμε βγει εντελώς εκτός. Ελπίζω να μη το κλειδωσουν το θεματακι, γιατι διασκεδαζω πολύ!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Dori έγραψε:Δεν ξέρω πως έφτασε η συζήτηση στο μορφωτικό ουτε θα το ψάξω γιατι βαριέμαι να διαβάσω τόσες σελίδες.αυτο που θέλω να πω ειναι οτι συμφωνώ απόλυτα με την inka.η γνώση ειναι το μεγαλύτερο εφόδιο.σου δίνει αυτοπεποίθηση και σε βοηθαει να στέκεσαι σε οποιαδηποτε περισταση.να μπορείς να έχεις άποψη σε οποιαδήποτε κουβέντα, να μπορείς να την τεκμηρίωνεις, να μην ντρέπεσαι να συμπληρωσεις μια απλή αίτηση.να μην χρειάζεται να βγάλει ο άλλος τα ματιά του για να διαβάσει ένα μήνυμα.να πηγαίνεις σε έναν γιατρο και να μην τον κοιτάς σαν εξωγήινο οταν σου κάνει διάγνωση.και μιλάω για απλα καθημερινά πράματα.δεν θα αναφερθώ στην επαγγελματική κατάρτιση γιατι το θεωρώ δεδομένο.
mary 30 έγραψε:Εμεις αραβωνιαστηκαμε μονοι μας στις διακοπες που ειχαμε παει γιατι ετσι αισθανθηκαμε οτι θελαμε να κανουμε κ νιωσαμε πολυ ευτηχισμενοι γιατι ειχαμε παει κ σαντορινι κ βλεπαμε το ηλιοβασιλεμα κ ηταν μαγευτικα! Τους το ανακοινωσαμε απλα οταν γυρισαμε κ η μονη διαφορα ηταν οτι μας πηραν καποια χρυσαφικα κ μας τα εδωσαν κ κανεις δεν παρεξηγηθηκε κ κανεις δεν ειπε τιποτα!
mary 30 έγραψε:Σημασια εχει να βρεις τον ανθρωπο σου κ μετα ολα σου φαινονται φανταστικα κ μεις μπορει να μην φαγαμε τη σαλατα που λες των 6000 δραχμων κ να τρωγαμε σουβλακια η να μην πηραμε τα δαχτυλιδια τα ακριβα αλλα νιωσαμε οτι ειχαμε βρει το αλλο μας μισο κ αυτο μετραει! Ειμαστε μαζι 6 χρονια κ τα τρια παντρεμενοι ηρθαν καιροι καλοι κ καιροι δυσκολοι αλλα εμεις ειμαστε ακομα ερωτευμενοι! Που θελω να καταληξω οτι δεν μετρανε τα υλικα αγαθα οσο το να εισαι ευτηχισμενος κ να χαμογελας καθε μερα!
BABAS_ANTONIS έγραψε:ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ.
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΤΕ ΚΑΛΩΣ ΕΙΤΕ ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ.
Aντώνη μας δεν ειπε καμία ότι έχει σχέση αυτο που λέμε με το θέμα. Απλά ξεφύγαμε εντελώς απο το θέμα. Απλό.BABAS_ANTONIS έγραψε:Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει αν χρειάζεται χαρτί λυκείου,ΑΤΕΙ , ΑΕΙ ή μεταπτυχιακό και ενίοτε διδακτορικό για να αρραβωνιαστεί μια κοπέλα,να παντρευτεί και να κάνει παιδάκι/ια !
Κυρίες μου καιρός να επικρατήσει η λογική.
Τι σχέση έχει αν έχει τελειώσει κάποια κοπέλα λύκειο ή δημοτικό για να έχει τις απόψεις της ; Ασφαλώς και θα τις έχει και είναι δικαίωμα του καθενός να έχει την άποψη του.
Δεν πρέπει να προσβάλουμε κανέναν γιατί είναι άλλο πράγμα να λέει κανείς την άποψη του και άλλο πράγμα να τον βρίζουν ή να βρίζει ο ίδιος αυτούς που τον βρίζουν.
Έλεος δηλαδή με αυτή τη κόντρα....
συμφωνω απόλυτα!αλλωστε η αγάπη δεν τρώγεται αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές!!BABAS_ANTONIS έγραψε:ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ.
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΤΕ ΚΑΛΩΣ ΕΙΤΕ ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ.
Dori έγραψε:συμφωνω απόλυτα!αλλωστε η αγάπη δεν τρώγεται αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές!!BABAS_ANTONIS έγραψε:ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ.
BABAS_ANTONIS έγραψε:ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ , Η ΦΥΣΗ , Η ΘΑΛΑΣΣΑ ,ΤΑ ΒΟΥΝΑ ,ΤΟ ΟΡΗ ΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ Ή ΑΝ ΖΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΧΡΗΜΑ.
ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΝΑ ΠΑΣ Ή ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΕΤΡΟΜΑΓΟΥΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΧΡΗΜΑ.
BABAS_ANTONIS έγραψε:dimitra88 έγραψε:Κορίτσια καλημέρα,είμαι 21 χρονών και το αγόρι μου 28. Αποφασίσαμε να αρραβωνιαστούμε τα Χριστούγεννα αλλά δεν ξέρω πως να το ανακοινώσω στους γονείς μου. Ο πατέρας μου είναι και λίγο νευρικός και φοβάμαι την αντίδρασή του. Να σημειώσω ότι δεν τον γνωρίζουν τους γονείς μου και ότι ο πατέρας μου όταν ακούει κάτι γι αυτόν αντιδράει λίγο με νεύρα. Εσείς πως λέτε να το ανακοινώσω?
Εγώ θα σε συμβούλευα κάτι πιο πονηρό και έξυπνο παράλληλα.
Να μην ανακοινώσετε κανέναν αρραβώνα και ότι τα Χριστούγεννα θα αρραβωνιαστείτε.
Αν αρραβωνιαστείτε δηλαδή το Πάσχα τι θα γίνει ; Θα στάξει η ουρά του αλόγου ;
Θα τον έβαζα σίγα σιγά στο σπίτι να τον γνωρίσουν αρχής γενομένης από σήμερα αλλά με το μαλακό μη πάθουν και κανένα εγκεφαλικό οι άνθρωποι.
Μετά σιγά σιγά να έρχεται σπίτι ,να μιλάνε μεταξύ τους (το αγόρι σου και ο μπαμπάς σου) και έτσι με αυτό το τρόπο όλα θα έρθουν σιγά σιγά.
Μεγάλο μέρος της ιστορίας θα το αναλάβει η μαμά σου που θα αρχίσει να λέει στον μπαμπά σου ότι το αγόρι σου είναι μια χαρά παιδί κλπ κλπ.
Μετά θα σκάσετε το παραμύθι μαζί ότι θα αρραβωνιαστείτε και έτσι όλα θα πάνε μια χαρά.
Θέλει και λίγο διπλωματία ο όλος χειρισμός του θέματος.
Αν τα κάνετε όλα με άκομψο τρόπο τότε οι πιθανότητες αποτυχίας είναι 95% .
Αν τα κάνετε όπως σου λέω του χρόνου τέτοια εποχή θα είστε αρραβωνιασμένοι για να μην πω παντρεμένοι .
....
αντε και στις λεύτερες !!!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Έρωτας, αγάπη και σχέσεις » pws na analoinwsw ton arravwna mou stous goneis mou
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης