51 Απ: ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΜΑΜΑ Η΄ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? Τρι Ιουλ 02, 2013 10:54 pm
wondergirl
Είναι σε καλό δρόμο!
Εχω 2 παιδια, αγορακια και τα 2 και αρκετα ζωηρα. Δουλευα για αρκετα χρονια και μαλιστα στο πρωτο μεχρι τον 7ο μηνα και στο δευτερο μεχρι τον 5ο. Οταν γεννησα το πρωτο εκανα διαλειμμα ενος ετους και επεστρεψα στη δουλεια. Οταν γεννηθηκε το δευτερο και μετα απο διαλειμμα παλι ενος ετους, επιχειρησα να επιστρεψω αλλα δεν με ξαναπηραν. Επομενως, εδω και 2 χρονια ειμαι ανεργη. Την απαξιωση και τα στραβα βλεμματα τα βιωσα κι εγω, απο τη μερια των πεθερικων. Δεν πειστηκαν οτι ΔΕΝ ηταν επιλογη μου να μεινω εκτος δουλειας και για αρκετο καιρο ακουγα διαφορες βλακειες, οπως "και πως θα ζησετε, τι θα τρωτε κτλ". Να σημειωσω εδω οτι η πεθερα μου ειναι μια γυναικα που ΔΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ουτε για μια μερα στη ζωη της, ομως παρολα αυτα ηθελε να παω εγω στη δουλεια και να αφηνω τα μωρα μου σε αυτην. Οπως καταλαβαινετε, βοηθεια οικονομικη ειδαμε μονο απο τους γονεις μου, παρολο που τα πεθερικα δεν εχουν οικονομικο προβλημα. Εχω να πω οτι απο τη μια με πονεσε που εμεινα ανεργη αλλα απο την αλλη ξερω οτι μονο μαζι μου τα παιδια μου ειναι ευτυχισμενα και οτι με εχουν αναγκη. Ειμαι εκει καθε ωρα και στιγμη για εκεινα και αυτο ειναι κατι το πολυτιμο και για εκεινα αλλα και για εμενα, μιας και αυτα τα πρωτα χρονια, τα τρυφερα και ομορφα, δεν θα ξαναγυρισουν ποτε. Αυτη ειναι η προσωπικη μου εμπειρια. Η καθε μανουλα ζυγιζει τα πραγματα και κανει αυτο που ειναι καλυτερο για τα παιδια της και την οικογενεια της. Ολοι οι γυρω ας κρατησουν τη γνωμη τους για τον εαυτο τους.