inka έγραψε:Σεβαστή η γνωμη σας κυριε οικονομολόγε!Αν μας πείτε κ κανα κόλπο να multiple our money θα είστε ο καλυτερος!
Αυτό με ρωτάνε όλοι !
Αν ήξερα θα σας έλεγα αλλά η οικονομική επιστήμη εξετάζει,αναλύσει και προτείνει τρόπους οικονομικής διαχείρισης.
Αυτό κάνω και εγώ.
Πολλές φορές δεν μας φτάνουν τα χρήματα μας γιατί τα σπαταλάμε σε πράγματα και υπηρεσίες που είναι εκ του περισσού !
με 1200 ευρώ για παράδειγμα μια οικογένεια μπορεί να ζει αξιοπρεπώς σε δικό της σπίτι αν κάνει μια σωστότερη διαχείριση. Για τον καθένα αυτό είναι διαφορετικό γιατί υπάρχουν εντελώς διαφορετικά δεδομένα.
Για να μην εκτραπεί η συζήτηση στο οικονομικό πεδίο επανέρχομαι στο θέμα μας και θα σας μιλήσω σαν άντρας που είμαι.
Δεν είναι κακό πιστεύω .
Εγώ όποτε μπορώ είναι τιμή μου και καμάρι μου όσο και αν κουράζομαι που κουράζομαι να παίρνω μαζί μου το μεγάλο μας γιο,ακόμα και αν πάω για παράδειγμα να πάρω κρέας από τον κρεοπώλη της γειτονιάς.Το θέλω, το νιώθω,μου αρέσει γιατί πάντα ήθελα να έχω παιδί και τώρα παιδιά μια που είμαι μοναχοπαίδι και όπως καταλαβαίνετε από μία πλευρά ήθελα αδέλφια.Από την άλλη δεν ήθελα γιατί είμαι φαταούλας !
Συνεχίζω......
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βλέπω γονείς,άντρες,γυναίκες με τα παιδάκια τους ή όποιον ή όποια βλέπω είναι σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝω και δε νομίζω να φταίει το IQ μου που σύμφωνα με την MENSA είναι TOP σαν το ξύδι που αγοράζουμε !!!!!!!
Και δεν το λέω για να κάνω τον έξυπνο,είμαι έξυπνος !
Βαρέθηκα να βλέπω γέρους και γριές,αλλοδαπές και άσχετους εντελώς με γονείς να βολτάρουν τα παδάκια .
Σας μιλάω με το χέρι στη καρδιά.
Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α .
θέλω να ζω όσο ζω τη κάθε στιγμή με τα παιδιά μου.
Να "φάω" το σκάτο τους,τα τσίσα τους,να τα παίρνω αγκαλιά να κάνω τον αρκούδο,να παίζουμε(σπάσαμε και ένα πορτατίφ προχθές και τα ακούσαμε από την ...μαμά),να χαίρομαι τη κάθε στιγμή,να ξυπνάω και να τα βλέπω και να με βλέπουν.Να πηγαίνουν και ύπνο και να μας βλέπουν.
Είναι το καλύτερο μεταπτυχιακό, ντοκτορά,πτυχίο που θα μπορεί να έχει ο άνθρωπος.
ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.
ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.
Αυτό προσπαθώ να σας εξηγήσω τόση ώρα και προηγούμενους μήνες και όποτε γράφω γι αυτό το θέμα.
ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ .
ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ ,ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΩ ,ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΔΕΚΑΤΡΙΑ.
ΕΓΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΙΣΑ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ.
ΥΠΆΡΧΕΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ;
ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΚΑΙ ΩΣ ΣΚΑΤΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΟΥΜΕ .
ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ,ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ, ΣΠΟΥΔΑΣΑΜΕ ,ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ,ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ;
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ;
ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΣΩ ΣΤΟ 100%.