476 Απ: Το σαλόνι μας. #3 Πεμ Ιουλ 18, 2013 4:02 am
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
εντε δεν μου λεει κατι το οτι πανε στην εκκλησια!!και οι σατανιστες πανε..στην αυστραλια υπαρχουν 6 μασονικες στοες με το ονομα του ιδριτητη του προσκοπισμου οι οποιες ομως φτιαχτικαν απο τους προσκοπους..μασονικες στοες με το ιδιο ονομα υπαρχουν και στη νοτια αφρικη και στη νοτια αμερικη..ede έγραψε:Στίβο τόσο μικρό? Δεν γίνεται αυτό. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι μόνο κολύμβηση αλλά απο θέμα οτι είναι εκμάθηση. Διαφορετικά σε αυτές τις ηλικίες δεν γουστάρουν τα μοναχικά αθλήματα. Θέλουν ομάδες. και τόσο μικρά δεν τα πέρνουν στα ομαδικα αθληματα. αν θέλετε να πεθάνω ευχηθείτε να μου πει το παιδί μου οτι θέλει να σχοληθει με τον αθλητισμό.margdimitra έγραψε:Ede μου σε ευχαριστώ πολύ...
Δεν φαντάζεσαι πόσο με βοήθησες.
Σκεφτόμουν κάτι σε μουσικοκινητικό μιας και λατρεύει τα κουκλοθέατρα, τους ακροβάτες και να χορεύει, να πηδάει σαν κατσίκι να πω καλύτερα. Έχει και κάτι ομάδες ακροβατών και ζογκλέρ στον κεραμεικό που πολύ με βολεύει. Έχουμε πάει αρκετές φορές σε διάφορες εκδηλώσεις και έχει ενθουσιαστεί ο μικρός. Να δω τι θα κάνουμε. Από Σεπτέμβρη βέβαια. Τώρα τα μπανάκια του λαού πλησιάζουν
Πολλοί μου έλεγαν στίβο. Για αυτό και σε ρώτησα. Γιατί έχω καταλάβει ότι ξέρεις κάτι παραπάνω, αλλά δε νομίζω. Και εγώ έχω την ίδια άποψη με σένα, ότι είναι πολύ μικρά για να μπαίνουν σε τόσο αυστηρά προγράμματα. Ακόμα και στον Πανελλήνιο που μου είπαν ότι οι προπονητές είναι πολύ καλοί με τα παιδιά διστάζω να πάω.
Οι πρόσκοποι δεν μου αρέσουν γιατί συνδέονται, τουλάχιστον στην γειτονιά μου, και με την εκκλησία. Βάζουν τα παιδάκια να ακολουθούν τον επιτάφιο και κάτι τέτοια που δεν τα μπορώ καθόλου. Είναι και μικρός βέβαια ακόμα, αλλά ούτε και στο μέλλον θα τον πάω. Βέβαια όσο μεγαλώνουν τόσο έχουν και πιο ισχυρή άποψη. Και συνήθως όπου πάνε οι φίλοι, θέλουν και αυτά να ακολουθούν. Θα δούμε στο μέλλον.
Σε ευχαριστώ και πάλι πολύ.
Πραγματικά με βοήθησες.
Ο προσκοπισμός τώρα. Είναι λίγο παερεξηγημένο και απο βλακείες άλλο τίποτα. μαθαίνουν για την φύση, ανακύκλωση, ιστορία, κατασεκεύες με ασήμαντα υλικά, μαγείρεμα, διατροφη, επιβίωση, πρώτες βοήθειες, βοηθούν στο περιβάλλον,ασχολουνται με τον εθελοντισμό, πανε σε ιδρύματα Χριστούγεννα και Πασχα που εγώ είμαι πολύ θετική σε αυτό και πολλά ακόμα. Δεν ειναι υποχρεωμένο κανένα παιδάκι να ακολουθήσει τον επιτάφιο ή να πηγαίνει εκκλησία. Είναι λίγο.............σαν στρατιωτική σχολή που φυσικά απέχει πολύ. Το πάσχα σαφώς πάνε εκκλησία οπως πανε τα σχολεία και ο στρατός. αλλα δεν ειναι και απαραίτητο. τώρα οτι προωθούν τον μασωνισμό ουτε για αστείο. Δεν θα τα πήγαιναν εκκλησία. Μου αρέσει γιατί μαθαίνει πράγαμτα που μαζί μου δεν θα καθόταν να μάθει. Δηλαδή ο μεγαλος οποτε φάει θα μαζέψει τα πιάτα του, τα πηρούνια του, θα στρώσει το κρεβάτι του γενικά μαθαίνει να έιναι υπευθυνος για τα πράγματα του. και ε΄χει μάθει πολλές χρήσιμες κατασκευες και πληροφορίες που άλλα παιδάκια σε αυτη την ηλικία δεν τα ξέρουν.