Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
316 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 316 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

251Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 7:45 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:
Lillybell έγραψε:
iouliana έγραψε:μικρη λιλυ εχω μια απορια:γιατι οταν κλεισεις το εννιαμηνο σου παιρνουν το μωρο ντε και καλα, καποιο υποστηριζουν οτι αυτα ειναι βλακειες των γιατρων και οτι το παιδι ερχεται οταν θελει

Ντε και καλα μας το παιρνουν Ιουλιανα, γιατι σε ολη την εγκυμοσυνη μας, αντι να παρακολουθησουμε σεμιναρια απο εξειδικευμενους ανθρωπους και να ενημερωθουμε ακριβως για το τι συμβαινει και τι θα συμβει, εμεις "αξιοποιουμε" το χρονο μας μονο στα πρεμαμαν, στα μοδερκεαρ και στα συναφη και η μονη ερευνα που κανουμε ειναι οι τιμες του ιασω, του γενεσις κλπ...Α!! κι επισης πιο πολυ απ'ολα μας καιει αν μπορουμε να κανουμε επισκληριδιο......ΚΑι φυσικα ο γιατρος μας ειναι παντα ο καλυτερος και ο Θεος επι γης....
Συγγνωμη αν γινομαι σκληρη, αλλα καποιοι το εχουν μυριστει και το εκμεταλλευονται...
Ισως, ΙΣΩΣ,  τα τελευταια χρονια κατι να παει να αλλαξει, γιατι οι γυναικες ειναι πιο πονηρεμενες και αρχιζουν να ψαχνουν...Ισως....
δηλαδη λιλιμπελ κανονικα θα επρεπε να αφησουν τον μωρο αν αυτο δεν βγαινει και μεχρι τον 10ο μηνα??

Ο πλακουντας μπορει να συντηρησει το εμβρυο 42 εβδομαδες...Εχουμε πια τοσα μεσα για να ελεγχουμε και τον πλακουντα και το ιδιο το εμβρυο που καμια βιασυνη δεν δικαιολογειται..Απλα, σας ειπα..Παιζουν με την ελλειψη ενημερωσης καθως και με την ελλειψη καλης εξειδικευσης των ιδιων...Δεν θελω να πω αλλα, βλεπω τους ειδικευομενους οτι μαθαινουν πολυ καλες καισαρικες και οχι φυσιολογικους τοκετους.........

252Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 7:46 am

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Lillybell έγραψε:
iouliana έγραψε:μικρη λιλυ εχω μια απορια:γιατι οταν κλεισεις το εννιαμηνο σου παιρνουν το μωρο ντε και καλα, καποιο υποστηριζουν οτι αυτα ειναι βλακειες των γιατρων και οτι το παιδι ερχεται οταν θελει

Ντε και καλα μας το παιρνουν Ιουλιανα, γιατι σε ολη την εγκυμοσυνη μας, αντι να παρακολουθησουμε σεμιναρια απο εξειδικευμενους ανθρωπους και να ενημερωθουμε ακριβως για το τι συμβαινει και τι θα συμβει, εμεις "αξιοποιουμε" το χρονο μας μονο στα πρεμαμαν, στα μοδερκεαρ και στα συναφη και η μονη ερευνα που κανουμε ειναι οι τιμες του ιασω, του γενεσις κλπ...Α!! κι επισης πιο πολυ απ'ολα μας καιει αν μπορουμε να κανουμε επισκληριδιο......ΚΑι φυσικα ο γιατρος μας ειναι παντα ο καλυτερος και ο Θεος επι γης....
Συγγνωμη αν γινομαι σκληρη, αλλα καποιοι το εχουν μυριστει και το εκμεταλλευονται...
Ισως, ΙΣΩΣ,  τα τελευταια χρονια κατι να παει να αλλαξει, γιατι οι γυναικες ειναι πιο πονηρεμενες και αρχιζουν να ψαχνουν...Ισως....

καλα συμφωνω 100% μαζι σου , το εγραψα και πιο πανω οτι πρεπει να διαβαζουμε αλλωστε γι'αυτο η φυση μας δινει 9 μηνες προετοιμασιας αλλα και παλι ο,τι και να διαβασεις, και μιλαω και για τον εαυτο μου που ειμαι ενα ατομο μορφωμενο και μπορω να καταλαβω και πεντε πραγματα  αλλα δεν ειμαι γιατρος, αν  σου πει ο γιατρος ξερεις μπορει να γινει εκεινο ή το αλλο ε, σε φοβιζει οσο να πεις !
απλα μου εκανε εντυπωση γιατι τελευταια γεννησαν 3 φιλες μου ολες με προκληση επειδη ξεπερασαν την πητ

253Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 7:49 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
iouliana έγραψε:
Lillybell έγραψε:

καλα συμφωνω 100% μαζι σου , το εγραψα και πιο πανω οτι πρεπει να διαβαζουμε αλλωστε γι'αυτο η φυση μας δινει 9 μηνες προετοιμασιας αλλα και παλι ο,τι και να διαβασεις, και μιλαω και για τον εαυτο μου που ειμαι ενα ατομο μορφωμενο και μπορω να καταλαβω και πεντε πραγματα  αλλα δεν ειμαι γιατρος, αν  σου πει ο γιατρος ξερεις μπορει να γινει εκεινο ή το αλλο ε, σε φοβιζει οσο να πεις !
απλα μου εκανε εντυπωση γιατι τελευταια γεννησαν 3 φιλες μου ολες με προκληση επειδη ξεπερασαν την πητ

ΠΗΤ..Πιθανη Ημερομηνια Τοκετου...Μολις προχθες διαβαζα με αφορμη τη γεννηση του..βασιλικου τεκνου, οτι οι Αγγλοι τεινουν να διαγραψουν τον ορο αυτο και να τον αντικαταστησουν με Πιθανο Μηνα Τοκετου...Καταλαβαινετε τη διαφορα....

Παντως και στην Ελλαδα εχουμε καλα κεντρα (κυριως στην επαρχια) οπου προκληση κανουν πολυ μετα την Πητ....(ετσι, για να μην αδικουμε καποιους)

254Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 7:50 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
demaki88 έγραψε:
Lillybell έγραψε:

δηλαδη λιλιμπελ κανονικα θα επρεπε να αφησουν τον μωρο αν αυτο δεν βγαινει και μεχρι τον 10ο μηνα??

Ο πλακουντας μπορει να συντηρησει το εμβρυο 42 εβδομαδες...Εχουμε πια τοσα μεσα για να ελεγχουμε και τον πλακουντα και το ιδιο το εμβρυο που καμια βιασυνη δεν δικαιολογειται..Απλα, σας ειπα..Παιζουν με την ελλειψη ενημερωσης καθως και με την ελλειψη καλης εξειδικευσης των ιδιων...Δεν θελω να πω αλλα, βλεπω τους ειδικευομενους οτι μαθαινουν πολυ καλες καισαρικες και οχι φυσιολογικους τοκετους.........
εμ αγαπητη μου και περισσοτερα λεφτα και λιγοτερη γκρινια απο τις εγκυμονουσες!!!!αυτο βεβαια στην αμερικη δεν γινεται σε καμια περιπτωση!!!

255Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 8:03 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω παντως δεν διαφωνω με το να επιλεγει η καθε μια μας το ειδος τοκετου που θελει, ΑΛΛΑ αυτο να γινεται μονο μετα απο καλη ενημερωση και γνωριμια με το σωμα και τις αλλαγες του κατα την εγκυμοσυνη, καθως και βημα βημα επεξηγηση του φυσιολογικου τοκετου και της καισαρικης....Καπως ετσι, τελος παντων...

256Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 8:10 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι αλεξ μου τοι ξερω με συνι καπος αλλα ειναι λιγο η κουραση η ψυχολογεια....................καταλαβενεις εμενα παρολο που με εβαλαν το μπουσκοπαν εγω εχω πονους και συσπασεις

257Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 8:27 am

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα everyone!

εγω δεν καταλαβαινω ενα πραγμα. Ρε Γιωτουλα, λες οτι εχεις διαβητη κυησης. Πως το αντιμετωπισες κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης? Με διατροφη? Με ινσουλινη? Ανεβαζες υψηλες τιμες?

258Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 8:36 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με διατροφη...............ειχα καπιες φορες ανεβασμενο αλλα ειναι λογικο..................οχι συναιχεια ομος...............μετα σε κοιτανε στο αμνυακο υγρο και στα κιλα του μωρου........................αν τα κιλα ειναι υπερβολικα που βαζει το μωρο τοτε λενε οτι εχει διαβητη εμενα εφτασε τα 3 κιλα και καθηστεριμενα ............αρα λενε οτι ειναι καλα

259Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 8:43 am

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρα αν καταλαβαινω καλα, δεν ειχες διαβητη κυησης, αλλα ειχες μια ταση προς τα εκει? 

οσο για τα κιλα, εγω ειχα διαβητη και στα δυο μου παιδια, ινσουλινοεξαρτωμενη και στα δυο, το ενα γεννηθηκε 2,700 και το αλλο 3,200. Επειδη καταφεραμε να ρυθμισουμε το σακχαρο με την ινσουλινη. Δεν εκανα τεραστια μωρα, αλλα το σακχαρο μου εφτανε μεχρι και 360 με διατροφη πριν αρχισω να χτυπαω ινσουλινες.

Ρωταω επειδη ο διαβητης δεν ειναι παιξε γελασε. Αλλα απο οτι καταλαβαινω απλως ειχες μια ταση να αναβαζεις καποιες φορες το σακχαρο αναλογα με τη διατροφη.

260Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 8:49 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι γι αυτο δεν μου περνουν το παιδι πιο νωρεις εχουν μηνει 10 μερες μεχρη την πητ μου και τρωω κανονικα τωρα δεν τους ενοχλη λενε οτι το πολυ πολυ να παρει λιγα κιλα παραπανω ............τα χρειαζομαστε ............αλλα ειναι ελενχομενος

261Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 9:17 am

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμ, πες το βρε Γιωτα και και με ανησυχησες. Διαβαζω τοσο καιρο οτι εχεις διαβητη κυησης και λεω ειναι δυνατον να μην της παιρνουν το παιδι εστω με καισαρικη?

ολα καλα θα πανε. μην τρελαινεσαι. υπομονη και συντομα θα εχεις αγκαλια το μωρακι σου!

262Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 9:21 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εμενα σημερα μου το ειπαν γιατι τους ελεγα οτι εχω διαβητη και μου λενε ολα καλα γιατι βλεπου το μωρο καλα...............και δεν ανοισηχουν ..............................και απο την στιγμη λεει που δεν ακνω ινσουλινες,,,,,,,,,,,,,δεν ειναι το προβλημα αυτο ........................το μονο που παρακολουθουμε ειναι η κινησεις του που εχουν ελλατωσει

263Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 9:24 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
freskia mama έγραψε:και εμενα σημερα μου το ειπαν γιατι τους ελεγα οτι εχω διαβητη και μου λενε ολα καλα γιατι βλεπου το μωρο καλα...............και δεν ανοισηχουν ..............................και απο την στιγμη λεει που δεν ακνω ινσουλινες,,,,,,,,,,,,,δεν ειναι το προβλημα αυτο ........................το μονο που παρακολουθουμε ειναι η κινησεις του που εχουν ελλατωσει

Μετρησες Γιωτα;; Ποσες σε ενα διωρο;;

264Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 9:30 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
2 φορες απλα κουνηθηκε

265Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 9:35 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και τωρα ξανακουνηθηκε...............................

266Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 10:26 am

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σου μετρανε το σακχαρο εκει οσο εισαι μεσα?

267Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 10:29 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι
αφαγοτη σημερα ηταν 90.....................
φαγομενη 120
το μεσημερη φαγομενη 114
και το βρ;δυ φαγομενη 135

268Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 10:30 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
freskia mama έγραψε:ναι
αφαγοτη σημερα ηταν 90.....................
φαγομενη 120
το μεσημερη φαγομενη 114
και το βρ;δυ φαγομενη 135
εχει παει και μεχρι 170 φαγομενη................και δεν ανχονονται..............οταν εκανα την καμπηλη ηταν 97 αφαγοτη
158 με την γλυκοζη 100 γραμμαρια
και 108 μετα απο 120 λεπτα

269Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 10:33 am

iouliana

iouliana
Γιωτα υπομονη κοπελα μου, πονας αλλα ο μπεμπαρος ερχεται!

Λιλλυ, παντως και εμεις δε θελουμε να ταλαιπωρουμαστε ιδιαιτερα, χωρις να βγαζω τον εαυτο μου εξω, το βλεπω και στον θηλασμο και μετα τη γεννα που θελουμε ολοκληρο υπηρετικο προσωπικο σπιτι για να αντιμετωπισουμε το μωρο!

αλλη απορια:μια φιλη μου προσφατα ειχε παλινδρομη και της ειπε ο γιατρος οτι το 25%των κυησεων καταληγουν σε παλινδρομες, και παλιοτερα ηταν αυτα τα στατιστικα και απλα δεν το μεγαλοποιουσαμε τοσο ??

270Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 10:40 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ιουλιανα μου κανω υπομονη θα κατσω να κοιμηθω να ξεκουραστο και οποτε ερθει μου ειπαν οτι αν δεν ερθει την αλλη κυριακη που εινια και η πητ μου θα το παμε με προκληση μεχρι τοτε να ξεκουραστο τωρα ηρθαν και μου τα ειπαν παλι

271Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 10:42 am

iouliana

iouliana
πονας τωρα?

272Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 10:45 am

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια χαρα βρε Γιωτα, με τετοια καμπυλη δεν ειναι διαβητης, μια μικρη ταση που αντιμετωπιζεται ευκολα με καλη διατροφη. και οι σημερινες μετρησεις σου καλες ειναι.

αφου κουνιεται και ο μπεμπαρος.....Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 417472

273Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 10:46 am

georgia78

georgia78
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
iouliana έγραψε:Γιωτα υπομονη κοπελα μου, πονας αλλα ο μπεμπαρος ερχεται!

Λιλλυ, παντως και εμεις δε θελουμε να ταλαιπωρουμαστε ιδιαιτερα, χωρις να βγαζω τον εαυτο μου εξω, το βλεπω και στον θηλασμο και μετα τη γεννα που θελουμε ολοκληρο υπηρετικο προσωπικο σπιτι για να αντιμετωπισουμε το μωρο!

αλλη απορια:μια φιλη μου προσφατα ειχε παλινδρομη και της ειπε ο γιατρος οτι το 25%των κυησεων καταληγουν σε παλινδρομες, και παλιοτερα ηταν αυτα τα στατιστικα και απλα δεν το μεγαλοποιουσαμε τοσο ??
καλησπερα και απο μενα Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 215994  γιωτα μου υπομονη σε λιγο θα ρθει ο παιδαρος και θα τα ξεχασεις ολα. ιουλιανα ποσο δικαιο εχεις.εγω επιδει βαρεθηκα στον δευτερο [3 ωρες μην φανταστεις] ελεγα του γιατρου..... αντε κανε με καισαρικη να μην περιμενουμε και μου λεει αντε σφιξε ερχετε και σε κανω καισαρικη μετα χιχιχι και σε λιγο βγηκε.να ρωτησω και κατι απο την στιγμη που μπαινεις εισαγωγη δεν πρεπει να εχουν τον τοκογραφο συνεχια πανω σου η μονο σε μενα το καναν που ημουν υψιλου κινδυνου????

274Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 10:50 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα μου κανουν το πρωι και το μεσημερι προς το απογευμα εκτοςσ και αν εχω πονους και μου ξανακανουν ............ναι τωρα κουνιετε ο μικρος το θεμα ειναι να χαλαρωσω γιατι ουτε το περπατημα βοηθαει ακι πολυ ειμαι ακομα με το φαρμακο και ειμαι χαλαρη κανω συσπασεις αλλα ολα καλα μια βδομαδα εμεινε και 3 μερες...............εεε δεν ειναι και πολες μερες

275Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 11 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 10:52 am

iouliana

iouliana
γεωργια αλλαξες αβαταρ και μας μπερδεψες προ στιγμης,

ο μεγαλος σου γιος ειναι 15 χρονων?καλα ειδα?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις