Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
627 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

726Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 8:19 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
love4 έγραψε:παντως κοριτσια δε νομιζω να υπαρχει μαιευτηριο στην ελλαδα στο οποιο να περιμενανε τη φρεσκια μαμα να γεννησει ακομη...στανταρ θα της ειχαν κανει την καισαρικουλα της...

Καλα...στην Ελλαδα θα της ειχαν κανει την καισαρικουλα της στον 7ο μηνα που ξεκινησε να εχει διαστολη...Ποιος θα καθοταν να της κανει συρραφη σ'εκεινο το μηνα;;Και σιγα να μην ενδιαφερονταν για το υγιες μωρο....................................
Μια χαρα ειναι η Γιωτα εκει

727Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 8:25 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαι

728Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 8:27 am

georgia78

georgia78
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lillybell έγραψε:
love4 έγραψε:παντως κοριτσια δε νομιζω να υπαρχει μαιευτηριο στην ελλαδα στο οποιο να περιμενανε τη φρεσκια μαμα να γεννησει ακομη...στανταρ θα της ειχαν κανει την καισαρικουλα της...

Καλα...στην Ελλαδα θα της ειχαν κανει την καισαρικουλα της στον 7ο μηνα που ξεκινησε να εχει διαστολη...Ποιος θα καθοταν να της κανει συρραφη σ'εκεινο το μηνα;;Και σιγα να μην ενδιαφερονταν για το υγιες μωρο....................................
Μια χαρα ειναι η Γιωτα εκει
αχ λιλυ και εδω στη κυπρο τα ιδια καισαρικη με το παραμικρο εμενα επεφταν οι παλμοι του μωρου και ερχονταν οι αλλοι γιατροι της κλινικης και ελεγαν στο γιατρο μου να με κανει καισαρικη να τελιωνει να πανε για φαγητο Shocked και ο γιατρος μου επεμενε πως δεν θα εκανε καισαρικη εκτος αν υπηρχε σοβαρος λογος. οι γιατροι που σου λεω ειναι και απο τα πολυ γνωστα ονοματα εδω.

729Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 8:32 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και γω χαιρομαι παρα πολυ που στο πρωτο μωρο περναγα αυτα που περναει η φρεσκια μαμα τρεις μερες στο σπιτι μου και πηγα τηνκαταλληλη στιγμη στο μαιευτηριο...την ταλαιπωρουν βεβαια που την αφηνουν να ποναει αλλα ευχομαι το αποτελεσμα να την ανταμειψειWink 

730Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 8:52 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου μου αρεσει που ειμαι εδω οσο και αν ποναω ειναι και πρωτο.................

731Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 8:57 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη...Σε γενικες γραμμες, καλο ειναι εφοσον η γυναικα αρχισει να πονα καλα, να πηγαινει στο μαιευτηριο για να γινεται ενα καρδιοτοκογραφημα, ωστε να δουνε και την ανταποκριση του μωρου στις συσπασεις...
Δηλαδη, για να μην παρεξηγηθουμε, το να μενεις σπιτι ενω πονας, δεν ειναι παντα το καλυτερο γιατι δεν ξερεις τι γινεται με το μωρο...Μια μεση λυση..Ουτε θα πας στο μαιευτηριο με μια συσπαση ανα 20 λεπτο, αλλα ουτε και θα περιμενεις να γινει καθε λεπτο...Και αναλογα και το ποσο ισχυρες ειναι....
Οταν αρχισει αυτο, στενη επικοινωνια με το γιατρο ή τη μαια σου..
Η περιπτωση της Γιωτας διαφερει γιατι εχει ηδη μεγαλη διαστολη, μενει και μακρια απο το μαιευτηριο οπως ειπε, οποτε δε μπορουσε να προβλεψει κανεις τι θα γινοταν αν αρχιζε να πονα ξαφνικα...Μην το γεννουσε και στο δρομο...Οποτε καλα εκανε και ειναι στο νοσοκομειο αυτες τις μερες και παρακολουθειται...

732Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 9:05 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου εμενα η κληνικη απο το σπιτι μου ειναι μια ωρα.................και αν δεν εχεις και9 αμαξι....................τωρα εχω δυνατες συσπασεις καθε 5 λεπτα...................και το μωρο κατεβαινει σιγα σιγα εχω δυαστολη 5 και εκει εχει κολησει και θα κανει το μπαμ μου εβαλαν ενα χαλαρωτικο και η συσπασεις ειναι πιο υποφερτες ετσι το μωρο σπροχνη να κανει την δυαστολη αλλα εγω δεν κουραζομαι πολυ............αν με αφηναν ετσι θα κουραζομουνα απο τους πονους και δεν θα ειχα δυναμη να γεννησω και παρολο που με βοηθανε να γεννησω το κανμουν με τετοιο τροπο που δεν θα παθει σοκ το μωρο εκει δηλ. που δεν ηταν ετοιμο να βγει μεσα σε 1 ωρα το φερνεις στον κοσμο το κανουν να ερθει ετσι που του παιδιου του φενετε φυσικο

733Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 9:46 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εννοειται αυτο που λες lillybel..αν ειναι πρωτο μωρο στις συσπασεις ανα 5 λεπτο πρεπει να εισαι στο μαιευτηριο...οταν ειπα οτι πονουσα τρεις μερες στο σπιτι εννοουσα καθε 20λεπτο, τεταρτο κλπ επι τρεις μερες!! Στα επομενα μωρα ολα γινονται πολλλυυυυυ πιο γρηγορα!!!

734Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 10:19 am

nanakaboubou

nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλην εσπερα κουκλες!!
σημερα ποιος την χαρη μου πρωι απογευμα μπανιοΤο σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 328109 Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 328109 
χαλαρωσα η γυναικα λιγο... διβαζα μπορει και δεκα λεπτα τη σελιδα με το κουιζ...
δεν καταλαβ χριστοShocked Shocked 

735Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 10:23 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου η συσπασεις συναιχιζονται αλλα πονανε λιγοτερο με το φαρμακο η συχνοτιτα ειναι ειδια καθε 5 λεπτα..............και ποναει πολυ η μεση μου και ερχετε μπροστα ο πονος αλλα ειμαι πολυ καλα

736Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 10:24 am

nanakaboubou

nanakaboubou
freskia mama έγραψε:κοριτσια μου η συσπασεις συναιχιζονται αλλα πονανε λιγοτερο με το φαρμακο η συχνοτιτα ειναι ειδια καθε 5 λεπτα..............και ποναει πολυ η μεση μου και ερχετε μπροστα ο πονος αλλα ειμαι πολυ καλα

ουφφφφφφφφφφφφφφφφ δεν εχω κατι να πω αλλο ποναω και κουραζομαι εγω η ιδια... ανυποφερτο πια ολο αυτο

737Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 10:29 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nanakaboubou έγραψε:
freskia mama έγραψε:κοριτσια μου η συσπασεις συναιχιζονται αλλα πονανε λιγοτερο με το φαρμακο η συχνοτιτα ειναι ειδια καθε 5 λεπτα..............και ποναει πολυ η μεση μου και ερχετε μπροστα ο πονος αλλα ειμαι πολυ καλα

ουφφφφφφφφφφφφφφφφ δεν εχω κατι να πω αλλο ποναω και κουραζομαι εγω η ιδια... ανυποφερτο πια ολο αυτο
νανα μου τον κιλοποναω απο χτες αλλα σημερα ξεκινησε να κατεβενει ο μικρος οσο και να ποναω νοιοωθω τελεια μολις μου φευγη ο πονος εκεινη την ωρα ποναω τρελα και μολις φευγη γελαω γιατι ειναι ο γιος μου

738Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 10:33 am

nanakaboubou

nanakaboubou
παντως μολις γεννησεις το φορουμ θα κανει παρτι με τοσο αγωνια

739Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 10:35 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ολα καλα...............θα ερθει οποτε θελειση εκεινο εγω οσο μπορω βοηθαω

740Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 11:23 am

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια!εντε θα απαντήσω σε εσένα διοτιι προβληματίστηκα πολυ έχοντας ενα σούπερ ντουπερ γκρινιαρικο νήπιο!!!και ενα στην κοιλια!η αλήθεια ειναι οτι τα παιδια δοκιμάζουν τα όρια και τις αντοχές μας και χρειάζεται η μαμα να ειναι προετοιμασμένη με απίστευτη υπομονη ολα καλα ως εδω!ομως οταν πραγματικα εξαντλείς καθε πιθανότητα να σε ακούσει επιτέλους το παιδι χωρίς να νομίζει οτι είσαι εξωγηινος τότε τι κανείς;;εγω πραγματικα ώρες ώρες δεν αντέχω καθόλου θέλω να πάρω καράβι και να φύγω σε άλλη γη σε αλλα μέρη!οταν έρθει το δεύτερο τι θα γινεται μέσα στο ΣΠΙΤΙ οεοοοοο;;;επισης δεν έχω βοήθεια απο κανέναν και σε τίποτα και σεληνιαζομαι οταν ακούω μαμαδες που εχουν παππουδογιαγιαδες να κρατάνε τα παιδια να λένε οτι κουράζονται!!που κουράζεσαι μάνα μου στο να το κοιτάς και να το κυνηγάνε άλλοι;που να ασχοληθείς κιόλας!!!καττυ έχεις τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!επισης άλλη παιδι δεν έκανε μόνο η μαριω τον Γιάννη!!!!οποιος κατάλαβε κατάλαβε!!!

741Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 11:31 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φιλη αγαπη θα πρεπει να ξερεις οτι ολοι οι ανθρωποι δεν εχουν τις ιδιες αντοχες..μια γυναικα μπορει να εχει ενα παιδι , δυο γιαγιαδες, μια νταντα και παλι να κουραζεται ηνα νιωθει οτι πιεζεται...αλλη μπορει να εχει 5 να τα κανει ολα μονη της και να παραπονιεται λιγοτερο...ολοι οι ανθρωποι ειμαστε διαφορετικοι και με διαφορετικες δυνατοτητες...οσο για τη μαριω και το γιαννη της ετσι ειναι και το ξερεις..,η καθεμια μας οταν γινεται μανα αισθανεται οτι ΜΟΝΟ αυτη ζει αυτο το ανεπαναληπτο γεγονοςWink 

742Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 11:33 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη 25 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!εντε θα απαντήσω σε εσένα διοτιι προβληματίστηκα πολυ έχοντας ενα σούπερ ντουπερ γκρινιαρικο νήπιο!!!και ενα στην κοιλια!η αλήθεια ειναι οτι τα παιδια δοκιμάζουν τα όρια και τις αντοχές μας και χρειάζεται η μαμα να ειναι προετοιμασμένη με απίστευτη υπομονη ολα καλα ως εδω!ομως οταν πραγματικα εξαντλείς καθε πιθανότητα να σε ακούσει επιτέλους το παιδι χωρίς να νομίζει οτι είσαι εξωγηινος τότε τι κανείς;;εγω πραγματικα ώρες ώρες δεν αντέχω καθόλου θέλω να πάρω καράβι και να φύγω σε άλλη γη σε αλλα μέρη!οταν έρθει το δεύτερο τι θα γινεται μέσα στο ΣΠΙΤΙ οεοοοοο;;;επισης δεν έχω βοήθεια απο κανέναν και σε τίποτα και σεληνιαζομαι οταν ακούω μαμαδες που εχουν παππουδογιαγιαδες να κρατάνε τα παιδια να λένε οτι κουράζονται!!που κουράζεσαι μάνα μου στο να το κοιτάς και να το κυνηγάνε άλλοι;που να ασχοληθείς κιόλας!!!καττυ έχεις τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!επισης άλλη παιδι δεν έκανε μόνο η μαριω τον Γιάννη!!!!οποιος κατάλαβε κατάλαβε!!!
ολοι το καταλαβαμε

743Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 11:35 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη 25 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!εντε θα απαντήσω σε εσένα διοτιι προβληματίστηκα πολυ έχοντας ενα σούπερ ντουπερ γκρινιαρικο νήπιο!!!και ενα στην κοιλια!η αλήθεια ειναι οτι τα παιδια δοκιμάζουν τα όρια και τις αντοχές μας και χρειάζεται η μαμα να ειναι προετοιμασμένη με απίστευτη υπομονη ολα καλα ως εδω!ομως οταν πραγματικα εξαντλείς καθε πιθανότητα να σε ακούσει επιτέλους το παιδι χωρίς να νομίζει οτι είσαι εξωγηινος τότε τι κανείς;;εγω πραγματικα ώρες ώρες δεν αντέχω καθόλου θέλω να πάρω καράβι και να φύγω σε άλλη γη σε αλλα μέρη!οταν έρθει το δεύτερο τι θα γινεται μέσα στο ΣΠΙΤΙ οεοοοοο;;;επισης δεν έχω βοήθεια απο κανέναν και σε τίποτα και σεληνιαζομαι οταν ακούω μαμαδες που εχουν παππουδογιαγιαδες να κρατάνε τα παιδια να λένε οτι κουράζονται!!που κουράζεσαι μάνα μου στο να το κοιτάς και να το κυνηγάνε άλλοι;που να ασχοληθείς κιόλας!!!καττυ έχεις τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!επισης άλλη παιδι δεν έκανε μόνο η μαριω τον Γιάννη!!!!οποιος κατάλαβε κατάλαβε!!!
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι ......ολες λεμε οτι δεν εχουμε βοηθεια. Laughing Laughing ποιες εχουν τελικα και πως νατιλαμαβανεται η καθε μια την βοηθεια? Εγω ας πουμε τον Χειμωνα ειχα. ααααα ολο κιολα το ψεμα δεν μου αρεσει. Ερχοταν η μαμα σιδέρωνε (να ναι καλα) και απο Σεμπτεμβρη μεχρι Δεκεμβριο μου κρατουσε την μπεμπα το πρωι ν απαω τον μεγαλο σχολειο. και αυτο καλη βοηθεια δεν μπορω να πω. αλλα τα μεσημερια και τα απογευματα και οι δουλειες του σπιτιου..............Τεσπα καλα να ειμαστα τι τις θελουμε κιολας. Υποχρεωσεις. πφφφφφ Αλλα νομιζω οτι καποιες θεωρουν κακο να πουν εχω βοηθεια. 1 φορα την εβδομαδα ρε παιδι μου για τι δουλειες. Ας ειχα εγω την μαμα κοντα για το σιδερο και χ@στηκα αν με λεγανε και αχρηστη.
και καταλαβαμε και συμφωνουμε αλλα καταλαβαινουμε οσο μπορουμε και την μαριω.Laughing 

744Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 11:38 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
love4 έγραψε:Φιλη αγαπη θα πρεπει να ξερεις οτι ολοι οι ανθρωποι δεν εχουν τις ιδιες αντοχες..μια γυναικα μπορει να εχει ενα παιδι , δυο γιαγιαδες, μια νταντα και παλι να κουραζεται ηνα νιωθει οτι πιεζεται...αλλη μπορει να εχει 5 να τα κανει ολα μονη της και να παραπονιεται λιγοτερο...ολοι οι ανθρωποι ειμαστε διαφορετικοι και με διαφορετικες δυνατοτητες...οσο για τη μαριω και το γιαννη της ετσι ειναι και το ξερεις..,η καθεμια μας οταν γινεται μανα αισθανεται οτι ΜΟΝΟ αυτη ζει αυτο το ανεπαναληπτο γεγονοςWink 
η απαντηση σου ηταν τελεια κοριτσαρα μου.................εγω λιπον αυτο που περναω το θεωρω ανεπαναληπτο και εδω στο νοσοκομειο τις βλεπεις ολες και κανουνε παρεα με τα μωρακια τους και η καθε μια λεει τα δικατης.............μιλαμε να ακουσεις την συζητηση θα τρελαθειτε..............πραγματικα ειναι ανεπαναληπτο ολο αυτο...............και ο λογος που το χερομαι ειναι οτι θα ειναι το 1 και μοναδικο μου παιδι γιατι μετα απο αυτο δεν θα μπορεσω να κανω αλλο οπως μου ειπαν οι γιατροι................τελος παντον

745Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 11:43 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
freskia mama έγραψε:
love4 έγραψε:Φιλη αγαπη θα πρεπει να ξερεις οτι ολοι οι ανθρωποι δεν εχουν τις ιδιες αντοχες..μια γυναικα μπορει να εχει ενα παιδι , δυο γιαγιαδες, μια νταντα και παλι να κουραζεται ηνα νιωθει οτι πιεζεται...αλλη μπορει να εχει 5 να τα κανει ολα μονη της και να παραπονιεται λιγοτερο...ολοι οι ανθρωποι ειμαστε διαφορετικοι και με διαφορετικες δυνατοτητες...οσο για τη μαριω και το γιαννη της ετσι ειναι και το ξερεις..,η καθεμια μας οταν γινεται μανα αισθανεται οτι ΜΟΝΟ αυτη ζει αυτο το ανεπαναληπτο γεγονοςWink 
η απαντηση σου ηταν τελεια κοριτσαρα μου.................εγω λιπον αυτο που περναω το θεωρω ανεπαναληπτο και εδω στο νοσοκομειο τις βλεπεις ολες και κανουνε παρεα με τα μωρακια τους και η  καθε μια λεει τα δικατης.............μιλαμε να ακουσεις την συζητηση θα τρελαθειτε..............πραγματικα ειναι ανεπαναληπτο ολο αυτο...............και ο λογος που το χερομαι ειναι οτι θα ειναι το 1 και μοναδικο μου παιδι γιατι μετα απο αυτο δεν θα μπορεσω να κανω αλλο οπως μου ειπαν οι γιατροι................τελος παντον
και αλλασω κουβεντα. Γαιτι Γιωτα? Τοσο δυσκολα τα πραγματα?

746Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 11:46 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι εντε μου...................δυσκολο................πολυ.............μου ειπαν οι γιατροι και το οτι ηρθε και αυτο το παιδι θαυμα ηταν ...................δεν θελω να πω λεπτομαιρειες.........αλλα δεν εχει αλλο μονο αυτο......................

747Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 11:48 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
freskia mama έγραψε:ναι εντε μου...................δυσκολο................πολυ.............μου ειπαν οι γιατροι και το οτι ηρθε και αυτο το παιδι θαυμα ηταν ...................δεν θελω να πω λεπτομαιρειες.........αλλα δεν εχει αλλο μονο αυτο......................
Καλα μην πεις. αντε να ερθει και να ειναι γερο. Ασε που εισαι και μικρη ......μεχρια τα 36-37 ουυυυυυυυυυυ θα εχει προχωρησει η επιστημη .....μπορει να σου το φερει και ο πελαργος.Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 215994 

748Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 11:52 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φανταζεσε μου χτυπαει την πορτα ο πελαργος με λοξυγγα και αντι για μωρο μου αφηνει ενα γοριλα και μου λεει το μωρο σας........................τιφλα στο μεθυση ο πελαργοςTwisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

749Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 12:04 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συγνωμη γιατι την εχασα την μπαλα....σιβαν θα το πεις το μωρο ή Αρι?

750Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 30 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Κυρ Ιουλ 28, 2013 12:09 pm

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σιβαν.................αυτο αρεσει και στο μωρο.........μολις το ειπαμε ειπε να ξετριποση ο μικρουλις μου...........σημερα εδειξαν οτι ερχετε αλλα ερχετε............αργα και βασανιστηκα αλλα υπεροχα βασανιστικα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις