Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
649 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 649 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

evini7

evini7
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλέ εννοείται θα σας βάλω φωτογραφίες μόλις τελειώσω το δωμάτιο.
Καληνύχτα κοριτσάκια μου, φιλάκια στα μωρούλια σας!

Υ.Γ. Ιωάννα, συνέχισε τις βουτιές! Μη μας ξεχάσεις!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioazon έγραψε:Σας παρακολουθώ, μη νομίζετε!!!!
Είπα κ γω μας ξέχασε...Laughing Laughing 

Συγχαρητήρια Παραμυθένια για τη μικρούλα!ολοκληρη κοπέλα έγινε!

sophia

sophia
Έφαγα την πίτα που άφησε η Αλέξια! ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΆΘΩ! Ε είμαι λιγουρο ! Τώρα καιγομαι !!!

1700 ακούω! Πω πω πω μεγαλώσατε όχι αστεία :-)

Με γειά μαϊμού!

Αχ με έχει πιάσει κ μένα άγχος τώρα! Άντε να έρθει η Τετάρτη!!!

Paramythenia

Paramythenia
Bonjour!Very Happy 

Πώς μου είστε κοριτσούδια; Πώς κοιμηθήκατε;
Σήμερα νομίζω δεν έχει τόση ζέστη...

Εβίνι μου ναι, έχω συσπάσεις από τη β' επιπέδου και μετά, πάντα ανώδυνες. Λόγω άγχους, λόγω κούρασης, λόγω αύξησης του μεγέθους της μήτρας, όλα αυτά παίζουν ρόλο... Συνήθως τις νιώθω περισσότερο το βραδάκι. Ο γιατρός μου δεν ανησυχεί καθόλου αφού ο τράχηλος είναι καλός. Εξάλλου μου είπε σιγά σιγά να κόψω τα χαπάκια για να μην έχουμε κανένα απρόοπτο με τον τράχηλο στη γέννα.
Κορίτσια μου; Ο γιατρός μου έδωσε το τηλ. μιας μαίας. Εγώ θα ρωτήσω κάποιες γνωστές γι'αυτην μιας και δεν την ξέρω και αν πάρω καλές συστάσεις λέω να την πάρω τηλ. Πρέπει να της ζητήσω να βρεθούμε, να γνωριστούμε και αν δω ότι μου κάνει προχωράμε στα περαιτέρω ε; Αυτή την πληρώνουμε, έτσι δεν είναι; Ξέρει καμία πόσο; Πρέπει να τη ρωτήσω; Α, και οποιαδήποτε πληροφορία για δωρεά βλαστοκυττάρων δεκτή. Ξεκινώ να ψάχνω το θέμα!

Σε λιγάκι θα παώ να βασανίσω τα μαθητούδια μου. Θα τα ξαναπούμε το μεσημεράκι.
Φιλάκια πολλά!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 30 417472 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, κόρες!

Paramythenia έγραψε:Bonjour!Very Happy 

Πώς μου είστε κοριτσούδια; Πώς κοιμηθήκατε;
Σήμερα νομίζω δεν έχει τόση ζέστη...

Εβίνι μου ναι, έχω συσπάσεις από τη β' επιπέδου και μετά, πάντα ανώδυνες. Λόγω άγχους, λόγω κούρασης, λόγω αύξησης του μεγέθους της μήτρας, όλα αυτά παίζουν ρόλο... Συνήθως τις νιώθω περισσότερο το βραδάκι. Ο γιατρός μου δεν ανησυχεί καθόλου αφού ο τράχηλος είναι καλός. Εξάλλου μου είπε σιγά σιγά να κόψω τα χαπάκια για να μην έχουμε κανένα απρόοπτο με τον τράχηλο στη γέννα.
Κορίτσια μου; Ο γιατρός μου έδωσε το τηλ. μιας μαίας. Εγώ θα ρωτήσω κάποιες γνωστές γι'αυτην μιας και δεν την ξέρω και αν πάρω καλές συστάσεις λέω να την πάρω τηλ. Πρέπει να της ζητήσω να βρεθούμε, να γνωριστούμε και αν δω ότι μου κάνει προχωράμε στα περαιτέρω ε; Αυτή την πληρώνουμε, έτσι δεν είναι; Ξέρει καμία πόσο; Πρέπει να τη ρωτήσω; Α, και οποιαδήποτε πληροφορία για δωρεά βλαστοκυττάρων δεκτή. Ξεκινώ να ψάχνω το θέμα!

Σε λιγάκι θα παώ να βασανίσω τα μαθητούδια μου. Θα τα ξαναπούμε το μεσημεράκι.
Φιλάκια πολλά!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 30 417472 

1700 γραμμάρια, ω ρε! Κοιτάμε κοπελούδα!!!!

Η μαία θα σου κάνει και μαθήματα ανώδυνου τοκετού, θα σου μάθει και περιποίηση βρέφους, θα έρθει και μετά τον τοκετό να σε βοηθήσει με το μωρό, με τον θηλασμό, είναι πολύ χρήσιμη!!!

Ναι, την πληρώνουμε. Δεν ξέρω πόσο.

Για την δωρεά βλαστοκυττάρων, όλα εδώ.
http://hcbb.bioacademy.gr/
Είναι οργανωμένα όλα και για την επαρχία, μη μασάς!

Σμουτς!

Paramythenia

Paramythenia
Γεια σου ρε μάνα!!!
Από την άλλη άκρη της Ελλάδας, μέσα στην ομορφιά και στα ωραία φαγητά έσπευσες να με βοηθησεις!!!

Merci beaucoup!!!I love you 

Καλές βουτίτσες!

sophia

sophia
Καλημέρα! Εγώ γιατί νομίζω ότι σήμερα έχει πιο πολυ ζεστή?

Χθες μπήκα στην αποθήκη να βρω κάτι κ μάλλον πιεστηκα κ με έπιασε ενόχλησή στη μέση! Ψιλό χοντρό φοβήθηκα μπορώ να πω! Ελπίζω Παναγία μου νασμής είναι κάτι άλλο!

Για τη δωρεά κοίτα στο λινκ της Ιωάννας! Απλά από όσο ξέρω επαρχία στέλνεις το κιτ με ταξί κ πληρώνεις για τη μεταφορά.

Για τη μαία επίσης θα συμφωνήσω ...κρίνεται απαραίτητη!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Διαβάζω για τα στομάχια σας και τις ανακατωσούρες και είμαι μια κιουρρρρία εδώ στην Κρήτη!

Σοφάκι, προσοχή στη μέση! Έχεις να κυνηγάς και τη μικρή ταλιμπάνα!

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 30 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 30 654316 
Παραμυθένια μου ολόκληρη γυναίκα έγινε η μπέμπα σου. Very Happy Very Happy Very Happy 
Βινάκι με το καλό και στον 9ο και να τον τελειώσεις όλο.
Μαϊμουδάκι με γειά οι αγορές!
Ιοάζον να περνάς τέλεια!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 30 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 30 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 30 328109 

Κι εγώ νομίζω δεν έχει τόση ζέστη ακόμα. Δεν ξέρω αν βγω στην αγορά και με χτυπήσει η καρκαμπίλα που έχουμε εδώ...

Φιλάκια! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 30 417472 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 30 417472 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 30 417472 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 30 417472 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 30 417472 

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλημέρα τσούπρες!!!Καλή βδομάδα μια και δεν σας είπα χτες!!!

Παραμυθένια μου Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 30 50580  για τα υπέροχα αποτελέσματα!!!Τελειώνουν τα ψέματα...1 μήνας έμεινε!!!Με το καλό!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 30 604962 Για τα βλαστοκύτταρα και εγώ αποφάσισα να τα δωρίσω στην δημόσια τράπεζα.

Βίνι μου και εσύ μπήκες στον 8ο ε?Με το καλό και στους 9!!!

Σοφάκι μου τι κάνεις??Αύριο έχεις γιατρό ε?άντε να δω πόσο είναι το δικό σου να υπολογίσω και την δικιά μου!!!

Εβινάκι μου καλορίζικη η συρταριέρα!Περιμένω φωτό και εντυπώσεις αφού και γω αποφάσισα να την πάρω από ΙΚΕΑ.

Μαράκι καλημέρα!Και μένα εδώ ίδια μου φαίνεται η ζέστη!!!

Ίφι-Μαιμού -Ιωάννα τις καλημέρες μου και Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 30 417472 

Χτες πήγα στο σεμινάριο του mothercare...δεν έμαθα και κάτι που δεν ήξερα να πω την αλήθεια.Μας είπαν λίγα για βλαστοκύτταρα μετά ήταν μια γυναικολόγος που μας είπε για την διατροφή μας,τον θηλασμό και τον τοκετό λίγα πράγματα και μας παρουσίασαν και κάποια προϊόντα του mothercare.Τουλάχιστον έκανα βολτούλα και πέρασε η ώρα μου!Είχαν φέρει και λίγα χειμωνιάτικα ρουχαλάκια αλλά δεν μου έκανε κάτι κλικ!

Βρε κορίτσια είδα που συζητούσατε χτες τιμές για τον τοκετό και είδα κάτι ποσά του τύπου 2500 ευρώ με την αμοιβή γιατρού μέσα!!!!Έπαθα σοκ!Για ιδιωτικό μιλούσατε?Γιατί εμένα εδώ στο μητέρα μου βγαίνει σε εξάκλινο με καισαρική και αμοιβή γιατρού περίπου 4.300 ευρώ και χωρίς μαία που λέτε αφού εδώ δεν το συνηθίζουμε.Μήπως να έρθω να γεννήσω Αθήνα????

Αρχισα και γω την αντίστροφη από τις 100!!!γιούπιιιιι!!!!

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα Μαράκι, τρελά τα ποσά που ζητάνε οι ιδιωτικές κλινικές...
Αντε έπεσες κάτω από τις 100. Με το καλό και στον 9ο. Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 30 215994 

bini

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΑΚΟΥΩ!

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!ΙΔΙΑ ΚΙΛΑ ΙΔΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ!
ΙΩΑΝΝΑ ΤΕΛΕΙΑ Η ΚΡΗΤΗ Ε?ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΖΗΛΕΥΩ!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙ!
ΤΟ ΠΟΠΑΚΙ ΚΑΙ Η ΤΣΙΡΙΤΡΙ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝΕ!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!

Α ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΠΟΝΑΓΕ ΛΙΓΟ Η ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ...ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου!!!Ανυπομονώ να πιάσω τις 30 εβδομάδες να πέσει η πρώτη δικλίδα ασφαλείας!!!Με το καλό και στους 9 για όλες μας!!!

Πολλά λεφτά ρε γαμώτο...για ΕΟΠΥΥ ούτε λόγος φυσικά!!!Δεν είναι συμβεβλημένο το Μητέρα!!!Αν δεν ήθελα τόσο πολύ τον γιατρό μου θα γεννούσα χαλαρά στο δημόσιο.Καλύτερα να τα έδινα αυτά τα χρήματα στην γοργονίτσα μου!!!Τεσπά...ας βγει γερή με το καλό και χαλάλι της!!!

evini7

evini7
καλημέρα καλημέρα! Πραγματικα μια καλή μέρα σήμερα. Έπεσε η ζέστη κι έχει ένα ανακουφιστικό αεράκι εδώ!
Σπαρίλα με έχει πιάσει βέβαια, βαριέμαι να σηκωθω, έτσι είμαι ακόμη αραχτή στο κρεβάτι.
Ακολουθώ τη κλασσική συμβουλή όλων
"Κοιμήσου και ξεκουράσου τώρα που μπορείς" Laughing 

Μαράκι 4.500€ ? Shocked 
Σε τετράκλινο? Shocked 
Έλα στην Αθήνα αεροπορικώς σε business class και κοιμήσου κι ένα βράδυ στη Μεγάλη Βρετανία! Πιο λίγα θα σου βγουν!
Αν και οι τιμές που αναφέραμε εμείς αφορούν ασφαλισμένους στον ΕΟΠΥΥ.
Έχεις ασφάλεια? Αν ναι, τότε ψάξτο γιατί σίγουρα κάπου κάνεις λάθος υπολογισμούς.

Το δωματιάκι θα σας το δείξω μόλις τελειώσει.
Μου λείπει να βάλω την κούνια και αυτοκόλλητα τοίχου.
Μετά τα υφάσματα, στρώσιμο κούνιας και κουρτίνα.
Κοντεύουμε!

Κορίτσια αυτό με τα βλαστοκύτταρα δεν το πολυκατάλαβα. Αν δεν βαριέται κάποια ας μου το πει με λίγα λόγια Embarassed 
Πληρώνουμε κάτι? Γιατί έχω ακούσει αστρονομκά ποσά γι αυτό το θέμα!

Παραμυθένια, να τη δεις τη μαιά! Κι εγώ ξέρω ότι είναι καλό αν έχεις.
Εγώ δεν νομίζω ότι θα το κάνω, δεν μου πε κάτι η γιατρός. Θα δούμε.

maraki_iraklio

maraki_iraklio
evini7 έγραψε:καλημέρα καλημέρα! Πραγματικα μια καλή μέρα σήμερα. Έπεσε η ζέστη κι έχει ένα ανακουφιστικό αεράκι εδώ!
Σπαρίλα με έχει πιάσει βέβαια, βαριέμαι να σηκωθω, έτσι είμαι ακόμη αραχτή στο κρεβάτι.

Μαράκι 4.500€ ? Shocked 
Σε τετράκλινο? Shocked 
Έλα στην Αθήνα αεροπορικώς σε business class και κοιμήσου κι ένα βράδυ στη Μεγάλη Βρετανία! Πιο λίγα θα σου βγουν!
Έχεις ασφάλεια? Αν ναι, τότε ψάξτο γιατί σίγουρα κάπου κάνεις λάθος υπολογισμούς.

Κοντεύουμε!

Κορίτσια αυτό με τα βλαστοκύτταρα δεν το πολυκατάλαβα. Αν δεν βαριέται κάποια ας μου το πει με λίγα λόγια Embarassed 

Εβίνι μου εδώ έχουμε 2 ιδιωτικά μαιευτήρια το μητέρα και το Ασκληπιείο.Ο γιατρός μου είναι στο Μητέρα το οποίο δεν είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ έτσι παρόλο που έχω ασφάλεια δεν θα έχω την έκπτωση.Θα ρωτήσω τον γιατρό μου αν θα μπορούσε να μου κάνει την χάρη να με γεννήσει στο Ασκληπιείο αλλά δεν νομίζω να δεχτεί.

Για τα βλαστοκύτταρα τώρα....Οι τιμές για ιδιωτική φύλαξη είναι περίπου στα 1500 αλλά είναι τελείως πεταμένα χρήματα αφού ομογενείς μεταμοσχεύσεις δεν γίνονται...σου πουλάνε φούμαρα εν ολίγης!!!Στην δημόσια τα βλαστοκύτταρα δεν ανήκουν σε σένα αλλά σε όλους και τα δίνουν σε όποιον συμβατό δότη τα έχει ανάγκη.(αλλογενείς μεταμοσχεύσεις)Επίσης στην δημόσια δεν πληρώνεις κάτι εκτός από τα έξοδα της κούριερ. Αν ενδιαφέρεσαι δες το παρακάτω βίντεο και θα σου λύσει πραγματικά όλες τις απορίες!!!
http://vimeo.com/23804657

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!μαρακι με το καλο!
Κι εγω σημερα αυριο φτιάχνω βαλίτσα να δώ αν μου λείπει κ τίποτα εκτος απο σουτιέν θηλασμου.

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sophia έγραψε:Καλημέρα! Εγώ γιατί νομίζω ότι σήμερα έχει πιο πολυ ζεστή?

Χθες μπήκα στην αποθήκη να βρω κάτι κ μάλλον πιεστηκα κ με έπιασε ενόχλησή στη μέση! Ψιλό χοντρό φοβήθηκα μπορώ να πω! Ελπίζω Παναγία μου νασμής είναι κάτι άλλο!

Για τη δωρεά κοίτα στο λινκ της Ιωάννας! Απλά από όσο ξέρω επαρχία στέλνεις το κιτ με ταξί κ πληρώνεις για τη μεταφορά.

Aχ βρε Σοφακι μου προσεχε!!!ξεκουραση τωρα!!! ταξι???τα βλαστοκυτταρα με κουριερ τα στειλαμε θεσ/κη στη δημοσια τραπεζα περυσι...πρεπει πλακα πλακα να ζητησω να μου στειλουν το κιτ...
Μαια γτ επιπλεον??εγω θα παρω μια μετά στο σπίτι που ειναι συμβουλος θηλασμου μηπως και καταφερω να θηλασω αποκλειστικα...

maraki_iraklio έγραψε:

Βρε κορίτσια είδα που συζητούσατε χτες τιμές για τον τοκετό και είδα κάτι ποσά του τύπου 2500 ευρώ με την αμοιβή γιατρού μέσα!!!!Έπαθα σοκ!Για ιδιωτικό μιλούσατε?Γιατί εμένα εδώ στο μητέρα μου βγαίνει σε εξάκλινο με καισαρική και αμοιβή γιατρού περίπου 4.300 ευρώ και χωρίς μαία που λέτε αφού εδώ δεν το συνηθίζουμε.Μήπως να έρθω να γεννήσω Αθήνα????

Μαρακι εισαι σιγουρη???4300???εγκεφαλικό επαθα...

evini7 έγραψε:καλημέρα καλημέρα! Πραγματικα μια καλή μέρα σήμερα. Έπεσε η ζέστη κι έχει ένα ανακουφιστικό αεράκι εδώ!

Μαράκι 4.500€ ? Shocked 
Σε τετράκλινο? Shocked 

Κοντεύουμε!

Εβινάκι μου καλα κάνεις!!!ξαπλωσε και ξεκουράσου...και γω αν δεν ειχα το θηριο θα χουζουρευα ακομη ..μη σου πω οτι δε θα ειχα ξυπνησει καν χαχαχα Smile
Περιμενουμε φωτο απο το δωματιο...αντεεεεεε
εμενα ο κων/νος εχει ξηλωσει ολα τα ζωάκια απο τον τοιχο και εχουν μεινει μονο οι ζωγραφιες και τα ζωάκια που πετάνε (και δε τα φτανει ακομα) Sad
Για τα βλαστοκυτταρα εν ολιγοις δυο επιλογες:
1) ιδιωτικη εταιρια φυλαξης. πληρωνεις κανα 2 χιλιαρικα για να σου τα κρατησουν 18 χρόνια (αναλογα την εταιρια ποικιλει η τιμη και τα χρονια φυλαξης).
2) δωρεα στη δημοσια τραπεζα. δε πληρωνεις τιποτα (εκτος απο τη κουριερ) αλλα δεν τα φυλανε για σενα. αν καποιος τα χρειαστει και ειναι συμβατος τα δινουν. σε περιπτωση που χρειαστει (μακαρι ποτέ) βλαστοκυτταρα το μωρό, απλά επειδή εκανες δωρεα ειναι σα να εισαι μελος και μπαινεις σε προτεραιοτητα.
τελος, δε μπορεις να ξερεις αν ακομη και τα βλαστοκυτταρα του ιδιου του παιδιου μπορουν να αξιοποιηθουν στο ιδιο το παιδι.. υπαρχουν ας πουμε 90% πιθανοτητες για το ιδιο το παιδι, 80% για αδερφακι του, και 60% για τους γονεις (τα νουμερα ειναι μπακαλιστικα...δε θυμαμαι ακριβως...αν ξερει κάποια συγκεκριμενα ας με διορθώσει πλιζ)
οποτε εγω προσωπικά,( καθώς και οι περισσοτερες νομιζω) καταλήγω στη δημοσια τραπεζα
αν δε βαριεσαι ψαξε σε προηγούμενο τόπικ το είχαμε αναλυσει αλλα δε θυμαμαι νουμερα (παροτι τα νουμερα ειναι το φόρτε μου..χαχαχαχα)Razz

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Julie υπάρχει και στη Θεσ/κη παράρτημα της δημόσιας τράπεζας; Γιατί έχω μια αμφιβολία για το πως θα γίνει να φτάσουν με courier στην Αθήνα εγκαίρως. Πρέπει να πάρω τηλ να ενημερωθώ. Το καθυστέρησα...

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι μαρακι μου. εχει. 100%

Popisofia

Popisofia
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ...
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ Η ΚΡΥΩΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Κ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΡΘΕΙ...
ΕΓΩ ΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΝΗ ΠΙΕΣΗ ΧΑΜΗΛΑ Κ ΠΟΝΟ ΔΕΞΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΧΑΛΑΡΩΣΑ...
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ..........

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ? ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ... ΕΛΠΙΖΩ...

sophia

sophia
Κοριτσια εχω παρει τηλ στην ακαδημια για πληροφοριες...μολις μιλησω θα σας πω!!!

Εν τω μεταξυ η μικρη γκρεμιζει τα παντα!!!

Μαρακι να αυριο εχω ραντεβου!!!Με εχει πιασει ενα αγχος παλι!!! Γυρω στο κιλο δεν πρεπει να ειναι τωρα?

sophia

sophia
Julie85 έγραψε:
sophia έγραψε:Καλημέρα! Εγώ γιατί νομίζω ότι σήμερα έχει πιο πολυ ζεστή?

Aχ βρε Σοφακι μου προσεχε!!!ξεκουραση τωρα!!! ταξι???τα βλαστοκυτταρα με κουριερ τα στειλαμε θεσ/κη στη δημοσια τραπεζα περυσι...πρεπει πλακα πλακα να ζητησω να μου στειλουν το κιτ...
Μαια γτ επιπλεον??εγω θα παρω μια μετά στο σπίτι που ειναι συμβουλος θηλασμου μηπως και καταφερω να θηλασω αποκλειστικα...

maraki_iraklio έγραψε:

Μαρακι εισαι σιγουρη???4300???εγκεφαλικό επαθα...

Μαράκι 4.500€ ? Shocked 
Σε τετράκλινο? Shocked 

Κοντεύουμε!

Εβινάκι μου καλα κάνεις!!!ξαπλωσε και ξεκουράσου...και γω αν δεν ειχα το θηριο θα χουζουρευα ακομη ..μη σου πω οτι δε θα ειχα ξυπνησει καν χαχαχα Smile
Περιμενουμε φωτο απο το δωματιο...αντεεεεεε
εμενα ο κων/νος εχει ξηλωσει ολα τα ζωάκια απο τον τοιχο και εχουν μεινει μονο οι ζωγραφιες και τα ζωάκια που πετάνε (και δε τα φτανει ακομα) Sad
Για τα βλαστοκυτταρα εν ολιγοις δυο επιλογες:
1) ιδιωτικη εταιρια φυλαξης. πληρωνεις κανα 2 χιλιαρικα για να σου τα κρατησουν 18 χρόνια (αναλογα την εταιρια ποικιλει η τιμη και τα χρονια φυλαξης).
2) δωρεα στη δημοσια τραπεζα. δε πληρωνεις τιποτα (εκτος απο τη κουριερ) αλλα δεν τα φυλανε για σενα. αν καποιος τα χρειαστει και ειναι συμβατος τα δινουν. σε περιπτωση που χρειαστει (μακαρι ποτέ) βλαστοκυτταρα το μωρό, απλά επειδή εκανες δωρεα ειναι σα να εισαι μελος και μπαινεις σε προτεραιοτητα.
τελος, δε μπορεις να ξερεις αν ακομη και τα βλαστοκυτταρα του ιδιου του παιδιου μπορουν να αξιοποιηθουν στο ιδιο το παιδι.. υπαρχουν ας πουμε 90% πιθανοτητες για το ιδιο το παιδι, 80% για αδερφακι του, και 60% για τους γονεις (τα νουμερα ειναι μπακαλιστικα...δε θυμαμαι ακριβως...αν ξερει κάποια συγκεκριμενα ας με διορθώσει πλιζ)
οποτε εγω προσωπικά,( καθώς και οι περισσοτερες νομιζω) καταλήγω στη δημοσια τραπεζα

αν δε βαριεσαι ψαξε σε προηγούμενο τόπικ το είχαμε αναλυσει αλλα δε θυμαμαι νουμερα (παροτι τα νουμερα ειναι το φόρτε μου..χαχαχαχα)Razz

Σχεδον καμια συμβατοτητα με τους γονεις, 25% με τα αδερφακια και φυσικα 100% με το ιδιο το παιδι αλλα αχρηστο ποσοστο αφου αν νοσησει ο δοτης θα νοσησουν και τα κυτταρα του!!!

Μακρια απο ολα τα παιδια του κοσμου Παναγια μου!!!

Ακομη αναμονη....

Pely

Pely
Κορίτσια καλημέρα!!Πώς είστε;;

Στην θεσσαλονικη έχει δημοσια τραπεζα στο παπανικολάου!!
2313 307 419 το τηλ!

πήρα χθες!! εγω θα παραλαβω το κιτ η ίδια αλλα παρτε τηλ να σας πουνε λεπτομερειες!!Very Happy 

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!!!

Σοφάκι σήμερα χαλάρωσε, γιατί η μέση είναι ύπουλο πράγμα. Επίσης κ εγώ θέλω πληροφορίες για βλαστοκύτταρα.

Julie η μαία έρχεται κ στο σπίτι μετά?

Μαράκι κρητικό με το καλό στον 9ο!!! Έπαθα σοκ με τις τιμές..
Γιατί τέτοια εκμετάλευση?

Evinaki ξαπλωσε πάλι τώρα που μπορείς.

Bini κ Maimou ζηλεύω λίγο για την βαλίτσα...

PopiSofia περαστικό ήταν κ απο εδώ κ πέρα θα είστε μια χαρά.

Καλημέρα Pely, η δημόσια τράπεζα μία δεν είναι? Το παραρτημά της λειτουργεί στο Παπανικολάου? Πόσο καιρό πριν πρεπει να τους ενημερώσουμε, γνωρίζεις?

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Ευχαριστώ πολύ μαιμουδίτσα μου!!!Έλα να ετοιμάζονται βαλίτσες σιγά,σιγά να γουστάρουμε!!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 30 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 30 328109 

Τζούλι μου καλημέρα!!!Δυστυχώς είμαι σίγουρη...πρόσφατα πήγαμε Μητέρα και ρωτήσαμε!!!pale pale 

Ποπάκι μου σιδερένιο το κοριτσάκι σου!!!Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς!!!

Σοφάκι μου έλεγα και γω να πάρω στην Ακαδημία μέσα στην βδομάδα...περιμένω info!!!Λογικά το κιλό θα τριγυρίζει ναι...εμένα που βγαίνει και πάντα 5 μέρες μικρότερη ίσως και πιο λίγο...γι'αυτό είμαι περίεργη να δω πόσο θα είναι το δικό σου!
Εγώ έχω ραντεβού την επόμενη Τρίτη!
Αγωνίααα!!!

Πήρα 600 γρ. την βδομάδα που πέρασε.
Είμαι στα +4,200 πια!!!

Τις καλημέρες μου και στα υπόλοιπα κορίτσια!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maraki_iraklio στις Τρι Αυγ 06, 2013 12:50 am, 1 φορά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις