126 Απ: Το σαλονι μας #5 Τετ Ιουλ 31, 2013 12:18 pm
Dori
Πανταχού παρούσα!
Σοφάκι γέννησε η φρεσκομαμα.αχ αυτο το sex and the city αθάνατο!!οσες φορές και να το δεις παντα με όρεξη το ξαναχαζευεις.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
να μάθω τα νέα της παρέας....γράψατε κ πολλά παναθεμά σας...ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ από χθεςiouliana έγραψε:γιατι καλε τοσο διαβασμα?εξετασεις θα δωσεις??
maria17 έγραψε:να μάθω τα νέα της παρέας....γράψατε κ πολλά παναθεμά σας...ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ από χθεςiouliana έγραψε:γιατι καλε τοσο διαβασμα?εξετασεις θα δωσεις??
πρώτη-πρώτη εγώ απουσίαζα κ θα μείνω στην ίδια τάξη....άσε που δεν μου πάει ο ρόλος της ρουφ....ας!!!!!!!!!!!!!!!iouliana έγραψε:maria17 έγραψε:να μάθω τα νέα της παρέας....γράψατε κ πολλά παναθεμά σας...ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ από χθεςiouliana έγραψε:γιατι καλε τοσο διαβασμα?εξετασεις θα δωσεις??
αφου διαβασες τοσες σελιδες θα παρεις το απουσιολογιο του σαλονιου!!
maria17 έγραψε:πρώτη-πρώτη εγώ απουσίαζα κ θα μείνω στην ίδια τάξη....άσε που δεν μου πάει ο ρόλος της ρουφ....ας!!!!!!!!!!!!!!!iouliana έγραψε:maria17 έγραψε:να μάθω τα νέα της παρέας....γράψατε κ πολλά παναθεμά σας...ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ από χθεςiouliana έγραψε:γιατι καλε τοσο διαβασμα?εξετασεις θα δωσεις??
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ!!!!!!!!!!!!iouliana έγραψε:maria17 έγραψε:πρώτη-πρώτη εγώ απουσίαζα κ θα μείνω στην ίδια τάξη....άσε που δεν μου πάει ο ρόλος της ρουφ....ας!!!!!!!!!!!!!!!iouliana έγραψε:maria17 έγραψε:να μάθω τα νέα της παρέας....γράψατε κ πολλά παναθεμά σας...ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ από χθεςiouliana έγραψε:γιατι καλε τοσο διαβασμα?εξετασεις θα δωσεις??
εχεις ενα δικιο
καληνυχτα κοριτσια σε ολες!!!
πριν το κάνεις ΤΙΤΑΝΙΚΟ θα ρωτήσω κ τον άντρα μου κ θα σου στείλω μνμ....ΠΡΟΣΕΧΕ κουβαλάς κ τα παιδιά μέσα!!!!demaki88 έγραψε:Που ξερω;;το κατεβασε ο ππεθερος μου στον βολο!!δεν το αντεχω αλλο!!την προηγουμενη εβδομαδα με ειχε αφησει παλι!!ανεβαζε 110 θερμοκρασια απο το παραφλου(ηταν ανυπαρκτο)..το φτιαχνω και την μερα που το πηρα επιτελους με αφησε απο μπαταρια εδω αγρια!!φτιαχτικε τωρα και αυτο..εχω θεμα με το ρουλεμαν οπου σημερα θα φτιαχτει,η αναρτηση μπροστα,και δεν στριβει καλα το τιμονη!!!ε πια θα το βυθισω!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης