76 Απ: Το σαλονι μας #5 Τρι Ιουλ 30, 2013 3:05 pm
mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χρόνια σου πολλά! Και πάρε εκείνο τον ξηρό πάγο που λέει η απαπανω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Καλημερα απο μια αρχαια του φορουμmargdimitra έγραψε:Καλέ τι της είπατε πιο πάνω μιας κοπέλας???Ότι είναι η αρχαία του φόρουμ???
Nena έγραψε:
Καλημερα απο μια αρχαια του φορουμ
Με ξυπνησε κατα τις 6μιση ο μικρος και μου εφερε μια πλαστικη ροδα, αυτες τις ροδες με το μπαστουνι που αγοραζουμε στα πανηγυρια που κανουν θορυβο, ε ειχε σπασει το μπαστουνι και ηθελε να του τη φτιαξω. Πρωι πρωι.
Τρωει κατι τετοια κολληματα αυτος, ειναι αναρχοαυτονομος, χτες σηκωνοταν τη νυχτα, μιλαμε 2-3 τα ξημερωματα και του την εσπαγε που ειχαμε το μικρο φωτακι, εσβηνε αυτο και αναβε τη λαμπα τη μεγαλη στο δωματιο του.margdimitra έγραψε:
Στον ύπνο του με τη ρόδα έπαιζε????
Έλεος...
3μισι ετων, αιντε ενας χρονος ακομα εμεινε για να ηρεμησει. Λεμε τωραmargdimitra έγραψε:Πόσο είναι ο σπόρος?
Nena έγραψε: αιντε ενας χρονος ακομα εμεινε για να ηρεμησει. Λεμε τωρα
Εσυ εχεις παιδια?
margdimitra έγραψε:Nena έγραψε: αιντε ενας χρονος ακομα εμεινε για να ηρεμησει. Λεμε τωρα
Εσυ εχεις παιδια?
Λες ε?
Για έλα προς τα 4,5 που είναι ο δικός μου να δεις τη γλύκα.
Τουλάχιστον παίζει μόνος του νυχτιάτικα ή σε ζητά?
Εγώ πριν μια βδομάδα, έκατσα ένα 2ωρο ξύπνια 4,5 με 6,5 το ξημέρωμα γιατί μάλλον είχε δει όνειρο και δεν ήθελε το κρεββάτι του. Στο σαλόνι τη βγάλαμε να σκουντουφλάω και να παίζουμε!!!
εγω κονευω να ξεχασω τον δρομο για την κρεβατοκαμαρα..εκει που πηγαμε να στρωσουμε λιγο την κατασταση αρχισε παλι να ξυπναει..ε και εγω κοιμαμαι στο κρεβατι της...μην σας πω κοντευω να ξεχασω και τον αντρα μου...margdimitra έγραψε:Nena έγραψε: αιντε ενας χρονος ακομα εμεινε για να ηρεμησει. Λεμε τωρα
Εσυ εχεις παιδια?
Λες ε?
Για έλα προς τα 4,5 που είναι ο δικός μου να δεις τη γλύκα.
Τουλάχιστον παίζει μόνος του νυχτιάτικα ή σε ζητά?
Εγώ πριν μια βδομάδα, έκατσα ένα 2ωρο ξύπνια 4,5 με 6,5 το ξημέρωμα γιατί μάλλον είχε δει όνειρο και δεν ήθελε το κρεββάτι του. Στο σαλόνι τη βγάλαμε να σκουντουφλάω και να παίζουμε!!!
πολυ σωστη σε βρισκωmargdimitra έγραψε:Για αυτό και εγώ πήρα στον σπόρο ημίδιπλο κρεβάτι ανατομικό!
Να το ευχαριστιέμαι τουλάχιστον ρε παιδί μου. Μην στριμωχνόμαστε στα παιδικά κρεβατάκια.
Χαχαχαχαχαχαχαχ, εμεις ειχαμε μια γατα που περπατουσε, τραγουδουσε και εκανε και μια τουμπα, και καποια στιγμη τα παιδια μου ειχαν αρχισει να τραγουδανε κινεζικα, και δωστου "χαι τσο μι χαο νο γιο" και με προφοραDori έγραψε:Κι ομως Ιουλιανα δεν ειναι αυτο το χειρότερο παιχνίδι.το χειρότερο ειναι ενα ρομποτακι που στριφογυρναει και τραγουδάει κινεζικά!του είχαν φέρει δώρο του μικρού και του το έκρυψα και μετα του ξαναφέρε το ίδιο δώρο ο νονός του.μιλαμε πολυ σπαστικο παιχνίδι....
Εμενα με ρωταει η κολλητη μου και νονα του μεγαλου αν θελω να του παρει δωρο ντραμς, διοτι εξεφρασε την επιθυμια ο βαφτιστικος της. Καταλαβαινετε οτι δεν χρειαστηκε καν να δωσω απαντηση, και μονο που την κοιταξα δλδ το 'πιασεiouliana έγραψε:Dori, εχεις δημιουργησει αντιπαθειες στον περιγυρο σου μου φαινεται!!!
Nena έγραψε:Εμενα με ρωταει η κολλητη μου και νονα του μεγαλου αν θελω να του παρει δωρο ντραμς, διοτι εξεφρασε την επιθυμια ο βαφτιστικος της. Καταλαβαινετε οτι δεν χρειαστηκε καν να δωσω απαντηση, και μονο που την κοιταξα δλδ το 'πιασεiouliana έγραψε:Dori, εχεις δημιουργησει αντιπαθειες στον περιγυρο σου μου φαινεται!!!
Ετσι μου ειπε κι εκειινη. Της λεω οτι καθε φορα που θα πηγαινουμε σπιτι τους θα φερνω και τα ντραμς μαζι μας. Και θα παρω και δωρο στον δικο της το ιδιο σετ ακριβως.iouliana έγραψε:Nena έγραψε:Εμενα με ρωταει η κολλητη μου και νονα του μεγαλου αν θελω να του παρει δωρο ντραμς, διοτι εξεφρασε την επιθυμια ο βαφτιστικος της. Καταλαβαινετε οτι δεν χρειαστηκε καν να δωσω απαντηση, και μονο που την κοιταξα δλδ το 'πιασεiouliana έγραψε:Dori, εχεις δημιουργησει αντιπαθειες στον περιγυρο σου μου φαινεται!!!
αφου ηθελε το παιδι!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης