201 Απ: To ''cafe'' μας Δευ Αυγ 12, 2013 5:50 am
ede
Πρωταγωνιστής!!
αααααααααααα ξυπνησαν τα τερατα. Εφυγα πρπει να ταισω και να ντυσω αλλιως θα κυκλοφορουν με τα βρακια μεσα στα χωραφια.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
σε ευχαριστω πολυ!!εμενα το ονομα λαζαρος μου αρεσει πολυ!!kat_laz έγραψε:Demaki χάζευα την συζήτηση σας... Συμφωνώ πολύ με την Kaarin! Πολύ όμορφο όνομα, διαφορετικό και μελλοντική γκομενοπαγίδα για το παλικάρι σου!
Εγώ όταν ήμουν μικρή άκουγα Λάζαρος μου σηκωνόταν η τρίχα (το είχα συνδεδεμένο με τον αδερφό μιας φίλης μου που ήταν σαν αποβλακωμένος!) και που να ξερα ότι θα γεννούσα έναν! Τώρα πιστεύω ότι ο μικρός γεννήθηκε για αυτό το όνομα και ότι του ταιριάζει πολύ (δεν μπορώ να τον φανταστώ σαν Νίκο, του μπαμπά μου).
Οπότε με το καλό να έρθει το μωρό και με το πιο καλό να πάρει και το ιδιαίτερο ονοματάκι του!!!
πες μας τον πονο σου τεκνον μου!!!nanakaboubou έγραψε:κοριτσακια γεια σας!! ελπιζω να ειστε καλα γιατι εγω κοντευω να σκασω...!!!
Για πες τώρα κάτι άλλο, ο παππούς από τον οποίο θα πάρει το παιδί το όνομα ήταν όντως γκομενοπαγίδα;;;demaki88 έγραψε:Κοριτσια σας ευχαριστω..ο γιος μου οντως θα ειναι και το πρωτο γκομενακι οπως ο μπαμπας!!!και για τις κορες ξερω πως οι γαμπροι θα κανουν ουρα!!ειμαι μια καρακαξομανα!!!
Συγχαρητήρια λέμε τώρα, σωστά;Alexanda11 έγραψε:Καλησπέρα!
Ωραίο το Διανέλλος, εμένα μου αρέσει πολύ.
Να σας πω νέα; 72,07...
Μακάρι να 'ξερα..mhtsaina έγραψε:Συγχαρητήρια λέμε τώρα, σωστά;Alexanda11 έγραψε:Καλησπέρα!
Να σας πω νέα; 72,07...
μμμ και τι θα κανεις τελικα κοριτσι μου αν.... ???Alexanda11 έγραψε:Μακάρι να 'ξερα..mhtsaina έγραψε:Συγχαρητήρια λέμε τώρα, σωστά;Alexanda11 έγραψε:Καλησπέρα!
Να σας πω νέα; 72,07...
ωχ μανα μου δεν τα καταλαβαινω εγω αυτα!!εισαι η δεν εισαι ντε;;;Alexanda11 έγραψε:Καλησπέρα!
Να σας πω νέα; 72,07...
Δεν ξέρω, είμαι μπερδεμένη. Με επηρεάζει και ο άντρας μου, ο οποίος δεν συζητάει κανένα άλλο ενδεχόμενο, εκτός από το να γίνει πολύτεκνος..nanakaboubou έγραψε:
μμμ και τι θα κανεις τελικα κοριτσι μου αν.... ???
Είμαι Ντεμάκιdemaki88 έγραψε:ωχ μανα μου δεν τα καταλαβαινω εγω αυτα!!εισαι η δεν εισαι ντε;;;Alexanda11 έγραψε:Καλησπέρα!
Να σας πω νέα; 72,07...
Βρε κορίτσι μου, ειλικρινά η περίπτωσή σου πρέπει να γραφτεί στα ιατρικά χρονικά, ακόμη δεν το πιστεύω! Το είπες στον άντρα σου ή όχι ακόμα;Alexanda11 έγραψε:Είμαι Ντεμάκιdemaki88 έγραψε:ωχ μανα μου δεν τα καταλαβαινω εγω αυτα!!εισαι η δεν εισαι ντε;;;Alexanda11 έγραψε:Καλησπέρα!
Να σας πω νέα; 72,07...
Γιατί στα ιατρικά χρονικά;mhtsaina έγραψε:
Βρε κορίτσι μου, ειλικρινά η περίπτωσή σου πρέπει να γραφτεί στα ιατρικά χρονικά, ακόμη δεν το πιστεύω! Το είπες στον άντρα σου ή όχι ακόμα;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης