276 Απ: To ''cafe'' μας Τρι Αυγ 13, 2013 9:27 am
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
5 μηνων ειμαι!Λιτσα34 έγραψε:demaki σ'ευχαριστώ πολύ.πόσο μηνών είσαι;
Φεύγω,καλό απόγευμα σε όλεs.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
5 μηνων ειμαι!Λιτσα34 έγραψε:demaki σ'ευχαριστώ πολύ.πόσο μηνών είσαι;
Φεύγω,καλό απόγευμα σε όλεs.
τα ειδε η πεθερα μου που ηταν για νυχτερινο μπανιο!!nanakaboubou έγραψε:καλημερα σας....
γεωργια μπαααα τιποτα τζιφος...
οποιον κ να ρωτησα τιποτα δεν ειδαν...
aaa sorry δεν το ειχα δει.. αλλα ρωτησα επειδη καθε φορα εβλεπα που σε λεγανε τη γνωμη του ειδικου. γιαυτο ειπα να ρωτησωLillybell έγραψε:Νανακα εχω πει πολλες φορες οτι δεν ειμαι γιατρος.
ελα dori μου καλη!!!Dori έγραψε:Γεια σας κοριτσακια!απ'οτι βλέπω ξετσουμισατε όλες!βρε Νανα επειδη εχω χάσει επεισόδια τι έγινε τελικα το προηγούμενο Σ.Κ.;πήγατε στην πεθερα;πως περάσατε;
Ασε τον κοσμο να λεειnanakaboubou έγραψε:aaa sorry δεν το ειχα δει.. αλλα ρωτησα επειδη καθε φορα εβλεπα που σε λεγανε τη γνωμη του ειδικου. γιαυτο ειπα να ρωτησωLillybell έγραψε:Νανακα εχω πει πολλες φορες οτι δεν ειμαι γιατρος.
'Ατσα η πεθερούλά βραδινο μπανάκι... τη ζηλεύω .. πλάκα πλάκα έχω χρόοοονια να πάω για βραδινό μπάνιο!demaki88 έγραψε:τα ειδε η πεθερα μου που ηταν για νυχτερινο μπανιο!!nanakaboubou έγραψε:καλημερα σας....
γεωργια μπαααα τιποτα τζιφος...
οποιον κ να ρωτησα τιποτα δεν ειδαν...
Έγινα ελεύθερη επαγγελματίας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο . Το καλό είναι πως το γραφείο μου βρίσκεται στο .. σαλόνι μου οπότε μπορώ να είμαι περισσότερες ώρες με τη μικρή.Λιτσα34 έγραψε:giorgiap όντωs έτσι είναι στον εργασιακό χώρο σήμεραΤο θέμα είναι πωs να ζήσειs με τουs σημερινούs μισθούs;
Σε ευχαριστώ απο καρδιάs για τιs ευχέs.Eσύ δουλεύειs;
toxotina έγραψε:Γεια σας κοριτσαι.χρονια πολλα στις εορταζουσες κ να χαιρεστε τις οικογένειες σας.τι μερα κ αυτη σημερα.σκεφτομαι οτι ολες τις χρονιες ετοιμαζομουν για τα καθιερωμενα πανηγυρια στο χωριο.τωρα τιποτα.δουλεια κ κουραση κ μακρια απο την ελλαδα δεν καταλαβαινω γιορτες.ολα ιδια μοιάζουν
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giorgiap στις Πεμ Αυγ 15, 2013 6:01 am, 3 φορές συνολικά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης