251 Απ: To ''cafe'' μας Δευ Αυγ 12, 2013 1:37 pm
nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αντε να περιμενουμε να παει μια η ωρα να δουμε την ''βροχη των αστεριων''
η τζαμπα θα περιμενουμε?
η τζαμπα θα περιμενουμε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
nanakaboubou έγραψε:αντε να περιμενουμε να παει μια η ωρα να δουμε την ''βροχη των αστεριων''
η τζαμπα θα περιμενουμε?
nanakaboubou έγραψε:προς το παρον στον δικο μου ουρανο δεν εχει ουτε ενα αστρο ειπαν οτι στη μια θα γινει.. λες πια?? τοσο πολυ??
εγω πιστευω αντε να φανει ενα... δυο.. εκει.. με φενετε τζαμπα δεν πηγαινω στο κρεβατακι μου.. τοση ωρα με φωναζει... νανακααααααααα ελα χρυση μου......
μπα στο google που διαβασα τωρα ελεγε οτι θα ειναι τρομερα ευκολο να το δεις επειδη ο ουρανος ειναι σκοτεινος χωρις φεγγαρι... τωρα τι να πω!! εμενα παντως σκοτεινος παραμενει ακομα και τωρα.!! και ξες αυριο στις ειδησεις θα δειχνουν εικονες θεαματικες.. και θα λες καλα εγω στο μπαλκονι μου βλεπω αλλο ουρανο??kat_laz έγραψε:ουτε στον δικό μου Νανά! Μήπως θέλει κιάλια και τέτοιες σαχλαμάρες?????nanakaboubou έγραψε:προς το παρον στον δικο μου ουρανο δεν εχει ουτε ενα αστρο ειπαν οτι στη μια θα γινει.. λες πια?? τοσο πολυ??
εγω πιστευω αντε να φανει ενα... δυο.. εκει.. με φενετε τζαμπα δεν πηγαινω στο κρεβατακι μου.. τοση ωρα με φωναζει... νανακααααααααα ελα χρυση μου......
από τότε που πηγές σε αυτό το μέρος με το ταπατου πως το λένε,ξεσαλωσες!!!!kaatrin έγραψε:Από το σπίτι μου πάντως τα φώτα της πόλης κάνουν.ζημιά.τίποτα δε φαίνεται.νομίζω πρέπει να είσαι σε απόλυτα σκοτεινό μέρος .πάρτε τα.βουνά....
Τωρα οτι και να λεμε δεν αλλαζει τιποτα. αντε τι 3 τι 4. με το καλο και μην το γρουσουζευουμε το μωρακι. να ναι καλα. Παντως τωρα μετα απο αυτο παρε πιο δραστικα μετρα. με το καλο σου ευχομαι ολα καλα να πανε.Alexanda11 έγραψε:Αχ Ντεμάκι μου, δεν υπάρχει "σωστή" απάντηση.. Μέχρι χτες έκανα σενάρια και έβρισκα και δικαιολογίες για το τι θα πω, το πρωινό που θα έπρεπε να λείψω.. Αλλά από όταν το "έμαθα", είναι μονόδρομος. Είναι ακριβώς αυτό που λέει η Νανά.. επειδή έχω ήδη παιδιά, δεν ΜΠΟΡΩ να "διώξω" άλλο ένα. Στο κάτω κάτω, εγώ ευθύνομαι.. Εγώ δεν "πρόσεξα".. Αν με έκαιγε τόσο, δεν θα βασιζόμουν στο έγκαιρο τράβηγμα του άντρα μου..
Σκατά..
Δεν χαίρομαι καθόλου, ειλικρινά.. Ευτυχώς λείπουν τα παιδιά με τον παππού και τη γιαγιά..
Μήτσαινα, σαφώς και ενθουσιάστηκε και χάρηκε.. Λες και δεν τρέχει τίποτα.. Λες και δεν ξέρει τι "τραβάμε", από κάθε άποψη.. Στην κοσμάρα του
Θέλω να τον δείρω, πραγματικά!
Αλλά πιο πολύ θέλω να κλαίω, κανένα τριήμερο..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης