51 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? #35 Τετ Αυγ 28, 2013 12:32 am
Nena
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα
Φλωρεντια να σε χαιρομαστεεεεε
Κι εγω σερνομαι επισης, νυστα ειναι λες?
Φλωρεντια να σε χαιρομαστεεεεε
Κι εγω σερνομαι επισης, νυστα ειναι λες?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Λιτσα αυτο το παθαινω κι εγω, λυνονται τα γονατα μου. Ειναι σοβαρο λες?litsakos έγραψε:Happy birthday φιλεναδα
νυστα μαλλον, σηκωθηκε ο μικρος κατα τος 7 και με πηγαινοεφερνε να βρω ενα χελωνονιντζακι και σε καποια φαση επεσα κατω ρε
οχι λιποθυμια, δεν ενιωθα τα γονατα κ παρτην κατω, τωρα ειμαι με το αριστερο γονατο να ποναει.
Παει γερασα.
mhtsaina έγραψε:Παρήγγειλα πιτόγυρο απ' έξω και φαίνεται ότι τους έληγε το πιπέρι. Τα χείλη μου έχουν γίνει σαν αφρικάνας πορνοστάρ ...
Ουτε εγω πεφτω λογω ζαλαδας, απλα δεν μπορω να κρατησω τα γονατα μου ισια για να στηριχτω και πρεπει οπωσδηποτε να κατσω. Μεχρι τωρα προλαβαινω και καθομουν πριν πεσω. Εσυ σημερα δεν το προλαβες μαλλον.litsakos έγραψε:mhtsaina έγραψε:Παρήγγειλα πιτόγυρο απ' έξω και φαίνεται ότι τους έληγε το πιπέρι. Τα χείλη μου έχουν γίνει σαν αφρικάνας πορνοστάρ ...
δεν ξερω ρε νενα. Μου συμβαινει κ μενα ,αλλα δεν πεφτω συνηθως. Πηγα σε αλλο λεβελ μαλλον.
Εγω ειμαι 94 μητσαιναμ, στα 95. Δεν ειμαι σαν το άλλο το νεουδιmhtsaina έγραψε:Τι λέτε βρε κορίτσια; Τί ειναι αυτά που ακούω για λυμένα γόνατα; Να προσέχετε, από την κούραση είναι, και μην ακούω βλακείες! Αν είναι δυνατόν στα 89 να νιώθεις γέρος
ασε μας πηραν τα χρονιαmhtsaina έγραψε:Τι λέτε βρε κορίτσια; Τί ειναι αυτά που ακούω για λυμένα γόνατα; Να προσέχετε, από την κούραση είναι, και μην ακούω βλακείες! Αν είναι δυνατόν στα 89 να νιώθεις γέρος
Δεν υπάρχει κανενα ειδος καταθλιψης για το οταν αρχιζουν τα παιδια να πηγαινουν σχολειο? Στα νηπια? Επινηπιος καταθλιψη να το πουμε?litsakos έγραψε:ψυχολογικη κουραση θα ελεγα, γιατι αλλιως δεν θα με ελεγα κουρασμενη. Η κλεισουρα μας βαρεσε
Οπως τοσο και τοσο κοσμακη που αυτοκτονει καθημερινα ε?Soniamyk έγραψε:Αυτοκτόνησε και ο Μιχάλης Ασλάνης.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
markella_p έγραψε:Βγαζουμε επιτελους το πρωτο μας δοντι!!
Αυτο ειναι ακομα καλυτερο! Πες στο παιδι σου οτι ειναι και πολυ σουπερ!markella_p έγραψε:και χωρις γκρινια παρακαλω!!!!!
Ούτε στον παππά! Η δικιά μας έβγαλε τα πρώτα (δύο μαζί) δόντια μόλις πριν μια βδομάδα. Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα έβγαζε δόντια πριν κλείσει τον χρόνο αλλά με διέψευσε τελικά.markella_p έγραψε:Βγαζουμε επιτελους το πρωτο μας δοντι!!
Δεν ξερω, μαλλον για μενα, στου κασιδη το κεφαλι τα δοκιμαζω πρωτα. Αν δεν το ξηλωσω ολο στο τελος επειδη θα μου τη σπασει πχ ενας ποντοςmarkella_p έγραψε:Για ποιον το φτιαχνεις αυτο Miss Marple?
mariloy έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ?? ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ? ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΡΟΙΑ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ULTRA LEVURE KΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ !
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης