76 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? #35 Παρ Αυγ 30, 2013 11:24 pm
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
...το οτι κολλησε ο πεθερος μου ηταν η ασχετη πληροφορια της ημερας για εσας
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
με το καλο να παρει το ονοματακι της η μικρη σου!!! Ελπιζω να ειναι ηρεμη αυριο.nanakaboubou έγραψε:καλημερα κοριτσια!!! φθινωπορινη μερα σημερα!! ετοιμαζομαστε αριο για τη βαπτιση και παραλληλα βγαζουμε και δοντια πολυ πριξιμο δοξα το Θεο ελεγχομενη γκρινια .. λεω τωρσ ετυχε και αυτο μωρε θα ταλαιπωρηθει αυριο να εχει και τα δοντακια της?? αντε τι να κανουμε!!!
να σαι καλα κοριτσι μου. διαβασα παρα πανω και σεις αρχισατε και ειναι ηρεμη? μακαρι να περασει οσο πιο ανοδινα γινετε και σε μενα.. την βαζεις καμια κρεμουλα η μπα?markella_p έγραψε:με το καλο να παρει το ονοματακι της η μικρη σου!!! Ελπιζω να ειναι ηρεμη αυριο.nanakaboubou έγραψε:καλημερα κοριτσια!!! φθινωπορινη μερα σημερα!! ετοιμαζομαστε αριο για τη βαπτιση και παραλληλα βγαζουμε και δοντια πολυ πριξιμο δοξα το Θεο ελεγχομενη γκρινια .. λεω τωρσ ετυχε και αυτο μωρε θα ταλαιπωρηθει αυριο να εχει και τα δοντακια της?? αντε τι να κανουμε!!!
Και γω το ιδιο εχω παθει. Γεραματα?Nena έγραψε:Γεια χαρα σας!
Επανηλθα
Τι νεα? Εγω συνεχως νομιζω οτι σημερα ειναι Κυριακη, οτι χτες ηταν Σαββατο, γενικως βιάζομαι από ότι καταλαβατε
Ναι ρε συ, ηταν να παμε καπου χτες, κι εγω νομιζα οτι ειναι για σημερα, και πετουσα χαρταετο χτες, και μου λεει ο αντρας μου "τελικα ειναι Παρασκευη κ οχι Σαββατο η εκδηλωση" και αναγκαστικα εβαλα νεφτι στον απ'αυτο για να προλαβω να σουλουπωθω λιγοmarkella_p έγραψε:Και γω το ιδιο εχω παθει. Γεραματα?Nena έγραψε:Γεια χαρα σας!
Επανηλθα
Τι νεα? Εγω συνεχως νομιζω οτι σημερα ειναι Κυριακη, οτι χτες ηταν Σαββατο, γενικως βιάζομαι από ότι καταλαβατε
Μα ακριβως το ιδιο!!! Και μεις ειχαμε να παμε σε γιορτη χθες (Αγ. Αλεξανδρου). Εκτος του οτι καθε μα καθε χρονο νομιζω πως η γιορτη ειναι στις 31 και οχι στις 30, αυτη τη φορα ειχα να αντιμετωπισω και το χασιμο των ημερων. Και τον ειδα που με κοιταζε παραξενα οταν του ειπα στις 2 το μεσημερι "παμε σουπερ μαρκετ?", αλλα δεν ψιλιαστηκα. Οταν ομως γυρισαμε κατα τις 5 και μου λεει "ποιος θα κανει πρωτος μπανιο, να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα?" εκει την ακουσα για τα καλα!Nena έγραψε:Ναι ρε συ, ηταν να παμε καπου χτες, κι εγω νομιζα οτι ειναι για σημερα, και πετουσα χαρταετο χτες, και μου λεει ο αντρας μου "τελικα ειναι Παρασκευη κ οχι Σαββατο η εκδηλωση" και αναγκαστικα εβαλα νεφτι στον απ'αυτο για να προλαβω να σουλουπωθω λιγοmarkella_p έγραψε:Και γω το ιδιο εχω παθει. Γεραματα?Nena έγραψε:Γεια χαρα σας!
Επανηλθα
πωπωωωω κοσμος!!!! χρονια πολλα σε ολους.Nena έγραψε:Σήμερα γιορτάζουν: Αδαμάντιος, Αδαμαντία, Αθηνά, Αντιγόνη, Ασπασία, Αφροδίτη, Διαμαντής, Διαμάντω, Δωδώνη, Ελπινίκη, Ερασμία, Ερατώ, Ευτέρπη, Θαλής, Θάλεια, Θεανώ, Θεονύμφη, Καλλιρρόη, Καλλίστη, Κλειώ, Κλεονίκη, Κλεοπάτρα, Κοραλία, Μαντώ, Μαργαρίτα, Μαριάνθη, Μελέτιος, Μελπομένη, Μόσχω, Ουρανία, Πανδώρα, Πηνελόπη, Πολύμνια, Πολυνίκη, Σαπφώ, Συμεών, Τερψιχόρη, Χάιδω, Χαρίκλεια.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.sansimera.gr/namedays#ixzz2ddTRVpNj
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης