101 Απ: Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! Τρι Σεπ 03, 2013 12:55 pm
Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Κουράγιο που το χεις ρε κοπέλα!μπραβο παντος!ioazon έγραψε:Φτου! Φτου! Φτου!
Επέστρεψα απ' τη βΛότα μου! 4 με 11 καλά δεν είναι;;;
Νάνι τώρα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Κουράγιο που το χεις ρε κοπέλα!μπραβο παντος!ioazon έγραψε:Φτου! Φτου! Φτου!
Νάνι τώρα.
Πού να με έβλεπες πριν την εγκυμοσύνη. Κανονική Σβούρα!Maimou2009 έγραψε:Κουράγιο που το χεις ρε κοπέλα!μπραβο παντος!ioazon έγραψε:Φτου! Φτου! Φτου!
Νάνι τώρα.
ioazon έγραψε:Καλημερούδια! Κι εγώ νάνι 12-9+ για πλάκα.
evini,
άραξε και περίμενε να φτάσει 25 Σεπτέμβρη. Θα σου κάνω παρέα εγώ. Άσε τις άλλες να γεννάνε άμα θένε!
Julie,
να σε βάλω στη λίστα από τώρα;
Ψυχραιμία, κορίτσι. Ζήτα την επόμενη φορά υπέρηχο. (Βάλε και τον άντρα σου να τον ζητήσει. Μην ανεβάζεις ατμό εσύ.)
maria-lar,
τέτοια να ακούμε!!!! Μπράβο για τις εξετάσεις!
maimou,
κοιμήσου τώρα να είσαι ξεκούραστη! Οι ζαργάνες πλησιάζουν!!!
80 μέρες απομένουν ως την ΠΗΤ! Χταπόδι έρχεται! Όβερ!
Μαρακι μου ειναι υπεροχη!!!!Μπραβο στο κοριτσι σου και απο εδω!maraki_iraklio έγραψε:Γυρίσαμε και μεις!!!Λοιπόν γοργονονέα....
Η μπέμπα μας χαίρει άκρας υγείας και ζυγίζει 1527γρ.!!!Πήρε θέση και την είδαμε και 3D!!!Είναι όλο μαγουλάκια δεν έχει μαλλάκια και είναι μια κούκλα!!!Είχε ανοιχτά τα μάτια της και έγλειφε τα χειλάκια της...περιττό να πω ότι έλιωσα!!!
Παραμυθένια μου και τα δικά μου αιμοπετάλια έπεσαν πολύ από την προηγούμενη φορά!!!Από 210 που ήταν στις προηγούμενες εξετάσεις πήγαν 190...κατά τα άλλα οι εξετάσεις μια χαρά.
κλείσαμε το ντόπλερ σε 2 εβδομάδες και όλα τα ραντεβού μέχρι την γέννα!!!
Από τα άλλα κοριτσάκια μας δεν είχαμε νέα????Περιμένουμε!!!
Ορίστε το γοργονάκι μας...φτήστε το μου να μην το ματιάσετε!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] " />
Μπηκες στο μηνα σου Ευακι καθε εβδομαδα θα βλεπεις το μωρακι σου και σε λιγο.....evini7 έγραψε:Γυρίσαμε κι εμείς, είχαμε πάρει κ την πεθερα μαζι κ την βγάλαμε για φαγητο μετα το γιατρο, της είπαμε κ για το ονομα κ χάρηκε! Ωραία ηταν, μου αρεσει οι επιλογές μου να δίνουν χαρα στους ανθρώπους που αγαπω κι εκτιμώ!
Στο μωρο μου τωρα, 2.200 κιλα, θεση κεφαλικη οπως θελουμε κι όλες οι μετρήσεις άριστες! Εγω πάλι είπα το μυστικό των κιλών και όμολογησα οτι τρώω κάθε μέρα γλυκά.
Μη σας πολυλογω, αυστηρή δίαιτα, κομμένα γλυκά κι αλατια μέχρι να γεννησω.
Το ξέρω το ξέρω πως το είχα παρακάνει με την κακή διατροφή....
Μου είπε πως έχουμε σαν στόχο να φτάσουμε 25 σεπτεμβρη, μετα ας έρθει η μπεμπα οπότε θελει αφου θα ειναι τελειομηνη.
Αποφεύγω περπάτημα σαν μορφή άσκησης και περπατώ μόνο σαν βόλτα οταν πάω κάπου. Αυτα! Ραντεβου την επόμενη Τρίτη, θα με βλέπει κάθε βδομάδα εφεξής!
Μαρακι τι κουκλι το γοργονακι σου!!!
Κλαραμαρακι που χάνεσαι; Κοιτα να μας ενημερώσεις οταν γεννήσεις!
Υπόλοιπες;;; Πάλι κοιμάστε;;;
Άντε καλα, όνειρα γλυκά!
Τζουλακι αν σε κανει να νιωσεις καλυτερα πηγαινε στη γιατρο σου να κανεις τα ραντεβου μεχρι τη γεννα και να σου πω και κατι...αυτοι επρεπε να ντρεπονται που μας αναγκαζουν να πληρωσουμε 3000 γιουρα για να γεννησουμε και οχι εμεις...οποτε πες της το ευθεως!!!Julie85 έγραψε:Μαράκι κουκλα η γοργονιτσα!!φτου φτου!!
εγω γυρισα απο τον γιατρο... στις 24 κλεισαμε να γεννησουμε τελικά!!!εκτος απροοπτου φυσικά... καναμε καρδιοτοκογραφο μόνο, μου ειπε οτι ειναι πολυ ζωηρη (και αυτη οπως και ο αδερφος της....δε θα τ αντεξωωωωω)
δε μου εκανε καν υπερηχο
του λεω μα καλα δε θα δουμε το βαρος της...μηοως εχουμε καμια περιτυλιξη...τιποτα???ετσι μονο με καρδιοτοκογραφημα???ο,τι να'ναι...πολυ νευριασα
ελληνικά νοσοκομεια...πληρωσα και απογευματινη επισκεψη...1000 φορες να πηγαινα στη γιατρο που ειχα εξω που ΚΑΙ υπερηχο θα μου εκανε, ΚΑΙ 3D, και θα ημουν και πιο ηρεμη τωρα...
επισης του ειπα για τους πονους στα κοκκαλα και μου λεει το μαγνησιο σε 3 μερες θα το σταματησεις...λεω και πως θα αντεξω εως τις 24??και μου λεει θα παιρνεις ντεπον αμα πονας....πολυ δε μου το καθυστερει???φοβαμαι για τα ραμματα της προηγουμενης καισαρικής...
τεσπα βγηκαμε εξω για φαγητο (βασει διατροφης του ενδοκρινολογου κινηθηκα φυσικά) με τον αντρα και το γιο...περιττο να σας πω οτι όοοοολο το μαγαζι κυριολεκτικά ασχολιοταν με τον μικρό και απορουσαν με την ενέργειά του. το τραπεζι ηταν στο τελος βομβαρδισμένο λες και τρωγαν γουρουνια, και ο μικρός επρεπε να αλλαξει απο πανω εως κατω ρουχα γτ ηταν μουσκεμα (το βρηκε πολυ αστειο να παιζει με τα νερά και να τα χυνει και πανω του...)
Γιουλακι πλησιάζει ο καιρός!βαρεμαρα τρελή ο γιατρός μου φαινεται!Julie85 έγραψε:Μαράκι κουκλα η γοργονιτσα!!φτου φτου!!
εγω γυρισα απο τον γιατρο... στις 24 κλεισαμε να γεννησουμε τελικά!!!εκτος απροοπτου φυσικά... καναμε καρδιοτοκογραφο μόνο, μου ειπε οτι ειναι πολυ ζωηρη (και αυτη οπως και ο αδερφος της....δε θα τ αντεξωωωωω)
δε μου εκανε καν υπερηχο
του λεω μα καλα δε θα δουμε το βαρος της...μηοως εχουμε καμια περιτυλιξη...τιποτα???ετσι μονο με καρδιοτοκογραφημα???ο,τι να'ναι...πολυ νευριασα
ελληνικά νοσοκομεια...πληρωσα και απογευματινη επισκεψη...1000 φορες να πηγαινα στη γιατρο που ειχα εξω που ΚΑΙ υπερηχο θα μου εκανε, ΚΑΙ 3D, και θα ημουν και πιο ηρεμη τωρα...
επισης του ειπα για τους πονους στα κοκκαλα και μου λεει το μαγνησιο σε 3 μερες θα το σταματησεις...λεω και πως θα αντεξω εως τις 24??και μου λεει θα παιρνεις ντεπον αμα πονας....πολυ δε μου το καθυστερει???φοβαμαι για τα ραμματα της προηγουμενης καισαρικής...
τεσπα βγηκαμε εξω για φαγητο (βασει διατροφης του ενδοκρινολογου κινηθηκα φυσικά) με τον αντρα και το γιο...περιττο να σας πω οτι όοοοολο το μαγαζι κυριολεκτικά ασχολιοταν με τον μικρό και απορουσαν με την ενέργειά του. το τραπεζι ηταν στο τελος βομβαρδισμένο λες και τρωγαν γουρουνια, και ο μικρός επρεπε να αλλαξει απο πανω εως κατω ρουχα γτ ηταν μουσκεμα (το βρηκε πολυ αστειο να παιζει με τα νερά και να τα χυνει και πανω του...)
Δεν κοιμήθηκα τελικα,πέρασε η ωρα κ σε λίγο ξανά έχω άντληση...ioazon έγραψε:Καλημερούδια! Κι εγώ νάνι 12-9+ για πλάκα.
evini,
άραξε και περίμενε να φτάσει 25 Σεπτέμβρη. Θα σου κάνω παρέα εγώ. Άσε τις άλλες να γεννάνε άμα θένε!
Julie,
να σε βάλω στη λίστα από τώρα;
Ψυχραιμία, κορίτσι. Ζήτα την επόμενη φορά υπέρηχο. (Βάλε και τον άντρα σου να τον ζητήσει. Μην ανεβάζεις ατμό εσύ.)
maria-lar,
τέτοια να ακούμε!!!! Μπράβο για τις εξετάσεις!
maimou,
κοιμήσου τώρα να είσαι ξεκούραστη! Οι ζαργάνες πλησιάζουν!!!
80 μέρες απομένουν ως την ΠΗΤ! Χταπόδι έρχεται! Όβερ!
Σίγουρα θα κάτσω μέσα μέχρι να μαθευτούμε με την κόρη και να συνέλθουν και τα κούκου μου από τη γέννα και να μάθει και η μπουμπού τον κόσμο, αλλά βλέπω να την κάνω σβουρόνι και σουρτούκω κι αυτή!maraki_iraklio έγραψε:
Σβουρίτσα πήγαινε τώρα βολτούλες γιατί μετά μέχρι να σαραντίσει η ροζούλα θα περιοριστείς όσο να πεις!!!!
Εμείς τελικά αποκλείσαμε και αυτό το 10% που είχαμε για φυσιολογικό...
Δεν πειράζει καλά να είναι η μικρή και τα άλλα φτιάχνουν!!!
Τα φιλιά μου σε όσες ξέχασα!!!!Σε λίγο θα κατέβουμε με τον πρίγκιπα αγορά για ψώνια!
Αχαχα Σοφακι!ψαξε ψάξε κάπου θα βρεις αντικαταστάτη!ε ρε τι μας περιμένει!sophia έγραψε:Ωχ κοριτσια τι εζησα χθες και τι συνεχιζω να ζω η μανα!!!Κατα τις 8 παιρνω την Αλεξ κ ξεκιναμε για κουνιες ...την ωρα που περναμε το δρομο απεναντι της πεφτει απο το καλαθι του ποδηλατου ο Eugene (tangled-disney .....τα προσεχως κοριτσια)
Φωναζει η μικρη της λεω περιμενε να σε ανεβασω στο πεζοδρομιο και να παω να τον παρω περναει ενα μηχανακι....οκ....περναει ενα αυτοκινητο ...και παει ο Eugene...θανατηφορο ατυχημα με διπλο ακρωτηριασμο ποδιων!!!!Βαζει τα κλαματα η δικια μου και η γειτονισσα μαζευει τα κομματια του αδικοχαμενου!!!
Του προσφεραμε τις πρωτες βοηθειες ..αλλα....
Αντε τωρα μανα στο αμαζον να βρεις αλλον γιατι το μορφονιο δεν τον πουλανε στην Ελλαδα!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης