Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
457 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 457 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioazon έγραψε:Φτου! Φτου! Φτου!

Επέστρεψα απ' τη βΛότα μου! 4 με 11 καλά δεν είναι;;; Very Happy 

Νάνι τώρα. Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 850933 
Κουράγιο που το χεις ρε κοπέλα!μπραβο παντος!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maimou2009 έγραψε:
ioazon έγραψε:Φτου! Φτου! Φτου!

Επέστρεψα απ' τη βΛότα μου! 4 με 11 καλά δεν είναι;;; Very Happy 

Νάνι τώρα. Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 850933 
Κουράγιο που το χεις ρε κοπέλα!μπραβο παντος!
Πού να με έβλεπες πριν την εγκυμοσύνη. Κανονική Σβούρα! rabbit 

Paramythenia

Paramythenia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μπράβο στη γοργονίτσα σου Μαράκι!
Είναι όντως κουκλίτσα! Είχε και ανοιχτά ματάκια ε; Φτου φτου μην το ματιάσουμε το κορίτσι μας!

Από το Τζουλάκι και την Ενini κανένα νέο;

Ζβουρίτσα απορώ πως αντέχεις! Καλή ξεκούραση!

Μαϊμού καλό.Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 401147 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 265107

evini7

evini7
Γυρίσαμε κι εμείς, είχαμε πάρει κ την πεθερα μαζι κ την βγάλαμε για φαγητο μετα το γιατρο, της είπαμε κ για το ονομα κ χάρηκε! Ωραία ηταν, μου αρεσει οι επιλογές μου να δίνουν χαρα στους ανθρώπους που αγαπω κι εκτιμώ!

Στο μωρο μου τωρα, 2.200 κιλα, θεση κεφαλικη οπως θελουμε κι όλες οι μετρήσεις άριστες! Εγω πάλι είπα το μυστικό των κιλών και όμολογησα οτι τρώω κάθε μέρα γλυκά.
Μη σας πολυλογω, αυστηρή δίαιτα, κομμένα γλυκά κι αλατια μέχρι να γεννησω.
Το ξέρω το ξέρω πως το είχα παρακάνει με την κακή διατροφή....
Μου είπε πως έχουμε σαν στόχο να φτάσουμε 25 σεπτεμβρη, μετα ας έρθει η μπεμπα οπότε θελει αφου θα ειναι τελειομηνη.
Αποφεύγω περπάτημα σαν μορφή άσκησης και περπατώ μόνο σαν βόλτα οταν πάω κάπου.  Αυτα! Ραντεβου την επόμενη Τρίτη, θα με βλέπει κάθε βδομάδα εφεξής!

Μαρακι τι κουκλι το γοργονακι σου!!!
Κλαραμαρακι που χάνεσαι; Κοιτα να μας ενημερώσεις οταν γεννήσεις!

Υπόλοιπες;;; Πάλι κοιμάστε;;;

Άντε καλα, όνειρα γλυκά!

Paramythenia

Paramythenia
Μπράβο και στη δική σου κουκλίτσα Εβινάκι! 2200 ε; Σούπερ! cheers

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαράκι κουκλα η γοργονιτσα!!φτου φτου!!

εγω γυρισα απο τον γιατρο... στις 24 κλεισαμε να γεννησουμε τελικά!!!εκτος απροοπτου φυσικά... καναμε καρδιοτοκογραφο μόνο, μου ειπε οτι ειναι πολυ ζωηρη (και αυτη οπως και ο αδερφος της....δε θα τ αντεξωωωωω)
δε μου εκανε καν υπερηχο Twisted Evil Mad 
του λεω μα καλα δε θα δουμε το βαρος της...μηοως εχουμε καμια περιτυλιξη...τιποτα???ετσι μονο με καρδιοτοκογραφημα???ο,τι να'ναι...πολυ νευριασα
ελληνικά νοσοκομεια...πληρωσα και απογευματινη επισκεψη...1000 φορες να πηγαινα στη γιατρο που ειχα εξω που ΚΑΙ υπερηχο θα μου εκανε, ΚΑΙ 3D, και θα ημουν και πιο ηρεμη τωρα...
επισης του ειπα για τους πονους στα κοκκαλα και μου λεει το μαγνησιο σε 3 μερες θα το σταματησεις...λεω και πως θα αντεξω εως τις 24??και μου λεει θα παιρνεις ντεπον αμα πονας....πολυ δε μου το καθυστερει???φοβαμαι για τα ραμματα της προηγουμενης καισαρικής...
τεσπα βγηκαμε εξω για φαγητο (βασει διατροφης του ενδοκρινολογου κινηθηκα φυσικά) με τον αντρα και το γιο...περιττο να σας πω οτι όοοοολο το μαγαζι κυριολεκτικά ασχολιοταν με τον μικρό και απορουσαν με την ενέργειά του. το τραπεζι ηταν στο τελος βομβαρδισμένο λες και τρωγαν γουρουνια, και ο μικρός επρεπε να αλλαξει απο πανω εως κατω ρουχα γτ ηταν μουσκεμα (το βρηκε πολυ αστειο να παιζει με τα νερά και να τα χυνει και πανω του...)Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 534787 

Paramythenia

Paramythenia
Σε 20 ημέρες Τζουλάκι θα κρατάς την κορούλα σου αγκαλίτσα!!!
Αν αγχώνεσαι τόσο πολύ γιατί δεν κάνεις και μια επίσκεψη στη άλλη γυναικολόγο; Να αποβάλεις οποιαδήποτε ανησυχία...

Πολύ ζωηρούλης ο μικρούλης σας, και κούκλος βεβαίως βεβαιώς!

Μπράβο στις τσουπρίτσες! Τέλεια τα νέα!Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 328109

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
παραμυθενια μου για να ειμαι απολυτα ειλικρινης για δυο λογους δε θελω να παω
1ον, δε θελω να της πω οτι δε θα γεννησω σε αυτην... προτιμω να της το πω κατόπιν εορτης!!Razz
2oν, συγχυστηκα τοσο πολυ σημερα με την ολη συμπεριφορά στο νοσοκομειο...και οι μαιες ο,τι να'ναι, και απο την εξεταση εμεινα ανικανοποιητη που ειμαι ΣΤΟ ΤΣΑΚ αν παω στη γιατρο μου εξω να καταληξω να γεννησω στη κλινική!!! οποτε προσπαθω να συγκρατησω τον εαυτό μου γτ ξερω οτι ενω ειμαι τρελά συγκαταβατικό και βολικό άτομο, ειναι να μη μου γυρισει η βιδα...
τεσπα, εχω ραντεβου παλι στο νοσοκομειο σε μια βδομαδα...θα δω πως θα με παει αυριο-μεθαυριο και ισως παω και εξω...μα να μη μου κανει καν υπερηχο???δε το χωραει ο νους μου...

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα! Τι κάνετε; Εγώ έχω λίγες μέρες κοιμάμαι 1 και ξυπνάω από τις 8 παρά.

Τζουλάκι ωραία κοιλιτσα! Μεγάλωσε πολύ το μπεμπουλίνι σου! Άντε λίγος καιρός έμεινε και θα κρατάς την μπεμπούλα σου αγκαλίτσα! (και θα κυνηγάς και τον ταλιμπάν σου μαζί)
Μαράκι-Ηράκλειο μια χαρά η μπεμπούλα. Κουκλίτσα!
Εβινάκι μεγάλη η μπεμπούλα σου. Φτου φτου!
Εγώ πήρα τις εξετάσεις χθες. Ολα καλά. Και η γλυκοζυλιωμένη μου είναι στην άριστη ρύθμιση.
Το Βινακι αλήθεια που χάθηκε;

Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 315810 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 315810 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 315810 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 315810 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 315810 

Paramythenia

Paramythenia
Καλημέρες κι από εμένα!

Mαράκι λαρισαίο όλα καλά με τις εξετασούλες σου ε; Και το ζάχαρο φαίνεται ρυθμισμένο. Μπράβο!!!

Τζουλάκι τον ρώτησες γιατί δε σου έκανε υπέρηχο; Τι σου είπε; Πρώτη φορά το ακούω να μην κάνουν υπέρηχο... Και γιατί τον πλήρωσες τότε;Mad 

Το Βινάκι θα απολαμβάνει τον αντρούλη της. Ελπίζω να είναι όλα καλά!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!εγω σημερα κουτουλαω!θα κάνω την άντληση κ παλι νάνι!
Sleep Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 850933 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια! Κι εγώ νάνι 12-9+ για πλάκα. Very Happy 

evini,
άραξε και περίμενε να φτάσει 25 Σεπτέμβρη. Θα σου κάνω παρέα εγώ. Άσε τις άλλες να γεννάνε άμα θένε!  Smile 

Julie,
να σε βάλω στη λίστα από τώρα; Razz 
Ψυχραιμία, κορίτσι. Ζήτα την επόμενη φορά υπέρηχο. (Βάλε και τον άντρα σου να τον ζητήσει. Μην ανεβάζεις ατμό εσύ.)

maria-lar,
τέτοια να ακούμε!!!! Μπράβο για τις εξετάσεις!

maimou,
κοιμήσου τώρα να είσαι ξεκούραστη! Οι ζαργάνες πλησιάζουν!!! Very Happy

80 μέρες απομένουν ως την ΠΗΤ! Χταπόδι έρχεται! Όβερ!

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioazon έγραψε:Καλημερούδια! Κι εγώ νάνι 12-9+ για πλάκα. Very Happy 

evini,
άραξε και περίμενε να φτάσει 25 Σεπτέμβρη. Θα σου κάνω παρέα εγώ. Άσε τις άλλες να γεννάνε άμα θένε!  Smile 

Julie,
Ψυχραιμία, κορίτσι. Ζήτα την επόμενη φορά υπέρηχο. (Βάλε και τον άντρα σου να τον ζητήσει. Μην ανεβάζεις ατμό εσύ.)

maria-lar,

maimou,

Περνάει ο καιρός! Τα Χριστούγεννα θα μιλάμε για τα μωρά μας!
Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 125586 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 125586 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 125586 

asteraki1989

asteraki1989
καλημεραααα κοριτσακια τι κανετε?

τι υπεροχα νεα αυτα μπραβοο ζουζουνεςΦθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 215994 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 215994 

τζουλη μου προσεχε στο νοσοκομειο αμα ειναι "ψεκαστε σκουπιστε τελειωσαμε"καλυτερα να πας εξω..

evini7

evini7
Καλημέρα κι απο μένα κορίτσια!!!
Ωραία δροσερή μέρα, φθινοπωριαζει λέμε!
Μα πως κοιμάστε τόσο; Εγω πάντα μετα τις 3 κ αυτο με το ζόρι, στριφογυριζω. Καλα βέβαια εσείς κουραζεστε, εγω όλη μέρα στο σπίτι πως να κουραστω;

Julie, αυτο ειναι το κακό με το δημόσιο ρε γαμωτο, αθάνατο ελληνικό μπάχαλο.
Βέβαια αν σκεφτούμε ευρωπαϊκά είμαστε η μονη χώρα που κανει τόσους πολλούς υπέρ ήχους σε κάθε εγκυμονουσα αλλα εν πασει περίπτωση αφου το ζητήσες κ πληρώσεις κιόλας επρεπε να στον κανει.
Την επόμενη φορά ζητήστε το έντονα....

Ιωάννα 80 μέρες το πολυ! Μπορει να έρθει κ σε 60 που ξέρεις;;; Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 654316 

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και ευχαριστούμε μαμά και κόρη για τα κοπλιμέντα!!!Εντάξει θα γίνω σούπερ χαζομαμά το ξέρω!!!Ότι θέλει θα με κάνει!!!

Σβουρίτσα πήγαινε τώρα βολτούλες γιατί μετά μέχρι να σαραντίσει η ροζούλα θα περιοριστείς όσο να πεις!!!!

Τζουλάκι μου σε σύγχυσε ο αχαΐρευτος ο γιατρός ε?και γω θα επέμενα να μου κάνει!!!Το πιο πιθανό είναι να βαριόταν απλά!!!Τουλάχιστον το μωρό σας είναι μια χαρά και ζωηρό!!!

Εβίνι τέλεια και τα δικά σας νέα!!!!Μεγάλωσε η μικρούλα σας!!!Τώρα θα σας βλέπει κάθε βδομάδα ε?Γιούπιιι!!!

Μαράκι μπράβο για τις εξετάσεις σου!!!Είσαι άψογα ρυθμισμένη!!!!

Μαιμουδάκι συνέχισε την καλή δουλειά!!!Τώρα που λείπουν ακόμα τα κορίτσια σου όποτε βρίσκεις ευκαιρία ύπνοοοο!!!!

Εμείς τελικά αποκλείσαμε και αυτό το 10% που είχαμε για φυσιολογικό...Sad Sad 
Δεν πειράζει καλά να είναι η μικρή και τα άλλα φτιάχνουν!!!

Τα φιλιά μου σε όσες ξέχασα!!!!Σε λίγο θα κατέβουμε με τον πρίγκιπα αγορά για ψώνια!

sophia

sophia
Καλημερα ομορφες μανουλες!!!

maraki_iraklio έγραψε:Γυρίσαμε και μεις!!!Λοιπόν γοργονονέα....
Η μπέμπα μας χαίρει άκρας υγείας και ζυγίζει 1527γρ.!!!Πήρε θέση και την είδαμε και 3D!!!Είναι όλο μαγουλάκια δεν έχει μαλλάκια και είναι μια κούκλα!!!Είχε ανοιχτά τα μάτια της και έγλειφε τα χειλάκια της...περιττό να πω ότι έλιωσα!!!

Παραμυθένια μου και τα δικά μου αιμοπετάλια έπεσαν πολύ από την προηγούμενη φορά!!!Από 210 που ήταν στις προηγούμενες εξετάσεις  πήγαν 190...κατά τα άλλα οι εξετάσεις μια χαρά.
κλείσαμε το ντόπλερ σε 2 εβδομάδες και όλα τα ραντεβού μέχρι την γέννα!!!

Από τα άλλα κοριτσάκια μας δεν είχαμε νέα????Περιμένουμε!!!

Ορίστε το γοργονάκι μας...φτήστε το μου να μην το ματιάσετε!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]  " />
Μαρακι μου ειναι υπεροχη!!!!Μπραβο στο κοριτσι σου και απο εδω!

evini7 έγραψε:Γυρίσαμε κι εμείς, είχαμε πάρει κ την πεθερα μαζι κ την βγάλαμε για φαγητο μετα το γιατρο, της είπαμε κ για το ονομα κ χάρηκε! Ωραία ηταν, μου αρεσει οι επιλογές μου να δίνουν χαρα στους ανθρώπους που αγαπω κι εκτιμώ!

Στο μωρο μου τωρα, 2.200 κιλα, θεση κεφαλικη οπως θελουμε κι όλες οι μετρήσεις άριστες! Εγω πάλι είπα το μυστικό των κιλών και όμολογησα οτι τρώω κάθε μέρα γλυκά.
Μη σας πολυλογω, αυστηρή δίαιτα, κομμένα γλυκά κι αλατια μέχρι να γεννησω.
Το ξέρω το ξέρω πως το είχα παρακάνει με την κακή διατροφή....
Μου είπε πως έχουμε σαν στόχο να φτάσουμε 25 σεπτεμβρη, μετα ας έρθει η μπεμπα οπότε θελει αφου θα ειναι τελειομηνη.
Αποφεύγω περπάτημα σαν μορφή άσκησης και περπατώ μόνο σαν βόλτα οταν πάω κάπου.  Αυτα! Ραντεβου την επόμενη Τρίτη, θα με βλέπει κάθε βδομάδα εφεξής!

Μαρακι τι κουκλι το γοργονακι σου!!!
Κλαραμαρακι που χάνεσαι; Κοιτα να μας ενημερώσεις οταν γεννήσεις!

Υπόλοιπες;;; Πάλι κοιμάστε;;;

Άντε καλα, όνειρα γλυκά!
Μπηκες στο μηνα σου Ευακι καθε εβδομαδα θα βλεπεις το μωρακι σου και σε λιγο.....Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 401147 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 788471 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 429657 

Julie85 έγραψε:Μαράκι κουκλα η γοργονιτσα!!φτου φτου!!

εγω γυρισα απο τον γιατρο... στις 24 κλεισαμε να γεννησουμε τελικά!!!εκτος απροοπτου φυσικά... καναμε καρδιοτοκογραφο μόνο, μου ειπε οτι ειναι πολυ ζωηρη (και αυτη οπως και ο αδερφος της....δε θα τ αντεξωωωωω)
του λεω μα καλα δε θα δουμε το βαρος της...μηοως εχουμε καμια περιτυλιξη...τιποτα???ετσι μονο με καρδιοτοκογραφημα???ο,τι να'ναι...πολυ νευριασα
ελληνικά νοσοκομεια...πληρωσα και απογευματινη επισκεψη...1000 φορες να πηγαινα στη γιατρο που ειχα εξω που ΚΑΙ υπερηχο θα μου εκανε, ΚΑΙ 3D, και θα ημουν και πιο ηρεμη τωρα...
επισης του ειπα για τους πονους στα κοκκαλα και μου λεει το μαγνησιο σε 3 μερες θα το σταματησεις...λεω και πως θα αντεξω εως τις 24??και μου λεει θα παιρνεις ντεπον αμα πονας....πολυ δε μου το καθυστερει???φοβαμαι για τα ραμματα της προηγουμενης καισαρικής...
τεσπα βγηκαμε εξω για φαγητο (βασει διατροφης του ενδοκρινολογου κινηθηκα φυσικά) με τον αντρα και το γιο...περιττο να σας πω οτι όοοοολο το μαγαζι κυριολεκτικά ασχολιοταν με τον μικρό και απορουσαν με την ενέργειά του. το τραπεζι ηταν στο τελος βομβαρδισμένο λες και τρωγαν γουρουνια, και ο μικρός επρεπε να αλλαξει απο πανω εως κατω ρουχα γτ ηταν μουσκεμα (το βρηκε πολυ αστειο να παιζει με τα νερά και να τα χυνει και πανω του...)Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 5 534787 
Τζουλακι αν σε κανει να νιωσεις καλυτερα πηγαινε στη γιατρο σου να κανεις τα ραντεβου μεχρι τη γεννα και να σου πω και κατι...αυτοι επρεπε να ντρεπονται που μας αναγκαζουν να πληρωσουμε 3000 γιουρα για να γεννησουμε και οχι εμεις...οποτε πες της το ευθεως!!!

sophia

sophia
Διορθωση....Ευη μπαινεις στο μηνα σου!!! Smile

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Julie85 έγραψε:Μαράκι κουκλα η γοργονιτσα!!φτου φτου!!

Γιουλακι πλησιάζει ο καιρός!βαρεμαρα τρελή ο γιατρός μου φαινεται!

ioazon έγραψε:Καλημερούδια! Κι εγώ νάνι 12-9+ για πλάκα. Very Happy 

evini,

Julie,

maria-lar,

maimou,

Δεν κοιμήθηκα τελικα,πέρασε η ωρα κ σε λίγο ξανά έχω άντληση...Sleep 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:
Σβουρίτσα πήγαινε τώρα βολτούλες γιατί μετά μέχρι να σαραντίσει η ροζούλα θα περιοριστείς όσο να πεις!!!!

Εμείς τελικά αποκλείσαμε και αυτό το 10% που είχαμε για φυσιολογικό...Sad Sad 
Δεν πειράζει καλά να είναι η μικρή και τα άλλα φτιάχνουν!!!

Τα φιλιά μου σε όσες ξέχασα!!!!Σε λίγο θα κατέβουμε με τον πρίγκιπα αγορά για ψώνια!
Σίγουρα θα κάτσω μέσα μέχρι να μαθευτούμε με την κόρη και να συνέλθουν και τα κούκου μου από τη γέννα και να μάθει και η μπουμπού τον κόσμο, αλλά βλέπω να την κάνω σβουρόνι και σουρτούκω κι αυτή!

Μη μασάς για την καισαρική! Ευτυχώς που μπορείς να γεννήσεις με ασφάλεια!

Καλά ψωνάκια!

maimou,
σε συμπονώ!
Πρώτα άντληση, μετά ραντεβού με τις ζαργάνες Very Happy 

Sophia,
καλημερούδια Laughing 

Popisofia

Popisofia
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΑΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΣΑ 10 ΩΡΟ... ΝΑΙ ΝΑΙ ... ΕΧΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΜΩΡΟ... ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΧΤΕΣ ΟΣΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ!!! ΙΣΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑ ΧΤΕΣ... Κ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ Κ ΤΙΠΟΤΑ... ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΙΝΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ... ΟΥΦ...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!

JULAKI ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΧΟΛΙΑΣΩ...
ΜΑ ΚΑΛΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ??? ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ???
Κ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΣ?
ΜΑ ΚΑΛΑ Κ ΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ?
ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ... Κ ΜΙΛΑΩ ΓΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΤΑ...
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΩ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ "ΠΟΤΕ" ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 5€ ΤΟ ΜΗΝΑ... ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ.
ΕΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Κ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...
ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΡΟΥ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΜΩΣ...
ΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ... ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ???
ΤΙ ΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???
ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ...

sophia

sophia
Ωχ κοριτσια τι εζησα χθες και τι συνεχιζω να ζω η μανα!!!Κατα τις 8 παιρνω την Αλεξ κ ξεκιναμε για κουνιες ...την ωρα που περναμε το δρομο απεναντι της πεφτει απο το καλαθι του ποδηλατου ο Eugene (tangled-disney .....τα προσεχως κοριτσια)

Φωναζει η μικρη της λεω περιμενε να σε ανεβασω στο πεζοδρομιο και να παω να τον παρω περναει ενα μηχανακι....οκ....περναει ενα αυτοκινητο ...και παει ο Eugene...θανατηφορο ατυχημα με διπλο ακρωτηριασμο ποδιων!!!!Βαζει τα κλαματα η δικια μου και η γειτονισσα μαζευει τα κομματια του αδικοχαμενου!!!

Του προσφεραμε τις πρωτες βοηθειες ..αλλα....

Αντε τωρα μανα στο αμαζον να βρεις αλλον γιατι το μορφονιο δεν τον πουλανε στην Ελλαδα!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Popisofia,
με το καλό στο σπιτάκι σας!!!!

Sophia,
ωχ τι τραβάτε κι εσείς....
Εγώ είχα αγωνία μην βούταγε η μικρή να τον πιάσει, όσο σε διάβαζα! Shocked 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sophia έγραψε:Ωχ κοριτσια τι εζησα χθες και τι συνεχιζω να ζω η μανα!!!Κατα τις 8 παιρνω την Αλεξ κ ξεκιναμε για κουνιες ...την ωρα που περναμε το δρομο απεναντι της πεφτει απο το καλαθι του ποδηλατου ο Eugene (tangled-disney .....τα προσεχως κοριτσια)

Φωναζει η μικρη της λεω περιμενε να σε ανεβασω στο πεζοδρομιο και να παω να τον παρω περναει ενα μηχανακι....οκ....περναει ενα αυτοκινητο ...και παει ο Eugene...θανατηφορο ατυχημα με διπλο ακρωτηριασμο ποδιων!!!!Βαζει τα κλαματα η δικια μου και η γειτονισσα μαζευει τα κομματια του αδικοχαμενου!!!

Του προσφεραμε τις πρωτες βοηθειες ..αλλα....

Αντε τωρα μανα στο αμαζον να βρεις αλλον γιατι το μορφονιο δεν τον πουλανε στην Ελλαδα!!!
Αχαχα Σοφακι!ψαξε ψάξε κάπου θα βρεις αντικαταστάτη!ε ρε τι μας περιμένει!

sophia

sophia
Τον βρηκα τον γελειο και εχει ενα 30αρι μη χ@#$ αντε να δω με τα μεταφορικα ποσο θα παει!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις