Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
296 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 296 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

tsiritri

tsiritri
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Σοφάκι και Μαράκι τέλειες οι κοιλουμπίνες σας!!!
Σκόρδα φτου φτου φτου!
Ειδικά η δική σου Μαράκι μεγάλωσε πολύ!!!!
Με το καλό το ραντεβού σου κ το απόγευμα, να δείτε το μωράκι σας!
Κι εσύ Evinaki μου!

Ανυπομονώ κ εγώ να έρθει η Πέμπτη να πάω, έχουν περάσει 5 βδομάδες από την προηγούμενη φορά.

Παραμυθένια μου κ εγώ φοβάμαι πολύ γιατί δεν έχει χρειαστεί να κάνω ποτέ τίποτα.
Όσο όμως κ αν ακούω ότι ο φυσιολογικός είναι καλύτερος από την καισαρική, εγώ για άγνωστο λόγο τον φοβάμαι πιο πολύ Rolling Eyes  δε ξέρω, με φοβίζει πολύ η ιδέα και των πόνων αλλά πολύ περισσότερο του να κατασκιστώ στο κουκού και να είμαι με τα ράμματα.
Επειδή και η μαμά μου αλλά και η κολλητή της στα πρώτα τους παιδιά είχαν πολύ άσχημη γέννα και άργησαν να στανιάρουν μετά το έχω πάρει πολύ από φόβο.
Μην σκέφτεσαι αρνητικά, το παν είναι να γεννηθεί το μωράκι σου γερό και δυνατό, μπορεί ένας φυσιολογικός τοκετός καμιά φορά να ταλαιπωρήσει περισσότερο από την καισαρική.
Άσε που μέχρι τη μεγάλη έξοδο της μπεμπούλας σου μπορεί να μην χρειαστεί κιόλας τελικά η καισαρική.
Για το βάρος της δε τι να σχολιάσω! Τέλειο!!! Ολόκληρος κορίτσαρος!
Φτου φτου φτου!
Παρόλα αυτά μπορείς να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη, μόνο μη σε μπερδέψουν χειρότερα στο τέλος Rolling Eyes 
Η περιτύλιξη αλήθεια πως φαίνεται? Στον υπέρηχο?

Μαιμουδάκι μου πολύ χαίρομαι με τα νέα από τα κοριτσάκια σου!!!!!
Κοντοζυγώνει μου φαίνεται ο καιρός που θα τις πάρετε σπίτι με το καλό!

Όσο για τη βοήθεια μετά τη γέννα κορίτσια με έχει πιάσει τέτοιο άγχος που δεν περιγράφεται!
Δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω με τη δουλειά και τις προθεσμίες ΦΠΑ και τα συναφή....με έχει πιάσει απογοήτευση...θέλω να τα παρατήσω όλα και να παραιτηθώ αλλά δεν με παίρνει. Θέλω να κάτσω σπίτι και να φουσκώσω με την ησυχία μου όσο έχω να φουσκώσω ακόμα και να ευχαριστηθώ το μωράκι μου όταν έρθει με το καλό, όχι να ασχολούμαι με τιμολόγια, συμφωνίες και φπα Sad Sad Sad 
Έχω κουραστεί πολύ και σωματικά αλλά και πολύ περισσότερο ψυχικά.

Ιωάννα καλά μαθήματα!!!!!!!!

evini7

evini7
maraki_iraklio έγραψε:
Paramythenia έγραψε:Mαράκι μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!

Ο γιατρός μου το επεσήμανε καθώς χτες είδε τις τελευταίες εξετάσεις. Τα χαμηλά αιμοπετάλια είναι επικίνδυνα σε περίπτωση αιμορραγίας νομίζω... Είπε στον Παραμυθένιο ότι σε 10 ημέρες που θα πάμε θα μου κάνει μια αναλυτική εξέταση σχετικά με αυτό, προφανώς γιατί ο όγκος τους είναι μέσα στα όρια, ο αριθμός τους είναι χαμηλός...

Βρε κορίτσια η όλη στάση του μου έδειξε ειλικρίνεια... Τι να πω... Εγώ είμαι πολύ προκατειλημμένη αναφορικά με τις καισαρικές αλλά δε μου φάνηκε απόλυτος... Θα δείξει, τι να πω... Αν προκύψει θέμα υγείας του μωρού θα την κάνω, εννοείται και χωρίς δεύτερη σκέψη. Δε θέλω να γίνει επειδή είθισται, επειδή έλα μωρέ ας κάνουμε τώρα μια καισαρική... Μου είπε πάμε για φυσιολογικό αλλά έχε το και στο πίσω μέρος του μυαλού σου λόγω των περιτυλίξεων... Βέβαια με την τιμή των
αιμοπεταλίων που έχω ίσως είναι επικίνδυνη μια εγχείρηση...

Αυτά...

Ας μη βαραίνουμε το κλίμα όμως!

Μαράκι κρητικό στέλνω φιλάκι σβουριχτό στην κοιλίτσα σου!

Ζβουρίτσα καλή αρχή στα μαθήματά σου!

Σοφάκι μου μην ανηχυχείς, εφόσον η κυρά μαμή σου και ο γιατρός σου είναι καθησυχαστικοί συνέχισε τη διατροφή σου και όλα θα πάνε καλά.

Φιλάκια σε όλες σας!
Η γοργονίτσα και εγώ σε ευχαριστούμε για τα φιλάκια!!!

Όλα θα φτιάξουν και θα περάσουν....Όλες μας σε αυτό το ταξίδι που κάνουμε προς την μητρότητα έχουμε περάσει τις δύσκολες στιγμές μας και κλάψαμε και στεναχωρηθήκαμε και αγχωθήκαμε αλλά με την συμπαράσταση που δίνουμε η μία στην άλλη εδώ μέσα τα ξεπερνάμε,τα αφήνουμε πίσω μας και μία,μία φτάνουμε στον προορισμό μας και το ραντεβού με τα αγγελούδια μας!!!!
Το χειμώνα θα έχουμε καινούργιες ανησυχίες και άγχη να μοιραζόμαστε!!!!

Να σκεφτόμαστε όλες θετικά και τα καλύτερα ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!
Εσείς εδώ μου το μάθατε αυτό και σας ευχαριστώ!!!!
Αχ Μαρακι τι γλυκο αυτο που εγραψες!! Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 4 417472 

Popisofia

Popisofia
eva evaki έγραψε:
Popisofia έγραψε:
eva evaki έγραψε:XERW OTI EINAI EPODUNO.....POLU KAI EIDIKA EPIDEI YPARXEI KAI APOXEI APO TIS EPAFES...KAI DEN SOU KANOUN KAI ANAISTHISIA..TO KALO VEVAIA EINAI OTI EINAI GRHGORO
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ?
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΚΩΛΗΚΩΕΙΔΙΤΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΝΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΡΑΜΜΑΤΩΝ...
ΕΣΤΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΑΣ... TO RAMA THS PERIDESHS DEN EXEI KAMIA SXESH ME TA KOINA RAMATA EINAI XONTRO SAN KORDELA KAI POLY SKLHRO KAI PLATH KAI SFIGKI..KAI OSO PERNAEI O KAIROS KAI DEN EXW EPAFES ..KLHNOUME KAI AYTO STRIMOXNETE KAI EINAI DYSKOLO KAI EPIPONO STHN AFAIRESH TOU...FANTASOU OTI XRISOIMOPOIOUN TO ERGALIO TOY TEST PAP..KAI POLLES FORES ANALOGA POSO VATHIA EINAI TO XERI..ALLA POLY SAS ANATROIXIASA...MOU FENETE SYGNWMH....
ΕΛΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΑΙ...
ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ???
ΙΩΑΝΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ...

ΑΧ ΕΒΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ...
ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρχίσανε να έρχονται τα πραγματάκια μας!
Ήρθε το μπανάκι, το wrap και οι υπνόσακοι (ο δικός μας και αυτός που πάω για δώρο)
Έχω μουρλοχαρεί! (τι ταχύτητα αυτές οι αγορές μέσω ιντερνΈ) Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 4 215994 

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Χτες είδα μια ξαδέρφη μου που είναι αρχές του 4ου μήνα και μου λέει εμένα ο γιατρός μου είπε να πίνω αν θέλω 1 ποτύρι κρασί την ημέρα!!!affraid affraid Σοκ έπαθα!!!Άσε που καπνίζει κιόλας!!!Τι να της πεις....και γω πίνω ένα καφεδάκι την ημέρα και νιώθω τύψεις!!!!

Καλορίζικα και καλοφόρετα τα ψώνια Σβουρίτσα!!!Με γειες!!!Από Άμαζον ε?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maraki_iraklio στις Τρι Σεπ 03, 2013 4:17 am, 1 φορά

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Χτες είδα μια ξαδέρφη μου που είναι αρχές του 4ου μήνα και μου λέει εμένα ο γιατρός μου είπε να πίνω αν θέλω 1 ποτύρι κρασί την ημέρα!!!affraid affraid Σοκ έπαθα!!!Άσε που καπνίζει κιόλας!!!Τι να της πεις....και γω πίνω ένα καφεδάκι την ημέρα και νιώθω τύψεις!!!!
Με κούφανες!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Σου λέω και εγώ έπαθα σοκ!!!
Μου φαίνεται πήγαν για ύπνο οι υπόλοιπες....πάω και γω γιατί ζήλεψα....
Έχει ξαναρχίσει η υπνηλία μου φαίνεται τελευταία....Sleep Sleep 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Καλορίζικα και καλοφόρετα τα ψώνια Σβουρίτσα!!!Με γειες!!!Από Άμαζον ε?
Η μπανιέρα και το wrap απευθείας από την εταιρεία που τα παράγει (tippitoes) και οι υπνόσακοι από το thedreambag.gr .

Αφού ήρθαν τόσο γρήγορα και ξεκούραστα που λέω να μην ξαναβγώ από το σπίτι και να τα ψωνίζω όλα από το internet! Razz Razz Razz 
(πλάκα κάνω)

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maraki_iraklio έγραψε:

Όλα θα φτιάξουν και θα περάσουν....Όλες μας σε αυτό το ταξίδι που κάνουμε προς την μητρότητα έχουμε περάσει τις δύσκολες στιγμές μας και κλάψαμε και στεναχωρηθήκαμε και αγχωθήκαμε αλλά με την συμπαράσταση που δίνουμε η μία στην άλλη εδώ μέσα τα ξεπερνάμε,τα αφήνουμε πίσω μας και μία,μία φτάνουμε στον προορισμό μας και το ραντεβού με τα αγγελούδια μας!!!!
Το χειμώνα θα έχουμε καινούργιες ανησυχίες και άγχη να μοιραζόμαστε!!!!

Να σκεφτόμαστε όλες θετικά και τα καλύτερα ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!
Εσείς εδώ μου το μάθατε αυτό και σας ευχαριστώ!!!!
Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 4 379767 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 4 379767 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 4 379767 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 4 379767 

Σοφάκι ωραία η κοιλίτσα! Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 4 654316 

sophia

sophia
ioazon έγραψε:Sophia,
μεγειά το κοιλικοιτσόνι! I love you

edit:
Αλήθεια, μικρή κοιλίτσα, ε;
Έτσι ήσουνα και στην ταλιμπανίτσα;
Καλέ τι μικρή? Μήπως την αδικεί η φωτό? Χαχαχα . Ένας φίλος μας Σάββατο με είδε κ τρόμαξε!

maraki_iraklio έγραψε:Σοφία μου τι όμορφο κοιλουτσόνι είναι αυτό???Δεν μεγάλωσε πολύ!Μοντελάκι σε βρίσκω!!!Φτου,φτου!!!!
Καλή όρεξη!!!Εγώ χτες έφαγα παστίτσιο και σήμερα μουσακά!!!!Κραιπάλη κανονική!!!Embarassed Embarassed Embarassed 
Καλέ θα σας βάλω μια ολόκληρη .....κ το 1,60 δλδ να αλλάξετε γνώμη.

maraki_iraklio έγραψε:Χτες είδα μια ξαδέρφη μου που είναι αρχές του 4ου μήνα και μου λέει εμένα ο γιατρός μου είπε να πίνω αν θέλω 1 ποτύρι κρασί την ημέρα!!!affraid affraid Σοκ έπαθα!!!Άσε που καπνίζει κιόλας!!!Τι να της πεις....και γω πίνω ένα καφεδάκι την ημέρα και νιώθω τύψεις!!!!

Αχ κ εγώ το ζητάω το καφεδάκι πολύ ! Με πολύ περιορισμό εχω πιει καμία 10αριά άλλα θέλω θέλω!!!

Καλορίζικα και καλοφόρετα τα ψώνια Σβουρίτσα!!!Με γειες!!!Από Άμαζον ε?

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioazon έγραψε:Αρχίσανε να έρχονται τα πραγματάκια μας!
Ήρθε το μπανάκι, το wrap και οι υπνόσακοι (ο δικός μας και αυτός που πάω για δώρο)
Έχω μουρλοχαρεί! (τι ταχύτητα αυτές οι αγορές μέσω ιντερνΈ) Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 4 215994 
Οντως ταχυτατα ήρθαν!
Σοφακι ωραία κοιλιτσα!μικρουλα φαινεται!
Εγω ξέρετε οπότε μπαίνω έχω "δουλεια" Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 4 401147 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 4 401147 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 4 8172 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 4 265107

Η Bini που χάθηκε καλε;

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ξεσαλωσατε πάλι σημερα άτιμες μανες και διαβαζα μια ωρα για να σας φτασω...και θα ξεχασω σιγουρα και τα μισα...
λοιπον

σοφακι τι μικρο και συμμαζεμενο κοιλικοιτσονι???φτου φτου!!!εγω θα παω να βγαλω φωτο αμεσως και θα σας βαλω να σοκαριστειτε...!!!Laughing 

μαρακι τελεια η κοιλουμπιτσα!!!ετσι ετσι....και τα μίνια πάνε και έρχονται sexy mama χαχαχαχαχα

τσιριτρακι μου υπομονη....δουλεια ειναι...λεφτα μας δινει γ@μω το μπελά της....κανε κουραγιο κοριτσακι μυ...σε λιγο καιρο θα βρεις το μυοχαλαρωτικό σου...τα ματακια του παιδιου σου, που θα χαααανεσαι μεσα τους και δε θα σε νοιαζει τιποτα αλλο!!να πανε να χ..στουν όλοι!!!

παραμυθενια εγω τελευταια αιματολογικη 17/07 ειχα:
αιμοπεταλια 294 [150-450]
ευρος κατν μεγεθους 47,7 [25-65]
μεσος ογκος αιμοπεταλιων 8,5 [7,5-11,9]
αιμοπεταλιοκριτης 0,25 [0,15-0,35]
τι ρολο παιζει αυτο ακριβως???
Ο γιατρος παντως καλα ξηγηθηκε....σου λεει παμε για φυσιολογικό, απλά εχε κατα νου οτι υπαρχει μια πιθανοτητα να κανουμε καισαρική!!!πρεπει να ξερεις ολες τις πιθανες εκδοχες για να μη βρεθεις προ εκπληξεως...και γω για φυσιολογικο πηγαινα (απο τις 07,00 εως τις 15,00) και ξαφνικά μου λεει πεφτουν οι παλμοι του μωρου και ζοριζεται...πιστεψε με, αν δε μου εκαναν καισαρική εκεινοι θα επαιρνα το νυστερι απο μονη μου προκειμενου να βγει το μωρό μου με ασφαλεια...!!!

ιωαννα με γειες!!!

σοφακι εσυ ρωτησες για το επιδομα τεκνου?? γυρω στα 80 ευρω ηταν(δε ξερω αν ποικίλλει ή αν εινα στανταρ η τιμη). το εκανε η λογιστρια οταν καναμε τη φορολογικη δηλωση και μας αφαιρεθηκε το ποσό απο το εκκαθαριστικο..

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ααααα ξεχασα να σας πω τα δικά μου νεα...

καταρχην μπηκα 36η βδομαδα σημερα Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 4 328109 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 4 328109 

πηγα ενδοκρινολογο...μου λεει αυστηρα:
"νωρις ηρθες ....τωρα ακριβως σ αυτη τη φαση της εγκυμοσυνης που ηρθες τι περιμενεις να σου κανω???να σε ξεγεννησω??? επρεπε με τετοια παθολογική καμπυλη ζαχαρου να ειχες ερθει πολυυυυυ νωριτερα"
Embarassed 
λοιπον εχω διαβητη κυησης, για μια εβδομαδα θα κανω αυστηρη διαιτα και θα κανω μετρησεις ζαχαρου μες στη μερα, θα του παω τα αποτελεσματα των μετρησεων σε μια βδομαδα και θα μου πει...
μου ειπε οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις το ζαχαρο επανερχεται μετα τη γεννα και δεν εχεις περαιτερω προβλημα (ελπιζω να μη μου μεινει λογω κληρονομικοτητας)
και δυο μηνες μετα τη γεννα θα ξεκινησω εντατικα γυμναστική και διαιτα για χασιμο κιλων...
επισης εχασα 2 κιλά...ειμαι στα +10 συνολικά απο την αρχη της εγκυμοσυνης!!!εγω εβγαζα πυροτεχνηματα απ τη χαρά μου αλλα αυτος δε φανηκε πολυ ενθουσιασμένος..

οντως βινακι που εισαι???????και η κλαραμαρια????

εχω στις 17,45 ραντεβου στο νοσοκομειο με τη μπεμπα μου να μου φτιαξει λιγο τη διαθεση...Smile

tsiritri

tsiritri
Κορίτσια κι εμένα ο γιατρός μου μου είχε επιτρέψει το αλκοόλ.
Όταν τον είχα ρωτήσει πόσο μου είχε πει μέχρι ένα ποτηράκι τη μέρα.
Όταν τον ρώτησα κάθε πότε μου είπε και κάθε μέρα αν θέλω.
Μόνο κρασί ή μπύρα....

Για τον καφέ το ίδιο, έναν καφέ τη μέρα.

Για το κάπνισμα (που δεν είχα σκοπό να καπνίζω κιόλας, άλλωστε και πριν έκανα ελάχιστα) μου είπε μόνος του και αυστηρά ότι απαγορεύεται δια ροπάλου, και να μην είμαι και καθόλου σε χώρο που καπνίζουν.

Τώρα τι να πω.... Rolling Eyes 

Βέβαια εγώ δεν πίνω κάθε μέρα.
Έχω πιεί όμως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λίγο κρασάκι ή καμιά κανονική μπυρίτσα...

Αν και τελευταία έχω ταράξει τις μπύρες χωρίς αλκοόλ όπου μπορεί να πιώ και 4 βράδια πχ σερί αλλά φαντάζομαι δεν μετράει αφού έχει ποσοστό 0,5%.

Ελπίζω να μην έχω κάνει κακό... Rolling Eyes 

Julie μου με το καλό να δεις το μωράκι σου!!!!!!!!!!!
Μακάρι να έχεις δίκιο και να μη με νοιάζει τίποτα άλλο μετά...Rolling Eyes 
Τι σου έκοψε? Γλυκά, φρούτα, ζυμαρικά τα πάντα?
Υπομονή....δεν έμεινε πολύς καιρός, τον έφαγες το γαίδαρο!!!!

klaramaria

klaramaria
Γεια σας κοριτσακια!! Τι κάνετε;
Julie μην αγχωνεσαι ρε συ! Όλα καλα θα πανε! Απλα να προσεχείς λίγο αυτα που είπε τώρα. Εξάλλου σε λίγες μέρες γεννας!! Smile
Ιωάννα με γεια τα πραγματάκια σας!
Ποιο μπανακι πήρες; Εγώ ακόμη δεν έχω πάρει γιατι μας είπαν ότι στην αρχη το πλενεις στο νυπτηρα Shocked  τώρα πως θα γίνει αυτο, ένας Θεός το ξέρει Smile
Μαιμουδακι τι κάνουν οι ζουζουνες σου;
Τσιριτρακι εχουμε καιρο να τα πούμε!! Είσαι καλα;
Φοβερές οι καινούργιες κοιλιτσες!!

Paramythenia

Paramythenia
Καλησπερούδια κοριτσάκια!

Μαράκι κρητικό με έκανες και δάκρυσα... Να είσαι πάντα καλά ψυχούλα γλυκιά...

Τσιριτράκι μου καλό μακάρι να μπορούσες να αποδεσμευθείς από όλα αυτά τα της δουλειάς αλλά χωρίς δουλειά ντεν... Προσπάθησε να τη βάλεις σε δεύτερη μοίρα για να μη σε ρίχνει τόσο. Τώρα προέχει η μπεμπούλα!Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 4 417472 

Βρε τσουπρίτσες τι αριθμός αιμοπεταλίων είναι αυτός; Δώστε κάτι και σε εμένα το φτωχόοοοο Laughing 

Ζβουρίτσα καλοχρησιμοποίητα και καλοφόρετα! Με το καλό να έρθει η Ροζούλα να τα χαρεί!

Τζουλάκι μου μην αγχώνεσαι με το ζάχαρο. Αφού απευθύνθηκες σε ειδικό όλα θα πάνε καλά! Μπήκες στον 9ο!!!! ΓΙΟΥΠΙ!!!Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 4 50580 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 4 50580 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 4 50580
Με το καλό και στις... 38 είπαμε γεννάς;

Μαϊμού κάνε δουλειά εσύ! Πρέπει να φάνε οι ζαργανούλες για να έρθουν γρήγορα σπίτι, στο μπαμπά τους και στη μαμά τους! (Από Μαϊμού μπορούν άραγε να γεννηθούν ζαργάνες; Άκου τι μου ήρθε τώρα!Razz )

Όσο για το ποτό, δεν το έχω βάλει στο στόμα μου. Καφέδες έχω πιει μόνο στο 3ο τρίμηνο, πριν πρέπει να είχα πιει μόνο 2, και αυτο σπάνια. Πάντα όχι περισσότερους από 1 την εβδομάδα και ντεκαφ. Δεν κάπνιζα έτσι κι αλλιώς.
Αυτό με το κάπνισμα στην εγκυμοσύνη μου φαίνεται εγκληματικό!

Έριξα τον υπνάκο μου, ήρθε και ο Παραμυθένιος και ξαναέφυγε -πάει γήπεδο γιατί είναι παράγοντας Laughing- και περιμένω στις 7 και τη μαία.
Πήρα και έκλεισα ραντεβού στην Πάτρα στο γυναικολόγο που πηγαίνουμε για τη Δευτέρα το πρωί. Να δούμε τι θα μας πει και αυτός...

Κοριτσάκια περιμένουμε με αγωνία τα νεάκια σας!
Όλα καλά, όλα καλά θα μας πάνε! (πγιότητα να σου πετύχει!)

Α, αυριο λέω να φτιάξω τη βαλίτσα...

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Ξυπνήσαμε και εμείς!!!Με πήραν τώρα ότι η κουρτίνα της γοργόνας μου είναι έτοιμη!Ο πασάς ακόμα στην δουλειά!

Τζούλια μου πόσο μα πόσο όμορφη κοιλίτσα!!!Δεν την λες μεγάλη αφού μπήκες στον μήνα σου!!!
Πλάκα είχε ο γιατρός!Κάνε τις ρυθμίσεις σου αν και τόσο λίγο που σου έμεινε ούτε θα το καταλάβεις...
Φιλάκια και συ στο ραντεβού με την μπέμπα σου και περιμένουμε νέα σου!!!

Καλησπέρα και σε όοολα τα υπόλοιπα κορίτσια!!!!

asteraki1989

asteraki1989
να μαι και εγω!καλεεεεε τι ομορφα κοιλιτσονια ειναι αυτα?
σοφακι εσυ εισαι το μοντελο μας...

τι νεα βρε?

evini7

evini7
Μου κοιμάστε ε; Εγω την έβγαλα κάνοντας σίδερο....είδα το αμορε το πρωι έφυγε ντυμένος με χειμωνιάτικα ρούχα κ δεν είπε τίποτα η ψυχούλα μου. Ολα μα ολα τα καλοκαιρινά πουκάμισα ηταν ασιδερωτα....
Ηρθε κι η αδερφουλα μ έκανε κι αυτή κατι λίγα. Τζουλακι ευτυχώς ολα καλα κ το σημαντικότερο για μικρο χρονικό διάστημα.
Αχ ωραία κοιλιτσα! Και μόνο 10 κιλα; Μια χαρα σε βρίσκω!
Ιωάννα με γειες!

8.30 έχω γιατρο, πάω να ετοιμαστω! Αχ ας μη με ζυγίζει... ( ο καθένας με τον πόνο του...)

klaramaria

klaramaria
Εβινακι άντε να γυρίσεις να μας πεις τα καλα σας νεα SmileΦθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 4 654316 

Paramythenia

Paramythenia
Πού είστε μελλουσομανούλες; Περιμένουμε τα νέα σας!Very Happy 

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Γυρίσαμε και μεις!!!Λοιπόν γοργονονέα....
Η μπέμπα μας χαίρει άκρας υγείας και ζυγίζει 1527γρ.!!!Πήρε θέση και την είδαμε και 3D!!!Είναι όλο μαγουλάκια δεν έχει μαλλάκια και είναι μια κούκλα!!!Είχε ανοιχτά τα μάτια της και έγλειφε τα χειλάκια της...περιττό να πω ότι έλιωσα!!!

Παραμυθένια μου και τα δικά μου αιμοπετάλια έπεσαν πολύ από την προηγούμενη φορά!!!Από 210 που ήταν στις προηγούμενες εξετάσεις  πήγαν 190...κατά τα άλλα οι εξετάσεις μια χαρά.
κλείσαμε το ντόπλερ σε 2 εβδομάδες και όλα τα ραντεβού μέχρι την γέννα!!!

Από τα άλλα κοριτσάκια μας δεν είχαμε νέα????Περιμένουμε!!!

Ορίστε το γοργονάκι μας...φτήστε το μου να μην το ματιάσετε!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]  " />

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Γυρίσαμε και μεις!!!Λοιπόν γοργονονέα....
Η μπέμπα μας χαίρει άκρας υγείας και ζυγίζει 1527γρ.!!!Πήρε θέση και την είδαμε και 3D!!!Είναι όλο μαγουλάκια δεν έχει μαλλάκια και είναι μια κούκλα!!!Είχε ανοιχτά τα μάτια της και έγλειφε τα χειλάκια της...περιττό να πω ότι έλιωσα!!!

Παραμυθένια μου και τα δικά μου αιμοπετάλια έπεσαν πολύ από την προηγούμενη φορά!!!Από 210 που ήταν στις προηγούμενες εξετάσεις  πήγαν 190...κατά τα άλλα οι εξετάσεις μια χαρά.
κλείσαμε το ντόπλερ σε 2 εβδομάδες και όλα τα ραντεβού μέχρι την γέννα!!!

Από τα άλλα κοριτσάκια μας δεν είχαμε νέα????Περιμένουμε!!!

Ορίστε το γοργονάκι μας...φτήστε το μου να μην το ματιάσετε!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]  " />
Φτου,φτου,κουκλιτσα φαινεται!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φτου! Φτου! Φτου!

Επέστρεψα απ' τη βΛότα μου! 4 με 11 καλά δεν είναι;;; Very Happy 

Νάνι τώρα. Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 4 850933 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις