Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
724 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 724 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Paramythenia

Paramythenia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερούδια κοριτσούδια μου!
Ελπίζω να πετύχω καμία ξύπνια...

Πριν από λίγο επιστρέψαμε, έκανα ένα ντουσάκι να χαλαρώσω και κάθησα να διαβάσω τα νεάκια σας!

Τσιριτράκο και η κούνια έτοιμη ε; Άντε να γεμίζει το δωμάτιο! Συμφωνώ με τα κορίτσια, ψάξε για ένα καλό στρώμα και μια χαρά θα είναι, μην τρελαίνεσαι. Αν μπορείς να βρεις κι αυτά τα προστατευτικά που μπαίνουν στο πλάι, όπως ανέφερε η Julie νομίζω θα είναι super!

Σοφάκι είδες που άδικα αγχωνώσουν; Τέλειες οι μετρήσεις, μεγαλώνει ο κορίτσαρός σου! Με το καλό και το doppler!

Mαράκι Λαρισαίο μου ταλαιπωρήθηκες ε; Μην ανησυχείς για τη μπεμπούλα σου, είναι απόλυτα προστατευμένη!

Εβινάκι ακόμη κι αν είναι κάτι, σίγουρα δε θα είναι σοβαρό. Αφήνεις κι εσύ το club των ελεύθερων ε; Η ώρα η καλή κουκλίτσα!

Πόπη μου ας έρθει όποτε θέλει ο μικρούλης! Γερός να είναι!

Εvaki εύχομαι να μην είναι τίποτε άλλο από ένα συνηθισμένο πρηξιμο εγκυμοσύνης...

Σβουρίτσα με γεια τα καινούργια πραγματάκια σας! Ψιτ, σου πάει η εγκυμοσύνη ε; Κουκλα μανούλα είσαι!Wink 

Κι άφησα τις γλυκιές μας μανουλίτσες για το τέλος:

Πέλυ μου να σας ζήσει ο μπέμπης! Καλή ανατροφή!

Μαϊμουδάκι πολυ συγκινήθηκα.... Τι ωραία να έχετε σπίτι τα κορίτσια σας! Εύχομαι ο δρόμος στο ταξίδι της μητρότητας να είναι γεμάτος ευτυχία!I love you 

Τα δικά μας νεάκια είναι πολύ ευχάριστα! Ναι μεν υπάρχει περιτύλιξη αλλά είναι μονή και χαλαρή. Ο γιατρός μας είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε... Η μικρή ζωηρότατη, πήρε περίπου 130 γρ σε μια εβδομάδα και έφτασε τα 1786 Edit: 2786 ήθελα να γράψω!. Είδαμε τα μαγουλάκια της, το χεράκι της που το είχε πάνω στα ματάκια της αρχικά και..., κάτι που έκανε τρισευτυχισμένο τον Παραμυθένιο, τα μαλλάκια της! Ναι, ναι, το παιδί μας έχει μαλλιά!!!cheers Τα χαμηλά αιμοπετάλια τον ανησύχησαν αλλά μας πρότεινε κι αυτός να κάνουμε την εξέταση με το πλακάκι για να μετρηθούν με ακρίβεια.

Πήραμε και φορεματάκι εξόδου που έχει και κολανάκι! Ο μπαμπάς μας το διάλεξε...

Αυτάααααααααααααααα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Paramythenia στις Δευ Σεπ 09, 2013 1:03 pm, 1 φορά

sophia

sophia
Μπράβο Παραμυθένια μου! Είδες που άδικα ανησυχουσες ? Εύχομαι κ τελεία αποτελέσματα στην εξέταση για τα αιμοπεταλία :-) πότε θα την κανείς?

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εεε στο μπάνιο θελουμε λίγη βελτίωση!μας εχουν πέσει κ οι αφαλοι κ κάναμε κατευθείαν στο μπανακι!φαγαν κ τωρα κανουν νανι.κι εγω γρήγορα να αντλησω να κοιμηθώ μεχρι τις δυο που θα ξαναφανε!
Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 30 417472 

Paramythenia

Paramythenia
sophia έγραψε:Μπράβο Παραμυθένια μου! Είδες που άδικα ανησυχουσες ? Εύχομαι κ τελεία αποτελέσματα στην εξέταση για τα αιμοπεταλία :-) πότε θα την κανείς?

Tην επόμενη Δευτέρα θα πάμε στο γιατρό μας εδώ και πιθανότατα θα μας τη γράψει τότε.

Maimou2009 έγραψε:Εεε στο μπάνιο θελουμε λίγη βελτίωση!μας εχουν πέσει κ οι αφαλοι κ κάναμε κατευθείαν στο μπανακι!φαγαν κ τωρα κανουν νανι.κι εγω γρήγορα να αντλησω να κοιμηθώ μεχρι τις δυο που θα ξαναφανε!
Αχ Μαϊμουδάκι πόσο χαίρομαι... Ειλικρινά... Θα βελτιωθείτε, δώσε χρόνο, πρώτη φορά ήταν!
Πολύ χαίρομαι για εσάς και τις ζαργανούλες σας!

Popisofia

Popisofia
ioazon έγραψε:
Popisofia έγραψε:Α ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΔΡΥΜΗΤΕΡΑ...
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ Κ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...
Καλή διασκέδαση Laughing 
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ Κ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙΣ.

sophia

sophia
Maimou2009 έγραψε:Εεε στο μπάνιο θελουμε λίγη βελτίωση!μας εχουν πέσει κ οι αφαλοι κ κάναμε κατευθείαν στο μπανακι!φαγαν κ τωρα κανουν νανι.κι εγω γρήγορα να αντλησω να κοιμηθώ μεχρι τις δυο που θα ξαναφανε!
Τις πρώτες μέρες και εμένα μου έκλαιγε . Προσπαθουσαμε να την κάνουμε στο μπανιερο ! Μετά αρχίσα να την κάνω στο χέρι με πιο ζεστό νερό από αυτό που έλεγε το θερμόμετρο κ δεν ξανά έκλαψε!

Popisofia

Popisofia
ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!! ΑΝΤΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΔΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕΣ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ.

eva evaki

eva evaki
NA KANW MIA ERWTHSH??????????H JULIE EIPE SE KAPOIO MHNYMA THS OTI H BINI GENNHSE???????????H KANOUN POULAKIA TA MATAKIA MOU?????????????

Popisofia

Popisofia
ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
ΥΠΟΘΕΤΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕ...

eva evaki

eva evaki
TRELATHIKA APO THN XARA MOU EGW!!!!!!!! MAKARI NA EINAI AYTO POU LEIPEI! PARAMYTHENIA MOU SE EYXARISTW..! POLU KALA TO NINAKI SAS..MWRE THA DEIS THA VGEI KYRIA TSAMPA THN KATHGOREITE PES STO GIATRO! GIA APOFYGH OUROLIMOXHS EPEIDH EIMAI XRONIA PATHWN AFTHONO NERAKI KAI POLU SYXNA TOUUALETA AKOMA KI AN AISTHANESTE OTI DEN THELETE AKOMA..KAI PANTA PLUSIMO! EINAI DYSKOLH H ATIMH! ALLA AN HTANE PARAMYTHENIA MOU THA EIXES TSOUXIMO EXEIS?

Paramythenia

Paramythenia
eva evaki έγραψε:TRELATHIKA APO THN XARA MOU EGW!!!!!!!! MAKARI NA EINAI AYTO POU LEIPEI!  PARAMYTHENIA MOU SE EYXARISTW..! POLU KALA TO NINAKI SAS..MWRE THA DEIS THA VGEI KYRIA TSAMPA THN KATHGOREITE PES STO GIATRO! GIA APOFYGH OUROLIMOXHS EPEIDH EIMAI XRONIA PATHWN AFTHONO NERAKI KAI POLU SYXNA TOUUALETA AKOMA KI AN AISTHANESTE OTI DEN THELETE AKOMA..KAI PANTA PLUSIMO! EINAI DYSKOLH H ATIMH! ALLA AN HTANE PARAMYTHENIA MOU THA EIXES TSOUXIMO EXEIS?

Ποια κατηγορούμε; Δεν κατάλαβα...Rolling Eyes

Ευάκι μου μάλλον με μπέρδεψες με το Εvinaki μας που πήρε τις εξετάσεις ούρων. Δεν έχω ουρολοίμωξη, φτου φτου μακριά!Laughing

Καληνύχτες κοριτσούδια!

eva evaki

eva evaki
Paramythenia έγραψε:
eva evaki έγραψε:TRELATHIKA APO THN XARA MOU EGW!!!!!!!! MAKARI NA EINAI AYTO POU LEIPEI!  PARAMYTHENIA MOU SE EYXARISTW..! POLU KALA TO NINAKI SAS..MWRE THA DEIS THA VGEI KYRIA TSAMPA THN KATHGOREITE PES STO GIATRO! GIA APOFYGH OUROLIMOXHS EPEIDH EIMAI XRONIA PATHWN AFTHONO NERAKI KAI POLU SYXNA TOUUALETA AKOMA KI AN AISTHANESTE OTI DEN THELETE AKOMA..KAI PANTA PLUSIMO! EINAI DYSKOLH H ATIMH! ALLA AN HTANE PARAMYTHENIA MOU THA EIXES TSOUXIMO EXEIS?

Ποια κατηγορούμε; Δεν κατάλαβα...Rolling Eyes

Ευάκι μου μάλλον με μπέρδεψες με το Εvinaki μας που πήρε τις εξετάσεις ούρων. Δεν έχω ουρολοίμωξη, φτου φτου μακριά!Laughing

Καληνύχτες κοριτσούδια!
EXEIS DIKIO PARAMYTHENIA MOU SYGNWMH KALE TO NINAKI POU TILIGETE...PLAKA EKANA OTI THN KALTHGORITE EINAI KALO PAIZAKI! GIA OUROLIMOXH PHGAINE STO EVINAKI !

evini7

evini7
Paramythenia όμορφα νέα!! Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 30 654316 
Αχ, κορίτσια ολα καλα και σήμερα!
Να έχετε όνειρα γλυκά.
Εγω θα κοιμηθώ αγκαλιτσα με την αδερφη μου, το αμορε λείπει σε επαγγελματικο ταξιδι.

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 30 612298 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 30 265107 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 30 446177 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 30 401147 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 30 401147 

Sleep Sleep 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια!

paramythenia,
τέλεια νεάκια! 2786!
Πωπωωω, πλησιάζει η ώρα σου κι εσένα!!! Very Happy 

maimou,
μια χαρά θα το πάτε! Θα πάρεις τον αέρα και θα μάθεις να τα κάνεις όλα!

Popisofia έγραψε:
ioazon έγραψε:
Popisofia έγραψε:Α ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΔΡΥΜΗΤΕΡΑ...
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ Κ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...
Καλή διασκέδαση Laughing 
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ Κ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙΣ.
Σε έχω ταράξει στο πείραγμα Laughing 

evini7 έγραψε:Paramythenia όμορφα νέα!! Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 30 654316 
Αχ, κορίτσια ολα καλα και σήμερα!
Να έχετε όνειρα γλυκά.
Εγω θα κοιμηθώ αγκαλιτσα με την αδερφη μου, το αμορε λείπει σε επαγγελματικο ταξιδι.
Κι ο δικός μου αγάπης θέλει να πάει 2ήμερο με τον ορειβατικό αλλά σκέφτεται να μην κοιμηθώ μόνη μου. Ε, του είπα κι εγώ να μην ανησυχεί. Θα φέρω κανέναν φίλο μου να κοιμηθεί μαζί μου Razz Razz Razz  (Δε συμφώνησε) χαχαχαχα

Maimou2009 έγραψε:Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 30 612298 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 30 265107 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 30 446177 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 30 401147 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 30 401147 

Sleep Sleep 
Ω, ρε maimou.... Φουλ πρόγραμμα....

Ξύπνησα απ' τις 6.30 και σήμερα... Ενώ είχα κοιμηθεί 00.30.... Ωραία πράματα..... Χάλασε το νάνιιιιιιιι.... Ουαααααααααααααα (κανα εικονίδιο να κλαίει και να διαμαρτύρεται, δεν έχει; ) Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 30 654655 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 30 654655 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 30 654655 (νταξ, κι αυτό μου κάνει)

Popisofia

Popisofia
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?
ΙΩΑΝΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ Κ ΕΣΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...

Popisofia

Popisofia
Maimou2009 έγραψε:Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 30 612298 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 30 265107 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 30 446177 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 30 401147 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 30 401147 

Sleep Sleep 
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ... ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!αντληση κ μετα νανι παλι!
Η μεγαλη ολο αφήνει γάλα.οποτε μου λέει ο άντρας μου τόσο κόπο κανεις να βγάλεις βάλε της λιγότερο κ το σκασμένο έφαγε τα 50 κ ήθελε κι αλλο,αλλα 20 τις έβαλα!
Ιωάννα μπορει το νανι να ξαναφτιαξει,δεν σε φοβάμαι !
Ετσι να μου κανετε παρέα!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maimou2009 έγραψε:Καλημέρα!αντληση κ μετα νανι παλι!
Η μεγαλη ολο αφήνει γάλα.οποτε μου λέει ο άντρας μου τόσο κόπο κανεις να βγάλεις βάλε της λιγότερο κ το σκασμένο έφαγε τα 50 κ ήθελε κι αλλο,αλλα 20 τις έβαλα!
Ιωάννα μπορει το νανι να ξαναφτιαξει,δεν σε φοβάμαι !
Ετσι να μου κανετε παρέα!
Η μεγάλη να τρώει περισσότερο από τη μικρή! Είδες; Κάθε παιδί τόσο διαφορετικό!
Πάντως όντως κάνε διαχείριση, κρίμα να το πετάς το γαλατάκι σου!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά η μικρη ειναι μεγαλη πιναλο!
Μολις φτάσει το τρίωρο αρχίσει τρώει τα σίδερα!αφου τωρα σε 10' το είχε φάει ολο

Popisofia

Popisofia
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΥΠΝΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..
ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ Κ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΣΙΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑ Κ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ Κ ΕΒΡΕΞΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΑΛΩΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΣΑ ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΛΕΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ... ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΕΙΔΕ Κ ΕΚΛΑΙΓΕ... (ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ Κ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ) ΕΙΔΑ Κ ΕΠΑΘΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΣΩ... ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ... ΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΕΙΔΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ?

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΑΚΟΥΩ ΠΑΛΙ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΡΕΧΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ... Κ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ... ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΓΚΕΛΟ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΠΡΟΕΦΗΒΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΓΚΕΛΟ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΤΗΣ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ... ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟ...

Κ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ...

Popisofia

Popisofia
Maimou2009 έγραψε:Καλά η μικρη ειναι μεγαλη πιναλο!
Μολις φτάσει το τρίωρο αρχίσει τρώει τα σίδερα!αφου τωρα σε 10' το είχε φάει ολο
ΧΑΧΑΧΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Κ ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΟ 2 ΩΡΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...

Popisofia

Popisofia
ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙΣ?

Paramythenia

Paramythenia
Kαλημερούδια!

Ζβουρίτσα που θα πάει, θα τις συνηθίσεις κι εσύ τις αϋπνίες! Razz

Καλημερούδια Πόπη. Πώς νιώθεις σήμερα;

Μαϊμουδάκι μου άντλησε, άντλησε να μεγαλώσουν οι ζαργανούλες! Πότε θα έρθει η παιδίατρος να τις δει; Μέσα σε αυτή την εβδομάδα ή την επόμενη;

Εμείς φάγαμε το πρωινάκι μας και στανιάραμε! Αλήθεια εσείς τι τρώτε για πρωινό;

mamageorge

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια!!

Διάβασα καναδυό σελίδες για να μπω σο νόημα λίγο γιατί χάνω πολλάEmbarassed Embarassed 

Μαιμού πήρατε τις κούκλες σπίτι??
Τι καλά!!Μπράβο σας!!!Τώρα ξεκινάνε τα καλύτερα!!!!

Παραμυθένια ευχάριστα τα νέα για την περιτύληξη!!Και το βάρος της μικρής σουπερ!!

Εβινάκι με το καλό ο γάμος σας!!
Εγώ που είχα κάνει γαμο-βάφτιση δεν κουράστηκα καθοόλου!!Βέβαια έγινε όταν ο μικρός ήταν 9 μηνών και καθόταν αγκαλιά σε όλους οπότε δεν μας κούρασε καθόλου!!
Στο γλέντι χορέψαμε και οι 3 μαζί τον 1ο χορό(τι μου θύμισες τώρα και δεν έχουν ηρεμήσει και οι ορμόνες ακόμα.....) και μετά κοιμόταν συνέχεια οπότε δεν ταλαιπωρήθηκε ούτε αυτός.

Ποπη με το καλό να έρθει ο μικρός!Εγώ νομίζω απο Δευτέρα.......να σε αφήσει να ξεκουραστείς το ΣΚ και μετά θα σκάσει μύτη!!

Ιοαζον με γεια τα ψώνια σας!!

Τα δικά μας νέα ειναι λίγο καλύτερα.Η μικρή είναι σταθερή,ξεπρήστηκε η κοιλίτσα της και την ξεκινάνε σίτιση πάλι σιγά-σιγά.
Μακάρι να το δεχτεί καλά......

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις