376 Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 18, 2013 3:07 am
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
στη σελιδα 15..ολα καλα με το νινι μου!!εγινε 1050γρ.!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ναι. Τα 2 ξάπλωσαν και ο μεγαλος διαβάζει. Κάτσε με φωναζει για βοηθεια.roodie έγραψε:Καλώς τη!!!!
Τι κάνεις??? Τα μάζεψες τα μικρά σου???
δεν ειχαν απεργια σημερα στο σχολειο??ede έγραψε:Ναι. Τα 2 ξάπλωσαν και ο μεγαλος διαβάζει. Κάτσε με φωναζει για βοηθεια.roodie έγραψε:Καλώς τη!!!!
οχι ειναι απεργοσπαστες οι δικοι μας.demaki88 έγραψε:δεν ειχαν απεργια σημερα στο σχολειο??ede έγραψε:Ναι. Τα 2 ξάπλωσαν και ο μεγαλος διαβάζει. Κάτσε με φωναζει για βοηθεια.roodie έγραψε:Καλώς τη!!!!
οι δικοι σας και η γιαγια(το χτικιο)που οταν παριστανει τον απεργο πεινας αφου ειμαστε μαλωμενες παει και τρωει στα μουλοχτα στο δωματιο της!! εξου και την λεω απεργοσπαστη με την αδερφη μου!ede έγραψε:οχι ειναι απεργοσπαστες οι δικοι μας.demaki88 έγραψε:δεν ειχαν απεργια σημερα στο σχολειο??ede έγραψε:Ναι. Τα 2 ξάπλωσαν και ο μεγαλος διαβάζει. Κάτσε με φωναζει για βοηθεια.roodie έγραψε:Καλώς τη!!!!
θελω εγω αστο το ντεμακιroodie έγραψε:Λοιπόν Ντεμάκι άκου τι μου θύμισες τώρα. Η νονά μου έμενε μαζί με την πεθερά της (μεγάλη γυναίκα) η οποία τα είχε ελαφρώς χαμένα. Η νονά λοιπόν δεν μπορούσε να κουνήσει ρούπι απ' το σπίτι γιατί είχε τη γριά. Ένα πρωί λοιπόν ήθελε να πεταχτεί μέχρι το σούπερ για να πάρει κάτι που της έλειπε για το φαί. Και σκέφτηκε να φύγει και να την κλειδώσει μέσα. Πού θα πάει λέει. Όταν γύρισε λοιπόν δεν την βρήκε. Η γριά είχε ανοίξει το παράθυρο, πήδηξε από ενάμιση μέτρο ύψος κι έφυγε !Το ωραίο όμως ξέρεις ποιο ήτανε? Όταν την βρήκαν μετά από κανα τέταρτο η γριά δεν φορούσε βρακί....Πόσο καιρό πάλευε η νονά να καταλάβει τι το έκανε! Θές να σου πώ???
μουαχαχα εχω λιωσει!!πες μου οτι το εκανε σχοινι για μπορεσει να κατεβει????roodie έγραψε:Λοιπόν Ντεμάκι άκου τι μου θύμισες τώρα. Η νονά μου έμενε μαζί με την πεθερά της (μεγάλη γυναίκα) η οποία τα είχε ελαφρώς χαμένα. Η νονά λοιπόν δεν μπορούσε να κουνήσει ρούπι απ' το σπίτι γιατί είχε τη γριά. Ένα πρωί λοιπόν ήθελε να πεταχτεί μέχρι το σούπερ για να πάρει κάτι που της έλειπε για το φαί. Και σκέφτηκε να φύγει και να την κλειδώσει μέσα. Πού θα πάει λέει. Όταν γύρισε λοιπόν δεν την βρήκε. Η γριά είχε ανοίξει το παράθυρο, πήδηξε από ενάμιση μέτρο ύψος κι έφυγε !Το ωραίο όμως ξέρεις ποιο ήτανε? Όταν την βρήκαν μετά από κανα τέταρτο η γριά δεν φορούσε βρακί....Πόσο καιρό πάλευε η νονά να καταλάβει τι το έκανε! Θές να σου πώ???
Μηπως ήθελε η γρια να την βιασουν και ήταν ετοιμη?demaki88 έγραψε:μηπως ηθελε να νομιζετε οτι την βιασαν???
αυτα ειναι. λοιπον τελος . ο μεγαλος τελειωσε και τωρα θελει υπολογιστη. παω για υπνο.roodie έγραψε:Ξέρω κι εγώ???Πάντως γύρω στα 85 περίπου πριν αρχίσει να τα χάνει, ήθελε να παντρευτεί τον γείτονα. Ηλικιωμένος κι αυτός και μόνος του. Το τι τραβήξανε να την πείσουνε δεν λέγεται. Δεν θα ξεχάσω τη γριά που έλεγε ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ!!!!
roodie έγραψε:Ξέρω κι εγώ???Πάντως γύρω στα 85 περίπου πριν αρχίσει να τα χάνει, ήθελε να παντρευτεί τον γείτονα. Ηλικιωμένος κι αυτός και μόνος του. Το τι τραβήξανε να την πείσουνε δεν λέγεται. Δεν θα ξεχάσω τη γριά που έλεγε ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ!!!!
να σου πω μην με παρεξηγησεις!!!καιγομαι να μαθω...η γρια ακομα ζει???roodie έγραψε:Ξέρω κι εγώ???Πάντως γύρω στα 85 περίπου πριν αρχίσει να τα χάνει, ήθελε να παντρευτεί τον γείτονα. Ηλικιωμένος κι αυτός και μόνος του. Το τι τραβήξανε να την πείσουνε δεν λέγεται. Δεν θα ξεχάσω τη γριά που έλεγε ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ!!!!
αυτο να δω απο την δικια μου και τιποτα αλλο!!!!!!!θα γελαω για εναν χρονο μερα νυχτα!!!!το υποσχομαι!!!ede έγραψε:Μηπως ήθελε η γρια να την βιασουν και ήταν ετοιμη?demaki88 έγραψε:μηπως ηθελε να νομιζετε οτι την βιασαν???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης