976 Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 5:58 am
ede
Πρωταγωνιστής!!
Δεν πειράζει. Ολα για τους ανθρώπους ειναι.demaki88 έγραψε:οκ πες το ετσι λοιπον!!!!
σημερα ημουν ενα τρολ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Δεν πειράζει. Ολα για τους ανθρώπους ειναι.demaki88 έγραψε:οκ πες το ετσι λοιπον!!!!
σημερα ημουν ενα τρολ!!!
αν η φωτο με το ξανθο μαλλι ειναι αληθινη. Ελα για σηκωνουμε χερακι.zini έγραψε:α γεια σου! το βρηκαμε το πρωτο! νεξτ..demaki88 έγραψε:οκ πες το ετσι λοιπον!!!!
σημερα ημουν ενα τρολ!!!
εγω πηγα σουπερ μαρκετ σημερα.ede έγραψε:αν η φωτο με το ξανθο μαλλι ειναι αληθινη. Ελα για σηκωνουμε χερακι.zini έγραψε:α γεια σου! το βρηκαμε το πρωτο! νεξτ..demaki88 έγραψε:οκ πες το ετσι λοιπον!!!!
σημερα ημουν ενα τρολ!!!
ακου τωρα σοβαρα. εγω θεμα. με τα ψωνια.δεν μπορω να υπολογισω την εβδομαδα να τα κανω ολα. παω μια στο τοσο δηθεν για να παρω τα παντα αλλα δεν μπορω. και ετσι καθε μερα απο τις 8 (ους ας μην μεω λεπτομερειες και ανοιγουν στις 8.15 και νομιζετε οτι παλι τρολαρω) ας πομε 9 λοιπον γι ανα ειναι σιγουρα ανοιχτα ειμαι στο σουερ και ψωνιζω για το φαγητο της ημερας. και περνω ενα καρο βλακειες.zini έγραψε:εγω πηγα σουπερ μαρκετ σημερα.ede έγραψε:αν η φωτο με το ξανθο μαλλι ειναι αληθινη. Ελα για σηκωνουμε χερακι.zini έγραψε:α γεια σου! το βρηκαμε το πρωτο! νεξτ..demaki88 έγραψε:οκ πες το ετσι λοιπον!!!!
σημερα ημουν ενα τρολ!!!
οχυ ρε ντεμακι ελεος πια. βαλε λιγο χιουμορ στη ζωη σου, κουνα και λιγο το κεφαλακι σου. δεν τα λεμε ολα στα σοβαρα.demaki88 έγραψε:κατσε ομως λεει οτι η προθεση του ειναι να επιφερει διαταραχη..εμενα δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου!!!εγω μια διαπιστωση εκανα χθες και την ανεφερα..το αν πηρε αυτη την τροπη το θεμα μεσυγχωρεις αλλα ολες βαλαμε το χερακι μας!!!
ελα βρε ζινι τωρα ξερεις εμενα με ενοχλησε πολυ που με ειπες τρολ!!!και δεν θα κοιμηθω σημερα!!!αλλα μην ριχνετε πανω μου την διαμαχη γιατι στην τελικη αν δεν γουσταρατε να μαθετε ποιον λεω τρολ μην ρωτουσατε!!!zini έγραψε:οχυ ρε ντεμακι ελεος πια. βαλε λιγο χιουμορ στη ζωη σου, κουνα και λιγο το κεφαλακι σου. δεν τα λεμε ολα στα σοβαρα.demaki88 έγραψε:κατσε ομως λεει οτι η προθεση του ειναι να επιφερει διαταραχη..εμενα δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου!!!εγω μια διαπιστωση εκανα χθες και την ανεφερα..το αν πηρε αυτη την τροπη το θεμα μεσυγχωρεις αλλα ολες βαλαμε το χερακι μας!!!
μηπως θες να πας τουαλετα και λες ψεμματα οτι θα πας βολτα??? πλακιτσα κανω!!!ede έγραψε:αντε ανοιξτε αλλο γιατι εχω να ετοιμασω την τσαντα της μικρης για βολτα. να πω που θα παω? Θα ερθει καμια? Ζινι ερχεσαι μαρή? Αλλα αστο χεστο μη χαθει μαγεία.
λοιπον το ιδιο το παθενω και εγω..8 ηωρα ανοιγουν ειναι τσεκαρισμενο!!!τουλαχιστον το καλοκαιρι!!πηγαινω και λεω αντε να κανω γρηγορα γρηγορα μην περασει η ωρα..και απο τις 8 γτανω 9 στο σπιτι που ειναι 5 λεπτα δρομος!!!τι κανω τοση ωρα???γυρναω μεσα στο μαρκετ μια απο δω μια απο κει και ψαχνω τι θελω!!γυρναω σπιτι και εχω ξεχασει τα βασικοτερα!!! αντε παλι μαρκετ!!!ede έγραψε:ακου τωρα σοβαρα. εγω θεμα. με τα ψωνια.δεν μπορω να υπολογισω την εβδομαδα να τα κανω ολα. παω μια στο τοσο δηθεν για να παρω τα παντα αλλα δεν μπορω. και ετσι καθε μερα απο τις 8 (ους ας μην μεω λεπτομερειες και ανοιγουν στις 8.15 και νομιζετε οτι παλι τρολαρω) ας πομε 9 λοιπον γι ανα ειναι σιγουρα ανοιχτα ειμαι στο σουερ και ψωνιζω για το φαγητο της ημερας. και περνω ενα καρο βλακειες.zini έγραψε:εγω πηγα σουπερ μαρκετ σημερα.ede έγραψε:αν η φωτο με το ξανθο μαλλι ειναι αληθινη. Ελα για σηκωνουμε χερακι.zini έγραψε:α γεια σου! το βρηκαμε το πρωτο! νεξτ..demaki88 έγραψε:οκ πες το ετσι λοιπον!!!!
σημερα ημουν ενα τρολ!!!
zini έγραψε:τι εννοεις την εφτιαχνες; δεν ειναι α δικα σου μαλλια αυτα;;ede έγραψε:Που να φανταστω η γυναικα οταν την εφτιαχνα.zini έγραψε:καλα ναι σορρυ, ειχε και ενα σοβαρο αδιαψευστο στοιχειο.ede έγραψε:πως δεν ηταν στοιχείο η φωτο μου με το ξανθο μαλλι? Τι ηταν και αυτο Παναγια μου.zini έγραψε:Πντως βασει της ερμηνιας της εννοιας "τρολ" το μοναδικο τρολ που μας απισκευτικε σημερα ειναι το Ντεμακι. Δημιουργησε ενταση απο κει που δεν υπηρχε χρησιμοποιοντας αβασιμα στοιχεια.
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης