951 Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 5:31 am
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
ε ωραια τοτε τι καθεσε και ασχολησε ποιον ειπα τρολ και μαλακειες!!!αφου ειχες μια φαγουρα την εδειξες την φαγουρα σου!!!εγω την ωρα μια χαρα την περασα,εσενα ειδα να ενοχληθικες!!ede έγραψε:ντεμακι σοβαρα τωρα. Ολη μου η φαγουρα ηταν αν θα με παρουν σοβαρα κατι κοριτσακια σαν εσενα. Κοινως Χεστηκα. Μας εκανες ενα ματσο βιολες χωρις λογο αλλα μας εκανες νεο συκωτι.demaki88 έγραψε:οχι χριστιανη μου δεν σου ειπα αυτο αλλα λεω και αλλα καταλαβαινεις!καλα κανεις και τα λες οπως γουσταρεις δικο σου θεμα ειναι.σου ειπα εγω να μην τα λες οπως θες???ελα παναγια μου!!!εγω λεω οτι αυτο για μενα ειναι τρολαρισμα!και για να μην παρεξηγηθω δεν λεω να μου πει η καθεμια πως την λενε και την οικογενειακη της κατασταση.και να τα πει στο μο@@ι μου βασικα!!!αλλα οταν η καθεμια λεει αλλα την μια αλλα την αλλη δεν θα την παρω σοβαρα για μενα αυτο ειναι το τρολ.αλλα και να το κανει παλι αυτο παλι στο μο@@ι μου δεν θα χαλαστω επειδη εδω πολλες λενε οτι θελουν!!!ede έγραψε:δηλαδη για να αποδειξει καποιος οτι δεν ειναι ελεφαντας θα πρεπει να λεει φορα παρτιδα τα προσωπικα του ,να δινει λεπτομερειες για το πως ειναι,το ονομα του το ονομα των παιδιω του και τα παντα ολα. Ε δεν το ξέραμε. να βγαλουμε τα οικογενειακα μας στην γυρα για να συνομιλω με αγνωστες μεσω νετ ,για τα παιδια μου, το πως γεννησα, το πως θηλασα ,πως χέζει το παιδι μου και ποσες φορες. και αν η ζινι εκανε καλα που εβαψε το μαλλι πυροξανθο.