Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
648 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 648 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

501το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 18, 2013 11:46 am

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
zini έγραψε:
iouliana έγραψε:για φαγητα λετε παλι??

και εγω ειμαι της υγιεινης διατροφης καθημερινα αλλα ειμαι και μεγαλη pig pig 

αλλα μου φτανει η γουρουνια μια φορα την εβδομαδα, δε μπορω συνεχεια, αλλα απο ποσοτητα τρωω σαν αντρας οπως λεει και ο συζυγος παρολο που ειμαι αδυνατη

αληθεια λυπαμαι αυτους που κανουν διαιτα, δεν μπορω να πειναω με τιποτα
Νομιζω πως μια σωστη διατροφη για να αδυνατησει κανεις (οχι διαιτα δεν μα αρεσει η λεξη) δεν σου δημιουργει αισθημα πεινας. Αισθημα ελλειψης της γουρουνιας ισως..pig
ε, αν εχεις συνηθισεις πολλες θερμιδες, φανταζομαι μια λιγουρα θα την εχεις, κακα τα ψεμματαLaughing Laughing Laughing 

502το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 18, 2013 11:47 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
iouliana έγραψε:και το καλαμακι ειναι αυτο που πινουμε, οχι το σουβλακι!!!εσεις οι Αθηναιοι πια!!!
Πεστα γιαααααα!!Razz Razz Razz 

503το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 18, 2013 11:48 am

margdimitra

margdimitra
Γαστερεντεριτιδα... Εγγυημένα η καλύτερη διαιτα!
Έχασα περσυ 2-3 κιλάκια και δεν τα ξαναπήρα... Φτου Φτου μου μη με ματιασω.

504το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 18, 2013 11:50 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Γαστερεντεριτιδα... Εγγυημένα η καλύτερη διαιτα!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

505το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 18, 2013 11:54 am

zini

zini
margdimitra έγραψε:Γαστερεντεριτιδα... Εγγυημένα η καλύτερη διαιτα!
Πωπω εγω την τελευταια φορα που επαθα γαστρεντεριτιδα εχασα 5 κιλα. Δν χρειαζομουν να χασω ομως και με πετυχε σε μια περιοδο που λογω κουρασης ημουν αρκετα αδυνατισμενη. Ειδα κ επαθα να ξαναβαλω βαρος, και καθε μεσημερι επι ενα μηνα ζαλιζομουν απιστευτα. φρικη φρικη...

506το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 18, 2013 11:55 am

iouliana

iouliana
λιλι, τωρα που σε βρηκα να σε ρωτησω :ειναι αληθεια οτι δεν πρεπει να ακουμπας την κοιλια σου?

507το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 18, 2013 11:58 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
iouliana έγραψε:λιλι, τωρα που σε βρηκα να σε ρωτησω :ειναι αληθεια οτι δεν πρεπει να ακουμπας την κοιλια σου?
Κοιτα..Μετα τον 7ο μηνα που μεγαλωνει η μητρα πολυ, καλο ειναι να μην πολυχαϊδευεις την κοιλια γιατι μπορει να προκληθουν συσπασεις..Δεν ειναι απολυτο αυτο βεβαια, απλα το λενε πληροφοριακα και κυριως οταν υπαρχει θεμα με συσπασεις..
Εσυ τωρα στην εβδομαδα που εισαι δεν κινδυνευεις γιατι η μητρα ειναι πολυ χαμηλα ακομη, πισω απο το ηβικο οστο.

508το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 18, 2013 12:05 pm

iouliana

iouliana
Lillybell έγραψε:
iouliana έγραψε:λιλι, τωρα που σε βρηκα να σε ρωτησω :ειναι αληθεια οτι δεν πρεπει να ακουμπας την κοιλια σου?
Κοιτα..Μετα τον 7ο μηνα που μεγαλωνει η μητρα πολυ, καλο ειναι να μην πολυχαϊδευεις την κοιλια γιατι μπορει να προκληθουν συσπασεις..Δεν ειναι απολυτο αυτο βεβαια, απλα το λενε πληροφοριακα και κυριως οταν υπαρχει θεμα με συσπασεις..
Εσυ τωρα στην εβδομαδα που εισαι δεν κινδυνευεις γιατι η μητρα ειναι πολυ χαμηλα ακομη, πισω απο το ηβικο οστο.
α, καλα εγω θα το λεω για να αποφευγω αυτους που απλωνουν τα χερια τους και με εκνευριζουν, εχω θεμα δε μ'αρεσει να με ακουμπανε καθολου, εχθες με επρηξαν με την κοιλια:
-α... φουσκωσες,
-μπα λεω εγω οχι ακομη,
-ε, πως αφου τη βλεπουμε
-ε, ναι κυρα μου αφου τρωω δυο μερες γιγαντες, τι ηθελες να κανω????

509το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 18, 2013 12:06 pm

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
iouliana έγραψε:
Lillybell έγραψε:
α, καλα εγω θα το λεω για να αποφευγω αυτους που απλωνουν τα χερια τους και με εκνευριζουν, εχω θεμα δε μ'αρεσει να με ακουμπανε καθολου, εχθες με επρηξαν με την κοιλια:
-α... φουσκωσες,
-μπα λεω εγω οχι ακομη,
-ε, πως αφου τη βλεπουμε
-ε, ναι κυρα μου αφου τρωω δυο μερες γιγαντες, τι ηθελες να κανω????
χαχαχααχαχα.."Αερας" το φουσκωμα...Laughing Laughing Laughing Laughing 

510το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 18, 2013 11:52 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="ede"]
demaki88 έγραψε:
ede έγραψε:δεν εχετε σχολιασει το αβαταρ μου και πολυ με στενοχωρειτε. Razz Πριν απο αυτο ειχα βαλει την φατσα μου για 1-2-3 δευτερολεπτα.....................εξ καταλαθους.Laughing Θα βλεπατε οτι ειμαι και ξανθιαLaughing 
αφου μαρη σε κατι φωτο που ειχες βαλει το καλοκαιρι εγω μελαχρινη με κοντο μαλι σε θυμαμαι!
μισο να απαντησω στην κοπελια....δεν εχω βαλει μανα φωτο τα μουτρα μου. μελαχροινη ειμαι αλλα οχι με κοντο μαλλι. ειμαι μακρυμαλουσσα. Εγω και Ζωζω σε αυτες τις ηλικιες.Razz [/quoteεχεις βαλει μια που φορας ασπρη μπλουζα και περπατας με τα μικρα(οταν ειχατε παει για πιστα καρτ)και φαινεσαι απο πισω..εκει το μαλλι σου δεν ειναι μακρυ..ουτε και σε μια που ειχες βαλει στην θαλασσα με την μικρη που την ειχες αλλαξει λιγο..

511το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 12:01 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:
ede έγραψε:
zini έγραψε:
ede έγραψε:
zini έγραψε:αν μου τι δινει ΕΝΑ πραγμα ειναι ου δεν μπορω να παραγγειλω ΕΝΑ πιτογυρο. Κανεις δεν κανει τον κοπο να σου φερει ΕΝΑ πιτογυρο!!!το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 534787
τι να σε κανει ενα μαρη? παρε τρια και μια κοκα λαιτ.Razz 
οχι μια κοκα κολα, 3! για να νομιζουν οτι ειμαστε και 3!!
συγνωμη μονο ενα τρως?Shocked υπαρχουν ανθρωποι που χορταινουν με ενα? πες μου οτι τρως και 2 κομματια πιτσα να τρελαθω.
ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!
και εγω!!λοιπον ο αντρας μου δεν τρωει κοτοπουλο και εγω παραγγελνω το σουβλακι μου με κοτοπουλο και σχεδον παντα αφηνω το μισο και αρχηζει την μοιρλα που δεν το πηρα με γυρο για να μπορεσει να το φαει αυτος!!Razz και η πιτσα ναι δυο κομματια μου ειναι υπερ αρκετα,αλλα την κοκα κολα μου δεν την θελω λαιτ!

512το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 12:02 am

margdimitra

margdimitra
Περούκα θα βάλει στο τέλος...με τρίχες ασχολείστε?
Τα μαλλιά δε μένουν σταθερά ποτέ.Laughing 

513το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 12:03 am

margdimitra

margdimitra
Α όλα και όλα...
Πίτσα είναι το αγαπημένο μου φαγητό.
Και μια λαμαρίνα είμαι ικανή να φάω...

514το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 12:04 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dori έγραψε:Πραγματικα κι εγω απορώ με τους ανθρώπους που μπορούν να φάνε μονο ενα σουβλάκι.ενταξει οχι και 3 αλλα 2 στάνταρ.με το ενα ίσα που προλαβαινεις να πάρεις τη γεύση.πως ειναι δυνατόν να σταματήσεις;επισης πίτσα μπορω να φάω και ολόκληρη οικογενειακή μονη μου.οσο για goodys εκει του δίνω και καταλαβαίνει.παντα θα φάω 2 cheese και κατι άλλο.πω πω πολυ γουρούνα φαινόμαι κι ομως ειμαι αδύνατη.ο άντρας μου νευριαζει που τρώω όση σαβουρα θέλω και δεν παχαινω.
Shocked Shocked Shocked Shocked παναγιτσα μου!!!!ο καταπιωνας!!!!!!!

515το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 12:13 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και ναι η ροθντι ειναι ο ανθρωπος μου!!λοιπον χτυπισα μονο χθες καμια δεκαρια τρουφακια!!!!!

516το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 1:26 am

giorgiap

giorgiap
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα!!!Καλά βρε αθεόφοβες.. είπα να το ράψω λίγο μπας και χάσω κανά γραμμάριο.. και με βάζετε σε τρελό πειρασμό από χτες!

517το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 1:30 am

roodie

roodie
demaki88 έγραψε:και ναι η ροθντι ειναι ο ανθρωπος μου!!λοιπον χτυπισα μονο χθες καμια δεκαρια τρουφακια!!!!!
Καλημέρα άνθρωπέ μου!!!!!Τι κάνετε σήμερα???
Georgiap θα σου δώσω μια συμβουλή. Στον ύπνο, στο φαί και στο σεξ μη βάζεις όρια!!!Wink Wink Wink Wink Wink 

518το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 1:37 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:
demaki88 έγραψε:και ναι η ροθντι ειναι ο ανθρωπος μου!!λοιπον χτυπισα μονο χθες καμια δεκαρια τρουφακια!!!!!
Καλημέρα άνθρωπέ μου!!!!!Τι κάνετε σήμερα???
Georgiap θα σου δώσω μια συμβουλή. Στον ύπνο, στο φαί και στο σεξ μη βάζεις όρια!!!Wink Wink Wink Wink Wink 
καλα ειμαστε καναμε την καμπυλη με το μπλιαχ σιροπι!!!!!αστα να πανε ενα μαρτυριο!!εσεις τι κανετε??
georgiap περνα και μια βολτα απο"τι μαγειρεψατε σημερα"!!οποτε μπαινω πειναω!!

519το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 1:37 am

margdimitra

margdimitra
roodie έγραψε: Στον ύπνο, στο φαί και στο σεξ μη βάζεις όρια!!!Wink Wink Wink Wink Wink 
Περίμενε... όπου ναναι... θα έρθει και η σειρά σου που θα καλοκοιμάσαι κοκόνα μου εσύ!!! το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 186253

520το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 1:39 am

roodie

roodie
margdimitra έγραψε:
roodie έγραψε: Στον ύπνο, στο φαί και στο σεξ μη βάζεις όρια!!!Wink Wink Wink Wink Wink 
Περίμενε... όπου ναναι... θα έρθει και η σειρά σου που θα καλοκοιμάσαι κοκόνα μου εσύ!!! το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 186253
\

Είσαι πολύ ΥΠΟΥΛΗ τελικά!!!Mad Mad Mad Mad Mad Mad 

521το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 1:44 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η χαρά της χοντρής εισαι μαρή. ακου μην εχει ορια στο φαι. αυτα ακουν οι ...........παχουλοκομψεςRazz Razz Razz και γίνονται δεξαμενόπλοια. λιγο οριο δεν κάνει κακό στο συγκεκριμένο θέμα τουλάχιστον. Wink 

522το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 1:48 am

roodie

roodie
ede έγραψε:Η χαρά της χοντρής εισαι μαρή. ακου μην εχει ορια στο φαι. αυτα ακουν οι ...........παχουλοκομψεςRazz Razz Razz και γίνονται δεξαμενόπλοια. λιγο οριο δεν κάνει κακό στο συγκεκριμένο θέμα τουλάχιστον. Wink 
Αυτές που δεν θέλουν να καταλάβουν οτι πρέπει να το ράψουν , να ξέρεις δεν έχουν ήδη όρια. Δεν χρειάζεται να τους το πεί κάποιος. Σου μιλάω σαν πρώην χοντρή παρακαλώωωωωωωω!!!!!!!!!!Εγώ έτρωγα ότι και να λέγανε οι άλλοι...

523το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 3:18 am

giorgiap

giorgiap
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ντάξει δε λες και το καημένο δε τρώει όταν με δεις...Το τρώω το φαγάκι μου .. Επειδή ξώκειλα ..το δεξαμενόπλοιο ήδη πριν την εγκυμοσύνη , αφού έπαψα το θηλασμό , άρχισα να βάζω όρια στο φαί. Δε λιμοκτονώ κιόλας-γύρισα στα προ εγκυμοσύνης κιλά μείον κάτι ψιλά..
Για τον ύπνο δε το συζητώ... Από τη μια η συμφωνική (ροχαλίζει τρελά ο άντρας μου), από την άλλη η μικρή, δουλεύω κυρίως τις ώρες που κοιμάται .. μακάρι να μπορουσα να μη βάλω όρια στον ύπνο..

524το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 3:24 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:
ede έγραψε:Η χαρά της χοντρής εισαι μαρή. ακου μην εχει ορια στο φαι. αυτα ακουν οι ...........παχουλοκομψεςRazz Razz Razz και γίνονται δεξαμενόπλοια. λιγο οριο δεν κάνει κακό στο συγκεκριμένο θέμα τουλάχιστον. Wink 
Αυτές που δεν θέλουν να καταλάβουν οτι πρέπει να το ράψουν , να ξέρεις δεν έχουν ήδη όρια. Δεν χρειάζεται να τους το πεί κάποιος. Σου μιλάω σαν πρώην χοντρή παρακαλώωωωωωωω!!!!!!!!!!Εγώ έτρωγα ότι και να λέγανε οι άλλοι...
ειχα καποτε μια πελατισσα.....175 κιλα παρακαλω. Δεν ειχα δει πιο παχυσαρκο ανθρωπο στη ζωη μου απο κοντα. Λοιπον μου ελεγε οτι :ιανουαριο μηνα .το βραδυ στα βπ κιολας που κανει Το κρυο εκατσε στο μπαλκονι για να μην την δουν τα παιδια της και εφαγε μια μπλακ φορεστ των 2 κιλων. Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Δηλαδη και ντρεποταν για αυτο ,και υπεφερα απο το κρυο αλλα δεν μπορουσε να μην την φαει. οταν την ρωτησσα γιατι μου ειχε απαντησει οτι δεν μπορουσε να κοιμηθει αν δεν την ετρωγε και οχι μονο δεν πεινουσε ................ειχε φαει 3 μεριδες για βραδυνοShocked Shocked Shocked 

525το " cafe" μας #2# - Σελίδα 21 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 10:23 pm

margdimitra

margdimitra
Να σου δείξω εγώ παχύσαρκο 12 χρονο κορίτσι να τρελλαθείς.
Το είχα γνωρίσει πιο μικρό σε ένα τραπέζι. Είχε φάει μπροστά μου 3 διπλόπιτα με καλαμάκι σπιτικό χοιρινό μπόμπα και 5 καλαμάκια μεγάλα σκέτα.
Με είχε πιάσει απελπισία που την έβλεπα. Τώρα πια που είναι 1 γυμνασίου το παιδί δεν ελέγχεται με τίποτα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις