726 Απ: το " cafe" μας #2# Τρι Σεπ 24, 2013 12:02 am
roodie
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αν ξαναμιλήσεις έτσι για μένα θα ξεπουπουλιαστούμε!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΠΟΤΕΣ!!!!!!roodie έγραψε:ποιον???στείλε μου π.μ.!!!!!!ΤΩΡΑ!!!!!!!demaki88 έγραψε:ποια στεριτικα μαρη κ εσυ??κοτζαμ τρολ καθημερινο εχουμε εδω δεν σου αρκει??roodie έγραψε:Είδα για ποιον λέτε!!!Επέστρεψε τελικα ο αγαπημένος! Δεν άντεχα άλλο να σας πω την αλήθεια!!!ΕΥΤΥΧΩΣ γιατί είχαν αρχίσει τα στερητικά!!!!
Σου έστειλε καλέ ή σε έχει στο περίμενε και σε παιδεύει???roodie έγραψε:Στείλε ρε!!!!!!Σε παρακαλώωωωωωωωω
Χαμογελάκια βλέπω ...roodie έγραψε:Με παιδεύει!!! Θές να μου πείς εσύ????
ποιον αντωνη καλε!!!ο αντωνης δεν συγκαταλεγετε τωρα πια στα τρολ τον ξερουμε ποιος ειναι και τι καπνο φουμαρει!!!!τα τρολ που ζουν αναμεσα μας ομως και ξεδιπλωνοντε σιγα σιγα που τα πας??ch.ze έγραψε:Καλημέρα κορίτσια ,
βλέπω πάλι ψάχνετε τον Αντώνη - η μικρή βγάζει δόντια και έχει κόψει τον ύπνο μέρα νύχτα και είμαι ερείπιο.
ευτυχώς της έδωσα κάτι ομοιοπαθητικά και βοηθάνε αρκετά δεν μπορώ να την βλέπω να υποφέρει
Δεν πιστευω να εννοεις εμενα Ντεμακι, εεε???demaki88 έγραψε:ποια στεριτικα μαρη κ εσυ??κοτζαμ τρολ καθημερινο εχουμε εδω δεν σου αρκει??
Εσένα θα στο ξαναπώ...XaroulaTs έγραψε:Δεν πιστευω να εννοεις εμενα Ντεμακι, εεε???
εσυ δεν εισαι καθημερινη εδω!!!XaroulaTs έγραψε:Δεν πιστευω να εννοεις εμενα Ντεμακι, εεε???demaki88 έγραψε:ποια στεριτικα μαρη κ εσυ??κοτζαμ τρολ καθημερινο εχουμε εδω δεν σου αρκει??
Οχι λεμεεεεεmargdimitra έγραψε:Εσένα θα στο ξαναπώ...XaroulaTs έγραψε:Δεν πιστευω να εννοεις εμενα Ντεμακι, εεε???
Έχεις ειδοποίηση μόλις γραφτεί το όνομα Αντώνης???
Σωστο κι αυτο...demaki88 έγραψε:εσυ δεν εισαι καθημερινη εδω!!!XaroulaTs έγραψε:Δεν πιστευω να εννοεις εμενα Ντεμακι, εεε???demaki88 έγραψε:ποια στεριτικα μαρη κ εσυ??κοτζαμ τρολ καθημερινο εχουμε εδω δεν σου αρκει??
Καλέ σε πειράζωXaroulaTs έγραψε:Οχι λεμεεεεεmargdimitra έγραψε:Εσένα θα στο ξαναπώ...XaroulaTs έγραψε:Δεν πιστευω να εννοεις εμενα Ντεμακι, εεε???
Έχεις ειδοποίηση μόλις γραφτεί το όνομα Αντώνης???
Απλα το εχω σχεδον συνεχεια ανοιχτο, ριχνω κλεφτες ματιες, κι οπου δω ιντριγκα, "χωνομαι".
Οταν θα γινει συναντηση με τις "πραγματικες" μαμαδες Αθηναιες, θα παω. Και πλεον δεν θα μου τη λεςςςςς
Πιστευω με λιγη καλη θεληση, εναν καφε θα τον πιουμε!margdimitra έγραψε:
Καλέ σε πειράζω
Όσο για τη συνάντηση... εσύ θα πας... άλλες θα έρθουν?
Δύσκολες οι εποχές για μαζώξεις. Όλοι τρέχουμε με δουλειές και σε λίγο οι ιώσεις... ουφ...
demaki88 έγραψε:Ουφ!!με στεναχωρισες με το καπουτσινι..θα παω να τα κοιταξω και εκει που θα παρω τα χρωματα!!!δεν λεω ροζ χρωμα αλλα ενα καφε που να ροζιζει καπως(υπαρχει;;
Δεν κανονιστηκεDori έγραψε:Καλημέρα κοριτσακια!καλε για ποια συνάντηση λέτε;ποτε κανονίστηκε αυτο;
α ωραια ααααν κανονιστει ειμαι μέσα.XaroulaTs έγραψε:Δεν κανονιστηκεDori έγραψε:Καλημέρα κοριτσακια!καλε για ποια συνάντηση λέτε;ποτε κανονίστηκε αυτο;
Εγω απλα πεταξα μια ιδεα..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης