Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
645 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 645 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

851το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 12:47 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:
ede έγραψε:
Τι πατούσα ρε έβαλες πάλι?
γιατι την ειχα ξαναβαλει? Shocked
Eρωτηματικό ήταν το τι δεν ήταν με ήττα!

Θες μάθημα... Laughing Laughing Laughing [/quote]αχαχαχαχα δεν το προσεξα το ζωο. Μην μου τα λετε αυτα μεγαλη γυναικα. Τα χανω.Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

852το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 12:47 am

margdimitra

margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Νομίζω ότι η zini με κάλυψε μέχρι ένα βαθμό.
Έχουμε κάτι κοινό όλες ότι είμαστε μαμάδες... μπορεί όμως που ξέρεις να ταιριάζουμε και σαν παρεούλα εκτός.
Δεν το αποκλείω για αυτό και έχω ξεχωρίσει άτομα.
Και ναι δεν θα με πείραζε να συναντηθώ με πολύ συγκεκριμένα άτομα που θεωρώ ότι ταιριάζω.
Σε μια γενικότερη όμως μάζωξη όχι δε θα πήγαινα.

Κάτσε να δω και τα πλυντήρια που με στέλνεις... να απαντήσω.

853το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 12:48 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:
ede έγραψε:δηλαδη μαρη ζινι να μην σου προτεινω τιποτα σουβλακια στο Μοναστηρακι ε? Razz Razz Razz Razz Razz 
Μπαιρακταρη η Θαναση;; Razz Razz Razz
σαββας. μετα τον καφε στην κλεψυδρα στη Πλακα. Ξερεις στο κατεβατο.Laughing Laughing 

854το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 12:49 am

zini

zini
ede έγραψε:
zini έγραψε:
ede έγραψε:δηλαδη μαρη ζινι να μην σου προτεινω τιποτα σουβλακια στο Μοναστηρακι ε? Razz Razz Razz Razz Razz 
σαββας. μετα τον καφε στην κλεψυδρα στη Πλακα. Ξερεις στο κατεβατο.Laughing Laughing 
ξερω ξερω!!!

Αλλα αστο καλυτερα!! Εγω σε φανταζομαι γκομεναρα, αμα μου σκασει μυτη μια κοντη χοντρη με σπυρια τι θα κανω μετα με λες;;;;Laughing Laughing Laughing

855το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 12:52 am

margdimitra

margdimitra
zini έγραψε:

Αλλα αστο καλυτερα!! Εγω σε φανταζομαι γκομεναρα, αμα μου σκασει μυτη μια κοντη χοντρη με σπυρια τι θα κανω μετα με λες;;;;Laughing Laughing Laughing
Ο Αντωνάκης μη σου σκάσει... τη χοντρή την παλεύεις... τον Αντωνάκη όμως????

Laughing 

856το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 12:55 am

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
margdimitra έγραψε:Νομίζω ότι η zini με κάλυψε μέχρι ένα βαθμό.
Έχουμε κάτι κοινό όλες ότι είμαστε μαμάδες... μπορεί όμως που ξέρεις να ταιριάζουμε και σαν παρεούλα εκτός.
Δεν το αποκλείω για αυτό και έχω ξεχωρίσει άτομα.
Και ναι δεν θα με πείραζε να συναντηθώ με πολύ συγκεκριμένα άτομα που θεωρώ ότι ταιριάζω.
Σε μια γενικότερη όμως μάζωξη όχι δε θα πήγαινα.

Κάτσε να δω και τα πλυντήρια που με στέλνεις... να απαντήσω.
εγω παλι εχω ξεχωρίσει 1-2 άτομα που δεν ειναι μαμάδες και θα ηθελα να τις γνωρίσω.υπαρχουν και κάποιες που μου κάθονται στο λαιμό αλλα πραγματικα δεν θα ειχα προβλημα να τις γνωρίσω.γενικα δεν τρώω τετοια κολληματα.τωρα αν θα συνέχιζα την παρέα αυτο ειναι αλλο θέμα.γενικα ειμαι δύσκολη στις συναναστροφές μου.

857το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 12:58 am

zini

zini
margdimitra έγραψε:
zini έγραψε:

Laughing 
ωχ παναγια μου τον ειχα ξεχασει αυτον το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 534787

858το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 1:06 am

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμφανίστηκε και χθες ο λατρεμένοςτο " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 654316 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 536304 
κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη, και νομίζω εδώ δεν είναι τόσο εύκολο να παραγνωριστείς και να παρεξηγηθείς. γενικά είναι μια ασφαλής περιοχη.

859το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 1:20 am

nanakaboubou

nanakaboubou
καλημερα σας!!!!το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 328109 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 328109 

ειχαμε come back?? για κατατοπηστε με κουκλες... εβγαλα επλυνα χειμωνιατικα ολωνων και του μωρου εχει παραγινει το κακο 3 πληντυρια μονο του μωρου... ουφφφ και σιδεροοο ποπο 3 μερες παραγινε το κακο.. δεν κανω τιποτα αλλο ουτε φαι... βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιι

860το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 1:25 am

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στο θέμα βοήθεια στη σχέση.το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 215994 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 328109 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 875502 

861το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 1:26 am

iouliana

iouliana
μα ετσι και αλλιως τα πολυ προσωπικα-οικογενειακα οι περισσοτεροι ανθρωποι τα μοιραζονται με ελαχιστους
δηλαδη δεν ειναι οτι δε γραψω γιατι πχ εγινε μεγαλος σοβαρος καυγας με τον αντρα μου για να μη με <πιασει> κανεις εκτος forum, ειναι οτι δε θα το μοιραζομουν ετσι και αλλιως εκτος με 1-2 ατομα που βρισκονται πολυ κοντα μου και αυτο αναλογα
ede σου εκανε εντυπωση αυτη με το νησι αν θα ειχε προβλημα αν θα διαβαζε κανεις την ιστορια της και πως την εγραψε στο internet,
ε σιγουρα ολο το νησι ξερει την ιστορια, δηλ. τι σου φανηκε ενα συγκροτημενο, σοβαρο ατομο, με ενα αναλογο περιγυρο?????

τωρα για τη συναντηση αν γινοταν θεσσαλονικη θα πηγαινα μαλλον

862το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 1:29 am

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ Ιουλιανα μακαρι να γινόταν Θεσσαλονίκη.την λατρεύω αυτη την πόλη!!

863το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 1:50 am

nanakaboubou

nanakaboubou
εχουν συναντηση το φορουμ?

864το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 1:59 am

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nanakaboubou έγραψε:εχουν συναντηση το φορουμ?
Καλημερα Νανα.δεν εχει κανονιστει κατι ακομα.επεσε μια ιδέα στο τραπέζι να δούμε ποιες συμφωνούν.αν δεν βαριέσαι γυρνά στη σελίδα 38 και ξεκινά να διαβάζεις.

865το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 2:08 am

nanakaboubou

nanakaboubou
κατι ειδα ναι.. αλλα οχι ολαααα!! δεν εχω αποψη επι του θεματος.. ετσι στο φλου που το σκεφτομαι δεν θα πηγαινα.. αλλα ειναι τελειως διαφορετικα να μιλας απο οθονη και αλλο απο κοντα.. βγαινει και ανασφαλεια για οτι εχεις πει και πλεον εχεις και εικονα... δεν ξερω αν θα ηθελα... μαρεσει το ολο θεμα με αγνωστες μεταξυ τους μαμαδες που ανταλαζουν αποψεις!! οπως για προσωπικα θεματα εγω εχω αναφερει δικα μου .. και δεν πιστευω οτι εκανα λαθος ημουν φορτισμενη και φενοταν σαν σανιδα σωτηριας.. ειδικα οταν δεν εχεις αμεσσο ατομο να εμπιστευτεις θελεις καπου να τα πεις. οποτε δεν θα ''ντρεπομουν'' μηπως με δουνε οι μαμαδες και πουνε αα αυτη η πεθεροπληκτη και με τον ανδρα τον ταδε.. τελος παντων.. ειμαι και εγω υπεθυνη για οτι εχει γινει και γινετε οποτε δεν θθα βγαλω την ουρα μοου εξω να πω αυτος εκεινο αυτη το αλλο ξερω να παραδεχομαι και να λεω ναι και εγω φταιω οποτε δεν ντρεπομαι..!! παρλαπιπιαση με επιασε Very Happy Very Happy Very Happy 

866το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 2:15 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
demaki88 έγραψε:Καλημερα!!!!
Αυτα τα παιδικα καναλια τα μισω!!!!καθοντε οι μικρες μπροστα στην τηλεοραση και δεν μας αφηνουν να δουμε τιποτα!!και μονο αηδίες εχει!!
ε κανε τα ενα delete την ωρα που κοιμουνται και πες χαλασαν. το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 328109 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 328109 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 328109 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 328109 εγω μια χαρα παντως. Ασε που ξεκινησαν και συμπεριφέρονται παλι συμφωνα με την ηλικια τους. Παιζουν ,ζωγραφίζουν, φτιαχνουν κατασκευες ,παζλ να περασει η ωρα τους. Ενω πριν παγωτο μπροστα απο τις βλακειες........Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
σωστο και αυτο!!εμενα εχουν κανενα μηνα που γινετε αυτο γιατι τωρα το βαλαμε το οτε τv για τις μπαλες που βλεπει μανιοδως ο αντρας μου και γεματος χαρα τους πιπιλιζε το μυαλο οτι τωρα θα μπορουν να βλεπουν ολη μερα παιδικα και βλεκειες,αλλα πραγματικα εχω εκνευριστει οσο δεν παει.καλη ιδεα θα πω οτι τωρα πια παιζει πολυ συγγεκριμενες ωρες και τελος!!!Wink 

867το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 2:16 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:
ede έγραψε:
zini έγραψε:
ξερω ξερω!!!

ααααααα σου εχω περασει οτι ειμαι γκομεναρα ε? Ε τοτε αστο καλυτεραRazz 

868το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 2:17 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Και εγώ τηλεόραση και υπολογιστή μετά τις 7 το απόγευμα δεν ανάβει με την καμία στο σπίτι.
Προτιμώ να μαλιάζει η γλώσσα μου διαβάζοντας παραμύθια παρά να βλέπει σιχαμάρες.
Άσε που είναι ηλικία που ξεκινάν σιγά σιγά και τα κακά όνειρα. Δεν μπορώ τα ξενύχτια...
λοιπον ενα πρωι μου λεει η μικρη-μικρη"μαμα εγω στον υπνο μου ειδα μια μαμα στη θαλασσα χωρις κεφαλι"affraid affraid affraid 

869το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 2:19 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:
zini έγραψε:

Laughing 
γιατι εχετε σκεφτει οτι ο Αντωνακης τελικα μπορει να μην ειναι αντωναλης και να ιεναι η .......''Ειρηνούλα'' που θα ερθει στη συναντηση σαν να μην τρεχει καστανο?Shocked Shocked Shocked Shocked 

870το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 2:24 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
Συμφωνω. Ασε που τα πραγματα ειναι περιεργα. αν πεις οτι εχεις επιχειρηση (που μπορει να ειναι και ψιλικατζιδικο) και μενεις στα βπ ο αλλος βγαζει συμπερασμα οτι εχεις και λεφτα και δεν ξερεις τι μπορει να σκεφτει. Οι επεοχες ειναι περιεργες και δυστυχως εχουμε ολοι σαλταρει. [/quote μα γιατι θες να μου πεις οτι οι γνωστοι σου που δεν ξερεις αν θελουν το καλο σου η το κακο σου δεν ξερουν τι δουλεια κανεις τι σπιτι εχεις που μενεις ποσα παιδια εχεις για να μην βγαλουν το συμπερασμα αν εισαι φραγγατη η οχι??και εγω αν θελω να κλεψω η ο οποιοσδηποτε δεν θα παω στον γειτονα που ξερω οτι τα εχει θα ερθω στην ede στη ρουντι και παει λεγοντας!!!δεν παω καλυτερα στη μενεγακη???

871το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 2:24 am

nanakaboubou

nanakaboubou
ede έγραψε:
margdimitra έγραψε:
zini έγραψε:

Laughing 
γιατι εχετε σκεφτει οτι ο Αντωνακης τελικα μπορει να μην ειναι αντωναλης και να ιεναι η .......''Ειρηνούλα'' που θα ερθει στη συναντηση σαν να μην τρεχει καστανο?Shocked Shocked Shocked Shocked 

χαχαχαχαχα

872το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 2:30 am

margdimitra

margdimitra
Κάτι σε υποκοριστικό ... νούλα σίγουρα θα είναι πάντως... Αντωνάκης ή μη...

Η αλήθεια είναι πάντως ότι είμαι σε διάφορα φόρουμ... όχι μαμαδίστικα... και τέτοια καχυποψία όπως ζούμε εδώ δεν έχω συναντήσει πουθενά αλλού.
Βέβαια και για αυτό και κάθομαι και εδώ ακόμα...
Μου αρέσει το χαβαλέ το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 215994 

873το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 2:33 am

nanakaboubou

nanakaboubou
πολυ περιεργο παντως που το μονο που εκανε στην επιστροφη του ηταν να στειλει μονο ενα μηνυμα σε ενα ασχετο θεμα...!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

874το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 2:40 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:
Συμφωνω. Ασε που τα πραγματα ειναι περιεργα. αν πεις οτι εχεις επιχειρηση (που μπορει να ειναι και ψιλικατζιδικο) και μενεις στα βπ ο αλλος βγαζει συμπερασμα οτι εχεις και λεφτα και δεν ξερεις τι μπορει να σκεφτει. Οι επεοχες ειναι περιεργες και δυστυχως εχουμε ολοι σαλταρει. [/quote   μα γιατι θες να μου πεις οτι οι γνωστοι σου που δεν ξερεις αν θελουν το καλο σου η το κακο σου δεν ξερουν τι δουλεια κανεις τι σπιτι εχεις που μενεις ποσα παιδια εχεις για να μην βγαλουν το συμπερασμα αν εισαι φραγγατη η οχι??και εγω αν θελω να κλεψω η ο οποιοσδηποτε δεν θα παω στον γειτονα που ξερω οτι τα εχει θα ερθω στην ede στη ρουντι και παει λεγοντας!!!δεν παω καλυτερα στη μενεγακη???
Κατα αρχην δεν θελω να σου το πω. κατα δευτερον μου φτανει οτι το ξερουν οι γνωστοι δεν χρειαζεται να το μαθουν και ενα τσουρμο αγνωστοι. και οι γνωστοι  γνωστοι οχι οι φιλοι δεν ξερουν και πολλα. Επισης η μενεγακη εχει 40 φουσκωτους εγω παλι δεν εχω κανενα. και οπως βλεπεις δεν κλεβουν την μενεγακη κλεβουν την γρια απο την Κοκκινια. και πως ξέρεις οτι δεν είμαι η ιδια η μενεγακη?Razz  Οπως και να εχει ο καθενας κανει οτι γουσταρει. θελει να τα λεει? Ας τα λεει. Δεν θελει? Ας μην το κανει.

875το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 25, 2013 2:43 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:
ede έγραψε:
demaki88 έγραψε:Καλημερα!!!!
Αυτα τα παιδικα καναλια τα μισω!!!!καθοντε οι μικρες μπροστα στην τηλεοραση και δεν μας αφηνουν να δουμε τιποτα!!και μονο αηδίες εχει!!
ε κανε τα ενα delete την ωρα που κοιμουνται και πες χαλασαν. το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 328109 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 328109 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 328109 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 35 328109 εγω μια χαρα παντως. Ασε που ξεκινησαν και συμπεριφέρονται παλι συμφωνα με την ηλικια τους. Παιζουν ,ζωγραφίζουν, φτιαχνουν κατασκευες ,παζλ να περασει η ωρα τους. Ενω πριν παγωτο μπροστα απο τις βλακειες........Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
σωστο και αυτο!!εμενα εχουν κανενα μηνα που γινετε αυτο γιατι  τωρα το βαλαμε το οτε τv για τις μπαλες που βλεπει μανιοδως ο αντρας μου και γεματος χαρα τους πιπιλιζε το μυαλο οτι τωρα θα μπορουν να βλεπουν ολη μερα παιδικα και βλεκειες,αλλα πραγματικα εχω εκνευριστει οσο δεν παει.καλη ιδεα θα πω οτι τωρα πια παιζει πολυ συγγεκριμενες ωρες και τελος!!!Wink 
μπορεις να βαλεις γονικο ελεγχο και να ειναι με κωδικο ορισμενη ωρα. Wink 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις