Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
666 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 666 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

76το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 11, 2013 11:04 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:πρεπει να σταματισω το καπνισμα! των τελευταιο καιρο με εχει πιασει ενας απιστευτος πονολεμος. οσο ποναω δεν καπνιζω μετα απο δυο μερες που περναει δωστου παλι. Twisted Evil Twisted Evil  δεν καπνιζω πανω απο 5 τσιγαρα την ημερα αλλα τον τελυταιο καιρο εκανα τρακα και απο αλλους και εμπλεξα τις μαρκες κλπ. τελοσπαντων εχω απιστευτα θυμωσει με τον εαυτο μου. ειδικα τωρα που εχω παλι πονολεμο αλλα το εκανα το τσιγαρκι μου. αυτα ειχα να πω. Embarassed
εγω καπνιζω κρυφα απο τον γιο μου.Embarassed  το ειχα κοψει για λιγο εκνα 1 ,εκανα 2 ,εκανα 10-15 ......αν με πιασει θα μου πρηξει τα συκωτια. με κλαει προκαταβολικα επειδη θα πεθανω απο καρκινοShocked 

77το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 11, 2013 11:07 am

zini

zini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ede έγραψε:
zini έγραψε:πρεπει να σταματισω το καπνισμα! των τελευταιο καιρο με εχει πιασει ενας απιστευτος πονολεμος. οσο ποναω δεν καπνιζω μετα απο δυο μερες που περναει δωστου παλι. Twisted Evil Twisted Evil  δεν καπνιζω πανω απο 5 τσιγαρα την ημερα αλλα τον τελυταιο καιρο εκανα τρακα και απο αλλους και εμπλεξα τις μαρκες κλπ. τελοσπαντων εχω απιστευτα θυμωσει με τον εαυτο μου. ειδικα τωρα που εχω παλι πονολεμο αλλα το εκανα το τσιγαρκι μου. αυτα ειχα να πω. Embarassed
εγω καπνιζω κρυφα απο τον γιο μου.Embarassed  το ειχα κοψει για λιγο εκνα 1 ,εκανα 2 ,εκανα 10-15 ......αν με πιασει θα μου πρηξει τα συκωτια. με κλαει προκαταβολικα επειδη θα πεθανω απο καρκινοShocked 
εγω ουτως η αλλως δεν καπνιζω μπρστα στη μικρη. αλλα ηρθα ελλαδα και το γ@μισα. αλλα τωρα ο πονολεμος που ερχετε και φευγει (συμβαλει και το κλιματιστικο) δεν υποφερεται. και να πω οτι το ευχαριστιεμαι; πλεον ευχαριστιεμαι μονο 1-2 με το ποτο μου. τα υπολοιπα τα κανω μηχανικα.

78το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 11, 2013 11:21 am

zini

zini
ede έγραψε:
zini έγραψε:
ede έγραψε:
zini έγραψε:
ede έγραψε:
zini έγραψε:να ρωτησω και κατι, πριν μερες ειχα κανει μια ερωτηση εδω σχετικα με το ποτε μιλησαν τα παιδια σας γιατι με απασχωλει. μετα δεν θυμαμαι να ξαναμπηκα κλπ και προχωρησαν οι σελιδες. μου απαντησε καμια;;
σου απαντησαμε αλλα δεν σε ξανααπνταμε γιατι βαριομαστε να γραφουμε ξανα τα ιδια. Razz Το εχω περασει και το περναω και παλιτο " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 679259 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 679259 
με την ομιλια λες ε; που να ειχες και παιδι μπερδεμενο για το πια γλωσσα πρεπει να μιλαειτο " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 679259
ασε κοριτσακι μου . Μια μιλαμε και δεν μιλανε. αν ειχα και δευτερη ακομα λογοθεραπειες θα πληρωνα η μανα.
δυσκολα πραγματα.. ελπιζω με τον καιρο.. παντως τωρα που θεωρουσα οτι θα ειναι σε ελληνικο περιβαλλον και θα ακουει μονο ελληνικα, μ@λ@κιες!, μπερδευτικε ακομη περισσοτερο. δεν ξερω τι να κανω. και τον αντρα μου δεν τον πειθω με τιποτ να της μιλαει ελληνικα. με τιποτα ομως.
ελα μαρη χεσε μας θα τα μαθει. ξερω κοριτσακια που ειναι η μαμα ελληνιδα ο μπαμπας μιλαει μονο αγγλικα και μιλανε γενικα αγγλικα στο σπιτι αλλα μενεουν ελλαδα. Ε μια χαρα μιλανε και τις 2 γλώσεες. Απο τοι μου ειχε πει η μαμα στην αρχη ειχαν ενα μπερδεμαμε τις λεξεις αλλα στα 3 περιπου πετουσε η ομαδα και στις 2 γλωσσες. Η μαμα μιλουσε ελληνικα με τα κορτισια αλλα με τον μπαμπα αγγλικα.
μωρε δικο εχεις. απλα ακομη αγωνιω.... και μου τι δινει και το παραδειγμα του μπαμπα της που ενω με 2 γονεις ελληνες επειδη γεννηθικε και μεγαλωσε εξω και στην καθημερηνοτητα του μιλαει αγγλικα δεν προσπαθει σπιτι να μιλαει ελληνικα. μονο αν ειμαστε με τους γονεις του, η αμα επιμεινω εγω. αλλα δεν πιστευω οτι ειναι καλο παραδειγμα για τη μικρη.

79το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 11, 2013 11:31 am

margdimitra

margdimitra
ede έγραψε:το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 328109  και ενας που κανει το αγαλμα και ολοι καρατανε τενκεδακι για τα φραγκα. Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad 
Αυτό πάλι με το λευκό άγαλμα που ξαφνικά σε κυνηγά για λεφτά δεν το κατάλαβα.
Επειδή δηλαδή είναι ντυμένος κάποιος σα φάντασμα πρέπει να τον πληρώσω?
Κάτι κουλά που συμβαίνουν ώρες ώρες.

80το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 11, 2013 11:45 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:
ede έγραψε:το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 328109  και ενας που κανει το αγαλμα και ολοι καρατανε τενκεδακι για τα φραγκα. Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad 
Αυτό πάλι με το λευκό άγαλμα που ξαφνικά σε κυνηγά για λεφτά δεν το κατάλαβα.
Επειδή δηλαδή είναι ντυμένος κάποιος σα φάντασμα πρέπει να τον πληρώσω?  
Κάτι κουλά που συμβαίνουν ώρες ώρες.
αλλα αυτος που με παλαβωνει ξερεις ποιος ειναι ε????? Αυτος που ερχεται πανω απο το καροτσι του μωρου την ωρα που το εχεις κοιμισει για να πιειες τον ρημαδοκαφε με ενα βιολι η ενα τρομπονι και το κανει πολυ δυαντα για να αναγκαστεις να του δωσεις, να ξεκουμπιστει κανι να μην σου ξυπνησει το παιδι. Τρελη με κανει.Mad Mad Μια φορα τον εχεσα ......ειχα μαλωσει και με τον αντρα μου στο τηλεφνωο ...ακουσε κατι καντηλια.Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

81το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 11, 2013 11:50 am

margdimitra

margdimitra

Και δε φεύγουν πάνω από το κεφάλι σου με τίποτα.
Οι άθλιοι των Αθηνών... Έχει παραγίνει το κακό. Ειδικά και με τους βαλκάνιους ρομά. Πολλά πιτσιρίκια έχουν βγάλει πάλι στη ζητιανιά.
Παλαιότερα είχα απευθυνθεί και σε διάφορες οργανώσεις αλλά.... σου λένε φώναξε αστυνομία επιτόπου και εισαγγελέα και κάνε επώνυμη καταγγελία. Σώθηκα..

Σημεία των καιρών μας όλα αυτά... Και μη χειρότερα τι άλλο έχουμε να ζήσουμε και να δούμε.

82το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 11, 2013 12:12 pm

iouliana

iouliana
κοριτσια θα ηθελα τις συμβουλες σας:

ειχα τελευταια περιοδο στις 1/9, με κυκλο βαλε 28-32 ημερων και με το συζυγο μου καναμε τρελες στις 7/9 γυρω στις εννιακαι τεταρτο το βραδυ, υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος??? να κανω αυριο τεστ ή ειναι νωρις???

(σημερα τρωγομαιVery Happy Very Happy Very Happy Very Happy  )

83το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 11, 2013 12:16 pm

zini

zini
iouliana έγραψε:κοριτσια θα ηθελα τις συμβουλες σας:

ειχα τελευταια περιοδο στις 1/9, με κυκλο βαλε 28-32 ημερων και με το συζυγο μου καναμε τρελες στις 7/9 γυρω στις εννιακαι τεταρτο  το βραδυ, υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος??? να κανω αυριο τεστ ή ειναι νωρις???

pardon?τι λες;;

84το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 11, 2013 12:21 pm

ch.ze

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εννιά και τέταρτο δύσκολο , μετα τις δεκα πιάνεις παιδί

85το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 11, 2013 12:24 pm

iouliana

iouliana
ασπλαχνη!γκρεμισες ολα τα ονειρα μου!

86το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 11, 2013 12:29 pm

iouliana

iouliana
ασχετο τωρα το θυμηθηκα, για να καταλαβεις αν ξαναεμφανιστηκε ο αντωνης πιστευω οτι η υπερτατη δοκιμασια ειναι να γινει ερωτηση για φορολογικα, λογιστικα, εσπα και τετοια

87το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 11, 2013 12:41 pm

nanakaboubou

nanakaboubou
iouliana έγραψε:κοριτσια θα ηθελα τις συμβουλες σας:

ειχα τελευταια περιοδο στις 1/9, με κυκλο βαλε 28-32 ημερων και με το συζυγο μου καναμε τρελες στις 7/9 γυρω στις εννιακαι τεταρτο  το βραδυ, υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος??? να κανω αυριο τεστ ή ειναι νωρις???

το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 679259 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 679259 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 679259 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 679259 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 679259 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 679259 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 679259 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 679259 

88το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 11, 2013 1:21 pm

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zini έγραψε:και μου τι δινει και το παραδειγμα του μπαμπα της που ενω με 2 γονεις ελληνες επειδη γεννηθικε και μεγαλωσε εξω και στην καθημερηνοτητα του μιλαει αγγλικα δεν προσπαθει σπιτι να μιλαει ελληνικα. μονο αν ειμαστε με τους γονεις του, η αμα επιμεινω εγω. αλλα δεν πιστευω οτι ειναι καλο παραδειγμα για τη μικρη.
Συγγνωμη που πεταγομαι.
Πολυ πολυ σωστα κανει! Ειναι το ιδανικο για τη μικρη. Ο κανονας για να γινει ΣΩΣΤΑ ενα παιδι bilingual ειναι να ακουει απο τον καθε γονιο ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ. Απο εσενα ελληνικα, απο τον μπαμπα της αγγλικα, οταν απευθυνεστε σε εκεινη ή οταν συζητατε μαζι της. Ανεξαρτητα με το ποια γλωσσα μιλατε εσεις μεταξυ σας.
Τωρα μπαινουν οι βασεις για τη σωστη εκμαθηση και των δυο γλωσσων ταυτοχρονα, και αυτος ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος.

89το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 11, 2013 1:24 pm

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
iouliana έγραψε:ασχετο τωρα το θυμηθηκα, για να καταλαβεις αν ξαναεμφανιστηκε ο αντωνης πιστευω οτι η υπερτατη δοκιμασια ειναι να γινει ερωτηση για φορολογικα, λογιστικα, εσπα και τετοια
Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing 

Ή τιτλος: "Πώς περασα το σαββατοκυριακο (αναπτυξτε με οσες περισσοτερες λεξεις μπορειτε).
Οχι?? Laughing  Laughing  Laughing  Laughing 

90το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 11, 2013 11:14 pm

nanakaboubou

nanakaboubou
καλημερα κοριτσουδια!! σημερα εχει φασινα.. ξεσκονησα μεχρι τωρα εβαλα σκουπα τα οσα βλεπει η πεθερα και περιμενω να ξυπνησουν τα μωρα για ηλεκτρικη και σφουγγαρισμα... το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 911307 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 911307 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 688264 

91το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 11, 2013 11:20 pm

georgia78

georgia78
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα νανα υπομονη με την φασινα.εγω κοιμηθικα στις 2 και ξυπνησα στις 6 κουτουλαω το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 679259 και δεν μπορω και να παω στο σπιτι να κοιμηθωTwisted Evil Twisted Evil Twisted Evil με βλεπω να κοιμαμε στο αυτοκινητο την ωρα που θα περιμενω τον μικρο να σχολασει.

92το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 11, 2013 11:44 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!
σημερα εχω επετειο!!!!
ειμαι αυπνη.οι μικρες και οι δυο ειχαν γκρινια τη νυχτα ο μικρος κλοτσουσε ασυστολα η ζεστη αφοριτη!!δυο φορες αναψα το αεροκοντισιον!
και η μικρη μολις κοιμηθηκε στον καναπε!!το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 679259 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 679259 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 679259 
ιουλιαννα τι επαθες παιδι μου και παραμιλας???
ααα!!ξεχασα να σας πω.στο λιγο που κοιμηθικα(κανα μισαωρο)ειδα στον υπνο μου ενα φαρασι να μου μιλαει!!!!!και μου ελεγε οτι το εστειλε(το φαρασι)ο νικολακης(δεν ξερω ποιον νικολακη θα μπορουσε να μου πει)που μου στελνει ενα γραμμα που ακομα δεν εχει ταχυδρομιθει!κουλο?????Shocked Shocked Shocked 

93το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 12:15 am

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ντεμη καλημέρα!!
Πολύ ο, τι να ναι το όνειρό σου καλε!
Όλες ξενυχτισμένες είστε σήμερα?? Crying or Very sad 
Εγώ πάλι κοιμάμαι σαν το βόδι γιατί κάνω λουτρα και με εξαντλούν!!!
Χρόνια πολλά για την επέτειό σας, αν είστε πάντα αγαπημένοι!!!
Να σε ρωτήσω, γιορτάζετε το γάμο ή τη γνωριμία σας??

94το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 12:19 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
JELLYFISH έγραψε:ντεμη καλημέρα!!
σε ευχαριστω πολυ!!γιορταζουμε και την γνωριμια και τον θρησκευτικο γαμο.εχουμε κανει και πολιτικο.Smile 

95το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 12:50 am

georgia78

georgia78
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:
σε ευχαριστω πολυ!!γιορταζουμε και την γνωριμια και τον θρησκευτικο γαμο.εχουμε κανει και πολιτικο.Smile 
demaki να ζησετε ευτυχισμενοι και αγαπημενοι και να χαιρεστε τα παιδακια σαςVery Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

96το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 12:58 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia78 έγραψε:
demaki88 έγραψε:
demaki να ζησετε ευτυχισμενοι και αγαπημενοι και να χαιρεστε τα παιδακια σαςVery Happy Very Happy Very Happy Very Happy 
ευχαριστουμε!!!!!το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 654316 

97το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 1:23 am

nanakaboubou

nanakaboubou
ντεμακι χρονια σΑς πολλα!!
εγω παλι ειδα στον υπνο μου οτι καποιος απηγαγε την μικρη... ξυπνησα κλαιγοντας μες τον ιδρωταCrying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

98το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 1:47 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σε ευχαριστω νανακα!!
ρε συ και εγω βλεπω συνεχεια ονειρα ασχημα με τα παιδια.οτι πνηγοντε στην θαλασσα και δεν τετοια χαζα.ειναι απο το αγχος μας να μην παθουν κατι.δηλαδη ακους ενα συμβαν και αυτο απομηνημονευετε στο υποσυνηδητο σου και επειτα το βλεπεις στον υπνο σου να συμβαινει σε εσενα!

99το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 1:49 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και με την αδερφη μου βλεπω ονειρα ασχημα.τρεμω μην παθει τιποτα!επισης βλεπουμε και ιδια ακριβως ονειρα με την αδερφη μου.

100το " cafe" μας #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 2:49 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια ειδα αυτο

http://www.briefingnews.gr/koinonia/item/63233-ekklii-apo-to

και ειπα να το βαλω εδω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις