Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
44 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 44 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

176Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 2:20 am

irenehr

irenehr
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
vasoulagal έγραψε: ασε που εχω και ολο το σοι μου αθηνα ! Very Happy  εδω ειναι μονο τα πεθερικα μου κι αυτα εξω απτη λαμια σε ενα χωριο οποτε μη σου πω και καλυτερα ! Cool 
Σε αυτήν την περίπτωση λέω να πηγαίνεις από τώρα σιγά σιγά στην Αθήνα! Smile
Να κάνεις και τις βόλτες σου στα μαγαζιά και να σε περιποιηθεί η μανούλα σου Razz

177Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 2:58 am

vasoulagal

vasoulagal
irenehr έγραψε:
vasoulagal έγραψε: ασε που εχω και ολο το σοι μου αθηνα ! Very Happy  εδω ειναι μονο τα πεθερικα μου κι αυτα εξω απτη λαμια σε ενα χωριο οποτε μη σου πω και καλυτερα ! Cool 
Σε αυτήν την περίπτωση λέω να πηγαίνεις από τώρα σιγά σιγά στην Αθήνα! Smile
Να κάνεις και τις βόλτες σου στα μαγαζιά και να σε περιποιηθεί η μανούλα σου Razz
μωρε, δεν μπορω χωρις τον αντρα μου εγω , καθολου ομως ! χιχιχιχι πηγαινουμε ( οι δυο μας παντα ) και καθομαστε απο κανα τριημερο που και που! τωρα θα παμε απο βδομαδα και επι της ευκαιριας να ριξουμε και μια βολτουλα στα μωρουδιακα ! εχω σκασει να δω αυτη τη κουνια 3 σε 1 της motherbaby Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 4872 

178Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 4:20 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια καλημερα! τι κανετε? εγω ψιλοπηγμενη, νομιζω ζω σε δυο παραλληλα συμπαντα: το ενα ειναι αυτο της δουλειας το οποιο τρεχει με τρελους ρυθμους και ολοι ειναι αγχωμενοι, και το δικο μου εσωτερικο που ειναι σε κατασταση νιρβανα και επι της ουσιας με νοιαζει μονο το μωρακι μου! και περιμενω να πανε ολα καλα, να ερθουν Χριστουγεννα, να το περιμενουμε, να εχουμε κανει τις ετοιμασιες, να υπαρχει η γιορτινη ατμοσφαιρα και να εχουμε την αναμονη!!!

179Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 4:58 am

kate_85

kate_85
Αχ αυτο που είπες για τις γιορτές το εχω σκεφτεί κ εγω!!

Θα είμαστε με τις κοιλιτσες μας φουσκωμενες,
σε γιορτινη ατμοσφαιρα!! Συγκινούμε!
Απο περυσι που θελαμε ενα παιδακι φανταζομουν εαν ημουν εγγυος Χριστουγεννα(οπως κ εγινε)
οτι θα στολιζαμε το δεντρο με καλτσακια και μωρουδιακα σε αποχρωσεις αναλογως το φυλο..
και φετος εαν ολα πανε καλα θα το κανω!

180Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 5:08 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι κι εγω αυτο σκεφτομαι kate!! μακαρι να πανε ολα καλα!!! θα ειναι πολυ πολυ ομορφα, σκεφτομαι που θα ειναι οικογενειακα, πολυ ζεστα!!!

181Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 5:48 am

mariameint

mariameint
vasoulagal έγραψε:μωρε, δεν μπορω χωρις τον αντρα μου εγω , καθολου ομως ! χιχιχιχι πηγαινουμε ( οι δυο μας παντα ) και καθομαστε απο κανα τριημερο που και που! τωρα θα παμε απο βδομαδα και επι της ευκαιριας να ριξουμε και μια βολτουλα στα μωρουδιακα ! εχω σκασει να δω αυτη τη κουνια 3 σε 1 της motherbaby Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 4872 
Βασούλα εγώ όταν είχα πάει στο motherbaby μου είχε αρέσει πολύ αυτή η κούνια. Τότε στην έκθεση είχε την λιλά/άσπρη. Εμείς πάντως από εκεί πήραμε το λίκνο και το motherbaby: καρότσι/κάθισμα αυτοκινήτου και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Αχ! Κορίτσια είναι όντως πολύ όμορφα να είσαι έγκυος την περίοδο των Χριστουγέννων. Βέβαια επειδή συνήθως στολίζω εγώ το δέντρο και ο σύζυγος βοηθάει στα ψηλά, αυτή τη φορά που θα είμαι στο μήνα μου... για να δούμε! Μη βγει και το παιδί 2013 Razz

http://www.something-special.gr

182Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 6:18 am

vasoulagal

vasoulagal
mariameint έγραψε:
vasoulagal έγραψε:μωρε, δεν μπορω χωρις τον αντρα μου εγω , καθολου ομως ! χιχιχιχι πηγαινουμε ( οι δυο μας παντα ) και καθομαστε απο κανα τριημερο που και που! τωρα θα παμε απο βδομαδα και επι της ευκαιριας να ριξουμε και μια βολτουλα στα μωρουδιακα ! εχω σκασει να δω αυτη τη κουνια 3 σε 1 της motherbaby Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 4872 
Βασούλα εγώ όταν είχα πάει στο motherbaby μου είχε αρέσει πολύ αυτή η κούνια. Τότε στην έκθεση είχε την λιλά/άσπρη. Εμείς πάντως από εκεί πήραμε το λίκνο και το motherbaby: καρότσι/κάθισμα αυτοκινήτου και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

δηλαδη δεν ειχες παει στο καταστημα?σε εκθεση το ειχες δει?? βασικα τι ειναι? πρατηριο?

αχ κοριτσια φετος ο αγιος βασιλης θα μας φερει το ομορφοτερο δωρακι ! Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 215994 

183Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 7:36 am

IoliAtore

IoliAtore
Κορίτσια καλησπέρα, τι κάνετε; Λίγο διάβασα τα ποστ σας και ηρέμησα, τι ωραία που λέτε για χριστούγεννα και τέτοια..... SmileSmileSmileΠολυ ομορφη εικονα, εγκυος (με το καλο) τις γιορτές!!! Όπως λέτε μακάρι να μας φέρει ο Άγιος Βασίλης το καλύτερο δώρο!!!

Σήμερα είχα λίγο ζόρικη μερα... Επιστρέψαμε θεσσαλονίκη όπως ήταν προγραμματισμενο, ζορίστηκα λίγο στο ταξίδι με ναυτία αλλά οκ.

Μόλις φτάνουμε λοιπον το πεσκέσι, δύο φάκελοι από την εφορία, αυτά που πληρώνεις για τα ακινητα (ΦΑΠ, ΕΤΑΚ δεν ξέρω πώς λέγεται) ένα ωραιο δωρακι 350 ευρώ για 2 χρονιες.... (μας εγραψε η μανα μου το σπιτι που μένουνε δια του 2 με τον αδερφό μου, έχω το δικό μου, και ένα μικρό δώμα που τώρα μένει ο αδερφός μου). Πρώτο σοκ. Εν τω μεταξύ αρχές Οκτωβρίου περιμένουμε και τη 2η δόση χαράτσι, που μαζί με τη ΔΕΗ κυμαίνεται γύρω στα 390 ευρώ.... Ταράζομαι κάπως γιατί δεν έχω να πληρώσω, αλλά τέλος πάντων.

Γυρνάει πριν από καμιά ώρα ο άντρας μου από τη δουλειά, δεύτερο σοκ: 200 ευρώ μείωση - δούλευε σε 2 εταιρείες μαζί (είχαν τα γραφεία τους μαζί) και από την μία εταιρεία τον παύσανε, πλέον ο μισθός του: 650 ευρώ!!!!!!!! (κανονικό 8ωρο). Τσατιστηκα και μαζί του γιατί ήταν καπως χαλαρός αντί να σκίζεται ως υπάλληλος - πλέον κανενός δουλειά δεν είναι σίγουρη, πρέπει ολοι μας να προσπαθούμε περισσότερο για να τις κρατήσουμε. Εγώ δουλεύω 15 ωρες τη μέρα και αυτός τρα λα λα.

Ηδη έχω φάει μείωση 250 ευρώ στον μισθό της τράπεζας, σημειωτέον. Επίσης χρωστάμε και 2 χρονιές χαράτσια για ένα σπίτι σε χωριό που είχε γράψει ο πεθερός μου στον άντρα μου, και μένει αυτός εκεί, είχε υποσχεθεί ΠΟΛΛΕΣ φορές ότι θα τα πληρώνει αυτός, εν τέλει δεν πλήρωσε ποτέ ΤΙΠΟΤΑ και μας έρχεται πριν από 1 μήνα ειδοποίηση άπό την εφορία ότι χρωστάτε, λέει 1400 ευρώ.

Είναι να μην σου έρθει νταμπλάς με όλα τούτα!! Κορίτσια έχω μεγαλούτσικο σπίτι και δεν την παλεύω, αυτό για να συντηρηθεί θέλει να μπαίνουν 2500 ευρώ στο σπίτι, πού πάμε εμείς;; Μόνο τα κοινόχρηστά του είναι 100 ευρώ! Να μην πω το στεγαστικό και τα καταναλωτικά.

Τι θα κάνω δεν ξέρω. Πώς θα τα πληρώσω όλα αυτά. Εν τω μεταξύ επειδή έχω 2 δουλειές, δλδ εχω και ελεύθερο επάγγελμα που ναι μεν έχει ασταθες εισόδημα αλλά έβγαζα κάτι καλούτσικα - από εκεί περνάγαμε. Καλώς εχόντων των πραγμάτων όμως και μακάρι Θεε μου, αν όλα πάνε καλά, θα είμαι στο κρεβάτι σε ένα μήνα από τώρα και δεν θα μπορώ να δουλεύω!!! Πάει και αυτή η βοηθεια....

Πώς θα βγουν τόσα έξοδα;; Τι θα κάνουμε αν με το καλό έρθουν τα μωράκια; (που ούτως ή άλλως το εύχομαι με όλη μου την καρδιά).. Το ξέρω ότι σε άλλα σπίτια μπαίνουν λιγότερα αλλά και εμάς κουτσουρεύτηκαν πάρα πολύ και έχουμε απίστευτα έξοδα!! Τεράστια εφορία και λογαριασμούς και δάνεια!

Εν τω μεταξύ το κυριότερο με έπιασαν τα κλαματα και τα νεύρα και σφίχτηκε πολύ η κοιλιά μου και τώρα με πονάει, και δεν θέλω καθόλου... SadSadΦοβήθηκα μην κάνω κατι κακό και προσπαθώ να ηρεμήσω..Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 534787 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 534787 εβαλα χαλαρωτική μουσική.... προσπαθώ να κανω καλές σκέψεις.. αλλά...

184Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 7:47 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιολη μου ψυχραιμια!

Στενοχωρηθηκα πολυ με αυτα που διαβασα, αλλα:
Τωρα για σενα προεχει η εγκυμοσυνη σου. Επισης νομιζω πρεπει να τα κουβεντιασεις ωραια και καλα με τον αντρα σου και να του πεις με ωραιο τροπο οτι αν θελει να κανετε σωστη οικογενεια πρεπει να σε βοηθησει. Μα θα βρει δευτερη δουλεια, μα θα κανει δουλειες στο σπιτι, πρεπιε να δωσει μια λυση! Δεν γινεται να τα λυνεις εσυ! Καλα οσο μπορουσες, τωρα προεχει να εισαι μανουλα. Κι επισης, να πει στον πατερα του να πληρωσει τα 1400 ευρω, ξεκινα απο εκει θα σου ελεγα. Ειχα διαβασει που εγραφες οτι σχολαει στις 3 και νομιζα θα ηταν δημοσιος υπαλληλος. Απο τη στιγμη που ειναι στον ιδιωτικο τομεα, πρεπει να βρει και δευτερη δουλεια αν δεν βγαινετε, αλλιως πρεπει να περιοριστουν τα εξοδα: μικροτερο σπιτι, κλπ. Δεν τα λεω για να σε στενοχωρησω απλα νομιζω οτι μερικες φορες οι αντρες ειναι λιγο σαν μικρα παιδια κι αμα δεν τους τα κανεις εντελως λιανα δεν τα καταλαβαινουν και ειναι κριμα, γιατι ειστε ζευγαρι, πρεπει μαζι να τα αντιμετωπιζετε, ειναι κριμα και γι αυτον και για σενα να μην τα αντιμετωπιζετε απο κοινου.
Συγνωμη που πηρα το θαρρος απλα αυτη ειναι η γνωμη μου.
(θα διαβασω αυριο την απαντηση σου φευγω απο γραφειο επιτελους!)
Καλο βραδυ και καλη ξεκουραση σε ολες!

185Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 7:58 am

mhtsaina

mhtsaina
Καλησπέρα σε όλες και με το καλό τα μωράκια σας! Ιόλη για σένα: χθες χάζευα στο ίντερνετ σάιτ με ρούχα και.μπήκα και στο lightinthebox. Κι επειδή βαριομουν να το διαβάζω στα αγγλικά, το γύρισα στα ελληνικά. Κάτω από μερικές φωτός με ρούχα που μου άρεσαν, υπήρχαν οι κάτωθι σημειώσεις
"πλοία σε 24 ώρες"
"φυσιολογικά φωτιστικά"
Μπορείς να φανταστείς τι σήμαιναν;

186Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 8:38 am

IoliAtore

IoliAtore
mhtsaina έσκασα στα γέλια σ' ευχαριστώ και το είχα ανάγκη!!!!! ααααχχ αυτά συμβαίνουν όταν δεν θέλουν να πληρώσουν επαγγελματίες μεταφραστές και τα βάζουν στη μηχανή και βγαίνει ό,τι να 'ναι!! Very Happy Very Happy 

elin σε ευχαριστώ πολύ, η αλήθεια είναι έχεις απόλυτο δίκιο!! απόλυτο!! Κυρίως αυτό είναι που με πείραξε, αυτη η ανισορροπία (καλά εννοείται και τα 200 ευρώ μείον είναι ένα σημαντικό πλήγμα, καθώς και το ότι παίρνοντας πόδι από τη μία εταιρεία, τώρα είναι πιο αναλώσιμος, ενώ θα έπρεπε να τους είναι πιο αναγκαίος, τώρα έχασε τη μία του ιδιότητα, ξερωγω.. λίγο θέλει να τον διωξουν και από την άλλη; ) ομως κυρίως με πείραξε το πόσο προσπαθούσα εγώ, τι ξενύχτια και παράλληλα πόσο συγκεντρωμένη ήμουν και στις 2 δουλειές και το πόσα τραλαλα είναι αυτός με μόνο μία... έχεις δίκιο πρέπει μαζί να βρούμε τη λύση και να προσφέρει και αυτός κάπως βρε παιδί μου.... λίγο πιο εξίσου... έχεις και δίκιο ότι είναι σαν μικρά παιδιά οι άντρες... δλδ πόσα πράγματα να έχω στο κεφάλι μου πια. και ακριβώς όπως λες, καλά όταν μπορούσα, αν όμως με το καλό έρθουν τα μωρά; (που μακάρι)

τα κουβεντιάσαμε έως το επίπεδο του να σκεφτεί σοβαρά τι έφταιξε και πήρε πόδι και να το βρει και να το διορθώσει. πράγμα σημαντικότατο. να του γίνει μάθημα. σε 2η φάση θα γίνει άμεσα συζήτηση επί του πρακτέου, δλδ τι θα κάνουμε και πώς μπορεί πρακτικά να βοηθήσει. να κόψει το κάπνισμα; να παίρνει λεωφορείο και όχι το αυτοκίνητο (βενζίνες, παρκιγκ); να με γλιτώσει από τη γυναίκα, και μάλιστα πάνω που σκεφτόμουν κιόλας να την παίρνω 2 φορές το μήνα να την δίνω 80 ευρώ για να είναι καλύτερο το σπίτι τωρα που είμαι έγκυος.. αλλά εννοείται ότι δεν παίζει.. να τα αναλάβει ο αντρούλης να μας γλιτώσει από ένα έξοδο. τώρα για 2η δουλειά δεν το κόβω, εδώ τρέμουμε να κρατήσουμε αυτή που έχουμε, πώς να βρει άλλη .. αλλά αυτή η συζήτηση θα γίνει αμεσα.. όσο για τα 1400 δεν πρόκειται, εμείς τη φάγαμε, ο πατέρας του δηλώνει "ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος"..

κατά τα άλλα ένα καλό είναι ότι αισθάνομαι ότι η κοιλιά μου φούσκωσε πια! Smile βέβαια δεν νιώθω ακόμη τίποτα Sadαλλά τουλάχιστον δεν έχω στο μυαλό μου όπως πριν ότι "ξεφούσκωσα" "εξαφανίστηκαν" και τέτοια χαζά Rolling Eyes σε μία εβδομάδα θα τα δωωωω!! (με το καλόο)

187Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 9:05 am

mhtsaina

mhtsaina
Να είσαι καλά κορίτσι! Για την ιστορία, το πρώτο ήταν η μετάφραση του "shipping in 25 hrs" και το δευτερο του "natural lighting"
Ιόλη μου να προσθέσω κι εγώ κάτι σε όλα όσα -δικαίως- αναφέρεις; Στις συζητήσεις με τον άντρα σου προσπάθησε να μην εχεις επικριτικο ύφος, έχουν έναν εγωισμό στα θέματα της δουλειας, καθώς ακόμη τους μεγαλώνουμε στην Ελλάδα με το σύμπλεγμα του "κουβαλητη" . Παρτον με το μαλακό και μίλησε του σαν να ζητάς τη συμβουλή υου για το τι θα κάνετε. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητή, με το μέλι.πιάνεις πιο πολλέςμύγες από ο,τι με το ξύδι ;-)

188Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 9:09 am

IoliAtore

IoliAtore
έχεις δίκιο! όχι, έτσι του μιλάω.. με το μέλι.. το κατα δύναμιν βεβαίως γιατί μέσα μου σκάω!!Mad 

ναι ταχα καταλάβει - το 1ο το είχα δει και αλλού! αν είναι δυνατόν! το shipping ειδικά είναι όλα τα λεφτα!! Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 215994 

189Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 9:42 am

vasoulagal

vasoulagal
ιολη μου σε καταλαβαινω γιατι λιγο πριν μεινω εγκυος εμεινα κι εγω χωρις δουλεια ( ληξη συμβασης ) και ζουμε με εναν μισθο αυτη τη στιγμη που ανερχεται αισιως στα 950 ευρω.. το κερασακι? εχουμε ενοικιο καθε μηνα και καμια βοηθεια απο γονεις γτ ειναι σε πολυ ασχημη οικονομικη κατασταση ολοι ... οποτε οπως καταλαβαινεις κι εμεις κοβουμε απο παντου ...

ας δωσω μια ευχαριστη νοτα!! πηγαμε ειδαμε το μπεμπε ! εχω κοριτσακι Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 215994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 215994  ειναι ολα καλα κοριτσια μου. ( του ειπα για τους πονους που ειχα και μου ειπε οτι ηταν συσπασεις και μου εδωσε μαγνησιο προληπτικα γιατι τωρα δεν ποναω πια ) παρολο που ηθελα αγορακι δεν με ενοιαξε καθολου το καταχαρηκα Laughing Laughing 

190Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 10:40 am

IoliAtore

IoliAtore
Βασουλα μου τι καλά είδες τη μπεμπούλα σου!!! Smile Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 654316 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 654316 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 654316 με το καλό να σας έρθει!! Very Happy 

όσο για αυτό που λες .. τι να πω .. κουράγιο και εσείς πρέπει να είστε πολύ ζορισμένοι.. εμάς τα ποσά μας είναι μεγαλύτερα κατά τι δλδ συνολικα φτάνουμε τα 1800 μαζί, αλλά και τα έξοδά μας είναι απάλευτα γιατί είπαμε, μεγάλο σπίτι, λογαριασμοι, στεγαστικο-καταναλωτικο, φορολογία στα ακινητα.. αστα να πανε.. στην εφορια φαινομαστε πλούσιοι.. πληρωνω τωρα για το 2011 και το 2012 όπου τα εισοδήματα μας ήταν πολύ παραπάνω... Mad και εμεις δεν εχουμε βοηθεια απο τους γονεις του αντρα μου γιατι ειναι χρεωκοπημενοι (μεγαλη ιστορια) απο τους δε δικους μου, είχαμε πολλη βοηθεια ωσπου βγηκε ο μπαμπας μου συνταξη, έκανε 1 χρονο να την παρει, και τωρα που την πηρε ειναι κυριολεκτικα η ΜΙΣΗ - ειχαν ανοιχτει και αυτοι πολυ και τωρα δεν τους φτανουν ουτε για ζητω.

αγχώνομαι διότι με το καλο να μας έρθουν τα μπεμπε .. πιστεύω ότι εχμ εχμμμ μάλλον θα αυξηθούν τα έξοδα!!

οπως και να εχει ομως δεν θελω να σκεφτομαι την αλλη περίπτωση! ας έρθουν με το καλο και .. καποια ακρη θα βρουμε!! Smile Smile Smile 

191Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 10:59 am

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια μου τι κανετε;;;ολα καλα;;;;
Ιολη μου τι να κανουμε ολα τα σπιτια εχουν τις δικες τους δυσκολιες.....αλλα εσυ εχε το μυαλο σου μονο στα μωρακια σου και ολα τα αλλα θα ερθουν κοριτσακι μου.....υπομονη.....
κοριτσια μου σημερα καναμε τη β επιπεδου...ολα καλα με το μωρακι ολες οι μετρησεις τελειες.....τελικα επιβεβαιωσαμε οτι ειναι αγορακι.....
σας φιλω ολες!!!!!!!!!Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 417472 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 417472 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 417472 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 417472 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 417472 

192Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 11:24 am

IoliAtore

IoliAtore
άντεεεε!! είχες σήμερα β' επιπέδου;; Τι καλά που πήγαν όλα καλά!!! (άντε και στα δικά μας όλες οι υπόλοιπες που δεν εχουμε κάνει!)

Μπράβο!!!!! Smile Smile Smile I love you I love you

193Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 11:13 pm

irenehr

irenehr
Καλημέρα κορίτσια!!!
Μπράβο Βίκυ για τη β' επιπέδου!! Πάντα τέτοια για όλες!!
Είδες Βασούλα που όλα πήγαν καλά? Ξεαγχώθηκες τώρα? Smile Άντε χρειαζόμασταν άλλο ένα κοριτσάκι στην παρέα για να έχουν επιλογές τα αγόρια μας Razz
Ιόλη μην τα σκέφτεσαι αυτά! Δυστυχώς έτσι όπως μας έχουν καταντήσει όλοι σκεφτόμαστε τα οικονομικά ακόμα και αυτοί που ήταν άνετοι πριν μερικά χρόνια...αλλά τώρα προέχει η ηρεμία σου για το καλό των μωρών σου!! Μη ξεχνάς ότι τα συναισθήματα σου τα καταλαβαίνει το έμβρυο!! Ας έρθουν με το καλό και θα βρεθεί άκρη για όλους! Think positive!!

194Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 11:24 pm

IoliAtore

IoliAtore
όντως όντως!! απλώς η πρώτη μου αντίδραση ήταν μία απόγνωση από τη μία, και μία τσαντίλα (με τον άντρα μου) από την άλλη!!

Μετά όμως προσπάθησα να χαλαρώσω και έβαλα να ακούσω vivaldi Smile που με χαλαρώνει.... Χωρίς πλάκα μπορεί να σας φανεί αστείο αλλά πριν είχε σφιχτεί η κοιλιά μου και την αισθανόμουν πέτρα Sad ,είχε κάνει ένα φούσκωμα στο κέντρο πολύ μεγάλο και σκληρό και με πόνο (ίσως σύσπαση;; )

Μετα μόλις άκουσα τη μουσικούλα μου χαλάρωσε, ξεφούσκωσε και κατέβηκε. Είναι δυνατόν;;;;;!! Shocked Shocked 

Τις καλημέρες μου σε όλες! Smile

195Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 11:27 pm

irenehr

irenehr
Φυσικά και είναι δυνατόν!
Νομίζω αν είναι σύσπαση είναι πέτρα όλη η κοιλιά! Αν ήταν μόνο στο κέντρο μπορεί να ήταν κανένα κεφαλάκι από κάποιο από τα μωρά σου Razz
Οπότε χαλάρωσε και βλέπουμε! Συζήτησε το ήρεμα με τον άντρα σου. Αν δεις ότι με τη συζήτηση εκνευρίζεσαι καλύτερα σταμάτησε την και άκουσε μουσικούλα Smile

196Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 11:45 pm

vasoulagal

vasoulagal
καλημερα κοριτσια Very Happy εννοητε οτι ξεανχωθηκα !!! σημερα θα παω το ζουζουνι πρωτη φορα σινεμα ! θα δουμε τα στρουμφακια !! χαχαχαχ ιολη μου αν σε ξαναπιασει καλυτερα παρε τηλ το γιατρο σου !!

197Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τρι Σεπ 17, 2013 11:52 pm

irenehr

irenehr
vasoulagal έγραψε:καλημερα κοριτσια Very Happyεννοητε οτι ξεανχωθηκα !!! σημερα θα παω το ζουζουνι πρωτη φορα σινεμα ! θα δουμε τα στρουμφακια !! χαχαχαχ ιολη μου αν σε ξαναπιασει καλυτερα παρε τηλ το γιατρο σου !!
Χαχαχα από τώρα ξεκινήσατε τα παιδικά? Εντατική προετοιμασία βλέπω Smile Άντε καλά να περάσετε! Να μας πεις αν αντέδρασε θετικά η κορούλα σου Smile

198Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 18, 2013 12:01 am

vasoulagal

vasoulagal
irenehr έγραψε:
vasoulagal έγραψε:καλημερα κοριτσια Very Happyεννοητε οτι ξεανχωθηκα !!! σημερα θα παω το ζουζουνι πρωτη φορα σινεμα ! θα δουμε τα στρουμφακια !! χαχαχαχ ιολη μου αν σε ξαναπιασει καλυτερα παρε τηλ το γιατρο σου !!
Χαχαχα από τώρα ξεκινήσατε τα παιδικά? Εντατική προετοιμασία βλέπω SmileΆντε καλά να περάσετε! Να μας πεις αν αντέδρασε θετικά η κορούλα σου Smile
εννοητεεε!! εντομεταξυ οταν ειπα στην φιλη μου να παμε να τα δουμε μου λεει : βασω , δεν γεννηθηκε το μωρο ακομα παιδι μου ! χαχαχαχαχ

199Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 18, 2013 12:04 am

irenehr

irenehr
Χαχαχα καλά σου λέει Razz
Εγώ γενικά δεν συμπαθώ τα μεταγλωτισμένα (ενώ τα παιδικά γενικά τα βλέπω σπίτι αλλά στα αγγλικά) οπότε το αποφεύγω όσο μπορώ! Όταν έρθει η ώρα και μεγαλώσουν λίγο τα μικρά μας νομίζω θα τα φάμε με το κουτάλι! Οπότε προς το παρόν ας μείνουμε στις ταινίες για ενήλικες και βλέπουμε Smile

200Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 18, 2013 4:36 am

mariameint

mariameint
vasoulagal έγραψε:δηλαδη δεν ειχες παει στο καταστημα?σε εκθεση το ειχες δει?? βασικα τι ειναι? πρατηριο?
Δεν έχει κατάστημα με βιτρίνα και τέτοια. Είναι βιοτεχνία (πρατήριο) και τα πράγματα τα έχουν στον 1 ή 2 όροφο (δεν θυμάμαι). Αυτό που θυμάμαι είναι ότι όταν είδαμε το κτήριο δεν ήμασταν σίγουροι με τον άντρα μου αν πήγαμε στο σωστό μέρος. Μας φάνηκε σαν εγκαταλειμμένο Rolling Eyes  Έχει όμως μεγάλη πινακίδα στην πόρτα.
Επίσης όταν πας πρώτη φορά, σου δίνουν δώρο (ακόμα και αν δεν αγοράσεις τίποτα) ένα μαξιλάρι θηλασμού. Αν δεν σε ρωτήσουν από μόνοι τους, μην ντραπείς να τους ζητήσεις ένα. Εμένα με είχε βολέψει πολύ και πριν γεννήσω, στον ύπνο.

viki1988 έγραψε:κοριτσια μου σημερα καναμε τη β επιπεδου...ολα καλα με το μωρακι ολες οι μετρησεις τελειες.....τελικα επιβεβαιωσαμε οτι ειναι αγορακι.....
σας φιλω ολες!!!!!!!!!Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 417472 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 417472 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 417472 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 417472 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 417472 
Μπράβο! Τι καλά, τελείωσαν οι αγωνίες για εσάς Smile 
Εμείς αύριο θα πάμε για την β επιπέδου και θα επιβεβαιώσουμε αν τελικά είναι κορίτσι όπως μας είχαν πει. Και φυσικά ότι όλα είναι καλά!!!

Ιόλη μου, όλοι είμαστε σε άσχημη πάνω κάτω οικονομική κατάσταση αλλά καταλαβαίνω ότι κάθε ένας το περνάει διαφορετικά γιατί εκείνος πραγματικά γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στο σπίτι του. Όσο μπορείς χαλάρωσε για να είναι ήρεμη και ομαλή η εγκυμοσύνη σου Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 8 417472 

http://www.something-special.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις