Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
78 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 78 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

201Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 18, 2013 10:12 pm

IoliAtore

IoliAtore
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα και αύριο έχω πάλι δουλίτσα οπότε μπήκα μόνο για μία καλημέρα!

mariameint καλά αποτελέσματα στον β' επιπέδου!! Smile

Και εγώ ηρέμησα λίγο, εκτονώθηκε λίγο η κατάσταση κυρίως γιατί μιλήσαμε με τον άντρα μου και έδειξε να καταλαβαίνει κάποια πράγματα. Αυτό ήταν που με είχε εκνευρίσει περισσότερο, καλά και η μείωση ειπαμε θα φέρει ένα επιπλέον ζόρι αλλά κυρίως ήταν που εγώ 3 χρόνια τώρα με 2 δουλειές εχω βγάλει τα μάτια μου έχω φαει τρελά ξενύχτια και ήμουν όσο το δυνατόν συνεπής, και αυτός με μία δουλειά 7ωρο να μην μπορεί να συγκεντρωθεί και να ανταπεξέλθει (γι' αυτό και τον παύσανε) και να δείχνει ότι δεν τον νοιάζει κιόλας!
Τέλος πάντων τώρα έδειξε να καταλαβαίνει, μίλησε και με το αφεντικό του και λίγο ξεκαθαρισε τα πράγματα και δείχνει λίγο ότι θελει να αλλαξει. Για το οικονομικο άρχισε να παίρνει λεωφορείο επιτέλους καθημερινα για να γλιτώσουμε βενζίνες και 3 μέρες τώρα σταμάτησε και το τσιγάρο (καλά αυτό δεν ξερω αν θα κρατήσει, ελπίζω). Επίσης φιλοτιμήθηκε και καθάρισε και το σπίτι ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ του. Τέλος, είπε ότι θα ζητήσει από τη μάνα του να πληρώνει η ίδια το κινητό της (έως τώρα της το πληρώναμε εμείς οι πλούσιοι) διότι κατάλαβε ότι τελικά της μένουν παραπάνω λεφτά από ό,τι σε μας. Είναι μία άλφα πρόοδος!

Τελικά ίσως θέλει μερικά πράγματα να τα λέμε καθαρά και ξάστερα, ξέρωγω;; Μην τα θεωρούνε δεδομένα... Ίδωμεν!!!

Αυτά από την ιστορία αυτή, παραμένω θετική αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι. Καλη θέληση να υπάρχει και από τους δύο!!! Μακάρι Θεε μου να μας έρθουν τα μωράκια και να είναι καλά, και είμαι σίγουρη ότι κάποια λύση θα τη βρούμε. Είχα σκεφτεί πχ να αγοράσω ενα σωρό πράγματα - τώρα δεν με πειράζει να τα ζητήσω από φίλες πχ αποστειρωτες μερικά φορμακια ξερωγω ό,τι δεν χρειάζονται (έχουν όλες γεννήσει πολύ πριν από εμένα και έχουν τώρα παιδάκια από 2 ως 4 χρονών). Στην αρχή με πείραζε αλλά τώρα που βλέπω τα ζόρια δεν με πειράζει.

Σημερα Πεμπτη πλησιάζει η Τρίτη που θα πάω το απλό το ραντεβού! άντε να τα δω γιατί δεν ξέρω τι γινεται εκει μεσα και με πιανει αγωνία. Ακομη δεν τα εχω νιώσει, κιολας...I love you 

Ωστόσο η 9 Οκτωβρίου της παρακέντησης και του β' επιπ. είναι ακόμη μακριά ... pale pale 

202Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 18, 2013 10:24 pm

vasoulagal

vasoulagal
καλημερα εγκυουλες μου,πρωινα φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες
IoliAtore έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα και αύριο έχω πάλι δουλίτσα οπότε μπήκα μόνο για μία καλημέρα!

mariameint καλά αποτελέσματα στον β' επιπέδου!! Smile

Και εγώ ηρέμησα λίγο, εκτονώθηκε λίγο η κατάσταση κυρίως γιατί μιλήσαμε με τον άντρα μου και έδειξε να καταλαβαίνει κάποια πράγματα. Αυτό ήταν που με είχε εκνευρίσει περισσότερο, καλά και η μείωση ειπαμε θα φέρει ένα επιπλέον ζόρι αλλά κυρίως ήταν που εγώ 3 χρόνια τώρα με 2 δουλειές εχω βγάλει τα μάτια μου έχω φαει τρελά ξενύχτια και ήμουν όσο το δυνατόν συνεπής, και αυτός με μία δουλειά 7ωρο να μην μπορεί να συγκεντρωθεί και να ανταπεξέλθει (γι' αυτό και τον παύσανε) και να δείχνει ότι δεν τον νοιάζει κιόλας!
Τέλος πάντων τώρα έδειξε να καταλαβαίνει, μίλησε και με το αφεντικό του και λίγο ξεκαθαρισε τα πράγματα και δείχνει λίγο ότι θελει να αλλαξει. Για το οικονομικο άρχισε να παίρνει λεωφορείο επιτέλους καθημερινα για να γλιτώσουμε βενζίνες και 3 μέρες τώρα σταμάτησε και το τσιγάρο (καλά αυτό δεν ξερω αν θα κρατήσει, ελπίζω). Επίσης φιλοτιμήθηκε και καθάρισε και το σπίτι ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ του. Τέλος, είπε ότι θα ζητήσει από τη μάνα του να πληρώνει η ίδια το κινητό της (έως τώρα της το πληρώναμε εμείς οι πλούσιοι) διότι κατάλαβε ότι τελικά της μένουν παραπάνω λεφτά από ό,τι σε μας. Είναι μία άλφα πρόοδος!

Τελικά ίσως θέλει μερικά πράγματα να τα λέμε καθαρά και ξάστερα, ξέρωγω;; Μην τα θεωρούνε δεδομένα... Ίδωμεν!!!

Αυτά από την ιστορία αυτή, παραμένω θετική αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι. Καλη θέληση να υπάρχει και από τους δύο!!! Μακάρι Θεε μου να μας έρθουν τα μωράκια και να είναι καλά, και είμαι σίγουρη ότι κάποια λύση θα τη βρούμε. Είχα σκεφτεί πχ να αγοράσω ενα σωρό πράγματα - τώρα δεν με πειράζει να τα ζητήσω από φίλες πχ αποστειρωτες μερικά φορμακια ξερωγω ό,τι δεν χρειάζονται (έχουν όλες γεννήσει πολύ πριν από εμένα και έχουν τώρα παιδάκια από 2 ως 4 χρονών). Στην αρχή με πείραζε αλλά τώρα που βλέπω τα ζόρια δεν με πειράζει.

Σημερα Πεμπτη πλησιάζει η Τρίτη που θα πάω το απλό το ραντεβού! άντε να τα δω γιατί δεν ξέρω τι γινεται εκει μεσα και με πιανει αγωνία. Ακομη δεν τα εχω νιώσει, κιολας...I love you 

Ωστόσο η 9 Οκτωβρίου της παρακέντησης και του β' επιπ. είναι ακόμη μακριά ... pale pale 
καλημερα ιολη μου , χαιρομαι πολυ που τα βρηκατε με τον αντρα σου ειναι αυτο που ειπες οτι αν υπαρχει θεληση ολα γινονται!! (αυτο με το τσιγαρο μακαρι να το κρατησει γτ κι εγω καπνιστρια ημουν και τωρα που το κοψα για το μπεμπε βλεπω τη διαφορα , εχετον απο κοντα Laughing  ) αντε λιγο σου εμεινε να δεις κι εσυ τα δυδυμακια σου Very Happy μια χαρουλα θα ναι μην ανχονεσαι !!

203Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 18, 2013 10:35 pm

IoliAtore

IoliAtore
Μακάρι Βασούλα να τα δω και να είναι καλά!!! Αν και ο υπέρηχος της γιατρού μου δεν είναι πολύ σούπερ και δεν φαίνεται πολύ λεπτομέρεια (πχ δεν θα μπορούμε να δούμε αν υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα- αυτό πρέπει να περιμενω στον β' επιπ) αλλά προς το παρόν αρκεί να τα δω να χτυπάνε οι καρδούλες τους και να έχουν μεγαλώσει όπως πρέπει!!

Τα υπόλοιπα θα εχω αγωνία μετά, στις 9 Οκτωβρίου

Όσο για το τσιγάρο μπράβο σου που το έκοψες!!!! Είχα πολλές φίλες που κάπνιζαν και δεν κατάφεραν να το κόψουν ούτε στην εγκυμοσύνη Sad και εγώ κάπνιζα παλιά (πριν από 10αριά χρόνια και βάλε) και το έκοψα, ξέρω πώς είναι, απόφαση χρειάζεται. Μπράβο που το έκοψες!Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 328109 

204Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 18, 2013 11:01 pm

irenehr

irenehr
Καλημέρα κορίτσια!!
Τι κάνετε?
Mariameint καλή επιτυχία με τη β' επιπέδου! Περιμένουμε νέα Smile
Ιόλη πολύ χαίρομαι που τα συζητήσατε όμορφα με τον άντρα σου και τα βρήκατε! Είναι σημαντικό να είστε ενωμένοι και να υπάρχει κατανόηση ειδικά αυτήν την περίοδο! Έχεις άλλα θέματα πιο ωραία να επικεντρωθείς Razz
Η Τρίτη εξάλλου δεν είναι μακριά!
Βασούλα καλά έκανες και έκοψες το κάπνισμα! Δεν σου κρύβω ότι εκνευρίζομαι λίγο όταν βλέπω έγκυο να καπνίζει! Πρέπει να έχουμε σωστές προτεραιότητες Smile
Εγώ το απόγευμα θα πάω να δω το ζουζουνάκι μου και ανυπομονώ!
Φιλιά πολλά σε όλες!

205Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 18, 2013 11:15 pm

kate_85

kate_85
Καλήμερα κορίτσια!! Σας διαβάζω καθημερινά αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω..
έπεσε δουλειά στο γραφείο , τρέχαμε από την προηγούμενη βδομάδα για τις άδειες του πολίτικου..βέρες κλπ.. και τελικά παντρευομαστε την αλλη Παρασκευή στις 18.00 Very Happy 
irenehr έγραψε:Kate πολύ γλυκό το μωράκι που έβαλες στη φωτογραφία σου! Άντε και στα δικά σου Smile
Μακαρι να βγει ετσι ησυχο και γαληνιοRazz 

vasoulagal έγραψε:Να σας δωσω μια ευχάριστη νοτα!! πήγαμε είδαμε το μπεμπε ! εχω κοριτσάκι  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 215994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 215994   είναι όλα καλα κοριτσια μου.
Μπράβο Βασουλα! ετσι να εχουμε κανα κοριτσακι ακομα γιατι πολυ αγορακι επεσε στην ομαδα μας!

viki1988 μπράβο κ σε σενα! μια μια φέρνει καλά αποτελεσματα!

Ιολη με συζήτηση και ηρεμία κ φυσικά εάν υπαρχει κατανόηση κ εμπιστοσύνη βρίσκονται λυσεις και χαίρομαι που βρήκατε κ εσείς!Πάνω από όλα υγειά και με οργάνωση και καλή διάθεση ολα γίνονται!

Άντε 6 μέρες μείνανε για να δούμε το μπεμπέ και σχεδόν ένας μηνάς για την Β'.. πόσο μακρυά είναι ακόμα αυτή η Β' επίπεδουShocked

206Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 18, 2013 11:30 pm

irenehr

irenehr
Kate παντρεύεσαι?? Άντε με το καλό!!! Και του χρόνου γάμο-βάφτιση? Smile
Τι θα βάλεις? Βρήκες φορεματάκι που να κρύβει λίγο την κοιλίτσα? Smile
Υπομονή για τη β' επιπέδου! Θα έρθει και η σειρά σου! Στην κάνει λίγο αργά γι αυτό περιμένεις τόσο (εγώ την έκανα την 21η εβδομάδα)!

207Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 18, 2013 11:43 pm

kate_85

kate_85
ναι ναι του χρονου θα ειναι διπλο το γεγονος!
Ετσι το ειχαμε προγραμματισει απο πριν ξεκινησουμε τις προσπαθειες για το παιδι.
Απλως μας αργησε λιγακι ο μπεμπης να μας ερθει αλλα τον πιασαμε Very Happy 

Ασε φόρεμα ειχα παρει πριν 2 εβδομάδες αλλα μας άργησαν οι ληξιαρχικές πράξεις γεννησεως...κ ελπιζω να μου στρωνει όπως οταν το πηρα γιατι εχω φουσκωσει αρκετα.. ολοι ετσι μου λενε..

βασικά δεν έψαξα φόρεμα που να κρύβει την κοιλιά.. αλλά ουτε κ κολλητό φυσικά..

ειναι σε κρεμ απόχρωση, σε Α γραμμή, λιγο πανω απτο γόνατο, κλειστο μεχρι το λαιμό με 10-15 εκ σαν δαντελιτσα πάνω απτο στηθος..

Και ψύχρανε αρκετά ο καιρος για αμάνικο άλλα τώρα αυτό πήρα αυτό θα βάλω!

30€ (και καλά από 79€) απο τα BSB:P Καταξοδευτηκα!

208Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 18, 2013 11:45 pm

vasoulagal

vasoulagal
αντε ωραια κι εσυ ειρηνη μου θα δεις το ζουζουνι σου ! Very Happy  kate μου μαλλον ο φλεβαρης ειναι κοριτσομηνας αχαχαχ ! πολυ αργα δεν σε στελνει για τον β επιπεδου? εχω που ειμαι και λιγοτερωνν εβδοαμαδων μου πε να παω απο τελος σεπτ μεχρι τελος οκτωβρη !!  

αχ βρε κοριτσια δεν μπορω να καταλαβω αν μου εχουν περασει αυτες οι συσπασεις.. εχω ολη την ωρα το νου μου στην κοιλια μου και οτι και να νιωσω το ριχνω εκει .. οι πονοι περιοδου που ειχα περασαν οπως σας ειπα.. αλλα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΗΓΟΥΡΗ νομιζω οτι με πιανει που και που ενα τραβηγματακι στην κοιλια.. ειδικα αν  καθομαι ωρα και παω να σηκωθω ... αλλα δεν ξερω αν ειναι οντος πονος η ειναι καταφαντασιαν επειδη εχω συνεχεια το νου μου εκει ... πφφφφ pale pale

209Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 18, 2013 11:48 pm

irenehr

irenehr
Χαχα μια χαρά! Εννοείται τώρα αφού αυτό πήρες αυτό θα βάλεις και ας βρέχει Razz
Εξάλλου τόσα λεφτά έδωσες Smile
Εντάξει δεν πειράζει και να μη στρώνει τέλεια!  Μια χαρά ακούγεται! Του χρόνου που θα γίνει το μεγάλο πάρτυ και θα έχεις χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης μπορείς να γίνεις μοντελάκι για το γάμο Smile
Αν θες ανεβάζεις και μια φωτογραφία να σε θαυμάσουμε Razz

Βασούλα αφού πήγες στο γιατρό και σου είπε όλα καλά μην αγχώνεσαι Smile Απλά να ξεκουράζεσαι όποτε πονάς και θα σου περνάνε όλα!

210Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 18, 2013 11:49 pm

vasoulagal

vasoulagal
γαμοβαφτισηηη Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 215994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 215994  τελεια !! αντε με το καλο kate μου !! αγορι εχεις?? ειχα την εντυπωση οτι ειχε μπεμπα!! Shocked Shocked 

211Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 18, 2013 11:58 pm

kate_85

kate_85
irenehr έγραψε:Του χρόνου που θα γίνει το μεγάλο πάρτυ και θα έχεις χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης μπορείς να γίνεις μοντελάκι για το γάμο Smile
Αν θες ανεβάζεις και μια φωτογραφία να σε θαυμάσουμε Razz
Αχ αυτα.. αυτα σκεφτομαι αγχώνομαιpale πως θα γινω "μοντελακι"

Ο γάμος-βάπτιση θα γινει σε ενα χρόνο και λιγοτερο... και γεννάω αρχες Φλεβαρη( με το καλο) και δεν ξερώ εαν θα προλάβω σε 7 μηνες να χασω ολα τα κιλα Crying or Very sad και οχι μονο αυτό εαν προλαβαίνω να κανω και λιγη γυμναστική να ξανα σφυξω λιγο

Θα δειξει... με ποσά κιλα θα τερματίσω την εγκυμοσύνη Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 585182 

212Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 12:07 am

irenehr

irenehr
Να σκεφτόμαστε θετικά Kate!!
Και εγώ έχω μεγάλο άγχος με τα κιλά είναι η αλήθεια αλλά πιστεύω με καλή θέληση και προσπάθεια θα τα χάσουμε μέχρι το καλοκαίρι! Smile

213Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 6:48 am

mariameint

mariameint
Γεια σας κορίτσια.
Kate με το καλό ο γάμος και μην σκέφτεσαι από τώρα για του χρόνου. Μια χαρά θα γίνουν όλα.

Εμείς σήμερα κάναμε την β επιπέδου και όλα ήταν τέλεια! Σιγουρέψαμε οτι έχουμε πάλι κοριτσάκι και είναι υγιέστατο Smile 

Με το καλό εύχομαι και στις υπόλοιπες!

http://www.something-special.gr

214Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 7:19 am

kate_85

kate_85
Μπραβο Μαρια! ολα καλα να πανε!

Αντε να και το 3 κοριτσακι της παρεας!

Εχετε δικιο ν μη τα σκεφτομαι για του χρονου !

215Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 12:43 pm

irenehr

irenehr
Μπράβο Μαρία!! Άντε και στις υπόλοιπες! Άλλο ένα κοριτσάκι στην παρέα Smile
Και εμείς είδαμε σήμερα το μικρό! Όλα καλά, μεγάλωσε Smile Αρχές του μήνα θα πάω για τη καμπύλη ζαχάρου.

216Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 11:17 pm

kate_85

kate_85
Καλημερες!

Τον είδατε τον αγοραρο σας ε; Μεγάλωσε κιόλας!Μπραβο!

Κοίτα να δεις που ήθελα κοριτσάκι και εχω κατά ενθουσιαστεί με τα αγοράκια...Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 35468

Δεν παιζόμαστε οι γυναίκες...

217Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 11:23 pm

irenehr

irenehr
Καλημέρα!!
Ναι μεγάλωσε, είμαστε πια 678 gr Razz
Και εγώ αρχικά ήθελα κοριτσάκι αλλά τώρα το έχω παρασυνηθίσει το γιο και δεν τον αλλάζω με τίποτα Smile
Άτιμο πράγμα οι ορμόνες Razz

218Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 11:32 pm

kate_85

kate_85
irenehr έγραψε:αλλά τώρα το έχω παρασυνηθίσει το γιο και δεν τον αλλάζω με τίποτα Smile
Ακριβώς ετσι!

Εαν μου  το αλλάξουν στην Β Επιπέδου θα αποσυντονιστω εντελώς..Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 911307 

Εδώ και 1 μήνα σχεδόν ψάχνω οτι σχέση έχει με αγοράκια για διακόσμηση,χρώματα, κλπ...
Έχω καταλήξει σε κάποια και περιμένω την τελική επιβεβαίωση του φύλου για να αρχισω να ετοιμάζω το δωμάτιο σιγά σιγά..

219Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 19, 2013 11:36 pm

irenehr

irenehr
Εντάξει εφόσον το είδατε και εσείς ότι είναι αγόρι (κάποια πράγματα δεν κρύβονται Razz) λογικά δεν θα αλλάξει!! Μόνο το κορίτσι μπορεί να αλλάξει, το ανάποδο είναι πιο σπάνιο! Καλά κάνεις και περιμένεις βέβαια τη β' επιπέδου για να είσαι 100% σίγουρη!
Και εμείς το δωμάτιο το βάψαμε λίγο μετά τη β' επιπέδου Smile

220Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Παρ Σεπ 20, 2013 12:10 am

efaki32

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα μέλλουσες μανούλες !!!
Συγγνώμη που μπαίνω σφήνα στο θέμα σας αλλά ήθελα να πω πως συμπάσχω απόλυτα με την Kate !!
Για του χρόνου τον Αύγουστο λέμε τη γαμο-βάφτιση και η πλάκα είναι πως μάλλον θα γεννήσω αρχές Μαρτίου τουτέστιν έχω κάτι λιγότερο από ένα 6μηνο για να επανέλθω Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 585182 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 585182 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 585182 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 585182 
Τι να πρωτομαζέψω η γυναίκα ?????? Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 606100 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 606100 

Καλές εγκυμοσύνες να έχετε όλες κοριτσάκια και με το καλό τα μωράκια σας Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 334590 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 334590 

221Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Παρ Σεπ 20, 2013 12:20 am

kate_85

kate_85
efaki32 σε νιώθω απόλυτα..
Γι αυτό το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσέχω πολύ την διατροφή μου κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.. και φαντάσου πάλι  Mad  βάζω παραπάνω από όσο τρώω λόγω κατακράτησης..

Θα προσπαθήσω να βάλω οσο λιγότερα κιλά μπορώ και μετά... σκέφτομαι κανα γυμναστήριο εστω 1-2 ωρες την εβδομάδα.. αλλά εαν θηλάζω κανονικά που ειναι και προτεραιοτητα μου χλωμόShocked  το κοβω...

222Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Παρ Σεπ 20, 2013 12:34 am

vasoulagal

vasoulagal
καλημερες κοριτσακια μου... τι καλα που ειδατε τα μωρακια σας και ειναι ολα καλα !! εγω κοριτσια μου προτημω να μην τα σκεφτομαι τα ατιμα τα κιλα απο τωρα ( ουτε και τη γεννα Shocked αλλα ασχετο χιχιχι ) βεβαια αν ειχα κι εγω γαμο μπροστα μου δεν ξερω πως θα το σκεφτομουν Razz  αν και, βρε κοριτσια με αυτα τα νυφικα στυλ κορσε οδοντογλυφιδα θα σας κανουν μη σκατε χαχαχα

223Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Παρ Σεπ 20, 2013 12:34 am

efaki32

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kate_85 έγραψε:efaki32 σε νιώθω απόλυτα..
Γι αυτό το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσέχω πολύ την διατροφή μου κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.. και φαντάσου πάλι  Mad  βάζω παραπάνω από όσο τρώω λόγω κατακράτησης..

Θα προσπαθήσω να βάλω οσο λιγότερα κιλά μπορώ και μετά... σκέφτομαι κανα γυμναστήριο εστω 1-2 ωρες την εβδομάδα.. αλλά εαν θηλάζω κανονικά που ειναι και προτεραιοτητα μου χλωμόShocked  το κοβω...
Ουφφφφφ πολύ πονεμένη ιστορία αυτή με τα κιλά !!! Να φανταστείς επειδή έπαιρνα προγεστερόνη το πρώτο διάστημα λόγω κάτι καφέ που είχα στις 10 εβδομάδες είχα τσιμπήσει ήδη 4 κιλά affraid affraid affraid
 τι να περιμένω από εδώ και πέρα ????? εντάξει προσπαθώ να τρώω κανονικά αλλά έχω την εντύπωση πως και ο αέρας ακόμα που αναπνέω κάτι μου προσθέτει συνέχεια Very Happy Very Happy Very Happy τι να κάνουμε υπομονή προς το παρόν !!

Με το καλό και ο πολιτικός γάμος εγώ θα τον κάνω 11 Οκτώβρη ελπίζω να μου χωράει η βέρα τουλάχιστον μέχρι τότε Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 911307 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 911307 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 911307 

224Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Παρ Σεπ 20, 2013 12:36 am

irenehr

irenehr
Κορίτσια μην αγχώνεστε! Με λίγο προσοχή πιστεύω ότι σ'ένα 6μηνο μπορεί να έχει γίνει καλή βελτίωση! Εξάλλου και χαλάρωση να υπάρχει δεν θα φαίνεται κάτω από το φόρεμα/νυφικό! Smile
Εγώ για γυμναστική kate επειδή σκέφτομαι ότι το γυμναστήριο είναι δύσκολο στην αρχή, μια καλή εναλλακτική είναι ασκήσεις στο σπίτι...κυκλοφορούν πολλά video στο youtube με ασκήσεις (αεροβική και στατικές ασκήσεις) που πιστεύω ότι μπορούν να μας βοηθήσουν....

225Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Παρ Σεπ 20, 2013 12:38 am

vasoulagal

vasoulagal
efaki32 έγραψε: Να φανταστείς επειδή έπαιρνα προγεστερόνη το πρώτο διάστημα λόγω κάτι καφέ που είχα στις 10 εβδομάδες είχα τσιμπήσει ήδη 4 κιλά
παχαινει η προγεστερωνη? κι εγω επαιρνα αλλα δεν πηρα ουτε 1 γρ. Shocked Shocked 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις