Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
624 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 624 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 16]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1984 έγραψε:Γεια σας μανουλες κ απο μένα ... Ετοιμάζεται η μικρη να περπατήσει κ ειναι όλη μέρα όρθια ... Εχθές της έβαλα αθλητικά παπούτσια κ είδα αμέσως διάφορα στα βήματα της  ειναι πολυ πιο σταθερά κ κάνει κ 1-2 βηματακια μονη της , της λέω που ειναι τα καινουρια παπουτσακια κ σηκώνει το ποδαρακι της κ μου τα δείχνει , οταν πάω να της τα βγάλω κλωτσαει κ κλαουριζει κ δεν μ αφήνει ... Καλα σημερα πεθανα στα γέλια , την κρατούσα κ στεκομουν έξω απο το σπιτι του αδερφού κ αυτη με έσπρωχνε προς την πόρτα την πάω κοντά κ προσπαθούσε να του χτυπήσει το κουδούνι με τα πολλα δεν τα κατάφερε κ άρχισε με το χέρι της να χτυπάει την πόρτα κ να του φωνάζει μπάρμπα εεεε μπάρμπα ... Όσο μεγαλώνει κ τα κάνει αυτα τρελαινομαι η μάνα....
Χαχαχα! Τέτοια κάνουν και μας τρελαίνουν, εεε; Όσο για τα παπουτσάκια (φαντάζομαι πήρατε κανονικά για περπάτημα) υπάρχουν πλέον 2 θεωρίες και οι παιδίατροι είναι διχασμένοι, ανάμεσα στους παλιούς (που λένε ότι το παιδί πρέπει να φοράει παπούτσι  ανατομικό που να συγκρατεί μέχρι τον αστράγαλο) και τους νέους (που ισχυρίζονται ότι το παιδί μαθαίνει καλύτερα να περπατάει και να ισορροπεί όταν είναι ξυπόλυτο). Η δικιά μας ανήκει στους νέους, παρόλα αυτά στη Δανάη φορούσαμε αρκετά τα παπούτσια για να μην λερώνει κάτω τα πατουσάκια της. Η Λυδία κάνει πλέον βηματάκια κανονικά όταν την κρατάμε από το χεράκι, αλλά την έχουμε ξυπόλυτη. Περπατάει μόνο σε αφρώδες όμως...
Αυτά και καληνύχτα από μένα!

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αθλητικά παπούτσια της πήρα κανονικά κ όντως ειναι σταθερό το πόδι της κ της τα φοραω οταν βγούμε έξω μόνο , μέσα στο σπιτι την έχω όλη μέρα ξυπολητη... Τώρα άρχισε να μπουσουλαει κ στα πλακάκια κ όλη την μέρα απο πίσω μου την έχω , ουτε να κατουρησω δεν μ αφήνει , δεν προλαβαίνω να μπω στην τουαλέτα κ να σου την κ αυτη μέσα ... Καλα Αλίκη μου φαίνεται ότι η Λυδια θα τα βγάλει μαζεμένα τα δοντακια της , όσο για το βάρος μια χαρα είστε κ εμείς το ίδιο ειμαστε αλλα ειμαστε στους 78 πόντους ύψος ... Ειναι το σκαρι τέτοιο ...

eirini2

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?

ρουλα δεν ξερεις αν θα ειναι κοντο το παιδι απο τωρα?μπορει τον επομενο μηνα να παρει περισσοτερο υψος.

μαρια κρητικια η κορη σου ειναι μια γλυκα.να δεις αργοτερα τι θα σου κανει που θα μιλαει και περισσοτερο.

αλικη απ`οτι βλεπω ολα μαζι θα τα βγαλει η λυδια τα δοντια.ευχομαι να μην εχει πολυ γκρινια οπως ειχε ο αντωνης μου και εβγαλε 6 δοντια σε 1 βδομαδα.

μαμαμελι κουραγιο με τα 2 μαζι και τις προετοιμασιες.σε λιγο καιρο θα τα εχω κι εγω αυτα.αλλα τουλαχιστον ο μικρος θα μενει πισω με την πεθερα μου και θα μαγειρευει αυτη.

ο δικος μου ο ταρζανακος πιανεται απο το καναπε και προσπαθει να σηκωθει.μη σε δει να εισαι στο καναπε ερχεται και θελει να τον ανεβασεις στο καναπε να πιασει ο,τι εχει εκει.εχει γινει πολυ ζουζουνι.ο στρατος φυσικα δειχνει την αγαπη του παρα πολυ προσπαθωντας να του κανει κατι την ωρα που δεν ειμαι μπροστα.χτες ειχε αρθει στον δημο μας η καρμεν ρουγγερη και επαιξαν τον αισωπο και πηγα με τον στρατο.ηταν πολυ ωραια.του αρεσε.προχτες ειχαμε παει σινεμα να δουμε τα στρουμφακια κι εκει του αρεσε.ειναι η πρωτη του φορα σε θεατρο και σινεμα αλλα ευτυχως καθισε.

mamameli

Καλησπέρα,

καταρχην Αλικακι μπραβοοοοο για τα δοντακια!!!Ολα μαζι βγηκαν τελικα ε;
Οσο για την Δαναη..επειδη εχω ενα τετοιο τρελαμενο κοριτσακι στο σπιτι θα ελεγα οτι ισως ηρεμισουν οταν παντρευτουν χαχαχαχαχ!
Κι εμεις σημερα δοκιμασαμε κροκο!!!!
Επισης φιλικα...δοκιμασε να αποφευγεις τις ετοιμες κρεμουλες και δωσε της το απογευμα το κρεας που περισσευει..θα το δεις στο βαρος την επομενη φορα!10 μηνων 100 γρ μαγειρεμενο ειδικα στα παιδια που θηλαζουν!Wink Wink Wink 

Πατριτσια κι απο μενα να ζησετε ,να χαιρεστε και το μωρο σας τον συνονόματο μας!!!

Εγω ειμαι της νεας σχολης απο τοτε που περπατησε η Μελινα!Παπουτσι και ελαφρυ  μαλιστα εξω και στο σπιτι ξυπολητα το καλοκαιρι με καλτσουλες με αντιολισθητικα το χειμωνα!Αλλωστε ο ανθρωπος δεν γεννηθηκε για να περπαταει με παπουτσια!Εχω μαλωσει πολλακις γιάυτο το θεμα..μεταξυ μας!Embarassed Embarassed Embarassed 

Χθες φουσκωσα απο χαρα..οταν πηγε ο αντρας μου να παρει τη Μελινα απο το νηπιαγωγειο τον κρατησαν στην ακρη να του πουν συγχαρητηρια για τη μικρη που εχει τοσες γνωσεις και ειναι μεσα σε ολα!!!Very Happy Very Happy Very Happy Ειναι αλλο επιπεδο ειπε η δασκαλα...και νομιζε οτι ειμαστε δασκαλοι!
κουκουβαααα!

Ειρηνη ζουζουνι και ο δικος σου !!κουραγιο!!

Αντε θα με πιασει στα πρασα το μπος!!!

Φιλακια!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πεθαινω με τη μικρη της Μαριας!!!!!! Τι παιδι θα γινει αυτο Παναγια μου? Να 'ναι παντα καλα Μαρακι μου, να την χαιρεστε!!!!

Μαρακι βορειο, Αλικη, Ειρηνη Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 5 - Σελίδα 2 417472 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 5 - Σελίδα 2 417472 

Ειρηνη μου, οχι, δεν ηταν ιωση. Πυρετος απο τα δοντια. Σαλια, μυξα μια θαλασσα!!! Τα εξανθηματα εφυγαν την επομενη μερα με ντουζακια μονο. Ισως απο τον πυρετο, ισως να τον ενοχλησε αλλο. Παντως τα ιδια κατα καιρους (μια φορα το χρονο) μου τα βγαζει και η Ευη μου και ακομα δεν ξερω απο τι ειναι.

maria1984

maria1984
Ευτυχως Μαρκελλα που εφυγαν κ εσας τα εξανθηματα σας κ γλιτωσατε το αταραξ...

mamameli

Καλησπέρα!

Μαρκελα Φιλακια!

Μαρακι μου μα μπάρμπα χαχα!και διαλέγει δύσκολες λεξουλες..θα γίνει μούρη μεγάλη!

Σορυ που σχολιάζω λίγα λίγα αλλα οτι θυμάμαι χαίρομαι τελευταία...

Τώρα πήρα μια τρομάρα...άρχισε ο μικρός να κλαίει με λυγμους μέσα στον ύπνο του και να μη σταματάει..το σώμα του ήταν χαλαρό σαν να κοιμόταν αλλα ουρλιαζε..
Τινάζει και τα ποδαρακια σαν να πόνουσε η κοιλιά..αχ φοβήθηκα πολυ..σήμερα δοκίμασε απειροελαχιστο αβγό και έφαγε αρκετό χοιρινό που τρωει σπάνια..δεν ξέρω αν τον πείραξε κάποια τροφη και τι ήταν...τρελαθηκα...δεν ήξερα πως να τον σταματήσω!

Ώρα για ύπνο!

Φιλακια σε όλες και Ευχαριστ´ω και απο εδω για τα καλα σας λόγια για το μωρο μου!να είστε καλα!

maria1984

maria1984
Ωχ φαντάζομαι τον φόβο σου Μαρίαρ τον μικρο ... Μακάρι να ήταν τυχαίο περιστατικό κ να έβλεπε κανένα εφιάλτη παρα να τον πείραξε κάτι που έφαγε ... Του δίνεις χοιρινό ;;; Εμάς ο γιατρός δεν μας το επιτρέπει ... Α κ η Μελινα σου ειναι πανέξυπνη φαίνεται απο την φατσουλα της , μπράβο κ σε εσάς που κάνετε καλη δουλεια με τα παιδιά σας ...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανουλίτσες μου και μπεμπάκια! Ελπίζω να είστε καλά! Εγώ πάλι είχα μια... περίεργη μέρα, όχι και τόσο καλή από θέμα ψυχολογίας. Ξέρω ότι σας έχω κουράσει με τα ιατρικά, αλλά τώρα το θέμα αφορά στη μαμά μου... Διεγνώστη με οξεία εκκολπωματίτιδα, και λόγο φόβου διάτρησης του εντέρου της έκανε έκτακτα εισαγωγή. Θα μείνει μέσα απόψε και προβλέπω να παραμείνει για 4-5 μέρες. Ελπίζω η αντιβίωση που της χορηγούν να προλάβει την κατάσταση και να γλιτώσει το χειρουργείο (η πάθηση αφορά στο έντερο και τα συμπτώματά της ήταν έντονες συσπάσεις του εντέρου-κολικοί, μαζί με λίγο πυρετό). Όπως και να έχει θα είναι μια τεράστια ταλαιπωρία και μόλις βγει θα πρέπει να κάνει άλλη επέμβαση που αφορά στο στήθος (ρουτίνας όμως). Έχω και τον πατέρα μου που πρέπει να κάνει χειρουργείο για τη βουβωνοκήλη που έχει πάθει... μια ομορφιά! Rolling Eyes 

Κατά τ' άλλα, η μεγάλη μας την έβαλαν λέει πρώτη φορά τιμωρία στο σταθμό. Γιατί πετούσε λέει πιπεριές και δεν άκουσε τη δασκάλα που της είπε να σταματήσει (νομίζω ότι ο φιλαράκος της τελευταία έχει αγριέψει πολύ και την παρασύρει). Πρέπει να μιλήσω με τη δασκάλα της. Το άλλο που με απασχολεί μαζί της είναι ότι έρχεται συνεχώς συγκαμένη, αν και έχει κόψει την πάνα. Μου λέει ότι δεν τη σκουπίζει κανείς όταν κάνει τσίσα εκεί. Μάλιστα, είπε ότι η δασκάλα τους είπε να σκουπίζονται, μετά τους έδειξε πώς να πλένουν μόνα τους τα χεράκια τους... Χμμμ... μάλλον θα πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσω μαζί τους! Αυτά δε συνέβαιναν πέρισυ, αλλά ήταν στο βρεφικό τμήμα που έχω την εντύπωση ότι η εκεί δασκάλα τα πρόσεχε περισσότερο... Είναι μόλις 3 χρονών, τι περιμένουν να κάνει;

Στα της μικρής, τα υπόλοιπα δοντάκια ακόμα να σκάσουν -νομίζω, γιατί δε με αφήνει καθόλου να δω-. Μα σας λέω τα βλέπω ολόκληρα τα δόντια και το ούλο έχει ασπρίσει στο σημείο... εξόδου. Μάλλον θέμα χρόνου κι αυτό... Μελινομαράκι μου, χαχαχα! Ξέρεις γιατί γελάω; Γιατί βασικά αυτό που μου πρότεινες κάνω ήδη εδώ και σχεδόν 2 μήνες! Της δίνω απογευματινό ξανά από το μεσημεριανό, ο,τι περισσεύει και σπάνια αν δε φτάνει συμπληρώνω με κρέμα ή μπορεί να δώσω γιαουρτάκι για αλλαγή. Οπότε μάλλον είναι στο σκαρί που έλεγα... Α, και κρέας βάζω σίγουρα περισσότερο από 50γρ την ημέρα...

Στα δικά σας...
Μελινομαρία μου (μιας και σε έπιασα, χιχι), περήφανη μανούλα, είδες που σου τα λέγαμε και δεν άκουγες; Είσαι μια σούπερ μανούλα και τα παιδάκια σου δίκαια είναι κι αυτά σούπερ! Μπορείς να χαλαρώσεις λιγάκι τώρα; Μην αφήνεις τα σούπερ παμπόνηρα πλασματάκια σου να εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου! Ξέρεις πώς το λέω φαντάζομαι... Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 5 - Σελίδα 2 417472 

Αχ, στο θέμα παπούτσια, εκεί κι αν έχουν προκύψει τσακωμοί, αντιπαραθέσεις κλπ. Η κάθε μανούλα δρα με βάση τα δικά της δεδομένα και κάνει τις δικές της επιλογές, ακούγοντας φυσικά και το γιατρό της. Κι εγώ κυρίως ξυπόλυτη, μόνο έξω θα της φοράω, για προφανείς λόγους, χαχα! Και η Δανάη μέσα στο σπίτι μονίμως ξυπόλυτη! Με το που μπαίνει, πρώτη κίνηση να πετάει παπούτσια, από μικρή το κάνει, οπότε και να ήθελα...

Ειρηνάκι εσείς 6 δόντια σε 1 εβδομάδα, σπάσατε τα ρεκόρ! Τουλάχιστον ξεμπερδεύετε πιο γρήγορα... Όσο για το Στράτο, χαχα, βλέπω δε χάνει ευκαιρία ο πονηρούλης! Για το σινεμά ήθελα να σε ρωτήσω, γιατί έχω ακούσει ότι δεν κάνει σε παιδία κάτω των 5 ετών (για ψυχολογικούς λόγους), κι έτσι εμείς το έχουμε αποφύγει μέχρι στιγμής...

Μαρκέλλα μου μπράβο σας που ξεμπερδέψατε αναίμακτα! Εντάξει, τρόπος του λέγειν αναίμακτα, έχετε τα δόντια κι εσείς!

Σας φιλώ γιατί πέρασε η ώρα!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά, νόμιζα ότι ήμουν μόνη μου τέτοια ώρα...

Μελινομαράκι μου στάνταρ πήρες τρομάρα! Αλλά δεν μου φαίνεται λογικό να είναι από τις τροφές, το πιθανότερο είναι ότι είδε κάποιο εφιάλτη. Βέβαια, δε χάνεις και τπτ να κάνεις μια ερώτηση στο γιατρό αύριο...

Μαράκι ούτε κι εμείς έχουμε δώσει χοιρινό μέχρι στιγμής. Αλλά να πω την αλήθεια, δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν κάνει (αν δεν κάνει)...

maria1984

maria1984
Mανουλες τι κανετε?Εμεις ειχαμε τελεια βραδια εχθες,κοιμηθηκε η μικρη απο τις 11 κ ξυπνησε σημερα στις 10 κ τωρα ξανακοιμαται,μαλλον εχει αρχισει κ εμενα τον σερι βραδινο υπνο γιατι 1 βδομαδα τωρα δεν ξυπναει,μακαρι να συνηθισει ετσι......

Αλικη μου περαστικα στην μαμα σου κ ευχομαι να εχει γρηγορη αναρρωση...Οσο για τον παιδικο της Δαναης καλα θα κανεις να τους τα πεις 1 χερακι γιατι λογικο ειναι να μην μπορουν τοσο μικρα να σκουπιστουν αλλα κ να το κανουν σιγα μην καταφερουν να σκουπιστουν καλα...Καποτε δουλευα σε βρεφονηπιαγωγειο κ ειχα το τμημα με τα 5 χρονα κ παλι εμεις τα σκουπιζαμε οταν πηγαιναν τουαλετα....Οσο για το χοιρινο οταν ρωτησα τον γιατρο ,μου ειπε οτι δεν το αρχιζει αυτος τουλαχιστον σε τοσο μικρα μωρα γιατι ειναι κρεας πλουσιο σε λιπαρα κ επισης μπορει να κανει το μωρο χοληστερινη....

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερούδιαα!Πάλι καλά που έχουμε την Αλίκη και δε χάνω επεισόδια,άμα δεν μπαίνω συχνά! Very Happy Razz Μαρκέλλα μου περαστικά στο μπεμπέ!Καλά που δεν έχει πυρετό τουλάχιστον,να μην ταλαιπωρείται κι από αυτό!Μαράκι,κουράγιο με τα φαγητά και τις ετοιμασίες!Και μπράβο που είστε φοβεροί γονείς και με απόδειξη κιόλας!!!Καλά ο μπέμπης στο βίντεο,όλα τα λεφτά!Μαρία από την Κρήτη...η κόρη σου είναι άλλο φρούτο και τι φρούτο!!!!Τσαχπίνα!Ανυπομονώ κι η δικιά μου να λέει λεξούλες τέτοιες.Προς το παρόν μουγκρίζει περισσότερο τελευταία Shocked Very Happy Αλίκη μου περαστικά στους δικούς σου...Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί ο μπαμπάς μου κάνει αιμοκάθαρση εδώ και δέκα χρόνια σχεδόν και το νοσοκομείο για μας είναι δεύτερο σπίτι. Υπομονή,θετική διάθεση και να μη μας παίρνει από κάτω!Φωτεινούλα προσκυνώ για την δίαιτα και τα αποτελέσματα...Ας τα βλέπω εγώ αυτά που έχω ριμάξει ό,τι σαβούρα κυκλοφορεί σε φαί!!!!

Στα δικά μας,οι παρατεταμένοι ύπνοι συνεχίζονται!Επίσης να πω τη Μελινομαρία, και η δικιά μου κλαίει πολύ συχνά θα έλεγα στον ύπνο της και δεν έχω καταλάβει από τι είναι.Παίζει να είναι από τα δόντια,αλλά και παλιά το έκανε!Η γιατρός μου λέει ότι είναι και από την υπερένταση άμα μαζεύεται όλη η ενέργεια όλη την ημέρα!Κι από ενέργεια εμείς άλλο τίποτα....Τι πίνει και δε μας δίνει αυτό το παιδί!Και έχει 3 μέρες που ξυπνάει στις 5:30 και με αποτελειώνει πρωινιάτικα.Τι να κάνω δεν ξέρω,σηκώνω τα χέρια ψηλά!Και μια ερώτηση να κάνω ρε κορίτσια....Τόσον καιρό την αλεσμένη σούπα την έτρωγα εγώ αναγκαστικά για να μην την πετάξω...Μπορώ να τη βάλω στο ψυγείο και να την δώσω το βράδυ ή την άλλη μέρα;Να την ξαναζεστάνω στο κατσαρολάκι;Εσείς τι κάνετε?

maria1984

maria1984
Κι εγω την ιδια απορια εχω με σενα Χριστινα ,δεν ξερω αν κανει να την ξαναδωσουμε μετα απο ωρα,εγω απλα ξερω τι ποσοτητες περιπου τρωει κ κανονιζω τοσο κ της κανω ...Μια φορα την εβαλα κ εγω στο ψυγειο για καμμια ωρα γιατι την πηρε ο υπνος την ωρα που την αλεθα αλλα εμεινε κ κανενα μισαωρο πριν εξω για να ερθει πρωτα σε θερμοκρασια δωματιου...Παντα θελω να ρωτησω τον παιδιατρο κ συνεχ το ξεχναω...

mamameli

Καλησπέρα!

Μπαίνω στα γρήγορα!

ΟΠαγκοσμιος οργανισμός υγείας προτείνει τα μωρα να δίνουν προτεραιότητα στο κρέας και στις πρωτεΐνες και στο σίδηρο τα πρωτα χρόνια ζωής ειδικά αυτα που θηλαζουν.
1000 φορές καλύτερο τομεσημεριανο που περισσεύει το απόγευμα παρα μια άλλη κρέμα..και όχι μόνο σε εμάς τα αλλεργικα ...σε όλα!Το ιδανικό ειναι το μεσημεριανό που περισσεύει να το κρατάτε στο ψυγείο μη αλεσμενο και να αλεθεται τελευταία στιγμη.Εγω προσωπικά ταιζω το μωρο και όσο περισσεύει αλεσμενο το βάζω στο ψυγείο...χάνονται κάποια θρεπτικά αλλα δυστυχώς δεν ξέρω πόσο θα φάει κάθε μέρα και έτσι το ετοιμαζω όλο.Το απόγευμα το ζεσταινω στο μπρικι και του το δίνω ..αν δεν φτάνει συμπληρώνω με νεράκι και λίγη σκόνη δημητριακών.

Χριστίνα Μαρία,,Αλικη Ευχαριστ´ω για τα καλα σας λόγια...ντρέπομαι τώρα που είπα για τη δασκάλα...δεν θέλω να περιαυτολογω αλλα φουσκωσα απο περηφάνεια!
Χοιρινο επιτρέπει ο δικός μας γιατρός..ελευθέρας παίρνω σπάνια..οι ειδικοί που συμβουλευομαι λένε οτι το μωρο πρέπει να τρώει λίπη,πετσουλες ,ζελεδακια και τασκουρα σημεία του κρέατος και δεν παθαίνει χοληστερίνη.Το ψαχνό δεν έχει τόσα θρεπτικά όσα τα υπόλοιπα...δεν ξέρω ο καθένας οτι νομιζει!

Χθες βράδυ δεν ήξερα αν ολεγομενος νυχτερινος τρόμος συμβαίνει σε τόσο μικρα...με τρόμαξε που ήταν το σώμα του σαν να κοιμάται..δεν ήταν σφιγμενος...αλλα εκλαιγε με λυγμους.Τον ξυπνησαμε και ήταν εντάξει..μετα όμως ανα δυο λεπτά εκλαιγε σαν κολικος..σήμερα μια Χαρά ειναι δεν ξέρω...δεν πήρα το γιατρο....αν ο ξανακάνει θα πάρω!

Αυτα..πάω γιατί μου γκρεμίσουν το σπίτι!

Φιλακια!

mamameli

Αλικακι μου περαστικά στη μαμα σου...νομίζω θα το κοντρολαρει με τη διατροφη!
Υπομονη θέλει...

Όσο για τα τσισακια και η Μελίνα τρία χρόνων στον παιδικο πήγαιναν μόνα στην τουαλέτα..έτσι ίσχυε..έμαθε να σκουπιζεται σιγά σιγά..απλά θέλει μόλις γυρνάει να την πλενεις και λίγη κρεμουλα της μπεμπουλας..
Δεν μπορείς να κανείς κάτι..αν αυτός ειναι ο κανονισμός τους...
Τώρα με τις τουρκικές να δεις γλέντι...τι να κάνει το παιδι..να στόχευσει, να κρατάει τα ρούχα μη βραχουν ή να σκουπιστει....χ....ε ψηλά και αγναντευε...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρααα! Σήμερα πρόσεξα ότι έχει σκάσει και ο 2ος άνω πλάγιος κοπτήρας της Λυδίας, το δρακουλάκι μου! Ετοιμάζονται κι άλλα πολλά! Λογικά τα επόμενα είναι τα μπροστινά πάνω, βλέπω ένα μικρό πρήξιμο και μπροστά κάτω (δε θα σκάσουν μαζί αυτά) και τώρα έχουν ξεκινήσει να σχηματίζονται μέσα από τα ούλα και οι κυνόδοντες πάνω αλλά φαντάζομαι αυτοί θα αργήσουν, έτσι δεν είναι; Πωπω, τι μας περιμένει, μόνο που τα έγραψα...
Κατά τ' άλλα δεν κάναμε κάτι το ιδιαίτερο σήμερα, πήγα στο νοσοκομείο να δω τη μανούλα μου (υγεία) και στο γυρισμό έκανα ακριβώς την ίδια διαδρομή που είχαμε κάνει βγαίνοντας από το μητέρα με τη Λυδία νεογέννητο... Ήταν ίδιος καιρός κιόλας... από τότε είχα να περάσω... αχ τα θυμήθηκα σαν χτες και συγκινήθηκα... Κι όμως, έχουν γίνει τόσα πολλά από τότε, έχει γίνει ανθρωπάκι... Κλαψ, ας σκουπιστώ καλύτερα!

Λοιπόν, Χριστινάκι γέλασα! Όχι να το παινευτώ (ή να ντραπώ; Embarassed ) αλλά έχω τα μεγαλύτερα ποστ εδώ μέσα...  Τι να κάνω, προσπαθώ να καλύψω όσα περισσότερα μπορώ...
Για τον πατέρα σου καταλαβαίνω απόλυτα... Έχω κι εγώ τον πατέρα μου με τον καρκίνο που ακόμα μπαινοβγαίνει για εξετάσεις, τώρα έχουμε ιστορίες και με τη μαμά (ευτυχώς όχι τόσο σοβαρα εδώ) και λίγο με πήρε από κάτω που τους βλέπω και τους 2 έτσι... Τεσπα, αυτό, δε λέω άλλα!
Για τον ύπνο, μετά τις 5:30 δεν ξανακοιμάται; Κι εμένα συμβαίνει να ξυπνήσει 1 φορά μέσα στη νύχτα κάποιες φορές (ευτυχώς συνήθως το πάει σερί μέχρι τις 7:30) αλλά τη βάζω στήθος και ξανακοιμάται. Τελικά πάντα καταλήγει σε co-sleeping εννοείται, αλλιώς αν την ξαναβάλω πρωινές ώρες στην κούνια της όλως τυχαίως ξυπνάει...
Μαράκι μου μια χαρά σου κοιμήθηκε η μικρή, κι έτσι να συνεχίσει! Να πω και για τις 2 σας εδώ, ότι κι εγώ το ίδιο κάνω με τη Μελινομαρία μας. Δηλαδή, μαγειρεύω στον ατμομάγειρα ποσότητα που βγάζει το πολύ 2 μερίδες (αναλόγως, κάποιες φορές λιγότερο) και το αλέθω ολόκληρο. Ο,τι περισσέψει το βάζω ψυγείο και το ξαναζεσταίνω το απόγευμα. Αν δεν είναι αρκετό, θα δώσω και συμπλήρωμα από κρέμα. Δε νομίζω να μην κάνει, με κάλυψε η Μελινομαρία. (Αχ βρε Μελινομαράκι, τα ίδια κάνουμε τελικά, χαχα).
Μελινομαρία μου, καλά έκανες και καμάρωσες βρε μανούλα! Σου χρειαζόταν και σου άξιζε άλλωστε! Ξέχασα να σε ρωτήσω, τον έφαγε τον κρόκο ο γαμπρούλης μου; Πώς τον έδωσες; Χωριστά ή μέσα στα φρούτα; Εγώ έδωσα σήμερα τελικά και φυσικά 1η φορά έδωσα ελάχιστο. Αλλά προσπαθούσε να το κάνει εμετό. Δεν ξέρω αν δεν της άρεσε (δε φάνηκε να τρελαίνεται κιόλας) ή της καθόταν γιατί τα τρώει όλα αλεσμένα και αυτό ήταν λίγο πιο στερεό, παρά το λαδάκι και το λεμονάκι που πρόσθεσα. Σκέφτομαι να ξαναδοκιμάσω έτσι για να μαθαίνει τη γεύση ή να το βάλω στα φρούτα; Και της Δανάης ποτέ δεν της άρεσε το αβγό. Αλλά φοβάμαι μήπως δε μου τρώει και τα φρούτα μετά... Ήδη, μετά το αβγό δε μου άνοιγε στην αρχή το στόμα για τα φρούτα, φάνηκε η χαρά της, χαχα!

Στο θέμα της Δανάης με την τουαλέτα... Δε νομίζω ότι είναι στους κανονισμούς του παιδικού μας το να μη σκουπίζουν τα 3χρονα. Γνωστή μου είπε ότι στα νηπιαγωγεία (δηλ. προνήπιο και νήπιο) δεν επιτρέπεται να τα σκουπίζουν γιατί θεωρείται παρενόχληση. Αλλά έστω αυτά τα παιδάκια είναι 4-5 ετών. Τα 3άρια ρε γμτ λίγο έχουν που έκοψαν την πάνα, είναι μωρά ακόμα για να το κάνουν κι αυτό. Και βέβαια, με πείραξε που την 1η φορά που την είδα συγκαμένη έβαλα τον άντρα μου που πήγε να την πάρει από το σχολείο να τις ρωτήσει αν τη σκουπίζουν. Και τότε μια δασκάλα γέλασε και είπε ότι εννοείται πως τα σκουπίζουν. Αλλά αυτή η δασκάλα είναι του βρεφικού τμήματος και μόνο τις μεσημεριανές ώρες που η Δανάη πάει σε αυτήν για τον ύπνο τη βλέπει και όντως αν κάνει τότε τσίσα θα τη σκουπίσει. Τις υπόλοιπες ώρες που είναι με την κανονική δασκάλα, εκείνη δεν τα σκουπίζει. Γι' αυτό κι εγώ θα ρωτήσω σίγουρα. Όταν γυρίζει σπίτι είναι πολύ ζωηρή και ατίθαση, με το ζόρι την πάμε να πλύνει χέρια. Αδύνατο να την πλύνουμε από κάτω, μόνο το βράδυ στο μπανάκι της, αλλά δεν είναι αρκετό προφανώς. Και πιο πριν, αν κάνει τη σκουπίζω με μαντηλάκι για να καθαρίσει, αλλά και πάλι πολλές ώρες...
Παρεμπιπτόντως, Μελινομαρία μου, αυτό με τις τούρκικες τουαλέτες το αφήνω ασχολίαστο... Απλώς... κουράγιο...!

Αυτά, και πάααααααλι σας ζάλισα, οπότε και σας αφήνω... Καληνύχτα!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κ από μένα. Δεν πιστεύω να έμεινα από απουσίες.....
Διαβαζω διαβαζω και εκεί που πάω να γράψω δεν ξέρω από πού να αρχίσω και τελικα δε γραφω τίποτα. Εκτός αυτού χρόνος μηδέν. Έχω να λουστώ από το προηγούμενο Σάββατο και σήμερα έκοψα τα νύχια μου στην παιδική χαρά. Ο μικρός αρρώστησε αλλά ευτυχώς ελαφρά. Μύξα φουλ τσιμπλες φουλ και λίγο πυρετό.
Περαστικά και σε όλα τα μωράκια αλλά και σε παππούδες και γιαγιάδες. Να ζήσουν οι νεονυμφοι και καλοφωτισμενα τα μωράκια που βαφτιστηκαν. Με το καλό και τα υπόλοιπα μυστήρια. Σας αφήνω μπας και κοιμηθώ λίγο.
Φιλάκια

eirini2

γεια σας κοριτσια.ολα καλα?εμεις πριν κανα 2ωρο γυρισαμε απο σαλαμινα.

μαρκελλα ευχομαι να μην ξανακανει πυρετο απο τα δοντια.εμενα μονο μυξες ειχε.ετσι τα εβγαζε κι ο στρατος

αλικη περαστικα στους γονεις σου.ελπιζω συντομα να ειναι καλα κι οι 2.οσο για τον παιδικο ειναι απαραδεκτοι που δεν την σκουπιζουν.εμεις τα σκουπιζουμε τοσο μικρα.μονο οταν ειναι 4χρονα αρχιζουμε σιγα σιγα να τα μαθαινουμε να σκουπιζονται μονα τους

μαμαμελι.μπραβο για την μελινα και τα καλα λογια που σας ειπαν.μπραβο και στον μικρο που τρεχει μια χαρα απ`οτι ειδα στο βιντεο

χριστινα υπομονη.σιγα σιγα θα φτιαξει το προγραμμα της μικρης.

δεν θυμαμαι αλλο.τα λεμε αυριο.

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσάρες μου!!!
Να ρωτήσω κάτι??? Το φαγητο πως το μαγειρευετε? Σε κατσαρολα με νερο ή σε ατμομαγειρα? Εγω το φτιαχνω με τον πρωτο τροπο αλλα τωρα μολις διάβασα οτι η Αλίκη το κανει στον ατμομαγειρα. Μήπως κάνω μ@λ@κί@ και "σκοτώνω" όλες τις βίταμίνες με την κατσαρόλα??

Τώρα όσο για το απογευματινό του δίνω με μισή καρδιά φαρίν λακτέ γιατι ημουν παντα κατά της "σκόνης" αλλά η παιδίατρος μου προσπαθεί να με πείσει οτι αυτό το σκεύασμα ειναι η βασική τροφή του!!!

Ξεκινήσαμε γιαουρτάκι και κρόκο. Το πρωτο του αρεσει αν και μη παιδικό (του δίνω κανονικό αγελαδινο οχι επιδορπιο) το δεύτερο έχει μια μικρή αηδία στο βλέμα του στην πρώτη κουταλιά αλλά μετα το συνηθίζει. Το βάζω στο φαγητό του αλλα και παλι το καταλαβαίνει.... Εννοειται πως του βάζω ελαχιστη ποσότητα και την αυξάνω σταδιακα αλλα με πολύ αργους ρυθμούς.

maria1984

maria1984
Μανουλες τι κάνετε ;;; Εγω απο εχθές έιχα τα νεύρα μου αλλα εντάξει τώρα έχω ηρεμήσει κάπως ... Είχαμε παει τώρα το βράδυ για κινέζικο με τον αδερφό μου κ είχε μαμα μου την μικρη αλλα μου έλειπε παρα πολυ , πρώτη φορα βγήκα έξω χωρις να την έχω μαζι μου ...
Μαριαρο κ εγω στο κατσαρολακι το μαγειρευω το φαγητο της γιατι δεν έχω ατμομαγειρα ... Την φαρινα εμείς την έχουμε σταματήσει εδω κ καιρο γιατι δεν την έτρωγε μάλλον την είχε βαρεθεί ... Το απόγευμα της ξαναδινω πάλι απο το μεσημεριανο κ 2 περιπου φορές την εβδομάδα γιαουρτακι...

mamameli

Καλησπέρα!
Σήμερα βγήκε και το πέμπτο δοντακι μας ο πάνω δεξιός κοπτηρας!!
Έχουμε τέσσερα κάτω και ένα πάνω!ήταν να μην πάρει φορα!

Ειρήνη σ´ευχαριστω!

Κι εγω στον ατμο μαγειρευω!
Έχω ένα απο αυτα τα παιδικά που αλεθουν κιόλας..
Δεν σκοτώνονται τα θρεπτικά μειώνονται με το πολυ βρασιμο ..τα λαχανικά θέλουν ισαισα να μαλακωσουν όπως και το κρέας!
Επίσης Μαριαρο μην ακούς το γιατρο για τις σκονες...το ένστικτο σου!

Εμείς σήμερα φάγαμε επισήμως κροκο με λεμονακι και λάδι και εκλαιγε όταν τελείωσε....ήθελε κι άλλο!
Αλίκη όντως τα ίδια κάνουμε!ο γιατρός ειπε να δίνω το αβγό κσι κατευθείαν τα φρούτα...και για την απορρόφηση του σιδήρου και για να ειναι ένα γεύμα ώστε να μην κοπεί η όρεξη..θα δω πως θα το κάνω..
Καλύτερα χωριά αν το τρώει..αν όχι ίσως το έκρυβα στην κρέμα..δεν ξερω και η Μελίνα τρελεν όταν για
αβγό..αντιθετως με μένα που αρχισα τα τελευταια χρονια να τρώω.

Τζένη κουραγιο!τα πρωτα εκατό ειναι δύσκολα!

Αλίκη ραβο και εσάς με Τα δόντια ...αντε καλε που έλεγες οτι θα μείνει Φαφουτα ...ειδες!χχχχ!

Άντε σας αφήνω κι εγω!

Καλη εβδομάδα!

Φιλακια!

private7

private7
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μανούλες και μωράκια καλησπερα!!! Έχω καιρόοοοο να γράψω!! Είμαστε κ επίσημα λοιπόν βαπτισμένοι με ονοματάκι απο το Σάββατο το απόγευμα! Ο κακός χαμός έγινε!! Όταν ειδε το νερό εκάνε βουτιά για να μπει μέσα αλλά μόλις τον κράτησε ο παπάς κ δεν τον άφησε να μπει άρχισε... ΤΟ ουρλιαχτό! Τον κρατούσα αγκαλιά, αφού τον ντύσαμε με τα χίλια ζόρια κι όχι όλα τα ρούχα(!) κι ακόμα δεν έλεγε να ηρεμήσει!! Αφού παρακάμψαμε και τελετουργικο γιατί δεν έφευγε απο την αγκαλιά μου (όχι μετάνοιες, όχι γύρω γυρω στην Αγ.Τράπεζα). Από την ώρα που πατήσαμε το πόδι μας στη μονή, δεν ξεκόλλησε απο πάνω μου! Στο 90% των φωτο είμαι εγώ αγκαλια με τον χοντρούλη!! Όλοι βέβαια είχαν να παρατηρήσουν (σκέψου πώς φαινόμουν!) ότι ήμουν έτοιμη να χιμήξω να αρπάξω τον αντρούλη μου που έκλαιγε κ σπάραζε και κοίταζα θυμωμένη , σχεδόν αγανακτισμένη θα έλεγα, τον παπά να μην κάνει γρήγορα να τελειώνουμε. Πραγματικά δεν ξέρω πώς άντεξα κ δεν όρμησα να τον πάρω! Ήμουν έτοιμη! Θα μου πειτε, έτσι πρέπει να γίνει αλλά εγώ όταν ακούω τ παιδί μου να κάνει έτσι το θέλω μαζί μου αγκαλιά! Ουφφφφ, παέι κ αυτό όμως!!
Τώρα όσον αφορά τα φαγητά, μαγειρεύω σε κατσαρολάκι κι αν περισσέψει το τρώει το απόγευμα αλλιώς γιαουρτάκι (ξεκινησαμε με νουλάκ-φουλ γλυκαντικες ουσιες,μετα advance κ μας ειπε η παιδίατρος να του δίνουμε για μεγάλους, συγκεκριμένα το Όλυμπος). Εμάς σκάσανε και τα 2 πάνω δοντάκια, αραιούτσικα βγαίνουν (λέτε να γίνει πλούσιος που λένε για το κενό στα δόντια??!!! Laughing Laughing ) και σταμάτησε η γκρίνια. Πωπωπω τι περάσαμ εμέχρι να βγουν (για τα δικά του δεδομένα είχε γκρίνια!)
Σας φιλώ μανούλες!! I love you 

eirini2

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?εγω στην χυτρα μαγειρευω του μωρου το φαγητο.δεν εχω ατμομαγειρα.

μαμαμελι ηταν να μην παρετε φορα με τα δοντια.

μαριαρο ο παιδιατρος θα σου πει τι κανει αυτος.το τι θεωρεις σωστο εσυ για το παιδι σου θα το αποφασισεις μονη σου.εγω δινω κρεμες αλλα οταν ξεκινησουμε γιαουρτι επειδη δεν δινει αγελαδινο η δικια μου λογω αλλεργιας θα την ρωτησω μηπως μπορω να δωσω κατσικισιο ή προβειο αντι για τα επιδορπια.

ο στρατος με εχει κουρασει πολυ.σημερα τον πηρα μαζι μου για κατι δουλειες σε υπηρεσιες που ειχα και την ωρα που μιλουσα με μια υπαλληλο αρχισε να με χτυπαει.ηρθαμε σπιτι και την ωρα που μιλουσα στο τηλεφωνο αρχισε να πειραζει το μωρο να πεταει τα παιχνιδια του.ποσο πολυ ζηλευει και προσπαθει να μου αποσπασει την προσοχη κανοντας διαφορα.τον μαλωνω αλλα δεν ακουει καθολου.

eirini2

private εμενα να δεις πως εκλαιγε απο την ωρα που μπηκε στην κολυμπηθρα μεχρι την ωρα που φτασαμε στην ταβερνα.αλλα τι να κανουμε για λιγο ηταν και περασε.ουτε εμενα μ`αρεσει που κλαιει αλλα καποια πραγματα ειναι για να γινουν.καλοφωτιστος λοιπον και με το καλο και τα υπολοιπα δοντακια.

private7

private7
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευχαριστώ Ειρήνη μου!! Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένεια σου!! Laughing Laughing 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις