726 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 Τρι Οκτ 01, 2013 12:40 pm
Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Μπραβο εβινακι!
Αλεξάνδρα να σου ζήσει!
Αντε μια τελευταια αντληση κ υπνο!
Αλεξάνδρα να σου ζήσει!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ναι όλα θα πάνε καλά για όλες μας.evini7 έγραψε:Ευχαριστω Μαρακι!
Άντε να δούμε κ τη μπεμπα σου μεθαύριο!
Μωρε ολα καλα θα πανε σε όλες είμαι σίγουρη για ολα τα μπεμπακια της ομάδας μας!
Μόνο την Βινι σκέφτομαι, μακάρι να μας έγραφε τα νέα της...
Αντε μαϊμουδάκι λίγο κουράγιο ακόμα και θα κοιμηθείς να ξεκουραστεις. Φιλάκια στις ζαργανούλες σου!Maimou2009 έγραψε:Μπραβο εβινακι!
Αλεξάνδρα να σου ζήσει!
23 Οκτώβρη μπαίνω στο μήνα μου.ioazon έγραψε:
sophia έγραψε:Μαρακι κ η εμβρυολογος 2300 την έβγαλε όσο κ ο γιατρός πριν λίγες μέρες δλδ. Πάντα όμως τα μηχανήματα τους έχουν απόκλιση. Το θυμάμαι κ από την Αλεξ!
Την Δευτέρα εχω ραντεβού στο ντοκ κ μετά κάθε εβδομάδα!!! Μακαρι Παναγία μου να παω άλλες 5 δλδ
Μια χαρά βάρος το λουλουδάκι σας!!Μπράβο!!!Και γω το ίδιο λέω...μακάρι να πιάσω άλλες 5 με το καλό!!!
Χταπόδι ψηλό κ με πατουσινι :-):-):-)
Εύη περιμένουμε τα δικα σου νεακια :-)
Άσχετο μου έφερε η μαμα μου κατι βιολογικα κολοκυθακια τεράστια μισό κιλό κιμα θέλει το καθένα να τα γεμίσω!
Μιάαααμ!!!!
ifi,ifi έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!
Evinaki μπουμπού σας!!!
Με το καλό να την πάρετε αγκαλιά .
Paramythenia 1,5 ώρα περπάτημα χωρίς διακοπή?? Τρελά κουράγια!!!!
Εγώ ξύπνησα νωρίς σημερα 6:30, έκανα αρακά, θα πάω σε καμιά ωρίτσα να βγάλω το holder κ θα ετοιμάσω πράγματα για Θεσ/κη κ Λάρισα, φεύγω αύριο!!!!
Την επόμενη φορά που θα ξαναδώ το σπίτι μου, θα είναι με τη μπουμπού μου αγκαλιά!!!!
ifi έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!
Εγώ ξύπνησα νωρίς σημερα 6:30, έκανα αρακά, θα πάω σε καμιά ωρίτσα να βγάλω το holder κ θα ετοιμάσω πράγματα για Θεσ/κη κ Λάρισα, φεύγω αύριο!!!!
Την επόμενη φορά που θα ξαναδώ το σπίτι μου, θα είναι με τη μπουμπού μου αγκαλιά!!!!
Οέοοοο???Μας έχει σκάσει αυτό το κορίτσι!!!Μακάρι να είναι όλα καλά και χαλάλι της βέβαια!!!ioazon έγραψε:ifi,ifi έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!
Evinaki μπουμπού σας!!!
άμα δεν έχεις internet εκεί που πας, στείλε σε καμία το κινητό σου να μαθαίνουμε νεάκια σου! Μην τρώμε τα νύχια μας (και) για εσένα!
Καλά λέει ή Ιωάννα!Μην μας ξεχάσεις!!!!
Μα πού είναι η Bini;;;;;;;
Σε λίγο καιρό θα μπαίνεις ανάμεσα από τις 2 τσούπρες!sophia έγραψε:Καλημέρα καλημέρα!
Τι κάνετε κοριτσουνες ? Εγώ ήρθα στο κρεβάτι της μικρής πρωί πρωί γιά να επωφεληθω με τις πρωινές κοιμισμενες αγκαλιτσες που βάζει το μουσουδακι της πάνω στο πρόσωπο μου κ κοιμάται κ μυρίζω λαιμουδακι κ μαγουλινια κ λιωνω !
Μαρακι μακάρι να τις πιάσουμε όλες :-)
Ιφι ναι μη σε ψαχνουμε ε?
Πάντως Ιωάννα θεωρώ πως το να ξέρεις ότι έχεις την επιλογή σε ηρεμεί, δεν είναι κακό! Ίσα ίσα, νιώθεις λιγότερο άγχος για το άγνωστο! Μπορει να αντέξεις κ να μη χρειαστεί! Γιατί εγώ που εχω κάνει κ θα ξανακάνω ξέρω αν θα με πιάσει? Ξέρω αν θα εχω όση ώρα είχα στην Αλεξ? Πότε δεν ξέρεις!
καλημερα σε ολες!!!εβινι οταν λες επαφες εννοεις κανονικες?????τελειωτικες??γτ κ γω δεν νοιωθω τπτ ουτε συσπασεις μονο κατι κραμπες κατω κατω αλλα κ αυτες οχι καθε μεραevini7 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια, εγκυούλες και μανουλες!
Σήμερα ξύπνησα κεφάτη γιατι μετά από πολύ καιρό κοιμηθήκαμε καλά!
Παραμυθένια μου ναι την ανησυχεί που δεν κάνω συσπασεις γι αυτό συνέστησε πολύ περπάτημα κ επαφές, θα κάνω ό,τι μπορώ ....
Αν κ το δεύτερο δεν το βλέπω....
Πάντως 1,5 ώρα σερί εσυ ουαου!!! Μην το παρακανεις πάντως ε; Να προσέχεις!
Ο πλακουντας μου ειναι 2προς 3....αρχίζει κ τελειώνει ο ρόλος του μου είπε, σε λίγο αναλαμβάνω εγω την διατροφή του μωρου!
Ιωάννα έπιασε κεφάλι παρόλο που ειναι ανεδεμπωτο κάνοντας μεγάλη βουτιά...ελπίζω με πιάνεις....
Ραντεβου σε μια βδομάδα πάλι.
Σοφακι ζήλεψα οπως περιέγραψες τις αγκαλιτσες με την Αλεξια!!!
Ποπακι ζήλεψα ακόμη περισσότερο οπως μας περιέγραψες τη ζωή με το μπεμπη!
Μπράβο στη κορούλα σου που το αγαπάει τόσο!
Ιφι καλα αποτελέσματα με το holder & οπως είπαν κ τα κορίτσια μη χαθεις!!!!
Μαρακι Ηράκλειο με γεια τα πραγματάκια, καλοφορετα να ειναι ολα!
Ολο ωραία φαγητακια φτιάχνεις εσυ εκει, ε;
Καλημερες κ σε όλες τις υπόλοιπες!!!
Η αλήθεια είναι ότι η επισκληρίδιος σου παρέχει μια κάποια ασφάλεια... Πολύ ωραίο αυτό που σου είπε η γιατρός σου... Θα προσπαθήσω να το σκέφτομαι όταν θα πονάωωωωωωωωωωωioazon έγραψε:paramythenia,
ακόμα λέω δεν θέλω να κάνω επισκληρίδιο αλλά το να ξέρεις πως αν δεν αντέχεις σου το αφήνει ανοιχτό να κάνεις, σε καθησυχάζει, ακόμα και αν δεν σκοπεύεις να κάνεις (μη βλέπετε που είμαι άνετη ακόμα, κι εγώ αγχώνομαι!!!). Δηλαδή, η προσέγγισή της της γιατρέσσας μου άρεσε πάρα πολύ: δεν προγραμματίζουμε τίποτα, μπορεί να αντέχεις και να μην τη θες. Άμα δούμε πως δεν αντέχεις, εκεί είναι ο αναισθησιολόγος όλες τις μέρες και ώρες. Αλλά μου είπε "είναι ο μόνος πόνος που έχει βραβείο" ("ένα χταπόδι", της είπα και γέλαγε)
Καλό ταξίδι κοριτσάκι! Βρες ένα τρόπο να μας ενημερώνεις, μην ανησυχούμε... Σκέψου τι ωραία θα είναι η επιστροφή στο σπίτι παρέα με τη μπεμπούλα σας!ifi έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!
Evinaki μπουμπού σας!!!
Αχ τι ωραία...Μυρωδιά από λαιμάκι, μαγουλάκι...Αχχχsophia έγραψε:Καλημέρα καλημέρα!
Τι κάνετε κοριτσουνες ? Εγώ ήρθα στο κρεβάτι της μικρής πρωί πρωί γιά να επωφεληθω με τις πρωινές κοιμισμενες αγκαλιτσες που βάζει το μουσουδακι της πάνω στο πρόσωπο μου κ κοιμάται κ μυρίζω λαιμουδακι κ μαγουλινια κ λιωνω !
Μεγάλος έρωτας Ποπάκι ε; Δώσε του φιλάκια στα πατουσάκια και πολλές πολλές αγκαλίτσες!Popisofia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΠΟ ΑΥΠΝΙΑ...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ...
ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΣΟ Κ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ... ΤΡΕΜΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ...
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ... ΧΑΧΑΧΑ!!!
ΑΧ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ Κ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ. ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. ΤΟ ΒΙΝΑΚΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ???
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΑ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΤΣΑ ΜΩΡΑΚΙ!!! ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ!!!
Με το καλό Αστεράκι μου!asteraki1989 έγραψε:καλημερα καλημερα
τι μου κανετε?
επιτελους μπηκα στο μηνα μουυυυυυυ,αντε να ζησουμε το θαυμα του Θεου
ΝΑΙ Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΑΝ Κ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ Κ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ... ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΑΡΑΤΡΙΧΑ" ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΗΧΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ...ioazon έγραψε:Σε λίγο καιρό θα μπαίνεις ανάμεσα από τις 2 τσούπρες!sophia έγραψε:Καλημέρα καλημέρα!
Μαρακι μακάρι να τις πιάσουμε όλες :-)
Ιφι ναι μη σε ψαχνουμε ε?
Πάντως Ιωάννα θεωρώ πως το να ξέρεις ότι έχεις την επιλογή σε ηρεμεί, δεν είναι κακό! Ίσα ίσα, νιώθεις λιγότερο άγχος για το άγνωστο! Μπορει να αντέξεις κ να μη χρειαστεί! Γιατί εγώ που εχω κάνει κ θα ξανακάνω ξέρω αν θα με πιάσει? Ξέρω αν θα εχω όση ώρα είχα στην Αλεξ? Πότε δεν ξέρεις!
Ναι, μωρέ, και πάλι δεν τη θέλω την σκατο-επισκληρίδιο αλλά έχω μία ηρεμία πως υπάρχει η επιλογή.
Καλά, τα δεύτερα γεννιούνται πολύ πιο εύκολα! Και η φίλη-διαιτολόγος το δεύτερο το γέννησε ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! (στο 1ο είχε κάνει επισκληρίδιο, στο 2ο ούτε που το σκέφτηκε)
Στείλε στείλε! Κ βάλε κ λίγα καλτσουνακια!!!maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσάκια!!!
Αστεράκι μπήκες στον μήνα σου ε?Μπράβο και γιούπιιιι!!!
Σε 10 μέρες σου έρχομαι και γω για παρέα!!!!
Εβινάκι μου αν σου αρέσει το φαγητό στέλνω ταπεράκι!!!!
Σήμερα θα παρακολουθήσω και το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα "Ανώδυνος τοκετός".Θα μου πεις τι το θες αφού πας για καισαρική??Θα πουν όμως λέει και πολλά άλλα χρήσιμα πράγματα σχετικά με τον τοκετό!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης