Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
521 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 521 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπραβο εβινακι!
Αλεξάνδρα να σου ζήσει!
Αντε μια τελευταια αντληση κ υπνο!
Sleep 

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evini7 έγραψε:Ευχαριστω Μαρακι!
Άντε να δούμε κ τη μπεμπα σου μεθαύριο!
Μωρε ολα καλα θα πανε σε όλες είμαι σίγουρη για ολα τα μπεμπακια της ομάδας μας!
Μόνο την Βινι σκέφτομαι, μακάρι να μας έγραφε τα νέα της... Crying or Very sad 
Ναι όλα θα πάνε καλά για όλες μας.
Οντως το Βινάκι δεν μπήκε καθόλου να μας καθησυχάσει λίγο. Κι εγώ την σκέφτομαι συνέχεια. Ελπίζω να είναι όλα καλα και να μην προλαβαίνει.

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Maimou2009 έγραψε:Μπραβο εβινακι!
Αλεξάνδρα να σου ζήσει!
Αντε μια τελευταια αντληση κ υπνο!
Sleep 
Αντε μαϊμουδάκι λίγο κουράγιο ακόμα και θα κοιμηθείς να ξεκουραστεις. Φιλάκια στις ζαργανούλες σου!

Paramythenia

Paramythenia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
2 κιλά το χταπόδι, 3 και η μπέμπα της Εvini, όλα καλά με το doppler της Σοφίας!

Τέλεια τα νέα της ομαδούλας!!!cheers 

Ζβουρίνι ρώτησες για επισκληρίδιο;;; Και μου έδινες κουράγιο, τς τς! Πλάκα κάνω! Αφού έχεις τη δυνατότητα να την κάνεις...

Evini η απουσία συσπάσεων δεν την ανησυχεί; Εσύ έχεις πονάκια περιόδου;

Μαράκι κρητικό σας τα χάλασε ο καιρός και δεν ευχαριστηθήκατε τα ψώνια σας ε;

Μαϊμουδάκι εύχομαι έναν καλό ύπνο και σήμερα.

Εμείς και σήμερα το ρίξαμε στο περπάτημα. 1, 5 ώρες σήμερα χωρίς παύση για ξεκούραση... Η αλήθεια είναι ότι με κάνει να αισθάνομαι πολύ ωραία και ευτυχώς δε λαχανιάζω. Είχε και μία ωραία δροσούλα...

Ελπίζω να είστε όλες μα όλες καλά...

Φιλάκιαααααααααααααα

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια!!!!

Τι νανούμπα ήταν αυτή που έκανα! Σαν να με είχε πλακώσει 1 μπαούλο! Τι ωραία πράματα! (να τα ξεχάσω τώρα που θα 'χω χταπόδι να φροντίζω Very Happy )

Για τα βλαστοκύτταρα λοιπόν η γιατρέσσα μου είπε πως αυτή προτιμά να αφήσει τον ομφάλιο λώρο να πάλλεται προκειμένου να τα πάρει όλα το μωρό. Ιδού και μερικά link που βρήκα από το Βήμα, το happyparenting.gr και το περιοδικό Vita. Θεωρεί πως οξυγονώνεται καλύτερα το μωρό.
(άμα θέλετε να googl-άρετε, εγώ έγραψα "ομφάλιος λώρος κόβεται" για να μου βγάλει αποτελέσματα)

evini,
εψές συζητούσαμε στο σεμινάριο του ΕΟΠΥΥ για τον τοκετό και μας έλεγε η μαία πως είναι πολύ φυσικό να γερνάει σιγά-σιγά ο πλακούντας (έχουμε μερικές που ότι έχουν μπει στο μήνα τους).
Αν σου έχει δώσει τα αποτελέσματα του υπέρηχου θα λέει κάπου Grade 0 ή Ι ή ΙΙ ή ΙΙΙ. Εμένα που είμαι σε πιο μικρή ηλικία κύησης λέει ακόμα Grade 0. Smile 

Άμα μαλάκωσε ο τράχηλος είσαι σε καλό δρόμο! Έ-έ-έρχεται!!!Έπιασε κεφαλάκι αλλά δεν έχει εμπεδωθεί; (είμαι λίγο μπερδεμένη με αυτά....) Ε, μέρα με τη μέρα αλλάζουν όλα αυτά! Σήμερα μπορεί να μην έχει εμπεδωθεί, σε 5 μέρες μπορεί να τη βρεις στη θέση της!

paramythenia,
ακόμα λέω δεν θέλω να κάνω επισκληρίδιο αλλά το να ξέρεις πως αν δεν αντέχεις σου το αφήνει ανοιχτό να κάνεις, σε καθησυχάζει, ακόμα και αν δεν σκοπεύεις να κάνεις (μη βλέπετε που είμαι άνετη ακόμα, κι εγώ αγχώνομαι!!!). Δηλαδή, η προσέγγισή της της γιατρέσσας μου άρεσε πάρα πολύ: δεν προγραμματίζουμε τίποτα, μπορεί να αντέχεις και να μην τη θες. Άμα δούμε πως δεν αντέχεις, εκεί είναι ο αναισθησιολόγος όλες τις μέρες και ώρες. Αλλά μου είπε "είναι ο μόνος πόνος που έχει βραβείο" Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 328109 ("ένα χταπόδι", της είπα και γέλαγε) Laughing Laughing Laughing 

Βέβαια αν κάνω επισκληρίδιο θα πρέπει να παλουκωθώ, ενώ αν δεν κάνω θα μπορώ να κάνω τις ασκησούλες μου και κανένα ντουζάκι και να ανακουφίζομαι ελαφρώς....

Και για εσένα, paramythenia, που λες "ευτυχώς δεν λαχανιάζω", αυτό είναι ένδειξη πως έχει κατέβει το μωρό, μας έλεγε η μαία στα σεμινάρια του ΕΟΠΥΥ χθες Wink Εγώ τώρα λαχανιάζω όταν βάζω σκούπα, είναι επειδή η μήτρα είναι πολύ ψηλά και μου πιέζει τα πνευμόνια (και τα στομάχια και τα πάντα όλα). Σε λίγο καιρό που θα αρχίσει να κατεβαίνει δεν θα λαχανιάζω τόσο. Very Happy

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλημερούδια!!!Να μια φορά που ξύπνησα και γω νωρίς,νωρίς!!!Από τις 7 παρακαλώ!!!Κοιμήθηκα 11 χτες και χόρτασα ύπνο μάλλον!!!

ioazon έγραψε:
23 Οκτώβρη μπαίνω στο μήνα μου.
Μου είπε να κλείσω ένα ραντεβού γύρω στις 25. 25 είναι Παρασκευή, την ακτινολόγο την έχει εκεί Τρίτες & Τετάρτες, έκλεισα για Τετάρτη 30.
Είναι χαλαρή η γιατρός, αλλά είμαι κι εγώ....

Αναμένουμε λοιπόν το επόμενο ραντεβού!Τέλεια!!!

Κάνε ένα ζεστό ντουζάκι αφού βράχηκες για να μην κρυώσεις!!!![/quote]
Εντάξει μαμά!!χαχαχα!!!

sophia έγραψε:Μαρακι κ η εμβρυολογος 2300 την έβγαλε όσο κ ο γιατρός πριν λίγες μέρες δλδ. Πάντα όμως τα μηχανήματα τους έχουν απόκλιση. Το θυμάμαι κ από την Αλεξ!

Την Δευτέρα εχω ραντεβού στο ντοκ κ μετά κάθε εβδομάδα!!! Μακαρι Παναγία μου να παω άλλες 5 δλδ Very Happy 

Μια χαρά βάρος το λουλουδάκι σας!!Μπράβο!!!Και γω το ίδιο λέω...μακάρι να πιάσω άλλες 5 με το καλό!!!

Χταπόδι ψηλό κ με πατουσινι :-):-):-)

Εύη περιμένουμε τα δικα σου νεακια :-)

Άσχετο μου έφερε η μαμα μου κατι βιολογικα κολοκυθακια τεράστια μισό κιλό κιμα θέλει το καθένα να τα γεμίσω!

Μιάαααμ!!!!

Εβινάκι τέλεια τα νέα και του δικού σας ζουζουνιού!!!3 κιλάκια γεμάτα!!!Άντε με το καλό να βγει όταν έρθει η ώρα σας!!!
Πότε ήταν βρε κορίτσια που μετρούσαμε εκατοστά και μερικά γραμμάρια!!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 328109 

Παραμυθένια μου πόσο σε ζηλεύω με το περπάτημα!!!Έχεις και αντοχές βέβαια!!!Εγώ πόσο περπάτησα χτες και έγινα πτώμα!!!!

Έβαλα χτες 2 πλυντίρια και τώρα το τελευταίο!!!Το απόγεμα έχει σίδερο!!!Μοσχομυρίζουν τα ρουχαλάκια της!!!τελικά πήρα μπόλικα!!!Να έχουμε όλες μια υπέροχη μέρα!!!!
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 334590 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 334590 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 334590 

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!!!

Evinaki μπουμπού σας!!!
Με το καλό να την πάρετε αγκαλιά Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 834918 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 834918 .

Paramythenia 1,5 ώρα περπάτημα χωρίς διακοπή?? Τρελά κουράγια!!!!

Εγώ ξύπνησα νωρίς σημερα 6:30, έκανα αρακά, θα πάω σε καμιά ωρίτσα να βγάλω το holder κ θα ετοιμάσω πράγματα για Θεσ/κη κ Λάρισα, φεύγω αύριο!!!!
Την επόμενη φορά που θα ξαναδώ το σπίτι μου, θα είναι με τη μπουμπού μου αγκαλιά!!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ifi έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!

Evinaki μπουμπού σας!!!
Με το καλό να την πάρετε αγκαλιά Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 834918 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 834918 .

Εγώ ξύπνησα νωρίς σημερα 6:30, έκανα αρακά, θα πάω σε καμιά ωρίτσα να βγάλω το holder κ θα ετοιμάσω πράγματα για Θεσ/κη κ Λάρισα, φεύγω αύριο!!!!
Την επόμενη φορά που θα ξαναδώ το σπίτι μου, θα είναι με τη μπουμπού μου αγκαλιά!!!!
ifi,
άμα δεν έχεις internet εκεί που πας, στείλε σε καμία το κινητό σου να μαθαίνουμε νεάκια σου! Μην τρώμε τα νύχια μας (και) για εσένα!

Μα πού είναι η Bini;;;;;;; confused 

maraki_iraklio

maraki_iraklio

Αχ τι καλά!!!Με το καλό να έρθει αυτή η ώρα κοριτσάκι γλυκό!!!περιμένουμε τα νέα από το χόλντερ!!!

ioazon έγραψε:

Evinaki μπουμπού σας!!!

ifi,
άμα δεν έχεις internet εκεί που πας, στείλε σε καμία το κινητό σου να μαθαίνουμε νεάκια σου! Μην τρώμε τα νύχια μας (και) για εσένα!

Καλά λέει ή Ιωάννα!Μην μας ξεχάσεις!!!!

Μα πού είναι η Bini;;;;;;; confused 
Οέοοοο???Μας έχει σκάσει αυτό το κορίτσι!!!Μακάρι να είναι όλα καλά και χαλάλι της βέβαια!!!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Σημερα για μας το μενού έχει κοτοπουλάκι του παππού αλανιάρικο κοκκινιστό με μπάμιες και πατατούλες στην γάστρα!!!
Σλουρπ!!!

sophia

sophia
Καλημέρα καλημέρα!

Τι κάνετε κοριτσουνες ? Εγώ ήρθα στο κρεβάτι της μικρής πρωί πρωί γιά να επωφεληθω με τις πρωινές κοιμισμενες αγκαλιτσες που βάζει το μουσουδακι της πάνω στο πρόσωπο μου κ κοιμάται κ μυρίζω λαιμουδακι κ μαγουλινια κ λιωνω !

Μαρακι μακάρι να τις πιάσουμε όλες :-)

Ιφι ναι μη σε ψαχνουμε ε?

Πάντως Ιωάννα θεωρώ πως το να ξέρεις ότι έχεις την επιλογή σε ηρεμεί, δεν είναι κακό! Ίσα ίσα, νιώθεις λιγότερο άγχος για το άγνωστο! Μπορει να αντέξεις κ να μη χρειαστεί! Γιατί εγώ που εχω κάνει κ θα ξανακάνω ξέρω αν θα με πιάσει? Ξέρω αν θα εχω όση ώρα είχα στην Αλεξ? Πότε δεν ξέρεις!

Popisofia

Popisofia
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΠΟ ΑΥΠΝΙΑ...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ...
ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΣΟ Κ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ... ΤΡΕΜΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ...
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ... ΧΑΧΑΧΑ!!!
ΑΧ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ Κ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ. ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. ΤΟ ΒΙΝΑΚΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ???
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΑ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΤΣΑ ΜΩΡΑΚΙ!!! ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Popisofia,
καλές αγκαλιές!!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 669659 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 669659 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 669659 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sophia έγραψε:Καλημέρα καλημέρα!

Τι κάνετε κοριτσουνες ? Εγώ ήρθα στο κρεβάτι της μικρής πρωί πρωί γιά να επωφεληθω με τις πρωινές κοιμισμενες αγκαλιτσες που βάζει το μουσουδακι της πάνω στο πρόσωπο μου κ κοιμάται κ μυρίζω λαιμουδακι κ μαγουλινια κ λιωνω !

Πάντως Ιωάννα θεωρώ πως το να ξέρεις ότι έχεις την επιλογή σε ηρεμεί, δεν είναι κακό! Ίσα ίσα, νιώθεις λιγότερο άγχος για το άγνωστο! Μπορει να αντέξεις κ να μη χρειαστεί! Γιατί εγώ που εχω κάνει κ θα ξανακάνω ξέρω αν θα με πιάσει? Ξέρω αν θα εχω όση ώρα είχα στην Αλεξ? Πότε δεν ξέρεις!
Σε λίγο καιρό θα μπαίνεις ανάμεσα από τις 2 τσούπρες! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 334590 

Ναι, μωρέ, και πάλι δεν τη θέλω την σκατο-επισκληρίδιο αλλά έχω μία ηρεμία πως υπάρχει η επιλογή.
Καλά, τα δεύτερα γεννιούνται πολύ πιο εύκολα! Και η φίλη-διαιτολόγος το δεύτερο το γέννησε ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! (στο 1ο είχε κάνει επισκληρίδιο, στο 2ο ούτε που το σκέφτηκε)

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Ποπάκι πως να μην είσαι ερωτευμένη αφού είναι αξιαγάπητα!!!Να σου ζήσει και πάλι!!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994 

evini7

evini7
Καλημέρα κορίτσια, εγκυούλες και μανουλες!
Σήμερα ξύπνησα κεφάτη γιατι μετά από πολύ καιρό κοιμηθήκαμε καλά!

Παραμυθένια μου ναι την ανησυχεί που δεν κάνω συσπασεις γι αυτό συνέστησε πολύ περπάτημα κ επαφές, θα κάνω ό,τι μπορώ ....
Αν κ το δεύτερο δεν το βλέπω....
Πάντως 1,5 ώρα σερί εσυ ουαου!!! Μην το παρακανεις πάντως ε; Να προσέχεις!
Ο πλακουντας μου ειναι 2προς 3....αρχίζει κ τελειώνει ο ρόλος του μου είπε, σε λίγο αναλαμβάνω εγω την διατροφή του μωρου!
Ιωάννα έπιασε κεφάλι παρόλο που ειναι ανεδεμπωτο κάνοντας μεγάλη βουτιά...ελπίζω με πιάνεις....
Ραντεβου σε μια βδομάδα πάλι.

Σοφακι ζήλεψα οπως περιέγραψες τις αγκαλιτσες με την Αλεξια!!!

Ποπακι ζήλεψα ακόμη περισσότερο οπως μας περιέγραψες τη ζωή με το μπεμπη!
Μπράβο στη κορούλα σου που το αγαπάει τόσο!

Ιφι καλα αποτελέσματα με το holder & οπως είπαν κ τα κορίτσια μη χαθεις!!!!

Μαρακι Ηράκλειο με γεια τα πραγματάκια, καλοφορετα να ειναι ολα!
Ολο ωραία φαγητακια φτιάχνεις εσυ εκει, ε;

Καλημερες κ σε όλες τις υπόλοιπες!!!

asteraki1989

asteraki1989
καλημερα καλημεραVery Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 
τι μου κανετε?

επιτελους μπηκα στο μηνα μουυυυυυυ,αντε να ζησουμε το θαυμα του ΘεουΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994 

mariathess

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
evini7 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια, εγκυούλες και μανουλες!
Σήμερα ξύπνησα κεφάτη γιατι μετά από πολύ καιρό κοιμηθήκαμε καλά!

Παραμυθένια μου ναι την ανησυχεί που δεν κάνω συσπασεις γι αυτό συνέστησε πολύ περπάτημα κ επαφές, θα κάνω ό,τι μπορώ ....
Αν κ το δεύτερο δεν το βλέπω....
Πάντως 1,5 ώρα σερί εσυ ουαου!!! Μην το παρακανεις πάντως ε; Να προσέχεις!
Ο πλακουντας μου ειναι 2προς 3....αρχίζει κ τελειώνει ο ρόλος του μου είπε, σε λίγο αναλαμβάνω εγω την διατροφή του μωρου!
Ιωάννα έπιασε κεφάλι παρόλο που ειναι ανεδεμπωτο κάνοντας μεγάλη βουτιά...ελπίζω με πιάνεις....
Ραντεβου σε μια βδομάδα πάλι.

Σοφακι ζήλεψα οπως περιέγραψες τις αγκαλιτσες με την Αλεξια!!!

Ποπακι ζήλεψα ακόμη περισσότερο οπως μας περιέγραψες τη ζωή με το μπεμπη!
Μπράβο στη κορούλα σου που το αγαπάει τόσο!

Ιφι καλα αποτελέσματα με το holder & οπως είπαν κ τα κορίτσια μη χαθεις!!!!

Μαρακι Ηράκλειο με γεια τα πραγματάκια, καλοφορετα να ειναι ολα!
Ολο ωραία φαγητακια φτιάχνεις εσυ εκει, ε;

Καλημερες κ σε όλες τις υπόλοιπες!!!
                                               καλημερα σε ολες!!!εβινι οταν λες επαφες εννοεις κανονικες?????τελειωτικες??γτ κ γω δεν νοιωθω τπτ ουτε συσπασεις μονο κατι κραμπες κατω κατω αλλα κ αυτες οχι καθε μερα

Paramythenia

Paramythenia
ioazon έγραψε:paramythenia,
ακόμα λέω δεν θέλω να κάνω επισκληρίδιο αλλά το να ξέρεις πως αν δεν αντέχεις σου το αφήνει ανοιχτό να κάνεις, σε καθησυχάζει, ακόμα και αν δεν σκοπεύεις να κάνεις (μη βλέπετε που είμαι άνετη ακόμα, κι εγώ αγχώνομαι!!!). Δηλαδή, η προσέγγισή της της γιατρέσσας μου άρεσε πάρα πολύ: δεν προγραμματίζουμε τίποτα, μπορεί να αντέχεις και να μην τη θες. Άμα δούμε πως δεν αντέχεις, εκεί είναι ο αναισθησιολόγος όλες τις μέρες και ώρες. Αλλά μου είπε "είναι ο μόνος πόνος που έχει βραβείο" Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 328109 ("ένα χταπόδι", της είπα και γέλαγε) Laughing Laughing Laughing
Η αλήθεια είναι ότι η επισκληρίδιος σου παρέχει μια κάποια ασφάλεια...  Πολύ ωραίο αυτό που σου είπε η γιατρός σου... Θα προσπαθήσω να το σκέφτομαι όταν θα πονάωωωωωωωωωωω

Έβαλα χτες 2 πλυντίρια και τώρα το τελευταίο!!!Το απόγεμα έχει σίδερο!!!Μοσχομυρίζουν τα ρουχαλάκια της!!!τελικά πήρα μπόλικα!!!Να έχουμε όλες μια υπέροχη μέρα!!!!
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 334590 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 334590 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 334590

Μαράκι με το καλό να τα χαρεί η γοργονίτσα!

Evinaki μπουμπού σας!!!

Καλό ταξίδι κοριτσάκι! Βρες ένα τρόπο να μας ενημερώνεις, μην ανησυχούμε... Σκέψου τι ωραία θα είναι η επιστροφή στο σπίτι παρέα με τη μπεμπούλα σας!

Αχ τι ωραία...Μυρωδιά από λαιμάκι, μαγουλάκι...Αχχχ

Popisofia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΠΟ ΑΥΠΝΙΑ...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ...
ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΣΟ Κ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ... ΤΡΕΜΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ...
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ... ΧΑΧΑΧΑ!!!
ΑΧ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ Κ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ. ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. ΤΟ ΒΙΝΑΚΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ???
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΑ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΤΣΑ ΜΩΡΑΚΙ!!! ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ!!!
Μεγάλος έρωτας Ποπάκι ε; Δώσε του φιλάκια στα πατουσάκια και πολλές πολλές αγκαλίτσες!

asteraki1989 έγραψε:καλημερα καλημεραVery Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 
τι μου κανετε?

επιτελους μπηκα στο μηνα μουυυυυυυ,αντε να ζησουμε το θαυμα του ΘεουΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994  Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994
Με το καλό Αστεράκι μου!

Καλημερούδια είπα; Δεν είπα! Καλημερούδια λοιπόν!!! Να έχουμε μια υπέεεροχη μέρα!

Εγώ ξύπνησα αργά... ή μάλλον σηκώθηκα αργά γιατί... ζουζουνίζαμε πρωί πρωί...Embarassed Το βράδυ περπάτημα και το πρωί ζουζούνισμα... Και θα μείνω μισή!!!Laughing Ο Παραμυθένιος αισθανόταν άσχημα, μου λέει τώρα δεν είναι έμβρυο, είναι παιδάκι κανονικό! Εγώ νομίζω ότι νιώθω πονάκια περιόδου αλλά μάλλον η ιδέα μου είναι... Ε μετά από τόσους μήνες αποχής...Laughing

sophia

sophia
Μη ζουλευεις Ευη ε-ε-ερχεται και η δικη σου ωρα Smile

Εμενα ο πλακουντας χθες ηταν grade1.

Ok ειναι γεγονος τα ρουχα της μπεμπας και της Αλεξιας δεν χωρανε ...μυριζομαι γρηγορη πατεντα στην ντουλαπα τους!
Επισης ο αδερφουλης μου κατεβασε ολη την αλλαξιερα χθες εκτος απο το μαλακο...οποτε αν ερθει σημερα θα ξανα-ανεβει να μαθει!!!

Παραμυθενια και εγω 1 με 1,5 ωρα εκανα καθημερινα και τις περισσοτερες φορες μονη Ιανουαριο μηνα ε... γιατι ολοι ηταν στη δουλεια!
Βεβαια παντα το δρομολογιο μου ειχε περασμα απο τη τοτε δουλεια μου για να μπαινω να κανω πιπι μουEmbarassed 

Ιωαννα εμενα με ξερεις τα εχουμε ξανα πει ειμαι λιγοψυχη δεν μπορω τον πονο ...τωρα καλως κακως τη θελω...μου βγηκε και σε πολυ καλο την πρωτη φορα οποτεRazz 

Ποπη κανει καψουρα ή νομιζω;;;Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 315810 

Popisofia

Popisofia
ioazon έγραψε:

Σε λίγο καιρό θα μπαίνεις ανάμεσα από τις 2 τσούπρες! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 334590 

Ναι, μωρέ, και πάλι δεν τη θέλω την σκατο-επισκληρίδιο αλλά έχω μία ηρεμία πως υπάρχει η επιλογή.
Καλά, τα δεύτερα γεννιούνται πολύ πιο εύκολα! Και η φίλη-διαιτολόγος το δεύτερο το γέννησε ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! (στο 1ο είχε κάνει επισκληρίδιο, στο 2ο ούτε που το σκέφτηκε)

ΝΑΙ Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΑΝ Κ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ Κ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ... ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΑΡΑΤΡΙΧΑ" ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΗΧΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ...
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΝΝΕΣ ΙΔΙΕΣ...
ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ...

evini7

evini7
Mariathess, καλημέρα! Στην αναμονή κι εσυ ε; Ναι μου είπε κανονικοτατες, ήπιες βέβαια επαφές. Μια ουσία στο σπερμα βοηθάει στις συσπασεις..

Παραμυθένια μπράβο στον Παραμυθένιο!
Ο δικός μου φρικαρει στην ιδέα....
Πάντως λογικα τα πονακια σου τωρα.
Η Κλαραμαρια τελευταία φορα που είχε επαφη, είχε αίμα, θυμάστε;; Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 534787 

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσάκια!!!
Αστεράκι μπήκες στον μήνα σου ε?Μπράβο και γιούπιιιι!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 328109 

Σε 10 μέρες σου έρχομαι και γω για παρέα!!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994 

Εβινάκι μου αν σου αρέσει το φαγητό στέλνω ταπεράκι!!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 564595 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 564595

Σήμερα θα παρακολουθήσω και το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα "Ανώδυνος τοκετός".Θα μου πεις τι το θες αφού πας για καισαρική??Θα πουν όμως λέει και πολλά άλλα χρήσιμα πράγματα σχετικά με τον τοκετό!

evini7

evini7
maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσάκια!!!
Αστεράκι μπήκες στον μήνα σου ε?Μπράβο και γιούπιιιι!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 328109 

Σε 10 μέρες σου έρχομαι και γω για παρέα!!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 215994 

Εβινάκι μου αν σου αρέσει το φαγητό στέλνω ταπεράκι!!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 564595 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 30 564595

Σήμερα θα παρακολουθήσω και το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα "Ανώδυνος τοκετός".Θα μου πεις τι το θες αφού πας για καισαρική??Θα πουν όμως λέει και πολλά άλλα χρήσιμα πράγματα σχετικά με τον τοκετό!
Στείλε στείλε! Κ βάλε κ λίγα καλτσουνακια!!!
Μαρακι κι εγω το έχω το σεμινάριο, αλλα το σκέφτομαι, ψιλό βαριέμαι κιόλας...λες να το παρακολουθήσουμε παρεούλα;

Popisofia

Popisofia
ΣΟΦΙΑ ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΨΟΥΡΑ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!

ΕΒΙΝΙ ΝΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΩ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΠΡΙΝ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ Κ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΗΚΗ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ!!!
ΤΟΥ ΛΕΕΙ:
"ΜΠΕΜΠΗ ΜΗ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ"
ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις