101 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 Δευ Οκτ 07, 2013 12:27 am
tsiritri
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ααααααα μου βάζετε ιδέες και φυτιλιές!!!!
Στο river west δεν έχω πάει ποτέ αν και στο ικέα πάω πυκνά συχνά! (Αυτό δεν είναι που είναι δίπλα ή λέω μπούρδες?? )
Σοφία αν μου έρθει καμιά αναλαμπή και ξεκουνηθώ θα σου πω, άλλο που δε θέλω!!!
Με το καλό και στην 40η!!!!
Υποσέντονα τένα λοιπόν, thanks κοριτσάκια, στην επόμενη εξόρμηση στο σούπερ θα είναι στη λίστα!
Μάλλον θα πρέπει να κουβαλάμε ένα όπου καθόμαστε και να το βάζουμε από κάτω
Όσο για το σελτέ Ιωάννα πλάκα πλάκα πιο πολλές πιθανότητες έχω να δω από εσένα παρά από τη μάνα μου θα γεννήσω κ ακόμα θα τον περιμένω αυτόν τον σελτέ!
Πρέπει να δουλέψω....βαριέμαι.....
Αστεράκι μου μην αγχώνεσαι, το τελευταίο που θα σε νοιάζει αν σπάσουν τα νερά είναι το αν θα σε δουν από τις καφετέριες πιστεύω!
Άσε που θα τους "φτιάξεις" και τη μέρα!
Ευχάριστα είναι αυτά!!!
Evinaki 45 λεπτά να πας και άλλα τόσα να έρθεις μόνη σου???
Μήπως να μην το επιχειρήσεις?
Να έχεις κάποιον μαζί σου ρε πουλάκι μου όταν περπατάς ειδικά για τέτοιες αποστάσεις...
Στο river west δεν έχω πάει ποτέ αν και στο ικέα πάω πυκνά συχνά! (Αυτό δεν είναι που είναι δίπλα ή λέω μπούρδες?? )
Σοφία αν μου έρθει καμιά αναλαμπή και ξεκουνηθώ θα σου πω, άλλο που δε θέλω!!!
Με το καλό και στην 40η!!!!
Υποσέντονα τένα λοιπόν, thanks κοριτσάκια, στην επόμενη εξόρμηση στο σούπερ θα είναι στη λίστα!
Μάλλον θα πρέπει να κουβαλάμε ένα όπου καθόμαστε και να το βάζουμε από κάτω
Όσο για το σελτέ Ιωάννα πλάκα πλάκα πιο πολλές πιθανότητες έχω να δω από εσένα παρά από τη μάνα μου θα γεννήσω κ ακόμα θα τον περιμένω αυτόν τον σελτέ!
Πρέπει να δουλέψω....βαριέμαι.....
Αστεράκι μου μην αγχώνεσαι, το τελευταίο που θα σε νοιάζει αν σπάσουν τα νερά είναι το αν θα σε δουν από τις καφετέριες πιστεύω!
Άσε που θα τους "φτιάξεις" και τη μέρα!
Ευχάριστα είναι αυτά!!!
Evinaki 45 λεπτά να πας και άλλα τόσα να έρθεις μόνη σου???
Μήπως να μην το επιχειρήσεις?
Να έχεις κάποιον μαζί σου ρε πουλάκι μου όταν περπατάς ειδικά για τέτοιες αποστάσεις...