Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
673 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 673 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

tsiritri

tsiritri
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ααααααα μου βάζετε ιδέες και φυτιλιές!!!!

Στο river west δεν έχω πάει ποτέ αν και στο ικέα πάω πυκνά συχνά! (Αυτό δεν είναι που είναι δίπλα ή λέω μπούρδες??Shocked )
Σοφία αν μου έρθει καμιά αναλαμπή και ξεκουνηθώ θα σου πω, άλλο που δε θέλω!!! Very Happy Very Happy Very Happy 
Με το καλό και στην 40η!!!!

Υποσέντονα τένα λοιπόν, thanks κοριτσάκια, στην επόμενη εξόρμηση στο σούπερ θα είναι στη λίστα!
Μάλλον θα πρέπει να κουβαλάμε ένα όπου καθόμαστε και να το βάζουμε από κάτω Shocked Laughing Laughing Laughing 

Όσο για το σελτέ Ιωάννα πλάκα πλάκα πιο πολλές πιθανότητες έχω να δω από εσένα παρά από τη μάνα μου Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 5 311356 θα γεννήσω κ ακόμα θα τον περιμένω αυτόν τον σελτέ!

Πρέπει να δουλέψω....βαριέμαι.....

Αστεράκι μου μην αγχώνεσαι, το τελευταίο που θα σε νοιάζει αν σπάσουν τα νερά είναι το αν θα σε δουν από τις καφετέριες πιστεύω!
Άσε που θα τους "φτιάξεις" και τη μέρα!
Ευχάριστα είναι αυτά!!!

Evinaki 45 λεπτά να πας και άλλα τόσα να έρθεις μόνη σου???
Μήπως να μην το επιχειρήσεις?
Να έχεις κάποιον μαζί σου ρε πουλάκι μου όταν περπατάς ειδικά για τέτοιες αποστάσεις...

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πω πωωω, Sophia!
34, ε;
Ρε περνάει ο καιρός! Δεν το πιστεύω....
Νομίζω πως θα συμβεί σε κάποια άλλη η γέννα και το μωρό.... (έχω λαλήσει, ε; )

asteraki1989

asteraki1989
tsiritri έγραψε:Ααααααα μου βάζετε ιδέες και φυτιλιές!!!!

Στο river west δεν έχω πάει ποτέ αν και στο ικέα πάω πυκνά συχνά!
Σοφία αν μου έρθει καμιά αναλαμπή και ξεκουνηθώ θα σου πω, άλλο που δε θέλω!!! Very Happy Very Happy Very Happy 
Με το καλό και στην 40η!!!!

Υποσέντονα τένα λοιπόν, thanks κοριτσάκια, στην επόμενη εξόρμηση στο σούπερ θα είναι στη λίστα!
Μάλλον θα πρέπει να κουβαλάμε ένα όπου καθόμαστε και να το βάζουμε από κάτω Shocked Laughing Laughing Laughing 

Όσο για το σελτέ Ιωάννα πλάκα πλάκα πιο πολλές πιθανότητες έχω να δω από εσένα παρά από τη μάνα μου Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 5 311356 θα γεννήσω κ ακόμα θα τον περιμένω αυτόν τον σελτέ!

Πρέπει να δουλέψω....βαριέμαι.....

Αστεράκι μου μην αγχώνεσαι, το τελευταίο που θα σε νοιάζει αν σπάσουν τα νερά είναι το αν θα σε δουν από τις καφετέριες πιστεύω!
Άσε που θα τους "φτιάξεις" και τη μέρα!
Ευχάριστα είναι αυτά!!!
εννοειτε πως δεν με νοιαζει θα εχει και πλακα χαχααχαχαχα

και εγω αυτα τα σεντονακια ελεγα πριν(ακου εκει πανεςShocked )Razz Razz Razz 

sophia

sophia
evini7 έγραψε:Αντε Σοφακι κ στις 40!!! Με το καλο να δειτε το λουλούδι σας!
Βρε τι βαρελακι; Η φωτο αποκαλύπτει μια χαρα λεπτο κορμακι! Θα μας  κουφανετε όλες εδω μέσα;;Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 5 585182   

Η Παραμυθένια είχε πει νομίζω οτι θα πήγαινε γιατρο σήμερα το πρωι, αναμένουμε νέα της.
Εγω αύριο βράδυ πάλι...
Οριστε μια οοοολη το κορμι και το 1,60...Ιωαννα μην πεις για τι φλας εγω το βγαζω αυτο μπαινει...και τα σιδερωμενα απο πισω για το παιξω νοικοκυρα

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

asteraki1989

asteraki1989
ioazon έγραψε:Πω πωωω, Sophia!
34, ε;
Ρε περνάει ο καιρός! Δεν το πιστεύω....
Νομίζω πως θα συμβεί σε κάποια άλλη η γέννα και το μωρό.... (έχω λαλήσει, ε; )
ολες ετσι νομιζουμε Razz Razz 

sophia

sophia
Πω πω σημερα κοβω το μαγνησιο(χωρις περπατημα αυτη τη φορα) και τελος της εβδομαδας το ασπιρινακι!!!

Περναει ο καιρος λεμε....

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε;
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Σας εύχομαι να έχετε μια γρήγορη γέννα σαν τη δική μου! Φανταστείτε ότι έπαιρνα ακόμα μαγνήσιο.
Το μόνο κακό είναι ότι δεν πρόλαβε ο αντρούλης μου να έρθει (είχε και την ατυχία ότι είχε λήξει η κάρτα και δεν μπορούσε να βγάλει και χρήματα).
Σοφάκι σου εύχομαι να φτάσεις στις 40. Με το καλό να δεις την ζουζούνα σου σήμερα.
Εβινάκι πολύ όμορφο το δωμάτιο της μπεμπούλας σας! Α και περαστικά σου!
Μαϊμού είσαι ηρωίδα με 2 ζαργάνες και τα πας εξαιρετικά καλα!!!!

Εμείς προσαρμοζόμαστε-γνωριζόμαστε με το τριανταφυλλάκι μου! Πήρα και ψευδοθηλές για να θηλάζει και γίνεται δουλειά. Τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα. Εχουμε πονάκια και γκρινιάζουμε.

Πολλά φιλια σε όλες! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 5 315810 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 5 315810 

asteraki1989

asteraki1989
maria-lar έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε;
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Σας εύχομαι να έχετε μια γρήγορη γέννα σαν τη δική μου! Φανταστείτε ότι έπαιρνα ακόμα μαγνήσιο.
Το μόνο κακό είναι ότι δεν πρόλαβε ο αντρούλης μου να έρθει (είχε και την ατυχία ότι είχε λήξει η κάρτα και δεν μπορούσε να βγάλει και χρήματα).
Σοφάκι σου εύχομαι να φτάσεις στις 40. Με το καλό να δεις την ζουζούνα σου σήμερα.
Εβινάκι πολύ όμορφο το δωμάτιο της μπεμπούλας σας! Α και περαστικά σου!
Μαϊμού είσαι ηρωίδα με 2 ζαργάνες και τα πας εξαιρετικά καλα!!!!

Εμείς προσαρμοζόμαστε-γνωριζόμαστε με το τριανταφυλλάκι μου! Πήρα και ψευδοθηλές για να θηλάζει και γίνεται δουλειά. Τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα. Εχουμε πονάκια και γκρινιάζουμε.

Πολλά φιλια σε όλες! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 5 315810 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 5 315810 
maraki μου μπραβο σας ετσι υπομονη και θα στρωσετε..
θηλαζει κανονικα με τις ψευδοθηλες?
πως αισθανοσουν μετα τη γεννα πονουσες?πες μας καμια λεπτομερια

sophia

sophia
Μαρακι καλη προσαρμογη και καλη λοχεια!!!Οσο για το μπαμπα μη στεναχωριεσαι ...εχουν μια ζωη μπαμπας και κορη να γνωριστουν και να γινουν αυτοκολλητοι...διοτι κοριτσομανες .....ο μπαμπας ειναι...αλλιωςTwisted Evil 

Paramythenia

Paramythenia
Χαιρετώ σας όμορφες εγκυούλες!!!evini7 έγραψε:Πονάει η μέση μουυυυ! Προτιμω όμως να περπατησω μέχρι τη Λαμία, παρα να κάνω ζουζουνιες...δεν μπορω...Embarassed Crying or Very sad
Ναι αλλά μαλακώνει ο τράχηλος... Μήπως να το ξανασκεφτείς;

ioazon έγραψε:Θα γράψω βιβλίο "Ο χάλια ύπνος μιας χταποδομάνας" με υπότιτλο "Αυτή που κάποτε κοιμόταν σα μουσκάρ'".
Ε λοιπόν, απλά ξύπνησα στις 5 και δεν ξανακοιμήθηκα. Μόλις εκνευρίστηκα λίγο, πήρε το χταπόδι μπρος και άρχισε να χορεύει (ε, με μαμά με 21 χρόνια μπαλέτο τι θα 'κανε), οπότε "Bye-bye, νάνι" Rolling Eyes 
(ακόμα κωλοτούμπες κάνει η Κομανέτσι)
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Ζβουρίτσα! Από τις 4 και εχω ξυπνήσει σήμερα... Βέβαια παίζει να είναι και το άγχος της αναμονής. Βάζω τον Παραμυθένιο να μου βάζει παιδικά νανουρίσματα -τα έχει κατεβάσει για την κορούλα του - στο κινητό του για να με ξαναπάρει ο ύπνος!

Maimou2009 έγραψε:Καλημέρα!κι εγω θα γράψω βιβλίο "ο αγώνας μιας ζαργανομανας να μην πιει το ζαργανακι όλο τον Βοσπορο"
Αντε να δούμε θα κρατηθεί;
Χιχιχι! Το πάω το ζαργανάκι!!!

tsiritri έγραψε:Αλήθεια οι πιο προχωρημένες εγκυούλες βάλατε τίποτα?

Επίσης please πείτε μου τι σερβιέτες πήρατε για το μαιευτήριο να αρχίσω και εγώ να προμηθεύομαι σιγά σιγά τίποτα...(sorry που ρωτάω πράγματα που έχουν ήδη συζητηθεί Embarassed )

Έχω βάλει ένα σελτέ της μικρής. Σερβιέτες έχω πάρει τις everyday για την ακράτεια, δε θυμάμαι τώρα πως ακριβώς τις λένε, και ultra night για αργότερα. Αν χρειαστώ άλλες θα στείλω να μου πάρουν. Εσύ όμως που θα γεννήσεις σε μαιευτήριο μην αγχώνεσαι, θα σου δώσουν εκεί.

Να ευχηθώ στη νέα μανούλα της παρέας, το Μαράκι το Θεσσαλονικιό, να της ζήσει το μωράκι της! Υγιές και καλότυχο να είναι! Καλή ανάρρωση σε σένα! Θα περιμένουμε τα νέα σας!

Σοφάκι, με το καλό να δείτε σήμερα το λουλουδάκι σας!

Μαράκι λαρισαίο, γλυκιά φρεσκομανούλα, καλούς θηλασμούς!
Εμείς πήγαμε στο γιατρό. Κάναμε καρδιοτοκογράφημα και μετά υπέρηχο. Η παριτύλιξη δεν υπήρχε και τα κιλά μας τα βγάζει 3700. Ο γιατρός ωστόσο πιστεύει ότι λόγω της απόκλισης θα είναι γύρω στα 3500. Το doppler τέλειο μας είπε. Η διαστολή πήγε στα 4 -5cm, o τράχηλος είναι μαλακός και το κεφάλι του μωρού κατέβηκε κι άλλο. Η μαία ήταν πάρα πολύ ευχαριστημένη... Και αναμένουμε την άφιξη της μικρής μας... Έχω ένα φόβο η αλήθεια είναι αλλά αφού μου λένε ότι όλα πάνε καλά παίρνω θάρρος.

Σας φιλώ όλες! Να μου φιλήσετε με τη σειρά σας κοιλίτσες και μπεμπίνια!

Αν δεν εμφανιστώ να ξέρετε ότι θα έρχεται το Παραμυθάκι μας!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 5 417472 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evini7 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Όλες στο ξενύχτι...εγω κοιμήθηκα απαίσια, είχα-έχω τάση για εμετο κ ξύπναγα συνέχεια συν τα πονακια..η προπόνηση της αϋπνίας ξεκίνησε!
Αλλα εσυ Ιωάννα μου χωρις πόνους χωρις τίποτα κρίμα που χάνεις τον ύπνο σου!
Τουλάχιστον τελειωσες κανένα βιβλίο;

Αχ, να ευχηθούμε στη Μαρία απο τη Θεσσαλονίκη να της ζήσει η κορούλα; Σήμερα στις 8.30 θα έμπαινε με καισαρικη, λογικα έχει ήδη αγκαλιάσει τη μπεμπα της!

Πλάκα πλάκα η Μαιμου και ηρωίδα με τα δίδυμα και τον θηλασμο παλεύει απίστευτα και ψύχραιμη τη βρίσκω και φοβερο οτι παρα τα 2 μωρα ειναι κάθε μέρα στη παρέα μας, πάντα με σχόλια και καλημερες!
Να τα βλεπουμε εμείς για μετα, μη γεννήσουμε κι εξαφανιστουμε, ναι;
Very Happy

Είδες η μικρη Μαιμου;;; Κι εγω έτσι ξεκίνησα σαν νεογέννητο, ετρωγα πολυ λιγο αλλα μετα έπαιρνα το μπιμπερο απο τα χέρια της αδερφής! Έτσι επινα πάντα περισσότερο. Ήμασταν κ στην ίδια κούνια τότε...
Η συνήθεια έμεινε, ακόμη κ τωρα αν μου αρέσει το φαγητο της το τρώω! Χαχα! Θα τη στρώσεις μην ανησυχείς!
Κοριτσια ευχαριστω για τα καλα σας λόγια!με ανεβαζετε!με το θηλασμο δεν το πολυπαλευω ,χρειάζομαι έναν άνθρωπο να μου ταΐζει την μια με μπιμπερο κι εγω ταυτοχρονα να θηλαζω την άλλη για να εχω την προσοχη μου εκει,κ δεν εχω παντα βοηθεια στο ταισμα,δεν θελω α τους χάλασε τα ωράρια γιατι μετα καικα.με τις αντλησεις συνεχίζω οπως μπορω,εχουν κ πονακια κ θελουν παρηγοριά τα μικρα μου!
παλεψτε το κοριτσια με το θηλασμο γιατι οι αποστειρωσεις ολη την ωρα ειναι μπελάς.εχουμε στρατιά απο μπιμπερο για να μην πλενουμε την νύχτα κ να κερδίζουμε λιγο υπνο!
Αυτα προς το παρόν!τα φιλια μου σε ολες,α κ Μαρακι Θεσσαλονικιό να σας ζήσει!

sophia

sophia
Με 4-5 σε εστειλε σπιτι Παραμυθενια; Βλεπει οτι εχεις ωρες ακομη;

Paramythenia

Paramythenia
sophia έγραψε:Με 4-5 σε εστειλε σπιτι Παραμυθενια; Βλεπει οτι εχεις ωρες ακομη;
Δεν ξέρω... Μου είπαν ότι και τώρα αν ήθελα με βάζουν να γεννήσω, με τη βοήθεια ορού εννοείται. Μιλώντας σοβαρά,  μου είπε ότι θα ήθελε να μη βιαστώ να πάω να γεννήσω όταν νιώσω πονάκια. Αλλά πώς θα γεννήσω αφού πονάκια δε νιώθω και με έχουν βγάλει τρελή καθώς λένε ότι δε γίνεται να έχω τόση διαστολή χωρίς πόνακια; Τι να πω... Η μαία μου είπε ότι μάλλον ως την Τετάρτη θα έχω γεννήσει αλλά δεν το σκέφτομαι καθόλου, ας έρθει όποτε θέλει...

sophia

sophia
Καλα εννοειται...ας ερθει οποτε θελει με το καλο...αλλα νομιζα με 5 πας μαιευτηριο...δεν εχω και αναλογη εμπειρια εμενα ηρθαν πονακια πρωτα , σπασιμο νερων, πονοι και τελος η διαστολη!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλησπέρα ζουζούνες μου!!!!
Να ευχηθώ καταρχάς στο Μαράκι το Θεσσαλονικιό να είχε ένα υπέροχο τοκετό και να της ζήσει το μωράκι!!!

Σοφάκι σήμερα μπήκες στις 36 βδομάδες!!!Με το καλόοοο!!!Τι ώρα έχετε γιατρό σήμερα?Καλά αποτελέσματα!!!

Παραμυθένια μου και γω δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ από την αγωνία!!!Διαστολή 5 ε?Στοιχηματίζω για νωρίτερα από Τετάρτη!!!Μέτρα αντίστροφα για την ώρα που θα δεις την παραμυθένια τζούνιορ!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 5 215994 
Η ώρα η καλή αγαπούλα!!!

Τσιριτράκι μου ακόμα στην τσίτα είσαι?Θα τους μαλώσω όλους που σε συγχύζουν!!!

Φιλάκια σε όλες όσες δεν ανέφερα!!!

sophia

sophia
Το απογευμα εχω 6:20:D 

Τι εγραψα;;Λαθος;; Νομιζω εγραψα 35η...ε 35 ειμαι μπαινω στην 36η Razz 

Αντε να δουμε τριανταφυλλακι και γοργονα ειναι μαζι στα κιλα ακομη;

maraki_iraklio

maraki_iraklio
sophia έγραψε:Το απογευμα εχω 6:20:D 

Τι εγραψα;;Λαθος;; Νομιζω εγραψα 35η...ε 35 ειμαι μπαινω στην 36η Razz 

Μια χαρά τα έγραψες έφαγες την 35 και μπήκες στην 36!!

Αντε να δουμε τριανταφυλλακι και γοργονα ειναι μαζι στα κιλα ακομη;
Ναι να δούμε!!!Εγώ στις 8 το απόγεμα έχω αύριο!!!Την δικιά μου την κόβω στα 2,200 περίπου!

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 5 536304 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 5 536304 

Τέλος, τα ρούχα της μπουμπούς μπήκαν στα συρτάρια κ εκτός απο κάτι τελευταία ψώνια που θα κάνω αύριο (έχω ραντεβού με την κόρη μου), τελειώνω κ τη βαλίτσα μου!!!
Αυτό με τα υποσέντονα ούτε που το είχα σκεφτεί.., πολύ καλη ιδέα.

Μαράκι Θες να σας ζήσει το μπεμπίνιΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 5 50580. Περιμένουμε τα νεάκια σου!!!!

Παραμυθένια με το καλό να υποδεχτείς το Παραμυθάκι σου, δε νομίζω να αργήσει ως την Τετάρτη, μέχρι αύριο το μεσημέρι πιστεύω θα είναι στην αγκαλιά σου!!!!

Σοφάκι ωραία φώτο, τελικά όλες οι κορμάρες σ'αυτήν την ομάδα είναι!!!!

Μαράκι Λαρισαίο καλούς θηλασμούς!!!

Εvinaki είδα τις φώτο απο το δωμάτιο κ είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!! Με το καλό να γεμίσει!!!

Τσιριτρί κ Σβούρα έχετε κακή επιρροή η μία στην άλλη κ αρχίζετε τσιτώνεται κ εμένα σιγά-σιγά....

Asteraki πως πάνε τα πονάκια, συνεχίζονται???

Maimou μπράβο στην υπομονή κ επιμονή σου, σε κόβω αργότερα να αναλαμβάνεις ρόλο υποστήριξης κ ψυχοθεραπευτή στην ομάδα!!!

Ελπίζω να μην ξέχασα να σχολιάσω κάτι..

Ερώτηση : Σε ποια εβδομάδα εξετάζει ο γιατρός απο κάτω???
Εγώ αύριο μπαίνω στον μήνα μου κ έχω ραντεβού, να πάω προετοιμασμένη σωματικά κ ψυχολογικά ή να το περιμένω για αργότερα???

sophia

sophia
Καποιοι γιατροι το κανουν απο την 36η εβδομαδα Ιφακι Smile

Παμε να παιξουμε με το σκυλακι μας λιγουλακι γιατι μετα εχουμε ντοκ ντοκ!!!

Μακια Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 5 531909 

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sophia έγραψε:Καποιοι γιατροι το κανουν απο την 36η εβδομαδα Ιφακι Smile

Παμε να παιξουμε με το σκυλακι μας λιγουλακι γιατι μετα εχουμε ντοκ ντοκ!!!

Μακια Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 5 531909 
Περιμένουμε τα νέα σας!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δε θα κωλοκάτσω ποτέςςςςς!

Πήγα για μάσεν-μπούκεν και καφέ με τη φίλη-διαιτολόγα. Κάναμε κόντρα τις κοιλιές μας (εννοείται έχει μεγαλύτερη κοιλιά, αφού είναι το 3ο της κι ας είναι 6 βδομάδες οπίσω μου).

Με καθησύχασε για την αυξομείωση των κιλώνε μου (σήμερα ζυγίστηκα και έχω χάσει 1,5 κιλό), είναι ορμονικό, λέει η επιστήμη!!!

Εγώ τα αρχεία δεν τα ενημερώνω αν δε μπει επισήμως μανούλα να μας τα ανακοινώσει (ή κάποιος που 'χει μιλήσει μαζί της), να ξηγιόμαστε!

Πάω αλλεργιολόγο και μετά ένα ΙΚΕΑ για σύντομα ψωνάκια σπιτιού!
Σβουρρρρρρρ!!!!

evini7

evini7
Χαχα τρελοσβουρα! Πάλι σβουριζεις;
Σήμερα αξίζει, έχει ωραία μέρα!!!
Εγω τελικα έκανα το δρομολόγιο μου αλλα με παρέα τον πατερουλη μου, πήγαμε κ σούπερ, μαγειρεψαμε, φαγαμε κ τωρα τον έχω σπίτι οπου ήρθε κι η αδερφη κ μου καθαρίζουν όσα άφησα απο χθες. Τα φτυσα! Άντε μπεμπουλα μου μακάρι να έχεις κατέβει λιγάκι...
(Τελικα ζουζουνισα χθες...Embarassed  )

Σοφακι, τωρα μάλιστα, φαίνεται η κοιλια!
Περιμένουμε νέα απο flower 

Παραμυθένια μου έρχεται μωρε το μωρακι σου!!!! Κ μπαμπατσικο ε; 3,5 κιλα!!!
Με το καλο κοριτσάκι μου!!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 5 654316 

Ifi, ετοιμάζεσαι κι εσυ, αυτο ηταν κορίτσια, μπήκαμε όλες για τα καλα στην τελική ευθεία!
Εμένα στις 36 κ κατι με εξέτασε κολπικα...

Μαρακι λαρ, Μαρακι κρητικο κ Μαιμου Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 5 417472

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι, ναι!
Πλησιάζει η ώρα ΣΑΣ!

(Η άνετη με την τελευταία ΠΗΤ)

Sophia,
στο ολόσωμο φαίνεται η κοιλούμπα όντως!!!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Βαλίτσα έτοιμη...
Έντυπα για δωρεά βλαστοκυττάρων έτοιμα...
Ραντεβού με παιδίατρο οκ...

Ραντεβού με καρδιολόγο την Πέμπτη εν αναμονή...
Το καρότσι και το καθισματάκι αναμένεται Πέμπτη και αυτό!
Παρασκευή ραντεβού για βάψιμο μαλλιού...
Αύριο ραντεβού με το γοργονάκι μας!!!!
Μπαίνουμε σε μια τάξη σιγά,σιγά!!!

Ρε κορίτσια μάλλον έχω πολύ άγχος για τον θηλασμό...ονειρεύομαι συνέχεια ότι γεννάω και δεν έχω γάλα να δώσω στην μπέμπα!!!

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maraki_iraklio έγραψε:Βαλίτσα έτοιμη...
Έντυπα για δωρεά βλαστοκυττάρων έτοιμα...
Ραντεβού με παιδίατρο οκ...

Ραντεβού με καρδιολόγο την Πέμπτη εν αναμονή...
Το καρότσι και το καθισματάκι αναμένεται Πέμπτη και αυτό!
Παρασκευή ραντεβού για βάψιμο μαλλιού...
Αύριο ραντεβού με το γοργονάκι μας!!!!
Μπαίνουμε σε μια τάξη σιγά,σιγά!!!

Ρε κορίτσια μάλλον έχω πολύ άγχος για τον θηλασμό...ονειρεύομαι συνέχεια ότι γεννάω και δεν έχω γάλα να δώσω στην μπέμπα!!!
Έτοιμα όλα, αναμονή αφίξεως γοργονακίου!!!

Μαράκι εγώ σήμερα την είδα πεντακάθαρα στο όνειρο μου!!!
Τρελός χορός οι ορμόνες!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις