Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
660 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 660 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!

Θα γράψω βιβλίο "Ο χάλια ύπνος μιας χταποδομάνας" με υπότιτλο "Αυτή που κάποτε κοιμόταν σα μουσκάρ'".
Ε λοιπόν, απλά ξύπνησα στις 5 και δεν ξανακοιμήθηκα. Μόλις εκνευρίστηκα λίγο, πήρε το χταπόδι μπρος και άρχισε να χορεύει (ε, με μαμά με 21 χρόνια μπαλέτο τι θα 'κανε), οπότε "Bye-bye, νάνι" Rolling Eyes 
(ακόμα κωλοτούμπες κάνει η Κομανέτσι)

evini,
ο σύζυγος μόλις είδε το φορμάκι έβγαλε φλύκταινες γιατί δεν τα πάει καλά με τον αναρχικό χώρο. Οπότε τώρα πρέπει να μαζέψω τον πατέρα....
Ο σύζυγος βέβαια θέλει να της πάρει φορμάκια heavy metal, οπότε με βλέπω να τον απειλώ με πριγκίπισσες για να μαζευτεί κι αυτός Twisted Evil 
(σοβαρά προβλήματα, έτσι; )

Πάντως για ζουζουνιές ούτε εγώ δεν ψήνομαι... Ούτε να δοκιμάσω δεν θέλω... Εδώ και 2 μήνες απέχω από το σπορ και ο δικός μου κόβει φλέβες..... Embarassed 

maimou,
το μεγαλύτερο μάθημα που παίρνουμε από τις ζαργάνες εδώ μέσα είναι πως κάθε παιδί είναι τόσο διαφορετικό και έχει τα χούγια του από γεννησιμιού του!

Καλό κουράγιο, maimou. Διπλό αγώνα δίνεις! Ωραία που μεγαλώνουν τόσο καλά. Να είσαι περήφανη που τα έχετε καταφέρει τόσο καλά με τις ζαργάνες! Respect 

Λέω να ανοίξω κανα γκαστροβιβλίο ή να τελειώσω την Πατσούρου για τώρα.....

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!κι εγω θα γράψω βιβλίο "ο αγώνας μιας ζαργανομανας να μην πιει το ζαργανακι όλο τον Βοσπορο"
Αντε να δούμε θα κρατηθεί;

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και πάνω που άρχισα να μαζεύω το παιδικό δωμάτιο, ήρθε και το στρωματάκι μας και πάει ο αφέντης να το παραλάβει! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 654316 

(είστε λολύ υπναρούδες)

evini7

evini7
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια!
Όλες στο ξενύχτι...εγω κοιμήθηκα απαίσια, είχα-έχω τάση για εμετο κ ξύπναγα συνέχεια συν τα πονακια..η προπόνηση της αϋπνίας ξεκίνησε!
Αλλα εσυ Ιωάννα μου χωρις πόνους χωρις τίποτα κρίμα που χάνεις τον ύπνο σου!
Τουλάχιστον τελειωσες κανένα βιβλίο;

Αχ, να ευχηθούμε στη Μαρία απο τη Θεσσαλονίκη να της ζήσει η κορούλα; Σήμερα στις 8.30 θα έμπαινε με καισαρικη, λογικα έχει ήδη αγκαλιάσει τη μπεμπα της!

Πλάκα πλάκα η Μαιμου και ηρωίδα με τα δίδυμα και τον θηλασμο παλεύει απίστευτα και ψύχραιμη τη βρίσκω και φοβερο οτι παρα τα 2 μωρα ειναι κάθε μέρα στη παρέα μας, πάντα με σχόλια και καλημερες!
Να τα βλεπουμε εμείς για μετα, μη γεννήσουμε κι εξαφανιστουμε, ναι;
Very Happy

Είδες η μικρη Μαιμου;;; Κι εγω έτσι ξεκίνησα σαν νεογέννητο, ετρωγα πολυ λιγο αλλα μετα έπαιρνα το μπιμπερο απο τα χέρια της αδερφής! Έτσι επινα πάντα περισσότερο. Ήμασταν κ στην ίδια κούνια τότε...
Η συνήθεια έμεινε, ακόμη κ τωρα αν μου αρέσει το φαγητο της το τρώω! Χαχα! Θα τη στρώσεις μην ανησυχείς!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την evini7 στις Κυρ Οκτ 06, 2013 11:08 pm, 1 φορά

asteraki1989

asteraki1989
καλημερα ζουζουνες τι κανετε?

μαρακι Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 50580 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 50580 να σας ζησει κοπελα μου να ειναι παντα γερη και καλοτυχη στην ζωη της...Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 654316 

εγω ειχα πονακια χαμηλα ολη νυχτα και η με ση μου οποτε σε περιπτωση που εξαφανιστω ξερετε χαααχχαχααχα

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evini7 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Όλες στο ξενύχτι...εγω κοιμήθηκα απαίσια, είχα-έχω τάση για εμετο κ ξύπναγα συνέχεια συν τα πονακια..η προπόνηση της αϋπνίας ξεκίνησε!
Αλλα εσυ Ιωάννα μου χωρις πόνους χωρις τίποτα κρίμα που χάνεις τον ύπνο σου!
Τουλάχιστον τελειωσες κανένα βιβλίο;

Αχ, να ευχηθούμε στη Μαρία απο τη Θεσσαλονίκη να της ζήσει η κορούλα; Σήμερα στις 8.30 θα έμπαινε με καισαρικη, λογικα έχει ήδη αγκαλιάσει τη μπεμπα της!

Πλάκα πλάκα η Μαιμου και ηρωίδα με τα δίδυμα και τον θηλασμο παλεύει απίστευτα και ψύχραιμη τη βρίσκω και φοβερο οτι παρα τα 2 μωρα ειναι κάθε μέρα στη παρέα μας, πάντα με σχόλια και καλημερες!
Να τα βλεπουμε εμείς για μετα, μη γεννήσουμε κι εξαφανιστουμε, ναι;
Very Happy 
Αμάσητη μάνα η μαϊμου!
Μηχανικός, παιδί μου, τα βάζει όλα να "ρολάρουν"!
(για αυτό μας τρώνε όλες τις μεγαλο-μανατζερο-θέσεις, εμάς που είμαστε των οικονομικών πανεπιστημίων)

Αυτή η ανησυχία σου των τελευταίων ημερών λογική μου φαίνεται. Είναι αυτό το "βάρυνα" που ακούω συχνά και από φίλες....

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asteraki1989 έγραψε:καλημερα ζουζουνες τι κανετε?

μαρακι Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 50580 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 50580 να σας ζησει κοπελα μου να ειναι παντα γερη και καλοτυχη στην ζωη της...Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 654316 

εγω ειχα πονακια χαμηλα ολη νυχτα και η με ση μου οποτε σε περιπτωση που εξαφανιστω ξερετε χαααχχαχααχα
Χρονομετρήθηκες;
Μήπως είναι τακτικά;;;;;

asteraki1989

asteraki1989
ioazon έγραψε:
asteraki1989 έγραψε:καλημερα ζουζουνες τι κανετε?

Χρονομετρήθηκες;
Μήπως είναι τακτικά;;;;;
πονουσα δειαρκως στο κουκου και τη μεση,αλλα το κοιταξα ηταν ακανονιστα,θα δειξει..Rolling Eyes Rolling Eyes 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
To "κούκου" καθιερώθηκε ως όρος, ε; Razz Razz Razz 

asteraki1989

asteraki1989
ioazon έγραψε:To "κούκου" καθιερώθηκε ως όρος, ε; Razz Razz Razz 
εεεε μας εδωσες τη λυση να το λεμε ανεταWink Wink 

tsiritri

tsiritri
Καλημέρα ομορφούλες μου!!!

Είχα γράψει ένα κατεβατό χτες το βράδυ και το έχασα Crying or Very sad Crying or Very sad πόσο μου τη δίνει όταν γίνεται αυτό!!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 679259 
Μετά νύσταζα και δεν τα ξαναέγραψα οπότε επαναλαμβάνω τώρα ότι θυμάμαι!

Μαράκι μου Λαρισαίο να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας!!!!
Μας κάνατε την ανατροπή, από αλλού το περιμέναμε από αλλού ήρθε που λέει και η Ιωάννα!
Να είναι Γερή και Καλότυχη σε όλη τη ζωή της και να σας γεμίζει ευτυχία!!!
Επίσης τι τοκετός??? Φτου φτου κορίτσι μου!!!
Μακάρι να ακολουθήσουν και οι επόμενες κατά τον ίδιο τρόπο!

Evinaki μου το δωμάτιο σας είναι Υπέροχο!!!
Με το καλό να το γεμίσει η μπεμπούλα σας!!!!
By the way, το γραφείο ούτε φαίνεται!!!
Εμένα ακόμη περισσότερο για γραφείο φαίνεται παρά για παιδικό, αν εξαιρέσεις αυτά τα ....."υπέροχα" αυτοκόλλητα που έβαλα Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 679259 
Επίσης να σου πω ότι κερνάω τήλιο, χαμομήλι, φασκόμηλο, κοτόσουπα και όλα τα συναφή καθότι ακόμα άρρωστη....εύχομαι να σου περάσει εσένα γρήγορα!

Σοφία δεν ξέρω αν φταίει η φώτο αλλά η κοιλίτσα σου φαίνεται όντως μικρούλα!!!
Αλλά να σου πω την αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω και πολύ καλά από τη φώτο.
Επίσης πεθαίνω με τις ατάκες της Αλεξίας!

Αστεράκι λες να έφτασε η ώρα????
Με το καλό κοριτσάκι μου!

Παραμυθένια μας τι κάνεις???
Πως πάνε οι τελευταίες μέρες πριν την μεγάλη έξοδο???

Το ΣΚ πέθανα στην κούραση.....πραγματικά τα έφτυσα....
Χτες δεν μπορούσα ούτε μέχρι την τουαλέτα να πάω από τους πόνους στη μέση!
Γιατί δε μου έφτανε που πλακώθηκα στις εξωτερικές δουλειές το Σάββατο, την Κυριακή πλακώθηκα στις εντός!
Να μαζέψω ότι καλοκαιρινό είχε μείνει, να καθαρίσω ντουλάπες, να κατεβάσω τα χειμωνιάτικα εκ των οποίων έβγαλα τελικά επιλεκτικά ελάχιστα ρούχα που ίσως μου κάνουν τα υπόλοιπα ξανά μανά κρύψιμο προς το παρόν....
Ταυτόχρονα ο "καλός" μου που δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα μου τη γλιτώνει τα έχει κάνει όλα σαν μη πω με την μόνωση και το χειρότερο είναι ότι επιμένει ότι καθαρίζει και ότι δεν έχει λερωθεί τίποτα Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 679259 
Τώρα παλεύω να συντονιστώ να δουλέψω λιγάκι αλλά δεν έχω ούτε όρεξη ούτε διάθεση...πρέπει όμως...

Εν τω μεταξύ πρέπει οπωσδήποτε σήμερα το αργότερο αύριο να κάτσω να κάνω αποτρίχωση στο "κουκού" Laughing  με χαλάουα, τα πόδια με μηχανή και να πάω να ψωνίσω κάτι που να μπορώ να φορέσω!
Μα καλσόν εγκυμοσύνης?
Μα κολάν?
Ότι βρω εν πάση περιπτώση γιατί την Τετάρτη έχω doctor και θα έχουμε και αποκάτουνες εξέταση και πρέπει να προετοιμαστούμε κάπως....

Μαιμουδάκι μου κάνει τρομερή εντύπωση που τα διδυμάκια δείχνουν από την αρχή κιόλας το χαρακτήρα τους και είναι τόσο διαφορετικές!
Αλήθεια, δε θυμάμαι αν σε έχω ξαναρωτήσει, μοιάζουν???

Λέτε να ήρθε κι άλλο μωράκι στην ομαδούλα μας????
Αχ μακάρι άντε να ακούσουμε και από το άλλο Μαράκι τα ευχάριστα!!!

Μακάρι να είχαμε και κανένα νεάκι από τη Bini...
Να είναι καλά κι αυτή και το μωράκι της και ας κάνουμε καιρό να μάθουμε νέα της δεν πειράζει...αρκεί να είναι καλά...

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri,
ήρεμα, ρε πουΛΛΛΛάκι μου!!!!

H&M έχει και κολανάκια και καλσονάκια για φούσκες!

asteraki1989

asteraki1989
αχ σημερα γενναει μια φιλη που ειμαστε με 3 μερες διαφορα και "τσακωνομασταν" ποια θα γεννησει πρωτη αχααχχαχα,ειναι με σπασμενα νερα απο χτες το βραδυ,συγκινηθηκα Sad Sad Sad 
πλεον δεν φοβαμαι απλα τον περιμενω Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 534787 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asteraki1989 έγραψε:αχ σημερα γενναει μια φιλη που ειμαστε με 3 μερες διαφορα και "τσακωνομασταν" ποια θα γεννησει πρωτη αχααχχαχα,ειναι με σπασμενα νερα απο χτες το βραδυ,συγκινηθηκα Sad Sad Sad 
πλεον δεν φοβαμαι απλα τον περιμενω Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 534787 
Με το καλό!!!!

tsiritri

tsiritri
Ιωάννα νομίζω με έχει πιάσει το σύνδρομο της "φωλιάς" όπως το διάβασα κάπου!
Κάποιες γυναίκες λέει λίγο καιρό πριν γεννήσουν τις πιάνει και καθαρίζουν και μαζεύουν μανιωδώς γιατί ετοιμάζουν όπως τα ζώα τη φωλιά για το μωρό!!! Very Happy Very Happy Very Happy 
Η που με κολλάς και γίνομαι κ εγώ σβούρα Laughing 

H&M φαντάζομαι μόνο στου κέντρου όμως ε?
Που να κατέβω κέντρο έτσι όπως είμαι...θα διαλύσω...
Ουφ και ξαναματά ουφ....
Αααα και περιττό να πω ότι τη μάνα μου ακόμα την κυνηγάω να πάει για τους σελτέδες!!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 311356 
Όχι τίποτα άλλο αλλά μου είπε μια θειά μου ότι καλό είναι τώρα που θα μπω στον 9ο να βάλω κάτι στο κρεββάτι μην και σπάσουν τίποτα νερά όταν είμαι ξαπλωμένη και σκέφτηκα τη λύση του σελτέ. Γιατί τα δικά της έτσι λέει είχαν σπάσει.
Αλήθεια οι πιο προχωρημένες εγκυούλες βάλατε τίποτα?

Επίσης please πείτε μου τι σερβιέτες πήρατε για το μαιευτήριο να αρχίσω και εγώ να προμηθεύομαι σιγά σιγά τίποτα...(sorry που ρωτάω πράγματα που έχουν ήδη συζητηθεί Embarassed )

Αστεράκι με το καλό το μωράκι της φίλης σου και το δικό σου!!!
Τι ωραίο να είναι τόσο κοντά τα μωράκια σε ηλικία!
Εγώ δεν έχω ρε γαμώτο άλλα μωράκια κοντινά...της πιο κοντινής μου φίλης ο κούκλος κλείνει τα 2 το Φλεβάρη...
Οι υπόλοιποι όχι απλά δεν έχουν παιδιά αλλά οι περισσότεροι ούτε σκέφτονται την ιδέα γάμος, συγκατοίκηση και τα συναφή και όσοι (λίγοι) έχουν παιδιά δεν είναι τόσο κοντινοί.... Crying or Very sad 

asteraki1989

asteraki1989
tsiritri έγραψε:Καλημέρα ομορφούλες μου!!!

Είχα γράψει ένα κατεβατό χτες το βράδυ και το έχασα Crying or Very sad Crying or Very sad πόσο μου τη δίνει όταν γίνεται αυτό!!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 679259 
Μετά νύσταζα και δεν τα ξαναέγραψα οπότε επαναλαμβάνω τώρα ότι θυμάμαι!

Μαράκι μου Λαρισαίο να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας!!!!
Μας κάνατε την ανατροπή, από αλλού το περιμέναμε από αλλού ήρθε που λέει και η Ιωάννα!
Να είναι Γερή και Καλότυχη σε όλη τη ζωή της και να σας γεμίζει ευτυχία!!!
Επίσης τι τοκετός??? Φτου φτου κορίτσι μου!!!
Μακάρι να ακολουθήσουν και οι επόμενες κατά τον ίδιο τρόπο!

Evinaki μου το δωμάτιο σας είναι Υπέροχο!!!
Με το καλό να το γεμίσει η μπεμπούλα σας!!!!
By the way, το γραφείο ούτε φαίνεται!!!
Εμένα ακόμη περισσότερο για γραφείο φαίνεται παρά για παιδικό, αν εξαιρέσεις αυτά τα ....."υπέροχα" αυτοκόλλητα που έβαλα Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 679259 
Επίσης να σου πω ότι κερνάω τήλιο, χαμομήλι, φασκόμηλο, κοτόσουπα και όλα τα συναφή καθότι ακόμα άρρωστη....εύχομαι να σου περάσει εσένα γρήγορα!

Σοφία δεν ξέρω αν φταίει η φώτο αλλά η κοιλίτσα σου φαίνεται όντως μικρούλα!!!
Αλλά να σου πω την αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω και πολύ καλά από τη φώτο.
Επίσης πεθαίνω με τις ατάκες της Αλεξίας!

Αστεράκι λες να έφτασε η ώρα????
Με το καλό κοριτσάκι μου!

Παραμυθένια μας τι κάνεις???
Πως πάνε οι τελευταίες μέρες πριν την μεγάλη έξοδο???

Το ΣΚ πέθανα στην κούραση.....πραγματικά τα έφτυσα....
Χτες δεν μπορούσα ούτε μέχρι την τουαλέτα να πάω από τους πόνους στη μέση!
Γιατί δε μου έφτανε που πλακώθηκα στις εξωτερικές δουλειές το Σάββατο, την Κυριακή πλακώθηκα στις εντός!
Να μαζέψω ότι καλοκαιρινό είχε μείνει, να καθαρίσω ντουλάπες, να κατεβάσω τα χειμωνιάτικα εκ των οποίων έβγαλα τελικά επιλεκτικά ελάχιστα ρούχα που ίσως μου κάνουν τα υπόλοιπα ξανά μανά κρύψιμο προς το παρόν....
Ταυτόχρονα ο "καλός" μου που δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα μου τη γλιτώνει τα έχει κάνει όλα σαν μη πω με την μόνωση και το χειρότερο είναι ότι επιμένει ότι καθαρίζει και ότι δεν έχει λερωθεί τίποτα Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 679259 
Τώρα παλεύω να συντονιστώ να δουλέψω λιγάκι αλλά δεν έχω ούτε όρεξη ούτε διάθεση...πρέπει όμως...

Εν τω μεταξύ πρέπει οπωσδήποτε σήμερα το αργότερο αύριο να κάτσω να κάνω αποτρίχωση στο "κουκού" Laughing  με χαλάουα, τα πόδια με μηχανή και να πάω να ψωνίσω κάτι που να μπορώ να φορέσω!
Μα καλσόν εγκυμοσύνης?
Μα κολάν?
Ότι βρω εν πάση περιπτώση γιατί την Τετάρτη έχω doctor και θα έχουμε και αποκάτουνες εξέταση και πρέπει να προετοιμαστούμε κάπως....

Μαιμουδάκι μου κάνει τρομερή εντύπωση που τα διδυμάκια δείχνουν από την αρχή κιόλας το χαρακτήρα τους και είναι τόσο διαφορετικές!
Αλήθεια, δε θυμάμαι αν σε έχω ξαναρωτήσει, μοιάζουν???

Λέτε να ήρθε κι άλλο μωράκι στην ομαδούλα μας????
Αχ μακάρι άντε να ακούσουμε και από το άλλο Μαράκι τα ευχάριστα!!!

Μακάρι να είχαμε και κανένα νεάκι από τη Bini...
Να είναι καλά κι αυτή και το μωράκι της και ας κάνουμε καιρό να μάθουμε νέα της δεν πειράζει...αρκεί να είναι καλά...
καλημερα τσιριτρι μου,μακαρι να ερθει δεν κρατιεμαι πλεον,και ο γιατρος μου ειπε και τωρα να γεννησω δεν εχουμε κανενα προβλημα..
το Μαρακι λογικα θα γεννησε τωρα αναμενουμε νεα της..
βρε κοπελα μου χαλαρωσε λιγο και μην κουραζεσαι τοσο πολυ δεν κανεις καλο στο μωρακι σου τοση πιεση και κουραση ξεκουρασου λιγο

evini7

evini7
Αστερακι με το καλο το μωρο της φίλης!
Θα ρθει κι η σειρά σου σύντομα!
Τσιριτρι ακόμη αρρωστουλα ε; Εγω νιώθω σχετικα καλύτερα απο το θεμα κρυολόγημα αλλα έχω ολα τα αλλα.
Αν δεν ξεκουραστεις δεν θα περάσει.
Εγω χθες που βγήκα για περπάτημα φορεσα μια φορμούλα δική μου κ φουτερ του ανδρός (1.87&100 κιλα)Shocked 

Δεν μου κάνουν οι μπλούζες μου! Έχω φουσκώσει πααααρα πολυ!!!

Τα χαρτια για το μαιευτήριο τα έχετε μαζέψει; Πρέπει να πάω δημαρχείο να πάρω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης κ λέω να πάω με τα πόδια! 45 λεπτα τουλάχιστον αλλα βαριεμαιιιιιι.....

asteraki1989

asteraki1989
εγω δεν εχω βαλει τπτ αλλα θα παω να παρω αυτα που ειναι σαν πανες μεγαλες και απο κατω ειναι αδιαβροχες και θα βαλω μια στην μερια που κοιμαμαι,κριμα ειναι να γινει χαλια το στρωμα,αυτο που φοβαμαι ειναι επειδη δουλευω και απεναντι εχει καφετεριες μην σπασουν τα νερα και δεν θα ξερω τι να κανω,το συζητουσα με τον αντρα μου και μου λεει σιγα θα δουνε και πως σπανε τα νερα και πως θα κανεις Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked χααχαχχααχχαχαα

evini7

evini7
tsiritri έγραψε:Ιωάννα νομίζω με έχει πιάσει το σύνδρομο της "φωλιάς" όπως το διάβασα κάπου!
Κάποιες γυναίκες λέει λίγο καιρό πριν γεννήσουν τις πιάνει και καθαρίζουν και μαζεύουν μανιωδώς γιατί ετοιμάζουν όπως τα ζώα τη φωλιά για το μωρό!!! Very Happy Very Happy Very Happy 

Ουφ και ξαναματά ουφ....
Αααα και περιττό να πω ότι τη μάνα μου ακόμα την κυνηγάω να πάει για τους σελτέδες!!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 311356 
Όχι τίποτα άλλο αλλά μου είπε μια θειά μου ότι καλό είναι τώρα που θα μπω στον 9ο να βάλω κάτι στο κρεββάτι μην και σπάσουν τίποτα νερά όταν είμαι ξαπλωμένη και σκέφτηκα τη λύση του σελτέ. Γιατί τα δικά της έτσι λέει είχαν σπάσει.

Επίσης please πείτε μου τι σερβιέτες πήρατε για το μαιευτήριο να αρχίσω και εγώ να προμηθεύομαι σιγά σιγά τίποτα...(sorry που ρωτάω πράγματα που έχουν ήδη συζητηθεί Embarassed )

Εγώ δεν έχω ρε γαμώτο άλλα μωράκια κοντινά...της πιο κοντινής μου φίλης ο κούκλος κλείνει τα 2 το Φλεβάρη...
Οι υπόλοιποι όχι απλά δεν έχουν παιδιά αλλά οι περισσότεροι ούτε σκέφτονται την ιδέα γάμος, συγκατοίκηση και τα συναφή και όσοι (λίγοι) έχουν παιδιά δεν είναι τόσο κοντινοί.... Crying or Very sad 
Εγω έβαλα κάτω απο το σεντόνι σαν σεντονακια μιας χρήσης της τενα, δεν θυμάμαι πως τα λένε...υποσεντονα;
(Έβαλα κ στη κούνια κ στο πορτ μπεμπε).
Βέβαια αν δεν σε βρει στο κρεβάτι κ σε βρει στον καναπε ή στην καρέκλα της τραπεζαριας; Πάλι χάλια θα γίνουμε...

Οσο για σερβιετες εγω πήρα απλές, τις μωβ, αυτες που ειναι 5-6 σταγόνες για το βράδυ.
Δίνουν στο μαιευτήριο τις μεγάλες.
Αν χρειαστει κατι επιπλέον μου το φέρνουν εκει.

Ρούχα εγκυμοσύνης ίσως βρεις στο metromall, prenatal & Benetton. Αλλιώς ναι πρέπει να κατέβεις κεντρο....

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri,
έχει τμήμα mamma και στο Athens Heart που είναι το πιο κοντινό σου (Ταύρος) και μπορείς να πας και με το αυτοκίνητο.... (και στο River West στο ποτάμι έχει, και εκεί έχει και ρούχα Next, τέλεια παιδικά)
Δεν σ' αφήνω ν' αγιάσεις, ε;

Επειδή θα πάω για σελτέ αυτή τη βδομάδα, μήπως να σου πάρω κι εσένα; Razz Razz Razz 

Εγώ πήρα υποσέντονα Tena για το κρεβάτι. Και θα αφήσω και μερικά στο αυτοκίνητο για την μεταφορά μου στο μαιευτήριο Wink 
(μην το κάνουμε σκατί-ου το αυτοκινητάκι!!!!)

evini,
νομίζω θέλει και ληξιαρχική πράξη γάμου γιατί εκεί φαίνεται πιο επίθετο διαλέξατε για το παιδί (και όχι στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης)

asteraki1989

asteraki1989
evini7 έγραψε:
tsiritri έγραψε:Ιωάννα νομίζω με έχει πιάσει το σύνδρομο της "φωλιάς" όπως το διάβασα κάπου!

Ουφ και ξαναματά ουφ....

Εγω έβαλα κάτω απο το σεντόνι σαν σεντονακια μιας χρήσης της τενα, δεν θυμάμαι πως τα λένε...υποσεντονα;
(Έβαλα κ στη κούνια κ στο πορτ μπεμπε).
Βέβαια αν δεν σε βρει στο κρεβάτι κ σε βρει στον καναπε ή στην καρέκλα της τραπεζαριας; Πάλι χάλια θα γίνουμε...

Οσο για σερβιετες εγω πήρα απλές, τις μωβ, αυτες που ειναι 5-6 σταγόνες για το βράδυ.
Δίνουν στο μαιευτήριο τις μεγάλες.
Αν χρειαστει κατι επιπλέον μου το φέρνουν εκει.

Ρούχα εγκυμοσύνης ίσως βρεις στο metromall, prenatal & Benetton. Αλλιώς ναι πρέπει να κατέβεις κεντρο....
και εγω τις μωβ πηρα και εχει το νοσοκομειο κατω τα παντα απο τετοια μεχρι και κομμωτηριο εχει,χαχα αν προλαβω θα ισιωσω μαλλι Razz Razz Razz 

evini7

evini7
ioazon έγραψε:tsiritri,
έχει τμήμα mamma και στο Athens Heart που είναι το πιο κοντινό σου (Ταύρος) και μπορείς να πας και με το αυτοκίνητο.... (και στο River West στο ποτάμι έχει, και εκεί έχει και ρούχα Next, τέλεια παιδικά)

Επειδή θα πάω για σελτέ αυτή τη βδομάδα, μήπως να σου πάρω κι εσένα; Razz Razz Razz 

Εγώ πήρα υποσέντονα Tena για το κρεβάτι. Και θα αφήσω και μερικά στο αυτοκίνητο για την μεταφορά μου στο μαιευτήριο Wink 

evini,
νομίζω θέλει και ληξιαρχική πράξη γάμου γιατί εκεί φαίνεται πιο επίθετο διαλέξατε για το παιδί (και όχι στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης)
Ναι την έχω την ληξιαρχική, ολα τα έχω, μόνο το πιστοποιητικό μου λείπει κι έκλεισε ο φάκελος για το Λητω!

Υποσεντονο στο αυτοκίνητο ε; Καλα εγω τωρα δεν οδηγώ, αλλα για οταν πάω κλινικη λες; Καλη ιδέα!!!

asteraki1989

asteraki1989
ioazon έγραψε:tsiritri,

evini,
και τα δυο χαρτια θελει

sophia

sophia
Καλημερα μανες!!!Καλη εβδομαδα!!!

35η για μενα σημεραΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 536304 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 536304 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 536304 και ανυπομονω να δω τοflower  μου το απογευμα!!!Σημερα θα ερθει και ο μπαμπας μας μαζι...που ο κακομοιρης εχει βαρεθει να τη βλεπει σε φωτο και dvd λογω των τρελων ωραριων!!!

Ιφακι μπραβο και απο εδω!!!

Παραμυθενια μας πως εισαι;;;Ποτε πας γιατρο;;;

Ευη εσυ;

Κοριτσια χωρις υπερβολες, οχι οτι με νοιαζει δλδ κουβεντα να γινεται, η κοιλια δεν ειναι μικρη και εγω ειμαι σα γκουρουνακι μια και ειμαι και 2 μετραΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 966307 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 966307 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 966307 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 966307 

Φουσκωσε και η μυτη μου....το ειχα παθει κ στην Αλεξια αυτο...Embarassed και ειμαι σα βαρελακι με μυτη κλοουν!!!Embarassed Embarassed Embarassed 

Το παιδι μου ειναι ετοιμολογο αυτη ειναι η αληθεια...και προβλεπεται να γινει "ατιμο" θηλυκο!!!Αλλα τι να πεις....προς το παρων το διασκεδαζω...τωρα αργοτερα βλεπουμε....Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 534787

Τσιριτρι αν ερθεις στο river west βουταω Αλεξακι και ερχομαι και εγωΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 328109 

evini7

evini7
Αντε Σοφακι κ στις 40!!! Με το καλο να δειτε το λουλούδι σας!
Βρε τι βαρελακι; Η φωτο αποκαλύπτει μια χαρα λεπτο κορμακι! Θα μας κουφανετε όλες εδω μέσα;;Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 4 585182 

Η Παραμυθένια είχε πει νομίζω οτι θα πήγαινε γιατρο σήμερα το πρωι, αναμένουμε νέα της.
Εγω αύριο βράδυ πάλι...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις