51 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 Κυρ Οκτ 06, 2013 5:52 am
sophia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Mαρακι γλυκο να σου ζησει το κοριτσακι σου!Γερο να ειναι πανω απο ολα!Καλη λοχεια κοπελα μου..περιμενουμε νεα σας
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μαρακι να σου ζησει η μπεμπουλα σου!!!πάντα να ναι γερη και καλοτυχη!!! να μπαινεις να μας γραφεις τα νεακια σας!!πολλα φιλιά σε κόρη και μαμάmaria-lar έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; Ελπίζω να μην έχασα καμια γέννα.
Εγώ γέννησα την Τετάρτη 2/10 στις 05:37 το πρωί. Η μπεμπούλα μου βιάστηκε λιγάκι και βγήκε στις 37w +2. Με είχαν πιάσει κάτι πονάκια 1 το ξημέρωμα και 3 παρά ήμουν στο νοσοκομείο. Στις 4 σπάσανανε τα νερά και 6 παρά γέννησα με φτ και χωρίς επισκληρίδιο.
Είναι 2390 (σαν γατούλι είνα το τριανταφυλλάκι μου) και είναι μια γλύκα!
Με το θηλασμό το παλεύουμε λιγακι γιατι είνα μικρή και κουράζεται στο στήθος.
Είναι απίστευτο το συναίσθημα, αλλάζει όλος σου ο κοσμος και νομίζεις ότι πριν δεν είχες ζήσει τπτ! Εύχομαι σε όλες να πάρετε γρήγορα τα μωράκια σας αγκαλιά!!!
Θα προσπαθήσω να μπαίνω όποτε μπορώ για να μάθω τα νέα σας.
Πολλά πολλά φιλάκια από μενα και τη μπεμπούλα!!!
Να σας ζήσει κουκλα!καλη προσαρμογή!για ποτε θα μεγαλώσει ουτε που θα το καταλάβεις!maria-lar έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; Ελπίζω να μην έχασα καμια γέννα.
Εγώ γέννησα την Τετάρτη 2/10 στις 05:37 το πρωί. Η μπεμπούλα μου βιάστηκε λιγάκι και βγήκε στις 37w +2. Με είχαν πιάσει κάτι πονάκια 1 το ξημέρωμα και 3 παρά ήμουν στο νοσοκομείο. Στις 4 σπάσανανε τα νερά και 6 παρά γέννησα με φτ και χωρίς επισκληρίδιο.
Είναι 2390 (σαν γατούλι είνα το τριανταφυλλάκι μου) και είναι μια γλύκα!
Με το θηλασμό το παλεύουμε λιγακι γιατι είνα μικρή και κουράζεται στο στήθος.
Είναι απίστευτο το συναίσθημα, αλλάζει όλος σου ο κοσμος και νομίζεις ότι πριν δεν είχες ζήσει τπτ! Εύχομαι σε όλες να πάρετε γρήγορα τα μωράκια σας αγκαλιά!!!
Θα προσπαθήσω να μπαίνω όποτε μπορώ για να μάθω τα νέα σας.
Πολλά πολλά φιλάκια από μενα και τη μπεμπούλα!!!
ifi έγραψε:Καλησπέρα!!!!!
Επέστρεψα κ πάλι!!!!!!!!
Υπέροχα νέα είδα, καινούρια άφιξη.
Μαράκι να σας ζήσει η μπέμπα, να είναι πάντα καλότυχη κ γεμάτη υγεία!!!!
Κ στα δικά μας κορίτσια!!!
Εμείς πήγαμε την Πέμπτη Θεσ/κη, όλα καλά, έπεσε λίγο ένα κλάσμα που μετράει ο γιατρός, που σημαίνει οτι επιβαρύνθηκε περισσότερο η καρδιά μου λόγω της εγκυμοσύνης, αλλά δεν ανησυχούμε ακόμη, θα το παρακολουθούμε.
Μου είπε οτι εάν τα πράγματα μείνουν ως έχουν, μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά αλλά με επισκληρίδιο για να μην κουραστεί η καρδιά. Μεθαύριο Τρίτη έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο μου για να μιλήσω κ μαζί του, να δω αν συμφωνεί κ αυτός.
Το στεφάνι μου επέστρεψε σήμερα Φλώρινα κ εγώ ήρθα στη μαμά μου, οπότε συνδέθηκα κ πάλι κ θα τα λέμε κανονικά.
Αυτά απο εμένα, εσείς τι κάνετε???
Έχασα κάποια σημαντική εξέλιξη??? Γέννα απο οτι είδα στη λίστα της ληξιαρχου δεν είχαμε άλλη.
Ιωάννα ήδη έχω βολευτεί!!!! Χάνω κάτι σε γέννα? Γέννησε κάποια άλλη εκτός απο τη Μαρία τη συντοπίτισσα???ioazon έγραψε:sophia,
στο ανφάς φαίνεται πιο μεγάλη η κοιλούμμμπα!
Για το νούμερο των κιλών, εγώ είμαι 91 (επειδή σοκαριζόσαντε με το 57-58)
maimou,
υπομονή και θα στρώσουν (ή θα ΣΕ στρώσουν).
ifi,
Καλό βόλεμα στο σπίτι της μαμάς.
Κοίτα λίγο πιο πάνω, παιδί μου!!!!!
Από που παραγγέλνουν έναν τοκετό σαν της maria-lar????
Ξεκίνησα 83,4 κιλά την εγκυμοσύνη (είμαι 1,78 και ΔΕΝ είμαι αέρινη γυναίκα, είμαι νταρντάνοβα) και έχω πάρει μόνο 8.ifi έγραψε:Ιωάννα ήδη έχω βολευτεί!!!! Χάνω κάτι σε γέννα? Γέννησε κάποια άλλη εκτός απο τη Μαρία τη συντοπίτισσα???ioazon έγραψε:sophia,
maimou,
ifi,
Τι εννοείς 91? Είσαι εσύ 91 κιλά? Με δουλεύεις?
Μαράκι μπορεί να μεγάλωσε κ άλλους 5-6 αυτές τις ημέρες, λες κ έγινε έκρηξη στην κοιλιά μου είναι τον τελευταίο καιρό...maraki_iraklio έγραψε:Καλώς το κορίτσι μας!!!!Ευχάριστα νέα λοιπόν!!!Πάμε για φ.τοκετό αν συμφωνήσει και ο γιατρός σου!Μπράβο κοριτσάκι μου!Άντε και κοντεύουμε!!!!ifi έγραψε:Καλησπέρα!!!!!
Επέστρεψα κ πάλι!!!!!!!!
Εμείς πήγαμε την Πέμπτη Θεσ/κη, όλα καλά, έπεσε λίγο ένα κλάσμα που μετράει ο γιατρός, που σημαίνει οτι επιβαρύνθηκε περισσότερο η καρδιά μου λόγω της εγκυμοσύνης, αλλά δεν ανησυχούμε ακόμη, θα το παρακολουθούμε.
Μου είπε οτι εάν τα πράγματα μείνουν ως έχουν, μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά αλλά με επισκληρίδιο για να μην κουραστεί η καρδιά. Μεθαύριο Τρίτη έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο μου για να μιλήσω κ μαζί του, να δω αν συμφωνεί κ αυτός.
Το στεφάνι μου επέστρεψε σήμερα Φλώρινα κ εγώ ήρθα στη μαμά μου, οπότε συνδέθηκα κ πάλι κ θα τα λέμε κανονικά.
Έχασα κάποια σημαντική εξέλιξη??? Γέννα απο οτι είδα στη λίστα της ληξιαρχου δεν είχαμε άλλη.
By the way για εκείνη την κόντρα με την κοιλιά που έλεγες...σε ακολουθώ με 3 πόντους λιγότερους!Αλλά με περνάς 4 μερούλες στην εγκυμοσύνη οπότε ουσιαστικά έχουμε ισοπαλία!!!χιχιχι!!!
Ιωάννα τι να σου πω,μπράβο με τίποτα δε σου φαίνεται. Τέτοια κιλά ας είχα κ εγώ....ioazon έγραψε:Ξεκίνησα 83,4 κιλά την εγκυμοσύνη (είμαι 1,78 και ΔΕΝ είμαι αέρινη γυναίκα, είμαι νταρντάνοβα) και έχω πάρει μόνο 8.ifi έγραψε:Ιωάννα ήδη έχω βολευτεί!!!! Χάνω κάτι σε γέννα? Γέννησε κάποια άλλη εκτός απο τη Μαρία τη συντοπίτισσα???ioazon έγραψε:sophia,
maimou,
ifi,
Τι εννοείς 91? Είσαι εσύ 91 κιλά? Με δουλεύεις?
Το νούμερο 91 κι εμένα με τρομάζει λίγο αλλά στη μούρη μάλλον έχω αδυνατίσει κιόλας...
ifi έγραψε:Μαράκι μπορεί να μεγάλωσε κ άλλους 5-6 αυτές τις ημέρες, λες κ έγινε έκρηξη στην κοιλιά μου είναι τον τελευταίο καιρό...maraki_iraklio έγραψε:Καλώς το κορίτσι μας!!!!Ευχάριστα νέα λοιπόν!!!Πάμε για φ.τοκετό αν συμφωνήσει και ο γιατρός σου!Μπράβο κοριτσάκι μου!Άντε και κοντεύουμε!!!!ifi έγραψε:Καλησπέρα!!!!!
Επέστρεψα κ πάλι!!!!!!!!
By the way για εκείνη την κόντρα με την κοιλιά που έλεγες...σε ακολουθώ με 3 πόντους λιγότερους!Αλλά με περνάς 4 μερούλες στην εγκυμοσύνη οπότε ουσιαστικά έχουμε ισοπαλία!!!χιχιχι!!!
ioazon έγραψε:Κι ο πατέρας μου που είχε να με δει 2 εβδομάδες μου είπε πως μεγάλωσε πολύ η κοιλούμπα!
Είναι η φάση τώρα που γίνεται ΤΟΥΜΠΑΝΟ!
Έχω αρχίσει και έχω κάτι φαγουρίτσες στην κοιλιά.... Μάλλον παρα-τσιτώνει το δερματάκι...maraki_iraklio έγραψε:Θα ξεχιλώσει λέμεεε!!!Φαντάσου ότι έχουμε τουλάχιστον 4 εβδομάδες ακόμα!!!!Το πως καταφέρνει και ξαναμαζεύει μετά απίστευτο μου φαίνεται!!!!Τι σου είναι η φύση!!!!ioazon έγραψε:Κι ο πατέρας μου που είχε να με δει 2 εβδομάδες μου είπε πως μεγάλωσε πολύ η κοιλούμπα!
ioazon έγραψε:Έχω αρχίσει και έχω κάτι φαγουρίτσες στην κοιλιά.... Μάλλον παρα-τσιτώνει το δερματάκι...maraki_iraklio έγραψε:Θα ξεχιλώσει λέμεεε!!!Φαντάσου ότι έχουμε τουλάχιστον 4 εβδομάδες ακόμα!!!!Το πως καταφέρνει και ξαναμαζεύει μετά απίστευτο μου φαίνεται!!!!Τι σου είναι η φύση!!!!ioazon έγραψε:Κι ο πατέρας μου που είχε να με δει 2 εβδομάδες μου είπε πως μεγάλωσε πολύ η κοιλούμπα!
Εγω δεν κοιμαμαι κανω την τελευταια αντληση.evini7 έγραψε:Κοιμηθήκατε όλες;;;
Εγω τελικα σηκώθηκα, έκανα γενική το μισό σπίτι, το αλλο μισο αύριο, επλυνα, μαγειρεψα, δούλεψα για το γραφείο, περπάτημα 1 ώρα κ τωρα επιτέλους ξαπλα!!!
Ιωάννα κ μπαμπάς κ σύζυγος τόσο alternative ρε παιδι μου;; Μια χαρα, ταιριάζουν κιόλας ε;
(Δεν θα σου παρει στ´αληθεια αυτο το φορμακι, έτσι δεν ειναι;;;; )
Μαϊμού γράψε μας τι κάνουν οι ζαργανες το βράδυ να προετοιμαζόμαστε!!!
Πονάει η μέση μουυυυ! Προτιμω όμως να περπατησω μέχρι τη Λαμία, παρα να κάνω ζουζουνιες...δεν μπορω...
Καληνύχτες γλυκές κι όνειρα όμορφα σε όλες!!!
Υ.γ. Σοφακι, αξιοπρεπεστατη η κοιλιτσα, μεγααααλη δεν την λες αλλα ούτε κ μικρούλα! Για το κορμακι σου μια χαρα ειναι!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης