Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
197 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 197 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

351Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Δευ Οκτ 14, 2013 12:41 pm

irenehr

irenehr
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εννοείται είναι λογικό να αγχώνεσαι απλά προσπάθησε να τα δεις όλα με αισιοδοξία όσο γίνεται! Εφόσον όλα πάνε καλά μέχρι τώρα σε αυτήν την εγκυμοσύνη!
Εξάλλου δεν έμειναν πολλές μέρες μέχρι τις 25 οπότε υπομονή! Και στις 26 μπορείς να παραγγείλεις τουλάχιστον το χελωνάκι Smile
Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 215994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 417472 

352Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Δευ Οκτ 14, 2013 1:17 pm

IoliAtore

IoliAtore
Εχεις δίκιο βεβαίως! Ελπίζω λοιπόν στις 26 να παραγγειλω το χελωνακι Smile

Καληνύχτα!!

353Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Δευ Οκτ 14, 2013 10:27 pm

IoliAtore

IoliAtore
Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Έχω ξυπνήσει από τις 6 (! πρωτοφανές), ήπιαμε καφεδάκι με τον σύζυγο πριν παει στη δουλειά, πήρα πρωινό και έχω καθίσει να κάνω λίγη δουλίτσα (σήμερα έχω αρκετή ...) αλλά πρωτα είπα να σας πω μια καλημέρα!

Χτες μου πήρε ο σύζυγος ανατομικό μαξιλάρι και πραγματικα απόλαυσα τον ύπνο μου! Σπουδαίο πράγμα!!!! Γι αυτό και σήμερα ξύπνησα και νωρίς αλλα και με καλή διάθεση! Ελπίζω ο πόνος στον αυχένα πλέον να αποτελεί παρελθόν. Σας το συνιστώ, κοιμήθηκα απίστευτα! Δεν ήταν πολύ ακριβό, το πήραμε από ΙΚΕΑ στα 20 ευρώ αλλά βεβαια δεν ξερω πόσο θα κρατήσει. Ίδωμεν.

Εσείς πώς είστε;

354Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Δευ Οκτ 14, 2013 10:32 pm

kate_85

kate_85
Καλήμερα στα όμορφα φουσκωμένα κορίτσια..
Πήγα με τόση χαρά και αισιοδοξία για αυτήν την εξέταση και όλη αυτή η αναμονή μου βγήκε "ξυνη"..

Τα νέα δεν ειναι ούτε κακά να πεις ούτε και τέλεια όμως..Ας ξεκινήσω απτά καλά..

Με εξέτασε 1 ώρα γεμάτη..Τα είδαμε όλα αναλυτικά. Ειναι 756 ολόκληρα γραμμάρια Wink και 8 μερες μπροστά στην αναπτυξη(23w κανονικά 24w1d τον έδειχνε το μηχάνημα")

Οπως μας είπε ειναι καλοθρεμμένο και έχει μεγάλη κοιλίτσα για την εβδομάδα του εδω ειμασταν 24w3d Smile (κοιλαράς) και οτι ειναι μεγαλόσωμο πέρα κάθε αμφιβολίας!

Όλα όσα μετρήθηκαν τα βρήκαμε μέσα στα φυσιολογικά όρια.

Αυτό που δεν ήταν και τόσο κάλο ήταν οτι βρεθηκαν  2 ηχογενεις ενδοκαρδιακες εστίες στην καρδούλα του... ή αλλιως ασβεστωματα θα τα εχετε ακουστα.. εγω πρωτη φορα τα ακουγα
και εκει ξεκίνησε η συζήτηση στην οποια ειχα παγώσει και ειχε κολλήσει το μυαλο μου...

Μας είπε οτι ποσοστιαία από τα 25 παιδιά που γεννούνται φυσιολογικά(χωρίς πρόβλημα δλδ) 1 έχει αυτά τα ευρήματα και ότι ειναι σύνηθες

και ότι από τα 8 παιδιά που γεννιούνται με σύνδρομο Down εχει το 1..

Αυτα οι εστιες φεύγουν συνηθως απο μονες τους μετα την 26η-27η εβδ αλλα το οτι φευγουν δεν σημαινει οτι αναιρουν τις πιαθνοτητες που γεννανε.Crying or Very sad 

Αυτόματα επειδή ηλικιακά ειχα πιθανότητες 1/850 τώρα έπεσα στις 1/450

Μας άφησε στην διακριτική μας ευχέρεια για το αν θα κάνουμε αμνιο ή οχι..Μας τόνισε οτι εφόσον το είδε έπρεπε να το αναφέρει και να το συζητήσει.

Η γυναικολόγος μου ηταν αρκετά καθησυχαστικη.. και μου είπε να το δω στατιστικά...δλδ:

Οτι εαν ημουν 32 θα ειχα 1/600 πιθανότητες ουτως η αλλως , ειχα 1/850 επειδη ειμαι 28 και τωρα επεσα 1/450 με τα ευρήματα
και οτι εαν κανω αμνιο 1/200 θα εχω πιθανοτητα να χασω το μωρο..
και μου λεει προς τα που κλινεις...;;ρητορικη ηταν η ερωτηση της

Για αμνιο εχω περιθώριο μόνο μεσα σ'αυτήν εβδομάδα εαν και αποφασίσαμε να μη κάνουμε αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρη 

Περιττο να σας πω οτι βγηκα με κλαμματα απο την Β' επιπεδου.. οτι δεν κοιμηθηκα εχθες το βραδυ κλπ.. 

Δεν ηθελα να σας χαλάσω την διάθεση και σκεφτόμουν να μην μπω καθόλου άλλα δεν ηθελα να σας ανησυχήσω γιατί σας ειχα πει οτι θα σας έλεγα τα νεα...

και δεν το χω και πολυ.. ειμαι στην δουλειά και θα ήθελα να ήμουν σπιτι μου και να μην βλέπω και να μην μιλάω σε κανεναν...

Αυτα... και συγνωμη για το ΣΕΝΤΟΝΙ..

355Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Δευ Οκτ 14, 2013 11:05 pm

IoliAtore

IoliAtore
Kate μου καλημέρα.. το ξέρω ότι θα μου πεις κοίτα ποιος μιλάει, ωστόσο επειδή και με τα δικά μας το έχω ψάξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το θέμα, θα σου έλεγα (όπως μου έλεγες και εσύ) να ηρεμήσεις, όσο μπορείς τουλάχιστον, γιατί δεν είναι τραγικά τα πράγματα. Οι υπερηχογενείς εστίες είναι soft marks δλδ ΗΠΙΕΣ ενδείξεις ότι κάτι πάει "στραβά" και όπως σου είπαν και οι γιατροί, κατά πάσα πιθανότητα είναι φυσιολογικά τα πράγματα. Πιο σοβαρή ένδειξη αποτελεί η μεγάλη αυχενική διαφάνεια και η απουσία ή υποπλασία του ρινικού οστού, κάτι που εσείς ΔΕΝ είχατε οπότε μην ανησυχείς τόσο.

Όχι ότι δεν πρέπει να το σκεφτείτε το πράγμα, δεν λέω αυτό, αλλά λέω ότι κάθε ένδειξη πρέπει να αξιολογείται αντικειμενικά. Τις περισσότερες φορές που εμφανίζεται μία ήπια ένδειξη, τελικά τα πράγματα είναι καλά. Έχω διαβάσει και βιβλιογραφία, αλλά ξέρω και αντίστοιχες περιπτώσεις (και μάλιστα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας).

Τωρα για την άμνιο επειδή και εγώ αμφιταλαντεύτηκα πάρα πολύ, να σου πω ό,τι ξέρω από τη δική μου εμπειρία.

Κατ' αρχάς όπως καταλαβαίνείς είναι το μόνο που θα σου δώσει 100% σίγουρο αποτέλεσμα. Είδες και σε εμένα που είχα αντικειμενικά μεγάλη αυχενική και κακό ιστορικό, και ως εκ τούτου χειρότερα ποσοστά από εσένα (είχα κίνδυνο για Ντάουν 1 στα 200 και κίνδυνο για τρισωμία 18, 1 στα 275!!!! - στο κοριτσάκι που θεωρούνταν "φυσιολογικό" είχα κίνδυνο για Ντάουν 1 στα 660 και για τρισωμία 18, 1 στα 300 περίπου. ΠΟΛΥ υψηλότερα από εσάς) - σε εμένα λοιπόν μου την συνέστησαν απευθείας και χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όσον αφορά στον κινδυνο, επειδή ενάμιση μήνα τώρα το έψαξα και αυτό πάρα πολύ, βρήκα πάρα πολλή βιβλιογραφία που έλεγε ότι ο στάνταρ κίνδυνος αποβολής στην άμνιο που δίνουν 1 στα 200 (και 1 στα 100 στα δίδυμα) είναι ΠΑΛΙΑ ποσοστά. Πλέον και η τεχνική αλλά και οι γιατροί έχουν εξελιχθεί παρα πολύ οπότε έχει μειωθεί ο κίνδυνος κατά πολύ και πλέον τα καινούρια στατιστικά είναι από 1 στα 300 εως 1 στα 500.

Εϊναι βασικό να επιλέξεις ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ και έμπειρο. Αν θες με πμ να σου πω πού πήγα αλλά και ποιος αλλος υπάρχει (είμαστε οικογενειακώς μέσα στους γιατρούς και έχουμε insider information).

Όσο για τον πόνο, ειλικρινά εγώ έχω και ιδιαίτερη ευαισθησία (πονάω εύκολα) ωστόσο ήταν λιγότερος από μία αιμοληψία. Βέβαια, αυτή είναι η δική μου εμπειρία.

Να σου τονίσω ότι εγώ είχα εξ ορισμού μεγαλύτερο κίνδυνο για 2 λόγους: πρωτον λόγω διδύμων (φαντάσου ότι το ένα μωρό σχεδόν είναι πανω από το άλλο!!!) και δεύτερον λόγω κιλών, ο γιατρος ούτε βλέπει καλά ούτε μπορεί να φτάσει καλά. Εσύ δεν εχεις ευτυχώς ούτε το ένα ούτε το αλλο αρα ελαχιστοποιείς τον κίνδυνο της αμνιο.

Δεν υποστηρίζω να κανετε αμνιο - αυτό ειναι δική σας αποφαση γιατί δεν εισαι στο ποσοστο που σου λενε οι γιατροι να κανεις σιγουρα (όπως ήμουν εγώ). Όμως θελω να σου πω ότι δεν ειναι κατι τραγικο σαν διαδικασια και οτι θα ξερεις 100% αρα δεν θα εχεις αγχος μεχρι το τελος της εγκυμοσύνης. Αλλά οντως ο κινδυνος που σας εβγαλε, ειναι πολυ μικροτερος (το 1 στα 450 εννοω (ουσιαστικά έχεις 99,78% πιθανότητα να είναι φυσιολογικό!).

Τωρα όλα τα παραπάνω βεβαια είναι στατιστικα ποσοστά και μπορεί να μην μας λενε τίποτα. Το θεμα είναι να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε ήρεμα και λογικα - καταλαβαίνω πόσο σοκαρίστηκες γιατί και εγω αυτό ακριβώς είχα πάθει στην αυχενικη, κυριολεκτικά ΣΟΚ αλλά στο δια ταύτα δεν είναι άσχημα τα ποσοστά σας κοπελα μου.... Διπλάσια καλύτερα από εμένα που και τα δικά μου όπως μου λέγατε, επίσης δεν ήταν άσχημα!!! Οπότε αυτό να σκέφτεσαι....

356Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Δευ Οκτ 14, 2013 11:16 pm

gallida

gallida
Καλημέρα!Κate μου υπομονή και πίστη όλα είναι καλά. Μήπως να έπαιρνες και 2η άποψη? μήπως να πήγαινες για υπέρηχο σε παιδοκαρδιολόγο?
Εγώ χτες ένιωθα χάλια, το μωρό μου ήταν υπερκινητικό, χτυπούσες πολύ και ένιωθα κάτι σφάχτες μέσα στον κόλπο...Sad 

357Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Δευ Οκτ 14, 2013 11:30 pm

irenehr

irenehr
Καλημέρα κορίτσια!!
Kate κατ' αρχάς έκανες πολύ καλά που μας τα είπες, γι αυτό είμαστε εδώ!
Αν εμπιστεύεσαι τη γιατρό σου άκου τη συμβουλή της (που απ' ότι κατάλαβα είναι να μην κάνεις άμνιο). Βέβαια όπως λέει και η γαλλίδα καλό θα ήταν να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη. Να κάνεις άλλο ένα β' επιπέδου σε άλλο κέντρο...
Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι πολύ για να μπορέσεις να σκεφτείς πιο ψύχραιμα τα πράγματα και να πάρεις πιο σωστή απόφαση! Όπως λέει και η Ιόλη τα ποσοστά δεν είναι άσχημα, το πιθανότερο είναι να είναι μια χαρά ο μπούλης σας Smile
Και προτείνω να μην το ψάξεις στο ίντερνετ!! Γιατί για τα ιατρικά θέματα μόνο αρνητικά γράφει το ίντερνετ και σου ρίχνει περισσότερο την ψυχολογία!!
Γαλλίδα συνεχίζεις σήμερα να έχεις σφάχτες? Αν ναι μήπως να πάρεις το γιατρό σου ένα τηλ να του το πεις?

358Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Δευ Οκτ 14, 2013 11:36 pm

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου καλημερα......
kate μου κοριτσακι μου μην σε παιρνει απο κατω....οπως σου ειπαν και τα κοριτσια τα ποσοστα σου ειναι μια χαρα....απ'οτι μπηκα και διαβασα για την ενδειξη που σας εδειξε στην καρδουλα του αυτο απο μονο του δεν υποδηλωνει ενδειξη για συνδρομο down....πρεπει να υπαρχει και κατι αλλο....ακουσε τον γιατρο σου και την καρδια σου.....ολα θα πανε μια χαρα κοριτσακι μου.....

359Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Δευ Οκτ 14, 2013 11:44 pm

vasoulagal

vasoulagal
καλημερα αγαπουλες! kate μου ενα φιλι στον μπεμπη σου απο την μπεμπα μου !!

κοριτσι μου προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη και ηρεμη , δεν ηταν δα και τοσο ασχημα τα πραγματα και το ποσοστο που το εχουν ειναι μεγαλο δεν εισαι η μοναδικη ! εγω πειστευω οτι αν συνεβαινε κατι θα ειχατε δειγματα απο την αυχενικη εστω και και μικρο ! δεν νομιζω να ειχατ κανενα θεμα? δεν θα σου πω τι να κανεις για την αμνιο θα σου πω τι θα εκανα εγω στη θεση σου.

δεν θα προχωρουσα σε αμνιο για αυτο το λογο και πιθανος κατα την 27-28 εβδομαδα θα πηγαινα για μια επαναληπτικη β επιπ να δω αν εφυγαν αυτα ! ολα καλα ειναι με το μπεμπινι σου Smile

360Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Δευ Οκτ 14, 2013 11:52 pm

ntina_kostas

ntina_kostas
Καλημέρα λοιπόν και από μένα σε όλα τα κορίτσια.

kate είμαστε εδώ για να ακούμε η μία την άλλη και στα καλά και στα κακά.Καλά έκανες και μας μίλησες.Τώρα γι' αυτό που παρουσιάστηκε νομίζω ότι κατά κύριο λόγο πρέπει να μείνεις όσο πιο ήρεμη γίνεται γιατί μιλάμε για μικρές πιθανότητες και όχι για μεγάλα ποσοστά.Δεύτερον προσωπικά θα έπαιρνα και μια 2η γνώμη.

Σου στέλνουμε με τη μπέμπα μου όλη τη θετική μας ενέργεια(όση έχει απομείνει δλδ γιατί δυστυχώς είμαι λιγάκι αδιάθετη) και όλα θα πάνε καλά!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε κορίτσια;

Γαλλιδούλα πώς είσαι σήμερα;

361Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Τρι Οκτ 15, 2013 12:04 am

irenehr

irenehr
Καλημέρα Ντίνα!!
Τελικά κρύωσες? Είσαι καλύτερα από χθες?
Εγώ καλά είμαι αν και έχω ακόμα κάτι ποναλάκια από την Κυριακή...δεν ξέρω αν είναι τα συνηθισμένα που έχω καμιά φορά ή φταίει το έντερο (λόγω δυσκοιλιότητας)...είναι πάντως αρκετά επίμονα...
θα μας φάει πια το άγχος μέχρι να γεννήσουμε! ουφ!

362Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Τρι Οκτ 15, 2013 12:08 am

IoliAtore

IoliAtore
Kate να συμπληρώσω ότι συμφωνώ με ό,τι λένε τα κορίτσια να πάρετε 2η γνώμη, και μάλιστα μπορείτε όπως λεει η gallida να πατε σε παιδοκαρδιολόγο που είναι πιο ειδικός για να σας δει την καρδούλα του μπεμπέ. Ένας είναι στη Θεσσαλονίκη που ειδικεύεται στον εμβρυακό υπέρηχο και λέγεται Φώτης Ρούβαλης (δεν κάνω διαφήμιση, καθώς δεν υπάρχει άλλος που κάνει υπερηχογράφημα καρδιάς εμβρύου οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές).

Ntina περαστικα και gallida ελπίζω καλύτερα σήμερα! I love you

Irene έχεις δίκιο θα μας φάει το άτιμο!!! Rolling Eyes 

363Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Τρι Οκτ 15, 2013 12:11 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Καλημέρα Ειρήνη μου.Κρύωσα γιατί σηκώθηκα το βράδυ,τα έβγαλα μια φορά και ξανά το πρωί.Πήρα βασικά το γιατρό μου τηλ και μου είπε ότι αν συνεχίσω να πάω για ορό για να μην πάθω καμιά αφυδάτωση.Να συνεχίσω με στερεά τροφή και λίγο λίγο.

Έχεις θέμα με δυσκοιλιότητα;Είχα και εγώ αλλά με κάτι φυτικές ίνες που πίνω πρωί πρωί είμαι μια χαρά.

364Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Τρι Οκτ 15, 2013 12:16 am

irenehr

irenehr
Ντινάκι κάνε ότι σου λέει ο γιατρός σου να είσαι σίγουρη! Μην ταλαιπωρηθεί και η νύφη μας Razz
Περαστικά και υπομονή!!
Ναι είχα θέμα από πριν την εγκυμοσύνη με τη δυσκοιλιότητα και τώρα έχει χειροτερέψει...Φυτικές ίνες παίρνεις σε συμπλήρωμα ή μέσω τροφών? Εγώ προσπαθώ να παίρνω από τροφές αλλά δεν γίνεται τίποτα (όχι πως τρώω και πολλές τροφές με ίνες να πω την αλήθεια)

365Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Τρι Οκτ 15, 2013 12:16 am

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ντινακι μου.....κρυωσες κοπελα μου;;;;περαστικουλια σου......
gallida ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα......
ειρηνακι μου τι πονακια εχεις;;;;;και εγω δυσκοιλια κοριτσια μου...ημουν και πριν αλλα τωρα αυτος ο σιδηρος τα σφιγγει πολυ (συγγνωμη κιολας).....οσο για το αγχος αυτο να λεγεται...εγω περιμενω να περασει ο καιρος να το παρω στα χερια μου να ησυχασω....

366Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Τρι Οκτ 15, 2013 12:20 am

ntina_kostas

ntina_kostas
irenehr έγραψε:Φυτικές ίνες παίρνεις σε συμπλήρωμα ή μέσω τροφών? Εγώ προσπαθώ να παίρνω από τροφές αλλά δεν γίνεται τίποτα (όχι πως τρώω και πολλές τροφές με ίνες να πω την αλήθεια)
Σε συμπλήρωμα.Benefibra  παίρνω σε υγρή μορφή.Έχει 12 φακελάκια μέσα.Κοστίζει 10 ευρώ αλλά χαλάλι γιατί και εγώ μία από τα ίδια με τα δικά σου.Από πριν είχα θέμα με τη δυσκοιλιότητα και με την εγκυμοσύνη παράγινε.Το είχα πει στο γιατρό μου και κατευθείαν μου έδωσε αυτές τις φυτικές ίνες.

Όσο για τη νυφούλα σας μην ανησυχείτε να πείς το μπέμπη σου γιατί αυτή κάνει ΖΩΑΡΑ εκεί μέσα...Με έχει ρουφήξει...χαχαχαχαχαχαχα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ntina_kostas στις Τρι Οκτ 15, 2013 12:23 am, 1 φορά

367Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Τρι Οκτ 15, 2013 12:21 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Ιόλη μου και Βικάκι καλημέρα και σε εσάς και ευχαριστώ...

Βίκυ μου το σίδηρο τον παίρνεις τουλάχιστον 1 ώρα πριν φάς ή μαζί με το φαγητό;

368Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Τρι Οκτ 15, 2013 12:25 am

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ntina_kostas έγραψε:Ιόλη μου και Βικάκι καλημέρα και σε εσάς και ευχαριστώ...

6 το πρωι το ενα χαπι και τρωω πρωινο κατα τις 9 και τον δευτερο κατα τις 1 το μεσημερι και τρωω μεσημεριανο κατα τις 4....

369Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Τρι Οκτ 15, 2013 12:27 am

irenehr

irenehr
Ντίνα μου αφού η μπέμπα σου περνάει καλά εσύ δεν μας πολυενδιαφέρεις Razz Razz
Σε μερικές μέρες θα είσαι μια χαρά Smile
Θα ρωτήσω και εγώ τη γιατρό μου γι αυτό το συμπλήρωμα που λες μπας και γίνει τίποτα γιατί δεν παλεύεται...
Βίκυ έχω πόνους χαμηλά δεξιά αλλά συνήθως πονούσα πιο χαμηλά και ήταν μυικές συσπάσεις της μήτρας...τώρα είναι περίπου στο ύψος του σκωληκοειδίτη (τον οποίο έχω αφαιρέσει πριν 20 χρόνια άρα δεν έχω τέτοιο θέμα) γι αυτό σκέφτομαι ή είναι το έντερο ή έχει ανέβει τόσο η μήτρα και έχουν μετατοπιστεί οι πόνοι?!?

370Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Τρι Οκτ 15, 2013 12:30 am

ntina_kostas

ntina_kostas
viki1988 έγραψε:
ntina_kostas έγραψε:Ιόλη μου και Βικάκι καλημέρα και σε εσάς και ευχαριστώ...

6 το πρωι το ενα χαπι και τρωω πρωινο κατα τις 9 και τον δευτερο κατα τις 1 το μεσημερι και τρωω μεσημεριανο κατα τις 4....
Ε τότε δεν ξέρω τι να πώ...Μάλλον χρειάζεσαι συμπλήρωμα με φυτικές ίνες...Το γιατρό σου τον ρώτησες;

Μα τέτοια αδυναμία πια η πεθερά τη νύφη....1η φορά στα χρονικά!!!Χαχαχαχαχαχαχαααα...Ναι Ειρηνάκι,ρώτα την.Εγώ βρήκα την υγειά με αυτά πάντως.Γενικά πριν μείνω εγκυος το πάλευα με τα all bran αλλά στην εγκυμοσύνη ούτε με αυτά.Φαντάσου...

371Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Τρι Οκτ 15, 2013 12:33 am

IoliAtore

IoliAtore
Και εγω εχω θεμα κορίτσια, φταίει και ο σίδηρος βέβαια. Θα ρωτήσω τη δικιά μου για αυτο που λες, εχω ραντεβου την επόμενη Πέμπτη. Τρωω καθε μερα Special K ή all bran κ κάτι γινεται αλλα οχι οσο θα ήθελα - φοβαμαι να ζορισω και τα πραγματα, καταλαβαίνετε.. :Ρ

Τις καουρες πώς τις αντιμετωπίζετε; Εγω στην αρχη εκανα μονο υπομονη αλλα δεν αντεχεται. Μετα τη συμβουλή της γιατρου μου παιρνω ριοπαν που είναι αντίοξινο (σαν το γκαβισκον) αλλα θέλω ν το αποφεύγω και εξ αλλου εχει πολυ παροδική ισχύ :-/ σε λιγο αντε ξανά μανά

Επίσης μπράβο σας κορίτσια που εχετε πρόγραμμα με το σίδηρο και τα λοιπά, εγω δεν μπορω τα εχω κάνει όλα αχταρμά. Κανω μια ένεση ηπαρινη, ένα φιλισίν, τρία χαπια μαγνήσιο κ 2 σίδηρο κ τα παιρνω όποτε ναναι κ δεν κάνει - πρεπει ν το στρωσω! Τον σίδηρο τις μισές φορες τον ξεχναω

Ειρήνη μου λογικα ναι εχει ανεβεί, 7ο δεν είσαι; Εγω διανυω μόλις την 22 εβδ κ μου ειπε ο γιατρός ότι εχει ανεβεί μεχρι περίπου 1 παλάμη κατω απο το σουτιέν, να φανταστείς . Στα διδυμα ανεβαίνει πιο γρήγορα βέβαια οπότε κ εσυ κπ εκει θα είσαι, υποθέτω;

372Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Τρι Οκτ 15, 2013 12:36 am

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σου πω την αληθεια ντινακι δεν την ειχα ρωτησει γιατι το ειχα και πριν...αλλα θα την ρωτησω....
ειρηνακι μου ρωτα τον γιατρο σου κοριτσι μου....αν και αφου εισαι δυσκοιλια λογικα θα ειναι το εντερο.....

373Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Τρι Οκτ 15, 2013 12:37 am

irenehr

irenehr
Χαχαχα όταν έχουμε τέτοια νύφη τι παράπονο να έχω? Εννοείται θα της έχω αδυναμία Razz
Το παλεύω και εγώ με τα all bran, με χόρτα κτλ αλλά τίποτα Sad

Ιόλη υποτίθεται ότι είναι περίπου 27 εκ. διάμετρο τώρα σε μένα άρα μια παλάμη πάνω από τον αφαλό (πολλές φορές αισθάνομαι τον μικρό και πιο ψηλά από μια παλάμη!)
Απλά δεν ξέρω αν μετατοπίζεται και το κάτω μέρος της ή μένει σταθερό και απλά ανεβαίνει πιο ψηλά.

374Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Τρι Οκτ 15, 2013 12:41 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Παίρνω 6 το πρωί το φιλισίν και το σίδηρο.Μετά ξανά κοιμάμαι.Στις 12.00 το μεσημέρι το ασβέστιο και στις 19.00 το μαγνήσιο.Δεν τα ξεχνάω ποτέ γιατί έχω καθημερινή υπενθύμιση στο κινητό για ασβέστιο και μαγνήσιο και το πρωί πάντα με ξυπνάει ο καλός μου να τα πιω.ΠΑΝΤΑ όμως.Είτε δουλεύει ο καημένος και είναι ξύπνιος γιατί ετοιμάζεται είτε δε δουλεύει,ξυπνάει και με ξυπνάει για να τα πιώ.

Ειρήνη ξέρεις τί παρατήρησα επίσης;Τα χόρτα με έπρηζαν πολύ και δε βοηθούσαν καθόλου.Γι' αυτό και τα αποφεύγω.Πάντως αν θέλει να πάτε κατευθείαν τουαλέτα και να μην προλαβαίνετε,φάτε φακές!

375Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Τρι Οκτ 15, 2013 12:44 am

irenehr

irenehr
Λες ε? Και τα χόρτα υποτίθεται ότι βοηθάνε! Όχι εμένα σίγουρα πάντως!
Φακές η αλήθεια δεν τρώω (δεν μ'αρέσουν καθόλου) αλλά αν βοηθάνε τόσο να τους δώσω άλλη μια ευκαιρία!! (έχω χρόνια να φάω)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις