Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
196 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 196 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

201Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Σαβ Οκτ 12, 2013 12:33 pm

ntina_kostas

ntina_kostas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
IoliAtore έγραψε:Κοριτσάκια μου!! Μετά από πολύ πολύ καιρό επιστρέφω και εγώ! Smile

Σας έχω διαβάσει σε όοοοοοοοολες τις σελίδες για να catch up στο τι έγινε όσο δεν έμπαινα στο φόρουμ. Χαίρομαι τόσο πολύ που είστε όλες καλά με τα μπεμπάκια σας!! Με γεια όλες που αγοράσατε όμορφα πραγματάκια και συγχαρητήρια για τα καλά αποτελέσματα στις καμπύλες!

Επίσης με έχετε ειλικρινά κατασυγκινήσει που με είχατε στον νου σας αυτόν τον καιρό - πραγματικά με πήραν τα ζουμιά Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 534787 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 534787 

Ο λόγος που δεν έμπαινα ήταν αρχικά ότι μία εβδομάδα είχαν πλακώσει δουλειές μαζεμένες και λόγω του ότι πλέον έχω βαρύνει αρκετά και οι αντοχές μου μειώθηκαν, ίσα που κατάφερνα να τα φέρω βόλτα, ήμουν μέσα στην κούραση και δεν έκανα κ τπτ άλλο.. ύπνο ξαπλα κ δουλειά.

Μετά όμως η αλήθεια είναι ότι όσο πλησίαζε ο καιρός για τον β' επιπέδου κ την αμνιο που την είχα στις 9 του μηνός, η ψυχολογία μου καταρρακώθηκε απίστευτα. Την έβγαζα στο κρεβάτι να κοιτάζω το κενο και ένιωθα ότι παω πρόβατο στη σφαγη, ότι παω να μου ανακοινώσουν ότι θα σταματήσουμε την εγκυμοσύνη.

Ειλικρινά δεν ήθελα με αυτήν την ψυχολογία να μπω στο φόρουμ και να σας χαλάω και τη δική σας διάθεση που έχετε τα μπεμπε σας κ εσείς στις κοιλίτσες - ζητώ συγγνώμη αλλά αισθανόμουν τόσο άσχημα που ούτε σε φίλες μου μιλούσα που με έπαιρναν στο τηλεφωνο, ούτε τπτ. Έτρωγα με το ζόρι κ κοιμόμουν. Ήμουν σίγουρη ότι θα πανε χάλια τα πράγματα!

Ωστόσο δεν πήγαν SmileΤουλάχιστον όσο ξέρουμε ως τώρα. Ο Β' επιπέδου ήταν καλός!!!! Δεν υπήρχε -από ό,τι κατάφερε να δει ο γιατρός- καμία κακή ένδειξη. Από το μπεμπέ 1 (με τη μεγάλη αυχενική) τα είδε όλα εκτός της σπονδυλικής στήλης (λόγω θέσης) και ήταν όλα καλά. Από το μπεμπέ 2 (με την ας πούμε κανονική αυχενική) δεν είδε λεπτομερώς εγκεφαλο, καρδιά και πρόσωπο αλλά επίσης όλα τα υπόλοιπα ήταν οκ. Μου είπε όμως ότι και από αυτά που δεν είδε με λεπτομέρεια, χοντρικά καλά του φάνηκαν. Μας είπε και φύλα: αγοράκι το ατιμούλι με τη μεγάλη αυχενική που μας κοψοχόλιασε, και κοριτσάκι το άλλο!!!! SmileSmileSmileΑπό βάρος είμαστε λίγο μικράκια: 406 το κοριτσάκι και 378 το αγοράκι!

Η αμνιο πήγε ανέλπιστα καλά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη ιδίως για το μπεμπέ 1 που ήταν από κάτω σχεδόν από το άλλο με πρόσθιο πλακούντα και δεν ήξερε πώς θα περάσει. Ωστόσο μία στιγμή άλλαξε λίγο θεσούλα και ο γιατρός βρήκε ευκαιρία να μπει σε μία μικρή γωνίτσα χωρίς να ενοχλήσει πλακούντα.

Συνολικά μου έκανε 3 τρυπήματα διότι είχα κάνει αρχικά μία σύσπαση κ δεν κατάφερε να πάρει δείγμα αλλά με τη μικρότερη δυνατή ενόχληση για τους σάκους κ τα έμβρυα.

Επίσης δεν πονάει σχεδόν καθόλου!

Τώρα έχουν περάσει μέρες (Τετάρτη έγινε) και ευτυχώς δεν είχα κανένα κακό σύμπτωμα όπως πόνο ή αίμα κλπ και ίσως να γλιτώσαμε και τον κίνδυνο.

Όσον αφορά στα αποτελέσματα της άμνιο, μας είπαν ότι χοντρικώς έχουμε γλιτώσει τις τρισωμίες (18, 13, 21 κ.λπ.)!!!!!! Το οποίο είναι πολύ καλό!!!

Έχω χαρεί βεβαίως και πήρα μία μεγάλη ανάσα αλλά δεν ενθουσιάζομαι 100% διότι τα τελικά αποτελέσματα του μοριακού καρυότυπου βγαίνουν στις 25 Οκτωβρίου και εκεί θα τα δούμε αναλυτικά όλα. Ελέγχουν κάθε χρωμόσωμα αναλυτικά και βλέπουν για σύνδρομα, καρδιοπάθειες, κυστική ίνωση κτλ. Είναι κάποια σύνδρομα πολύ σοβαρά (που περιλαμβάνουν καρδιοπάθεια και νευρολογικά προβλήματα και πνευματική υστέρηση κτλ) τα οποία προσεύχομαι να γλιτώσουμε..... Τότε θα πάρω ακόμη μία ανάσα!!!!

Κατά τα άλλα ως επί το πλείστον είμαι στο κρεβάτι, μετράω κάθε μέρα πίεση γιατί είναι καπως μεγάλη (13 με 8 ή 8,5 συνήθως) και μέσα στη μέρα κανω αρκετές φορές έκτακτες συστολές (κάνει μία βραδυκαρδία η καρδιά και μετά για να προλάβει "τρέχει" δλδ αρρυθμίες με έντονους παλμούς, είναι αρκετά ενοχλητικό γιατί φέρνει ζάλη, δύσπνοια κτλ). Από κιλά είμαι οκ, στα -5,5 ακόμη Smile

Με τον αντρούλη λέμε να περιμένουμε ως τότε για να αρχίσουμε τις ετοιμασίες. Ως τότε το μόνο που θα κάνει είναι να φέρει έναν μεταφορέα να διώξει κάτι μεγάλα έπιπλα και τον διάδρομο γυμναστικής (έχουμε κάνει το "παιδικό" αποθήκη!) και μετά αν όλα είναι καλά στον καρυότυπο θα ξεκινήσουμε και εμείς με το καλό τις αγορές!! Ήδη έχω διαλέξει τα περισσότερα από τις μεγάλες αγορές (κούνιες, καρότσια κτλ), μένει μόνο να δούμε ποιο απο τα 2 καρότσια χωράει στο πορτ μπαγκάζ μας.. για τα ρούχα θα περιμένουμε κι άλλο.

Κορίτσια ξαναλέω ότι διαβάζοντας τα ποστ σας πραγματικά συγκινήθηκα από το ενδιαφέρον και σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!! Ελπίζω και στις 25 να σας γράψω καλά νέα!!! Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 654316 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 654316 
Είδες κούκλα μου που ανησυχούσες;;;ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!Και τα αποτελέσματα στις 25 θα είναι εξίσου καλά.Χαρήκαμε όλες πάρα πολύ που μας είπες τα υπέροχα νέα.Σε σκεφτόμαστε και σου στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια.Να προσέχεις και φιλιά πολλά.

Κοριτσάρες τι κάνετε οι υπόλοιπες;Είστε καλά;

202Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Σαβ Οκτ 12, 2013 12:46 pm

mariameint

mariameint
Καλησπέρα κορίτσια, αν και τέτοια ώρα μπορεί να έχετε πέσει για ύπνο Smile 

Ιόλη μου χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου. Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα τέλεια και στις 25 του μήνα!

Ο μάρσιπος αγκαλιάς που λέγατε, το λεγόμενο ring sling, είναι πολύ βολικός και απόλυτα ασφαλής. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πέσει το μωρό αρκεί να ακολουθήσεις σωστά τις οδηγίες (οι οποίες είναι πανεύκολες). Το καλύτερο σε σχέση με τους κοινούς μάρσιπους είναι οτι μπορείς να βάλεις το μωρό από την πρώτη κιόλας μέρα. Εμείς τον είχαμε βολευτεί αρκετά, κι ας ήταν σκέτο νεύρο η μικρή μου.

Όσο για το που θα κοιμίζεται στην αρχή τα μωρά, αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι κάθε μανούλα βολεύεται με συγκεκριμένα πράγματα. Κάτι άχρηστο για την μια, ίσως είναι το πιο βολικό για την άλλη. Πάντως οτι και να πάρετε, είναι σκέτη κοροϊδία αν είναι πανάκριβο!
Εγώ είχα αγοράσει λίκνο με 75 ευρώ και η μικρή μου κοιμήθηκε μέχρι 5-6 μηνών. Είχα βρει και καλαθούνα με 50 ευρώ αλλα στους 3 μήνες δεν θα χώραγε μέσα... Το βράδυ λοιπόν κοιμόταν στο λίκνο της και την ημέρα σε ένα πορτ-μπεμπε από τα τζάμπο των 20 ευρώ.
Επίσης, η άποψη να κοιμίζεις το μωρό στην αρχή σε μικρό χώρο (π.χ. καλαθούνα) επειδή νιώθει πιο οικεία έχει λογική. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να το πετύχεις αυτό κοιμίζοντάς το στην μεγάλη κούνια. Ούτως ή άλλως καλό είναι τους πρώτους μήνες το μωρό να κοιμάται σε σφηνάκι οπότε και στο διπλό κρεβάτι να το βάλεις, αυτό θα νιώθει αγκαλιασμένο.

Αυτές είναι τουλάχιστον οι δικές μου εμπειρίες και ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο κάποια προβληματισμένη και μπερδεμένη εγκυούλα της ομάδας μας Smile 

http://www.something-special.gr

203Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Σαβ Οκτ 12, 2013 10:56 pm

vasoulagal

vasoulagal
καλημερα κοριτσια !! που ειστε εξαφανησμενες σημερα?? Cool 

204Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Σαβ Οκτ 12, 2013 11:03 pm

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια!!!! Κυριακη!!! Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 328109 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 328109 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 328109 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 328109 

κοριτσια σχεδιαζετε καμια εξορμηση το τριημερο? ή και γενικα πριν γεννησετε? ειδα το θεμα με το Καρπενησι και ζηλεψα, θελω κι εγω εκδρομη....Rolling Eyes 

205Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Σαβ Οκτ 12, 2013 11:06 pm

vasoulagal

vasoulagal
καλημερα ελιν μου... εγω καρπενησι και αραχωβα τα εχω στη μια ωριτσα οποτε καθε χειμωνα ανεβαινω χιονοδρομικα στανταρ ειτε αυφθημερον ειτε κανενα δυημερακι !! ειναι απολαυση αλλα προτιμαμε να πηγαινουμε οταν χιονιζει γτ μας αρεσει να το βλεπουμε να πεφτει χιχιχι Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 215994 

206Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Σαβ Οκτ 12, 2013 11:27 pm

kate_85

kate_85
Καλημερα!!

Μαρακι τι ειναι το "σφηνακι"Shocked 
και αυτο που ειπες για το μαρσιπο συμφωνω απολυτα , θα ψαξω σιγουρα υφασμα για νακανων εναν!

Κοριτσια μεεις σχεδιαζουμε να παμε Ζαγοροχωρια αλλα ειναι 3-4 ωρες δρομος απο μας ή Πηλιο που ειναι 2-3 ωρες

Θα δειξει αλλα σιγουρα θελω να παμε καπου τα δυο μας πριν γεννησω!

Εαν καθησετε και το καλο σκεφτείτε, εχουν μείνει μόλις λιγοι μηνες που θα ειμαστε μονες μας με τους αντρες μας.Μετα... ποτε ξανα παντα 3! Κ ισως επειτα για καποιες απο μας και 4...

207Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Σαβ Οκτ 12, 2013 11:52 pm

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;;;;;ολα καλα;;;;;
πραγματι πολυ ωραια θα ηταν μια εξορμηση....αλλα χλωμο το βλεπω...ο αντρουλης απο οτι φαινεται αδεια θα παρει στα μεσα Νοεμβρη....αλλα και τοτε καλα θα ειναι να πανε καπου τα δυο.....
λοιπον kate μου το σφηνακι απ'οτι μου ειπαν προχθες που ειχα παει να δω για καροτσι ειναι ενα πραγμα το οποιο τοποθετεις μεσα το μωρο οταν κοιμαται στην κουνια για να κοιμαται πλαγια και να μην μπορει να γυρισει και ετσι σου φευγει ο φοβος μην παθει καμια αναροφηση....

208Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 12:06 am

gallida

gallida
mariameint έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, αν και τέτοια ώρα μπορεί να έχετε πέσει για ύπνο Smile 

Ιόλη μου χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου. Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα τέλεια και στις 25 του μήνα!

Ο μάρσιπος αγκαλιάς που λέγατε, το λεγόμενο ring sling, είναι πολύ βολικός και απόλυτα ασφαλής. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πέσει το μωρό αρκεί να ακολουθήσεις σωστά τις οδηγίες (οι οποίες είναι πανεύκολες). Το καλύτερο σε σχέση με τους κοινούς μάρσιπους είναι οτι μπορείς να βάλεις το μωρό από την πρώτη κιόλας μέρα. Εμείς τον είχαμε βολευτεί αρκετά, κι ας ήταν σκέτο νεύρο η μικρή μου.

Όσο για το που θα κοιμίζεται στην αρχή τα μωρά, αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι κάθε μανούλα βολεύεται με συγκεκριμένα πράγματα. Κάτι άχρηστο για την μια, ίσως είναι το πιο βολικό για την άλλη. Πάντως οτι και να πάρετε, είναι σκέτη κοροϊδία αν είναι πανάκριβο!
Εγώ είχα αγοράσει λίκνο με 75 ευρώ και η μικρή μου κοιμήθηκε μέχρι 5-6 μηνών. Είχα βρει και καλαθούνα με 50 ευρώ αλλα στους 3 μήνες δεν θα χώραγε μέσα... Το βράδυ λοιπόν κοιμόταν στο λίκνο της και την ημέρα σε ένα πορτ-μπεμπε από τα τζάμπο των 20 ευρώ.
Επίσης, η άποψη να κοιμίζεις το μωρό στην αρχή σε μικρό χώρο (π.χ. καλαθούνα) επειδή νιώθει πιο οικεία έχει λογική. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να το πετύχεις αυτό κοιμίζοντάς το στην μεγάλη κούνια. Ούτως ή άλλως καλό είναι τους πρώτους μήνες το μωρό να κοιμάται σε σφηνάκι οπότε και στο διπλό κρεβάτι να το βάλεις, αυτό θα νιώθει αγκαλιασμένο.

Αυτές είναι τουλάχιστον οι δικές μου εμπειρίες και ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο κάποια προβληματισμένη και μπερδεμένη εγκυούλα της ομάδας μας Smile 
Καλημέραααα!Απο που είχες πάρει λίκνο?

209Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 12:14 am

kate_85

kate_85
αα εχω τετοιο !! μου χαρισαν μαζι με κατι παπουτσακια και κατι αλλα!

Ευχαριστώ Βικακι!

Κορίτσια χθες δεν μπόρεσα να πολυ μπω γιατι ηρθε η ντουλάπα της κρεβατοκαμαρας... θηριο... τεραστια Υ2,85xΜ2.70 4 ωρες να την στίσουν... μετά ειχα να καθαρίσω λιγο απο τα μαστοριά, μετα να μαγειρέψω... μετα την καθαρίσαμε μέσα εξω..

και σήμερα πρέπει να τακτοποιηθουν τα ρούχα μας ...Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 585182 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 911307 που βρίσκονται διάσπαρτα

σε κρεμαστές και συρτάρια στο σαλόνι και στην αποθήκη.. χαμός...

και παω να ξεκινήσω..Very Happy 

ευτυχώς μαγειρεύει η πεθερά μου σήμερα μπακαλιαρακια και δεν έχω και αυτό!

Φιλάκια!

210Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 12:48 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Καλημέρα σας κορίτσια...Τι κάνετε;Είστε καλά;

211Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 1:01 am

vasoulagal

vasoulagal
καλημερα ντινακι μια χαρουλα εδω καφεδακι εσυ??

212Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 1:12 am

ntina_kostas

ntina_kostas
vasoulagal έγραψε:καλημερα ντινακι μια χαρουλα εδω καφεδακι εσυ??
Μια χαρούλα και εγώ...Πρίν λίγο μιλούσα με την πεθερά μου στο τηλ΄και μου λέει ότι έφτιαξε λαχανοντολμάδες και με τρέχουν τα σάλια Sad Αν ήμουν κοντά θα της έτρωγα όλη την κατσαρόλα.Προς το παρόν θα αρκεστώ στα μπιφτεκάκια με πατατούλες που έχω από εχθές και περίσσεψαν.
Ο αντρούλης μου υπηρεσία σήμερα οπότε μόνη μου με την κορούλα για να κάνουμε άπειρες συζητήσεις Smile

Πάω να φτιάξω και εγώ έναν καφέ.

Εσείς τι καλό θα φάτε σήμερα;

213Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 1:15 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια καλημερα και παλι σε ολες!!!
κοριτσια κι εγω αυτο σκεφτομαι, μετα δεν θα ειμαστε ποτε οι δυο μας εκτος ισως αν αφησουμε το μωρο καποια στιγμη στα πεθερικα τα οποια ομως μενουν μακρια...

και σκεφτομουν για μονοημερα-διημερα...
με εχουν πιασει λιγο και οι γυναικειες ανασφαλειες οσο φουσκωνω, ε και θα ηθελα λιγο να ξεσκασουμε...

kate με γεια!!! τελεια και τα μπακαλιαρακια, ζηλεψα!!

214Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 1:26 am

ntina_kostas

ntina_kostas
elin1 έγραψε:κοριτσια καλημερα και παλι σε ολες!!!
κοριτσια κι εγω αυτο σκεφτομαι, μετα δεν θα ειμαστε ποτε οι δυο μας εκτος ισως αν αφησουμε το μωρο καποια στιγμη στα πεθερικα τα οποια ομως μενουν μακρια...

και σκεφτομουν για μονοημερα-διημερα...
με εχουν πιασει λιγο και οι γυναικειες ανασφαλειες οσο φουσκωνω, ε και θα ηθελα λιγο να ξεσκασουμε...

kate με γεια!!! τελεια και τα μπακαλιαρακια, ζηλεψα!!

Όλες μας πιάνει αυτό...Είναι λιγάκι οι ορμόνες που "χορεύουν" είναι η αλλαγή στο σώμα μας,είναι πολλά.Εμείς πάλι δε μπορούμε να πάμε και πουθενά...Σε ένα νησί καλά είναι για καλοκαίρι αλλά για χειμώνα που να πάς και τί να δείς;Θα πρέπει να πάρουμε αεροπλάνο,να φτάσουμε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και από εκεί σε κάποιον προορισμό.Ε για 2 μέρες είναι πάρα πολλά τα έξοδα.Αν ήταν καμιά βδομάδα τότε το συζητούσα. Smile

Η kate νομίζω ανέφερε κάτι για Πήλιο...Δε νομίζω ότι υπάρχει πιο ωραίο μέρος τόσο για χειμώνα όσο και για καλοκαίρι.Αλλά ρε κορίτσια εγώ θα ήθελα πολύ να πάω στην Καστοριά.Δεν την αλλάζω με τίποτα.6 μήνες πέρασα εκεί και τη λάτρεψα!!!

215Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 1:28 am

vasoulagal

vasoulagal
ντινακι εγω πεθυμησα φασολαδα για σημερα οποτε αυτο θα φτιαξω χιχιχι πωπω ντινακι εσεις πως την παλευεται με τις υπηρεσιες που εχετε και οι δυο?μπορειτε να τις συνδυαζεται ταυτοχρονα?

ελιν εσυ που μενεις τι εχεις κοντα για εξορμηση ?? καλε τι ανασφαλειες?? θα επρεπε να καμαρωνεις για την κοιλιτσα σου... χιχιχι Laughing

216Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 1:32 am

ntina_kostas

ntina_kostas
vasoulagal έγραψε:ντινακι εγω πεθυμησα φασολαδα για σημερα οποτε αυτο θα φτιαξω χιχιχι πωπω ντινακι εσεις πως την παλευεται με τις υπηρεσιες που εχετε και οι δυο?μπορειτε να τις συνδυαζεται ταυτοχρονα?
Κοίτα όταν πήγαινα στη δουλειά και έκανα υπηρεσίες πάντα μαζί κάναμε.Τώρα με το παιδί δε θα κάνουμε μαζί.Κάποιος θα πρέπει να μένει μαζί του.

Εντάξει,για τις ώρες που δουλεύουμε θα έχω μια κοπέλα που θα μου κρατάει το μωρό,αλλά δε μπορώ να το αφήσω και ολόκληρο 24ωρο...

217Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 1:37 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βασουλα Πατρα μενω, θα μπορουσαμε να παμε πχ Καλαβρυτα αλλά εχουμε παει, μετα ισως ορεινη Ναυπακτια αλλα θες κανα 2ωρο οποτε νομιζω καλυτερα για 2ημερο, Αραχωβα ισως, το Πηλιο οντως πολυ ομορφο αλλα μας πεφτει μακρια...
Καμαρωνω για την κοιλιτσα αλλα νιωθω καπως...τα μαλλια μου τα εβαφα και τωρα τα εχω αφησει και ειναι μεχρι ενα σημειο μαυρα και μετα καστανο λεω στον εαυτο μου ειναι και ταση ombre πως το λενε Very Happy  εχω και ορεξεις επισης και ο αντρας μου δεν το συζηταει με την κοιλια τουμπανο Embarassed 

ε τετοια πραγματα...

ντινα πώς θα τη βρεις την κοπελα? απο γνωστες? ναι απο νησι ειναι δυσκολο εκτος αν εχει αλλα μερη στο νησι που δεν εχετε παει?

ειναι και τα εξοδα εχεις δικιο...

εμεις για φαγητο ειπαμε απο χθες να παμε εξω, πεθυμησα να παμε σε ταβερνουλα...προς το παρον βεβαια ο συζυγος εχει αποκοιμηθει στον καναπε οποτε οταν ξυπνησει βλεπουμε! Smile 

218Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 1:43 am

ntina_kostas

ntina_kostas
elin1 έγραψε:
ντινα πώς θα τη βρεις την κοπελα?απο γνωστες?

ναι απο νησι ειναι δυσκολο εκτος αν εχει αλλα μερη στο νησι που δεν εχετε παει?
ειναι και τα εξοδα εχεις δικιο...

Βασικά πολλές είναι οι γυναίκες συναδέλφων που δεν έχουν δουλειά και 2-3 που έχουν ασχοληθεί με το...."άθλημα".Δε θα δυσκολευτώ...

Όσο για το νησί...4,5 χρόνια που έχουμε εδώ όλα τα έχουμε γυρίσει ...Δεν πειράζει.Όταν γεννηθεί η μπέμπα,πιστεύω ότι κατά το Πάσχα θα πάμε στους παπούδες...Και στους μέν και στους δε...Λίγο στα Φάρσαλα και λίγο σε ένα χωριουδάκι στα Τρίκαλα. cyclops cyclops cyclops cyclops 

219Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 1:47 am

vasoulagal

vasoulagal
κι εγω ντινακι δεν θα εμπιστευομουν 24ωρο το μωρο και το σπιτι μου ! οποτε αναγκαστηκα θα λειπετε περισσοτερο ο ενας στον αλλον ! χεχε

ελιν εγω καπου στον τριτο τα εβαψα κοντα στο φυσικο μου, ο γιατρος μου ειπε οτι επιτρεπεται αλλα επειδη απο μονη μου δεν ηθελα να τα βαψω ειπα να τα κανω μια φορα και τελος ! οσο για το 'φικι φικι ' αστα εμενα μου εχει κοπει τελειως η ορεξη σπανιως να ξεδωσω Embarassed Embarassed  χιχιχι παντως οποτε του λεω του αντρουλη μου ειναι προθυμος δεν μπορω να πω χιχιχι Embarassed  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 328109 

220Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 1:49 am

ntina_kostas

ntina_kostas
vasoulagal έγραψε:κι εγω ντινακι δεν θα εμπιστευομουν 24ωρο το μωρο και το σπιτι μου ! οποτε αναγκαστηκα θα λειπετε περισσοτερο ο ενας στον αλλον ! χεχε

ελιν εγω καπου στον τριτο τα εβαψα κοντα στο φυσικο μου, ο γιατρος μου ειπε οτι επιτρεπεται αλλα επειδη απο μονη μου δεν ηθελα να τα βαψω ειπα να τα κανω μια φορα και τελος ! οσο για το 'φικι φικι ' αστα εμενα μου εχει κοπει τελειως η ορεξη σπανιως να ξεδωσω Embarassed Embarassed  χιχιχι  παντως οποτε του λεω του αντρουλη μου ειναι προθυμος δεν μπορω να πω χιχιχι Embarassed  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 328109 
Τον περασμένο μήνα δεν είχα καθόλου μα καθόλου όρεξη.Εμένα στην αρχή είχε κάποιες φοβίες αλλά τις ξεπέρασε Smile Τώρα κανονικά και 2 και 3 φορές τη βδομάδα.Δεν έχω παράπονο Smile Razz Razz Razz Razz 

221Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 1:52 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω κοριτσια στο 2ο τριμηνο εχω τρελη ορεξη. ανταποκρινοταν και ηθελε κι αυτος μεχρι τωρα αλλα καποια στιγμη που ειχα συσπασεις κλπ φοβηθηκαμε και σταματησαμε. και τωρα που θελω ξανα εχω κανει μια κοιλια να και νιωθει περιεργα απο οτι καταλαβαινω...ε δεν ξερω πως θα παει θα δουμε...

222Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 2:02 am

vasoulagal

vasoulagal
αχ τι τυχερες που χετε ορεξη Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 534787  χαχαχα! ελιν μου παντως αν ειχες συσπασεις καλυτερα να ρωτησεις τον γιατρο σου γτ μπορει να μην κανει ! οσο για την κοιλια αν βρητε την καταλληλη σταση πειστευω δεν θα εχει ενδιασμους Razz Razz 

κι εμενα στην αρχη φοβοτανε τωρα το ξεπερασε χεχεχε Razz 

223Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 2:03 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βασουλα οντως τοτε δεν εκανε, αλλα τωρα ειμαι οκ, εχω σταματησει και τα σχετικα φαρμακα και δεν υπαρχει προβλημα...λες ε? αντε να δουμε!!! Embarassed 

224Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 2:26 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Εγώ μόνο κανένα μήνα σταμάτησα με την αποκόλληση.Από τότε που όλα κομπλέ είναι μια χαρά περνάμε.Αλλά είναι και στιγμές που δε θέλω καθόλου!!!Χαχαχαχαχαχαχα....Αλλά και έγκυούλα που δεν ήμουν ήταν διάστημα που λόγω κούρασης,υποχρεώσεων κλπ πάλι δεν είχα όρεξη.Άρα τον έχω προπονήσει χαχαχαχαχαχαα

225Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 9 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 2:48 am

irenehr

irenehr
Καλημέρα κορίτσια!!
Μόλις γυρίσαμε από καφεδάκι και σε λίγο θα πάμε στους γονείς μου για φαγητό!
Εγώ προσπαθώ να πείσω το σύζυγο να πάμε καμιά Αθήνα ένα σ/κ τέλος του μήνα που θα σταματήσει να δουλεύει και Σάββατα αλλά φοβάται για το μωρό...είναι και η κουμπάρα μου εκεί που γέννησε πριν μια εβδομάδα και θέλω να τη δω...δεν ρωτήσαμε η αλήθεια και τη γυναικολόγο αν κάνει το αεροπλάνο τώρα που είμαι στο 7ο...αλλιώς ελπίζω να πάμε σε κανένα ξενοδοχείο σε χωριό του νησιού έτσι για αλλαγή παραστάσεων....
Συνήθως κάθε Νοέμβριο πηγαίνουμε εξωτερικό και τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα μείνω εδώ τουλάχιστον για ένα εξάμηνο ακόμα...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις