201 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Σαβ Οκτ 12, 2013 12:33 pm
ntina_kostas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Είδες κούκλα μου που ανησυχούσες;;;ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!Και τα αποτελέσματα στις 25 θα είναι εξίσου καλά.Χαρήκαμε όλες πάρα πολύ που μας είπες τα υπέροχα νέα.Σε σκεφτόμαστε και σου στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια.Να προσέχεις και φιλιά πολλά.IoliAtore έγραψε:Κοριτσάκια μου!! Μετά από πολύ πολύ καιρό επιστρέφω και εγώ!
Σας έχω διαβάσει σε όοοοοοοοολες τις σελίδες για να catch up στο τι έγινε όσο δεν έμπαινα στο φόρουμ. Χαίρομαι τόσο πολύ που είστε όλες καλά με τα μπεμπάκια σας!! Με γεια όλες που αγοράσατε όμορφα πραγματάκια και συγχαρητήρια για τα καλά αποτελέσματα στις καμπύλες!
Επίσης με έχετε ειλικρινά κατασυγκινήσει που με είχατε στον νου σας αυτόν τον καιρό - πραγματικά με πήραν τα ζουμιά
Ο λόγος που δεν έμπαινα ήταν αρχικά ότι μία εβδομάδα είχαν πλακώσει δουλειές μαζεμένες και λόγω του ότι πλέον έχω βαρύνει αρκετά και οι αντοχές μου μειώθηκαν, ίσα που κατάφερνα να τα φέρω βόλτα, ήμουν μέσα στην κούραση και δεν έκανα κ τπτ άλλο.. ύπνο ξαπλα κ δουλειά.
Μετά όμως η αλήθεια είναι ότι όσο πλησίαζε ο καιρός για τον β' επιπέδου κ την αμνιο που την είχα στις 9 του μηνός, η ψυχολογία μου καταρρακώθηκε απίστευτα. Την έβγαζα στο κρεβάτι να κοιτάζω το κενο και ένιωθα ότι παω πρόβατο στη σφαγη, ότι παω να μου ανακοινώσουν ότι θα σταματήσουμε την εγκυμοσύνη.
Ειλικρινά δεν ήθελα με αυτήν την ψυχολογία να μπω στο φόρουμ και να σας χαλάω και τη δική σας διάθεση που έχετε τα μπεμπε σας κ εσείς στις κοιλίτσες - ζητώ συγγνώμη αλλά αισθανόμουν τόσο άσχημα που ούτε σε φίλες μου μιλούσα που με έπαιρναν στο τηλεφωνο, ούτε τπτ. Έτρωγα με το ζόρι κ κοιμόμουν. Ήμουν σίγουρη ότι θα πανε χάλια τα πράγματα!
Ωστόσο δεν πήγαν Τουλάχιστον όσο ξέρουμε ως τώρα. Ο Β' επιπέδου ήταν καλός!!!! Δεν υπήρχε -από ό,τι κατάφερε να δει ο γιατρός- καμία κακή ένδειξη. Από το μπεμπέ 1 (με τη μεγάλη αυχενική) τα είδε όλα εκτός της σπονδυλικής στήλης (λόγω θέσης) και ήταν όλα καλά. Από το μπεμπέ 2 (με την ας πούμε κανονική αυχενική) δεν είδε λεπτομερώς εγκεφαλο, καρδιά και πρόσωπο αλλά επίσης όλα τα υπόλοιπα ήταν οκ. Μου είπε όμως ότι και από αυτά που δεν είδε με λεπτομέρεια, χοντρικά καλά του φάνηκαν. Μας είπε και φύλα: αγοράκι το ατιμούλι με τη μεγάλη αυχενική που μας κοψοχόλιασε, και κοριτσάκι το άλλο!!!! Από βάρος είμαστε λίγο μικράκια: 406 το κοριτσάκι και 378 το αγοράκι!
Η αμνιο πήγε ανέλπιστα καλά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη ιδίως για το μπεμπέ 1 που ήταν από κάτω σχεδόν από το άλλο με πρόσθιο πλακούντα και δεν ήξερε πώς θα περάσει. Ωστόσο μία στιγμή άλλαξε λίγο θεσούλα και ο γιατρός βρήκε ευκαιρία να μπει σε μία μικρή γωνίτσα χωρίς να ενοχλήσει πλακούντα.
Συνολικά μου έκανε 3 τρυπήματα διότι είχα κάνει αρχικά μία σύσπαση κ δεν κατάφερε να πάρει δείγμα αλλά με τη μικρότερη δυνατή ενόχληση για τους σάκους κ τα έμβρυα.
Επίσης δεν πονάει σχεδόν καθόλου!
Τώρα έχουν περάσει μέρες (Τετάρτη έγινε) και ευτυχώς δεν είχα κανένα κακό σύμπτωμα όπως πόνο ή αίμα κλπ και ίσως να γλιτώσαμε και τον κίνδυνο.
Όσον αφορά στα αποτελέσματα της άμνιο, μας είπαν ότι χοντρικώς έχουμε γλιτώσει τις τρισωμίες (18, 13, 21 κ.λπ.)!!!!!! Το οποίο είναι πολύ καλό!!!
Έχω χαρεί βεβαίως και πήρα μία μεγάλη ανάσα αλλά δεν ενθουσιάζομαι 100% διότι τα τελικά αποτελέσματα του μοριακού καρυότυπου βγαίνουν στις 25 Οκτωβρίου και εκεί θα τα δούμε αναλυτικά όλα. Ελέγχουν κάθε χρωμόσωμα αναλυτικά και βλέπουν για σύνδρομα, καρδιοπάθειες, κυστική ίνωση κτλ. Είναι κάποια σύνδρομα πολύ σοβαρά (που περιλαμβάνουν καρδιοπάθεια και νευρολογικά προβλήματα και πνευματική υστέρηση κτλ) τα οποία προσεύχομαι να γλιτώσουμε..... Τότε θα πάρω ακόμη μία ανάσα!!!!
Κατά τα άλλα ως επί το πλείστον είμαι στο κρεβάτι, μετράω κάθε μέρα πίεση γιατί είναι καπως μεγάλη (13 με 8 ή 8,5 συνήθως) και μέσα στη μέρα κανω αρκετές φορές έκτακτες συστολές (κάνει μία βραδυκαρδία η καρδιά και μετά για να προλάβει "τρέχει" δλδ αρρυθμίες με έντονους παλμούς, είναι αρκετά ενοχλητικό γιατί φέρνει ζάλη, δύσπνοια κτλ). Από κιλά είμαι οκ, στα -5,5 ακόμη
Με τον αντρούλη λέμε να περιμένουμε ως τότε για να αρχίσουμε τις ετοιμασίες. Ως τότε το μόνο που θα κάνει είναι να φέρει έναν μεταφορέα να διώξει κάτι μεγάλα έπιπλα και τον διάδρομο γυμναστικής (έχουμε κάνει το "παιδικό" αποθήκη!) και μετά αν όλα είναι καλά στον καρυότυπο θα ξεκινήσουμε και εμείς με το καλό τις αγορές!! Ήδη έχω διαλέξει τα περισσότερα από τις μεγάλες αγορές (κούνιες, καρότσια κτλ), μένει μόνο να δούμε ποιο απο τα 2 καρότσια χωράει στο πορτ μπαγκάζ μας.. για τα ρούχα θα περιμένουμε κι άλλο.
Κορίτσια ξαναλέω ότι διαβάζοντας τα ποστ σας πραγματικά συγκινήθηκα από το ενδιαφέρον και σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!! Ελπίζω και στις 25 να σας γράψω καλά νέα!!!
Κοριτσάρες τι κάνετε οι υπόλοιπες;Είστε καλά;