126 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Παρ Οκτ 11, 2013 4:02 am
elin1
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια αμα ο αλλος με ρωτησει να τη χαιδεψει, ή αμα είναι κοντινο ατομο εννοειται πως ναι, αλλα να απλωνει τη χερουκλα της η καθε θειτσα ε οχι εκνευριζομαι!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ntina_kostas έγραψε:Mου θύμησες τα μικρά παιδάκια που όταν δεν τους αρέσει κάτι το βγάζουν.Αλήθεια δεν το αραίωσε καθόλου;matinaki1990 έγραψε:καλησπερα κοριτσια κ απο μενα.....με πηρε χθες το απογευμα η μικροβιολογος κ πηγα σημερα για την καμπυλη...τι σαν πηγα;;;; απαπαπαπαπαπα...μολις το ηπια δεν περασε ενα τεταρτο κ δυστυχως το εβγαλα..πφφφφφ...αι στο καλο.τι πραμα ηταν αυτο παναγια μου;; ημικρη καμπυλη ειχε αλλη γευση..αυυτο το πραμα σημερα ηταν απαπαπαπαπαπα...εκανα κ τις υπολοιπες εξετασεις..μαλλον θα παω παλι την δευτερα για καμπυλη
irenehr έγραψε:Σε άλλο μικροβιολόγο πήγες αυτή τη φορά? Γιατί τουλάχιστον σε μένα είχε 2 μπουκαλάκια με 50 ml γλυκόζης και εγώ επειδή ήθελα 75 ήπια το μισό από το ένα και ολόκληρο το άλλο. Οπότε θα ήταν ίδια γεύση αν έκανα τη μεγάλη απλά μεγαλύτερη ποσότητα...
Μπορεί να έτυχε αυτή τη φορά ή να στο αραίωσε με κάτι που τελικά να σου φάνηκε χειρότερο...ρώτα την όταν πας για τα άλλα αποτελέσματα για να σου φτιάξει ίδιο μείγμα με την πρώτη φορά!matinaki1990 έγραψε:στην ιδια πηγα ειρηνακι!!! τι να πω..θα δω τα αλλα αποτελεσματα απο δευτερα που θα παω κ θα μιλησω με τον γιατρο για να την ξανα κανω...τι να πω..ελπιζω να τα καταφερω αυτη την φοραirenehr έγραψε:Σε άλλο μικροβιολόγο πήγες αυτή τη φορά? Γιατί τουλάχιστον σε μένα είχε 2 μπουκαλάκια με 50 ml γλυκόζης και εγώ επειδή ήθελα 75 ήπια το μισό από το ένα και ολόκληρο το άλλο. Οπότε θα ήταν ίδια γεύση αν έκανα τη μεγάλη απλά μεγαλύτερη ποσότητα...
vasoulagal έγραψε:γεια σας κι απο μενα κοριτσια !
ματινακι δεν πειραζει συμβαινουν αυτα, την επομενη φορα!
γιωτα καλος ηρθες και με σενα επισημως νομιζω οτι εχουμε κατατροποσει τα αγορακια οι υπολοιπες καλα μου ειστε??
κοριτσια εμενα η μπεμπα μου απο την αρχη εχει βολευτει και καθετε ξαπλα στην δεξια πλευρα το βλεπω και στους υπερυχους αλλα την καταλαβαινω κιολας.. καθομαι ολο αριστερα μπας και γυρησει αλλα αυτη εκει την εχει καταβρει !!!
οι υπολοιπες καλα??
οσο για τις ορμονες αφηστε... κλαματα νευρα απολα και απο την αρχη της εγκυμοσυνης παρακαλω με ελαχιστες μερες χαλαρωσης ! ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ τον αντρουλη μου λυπαμαι ωρες ωρες
εγω να δεις...χαχ αλλα δεν πειραζει αντεχουν...vasoulagal έγραψε: τον αντρουλη μου λυπαμαι ωρες ωρες
κι εγω εκλεισα στο ιασω στη λαρισσα που λενε τα καλυτερα ειχε ελαχιστη διαφορα με κατι αλλους 10-20 ευρω και εγω περιμενω πως και πως παναγια μου εντεκα μερουλες αντε να περασουν γρηγορα θα το συνδιασουμε και με βολτιτσα-εκδρομουλα οποτε ανυπομονω περισσοτερο χιχιχιχιkate_85 έγραψε:Ασε ρε Βασουλα με αυτην την Β επιπεδου "Εχω σκασειιιιιιιιιιι" που λεει και η διαφήμιση(εαν θυμαστε!?!)
Την Δευτερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Την εχω κλεισει απο 10/9!
κανονικα επρεπε ηδη να την ειχα κανει αλλα με εβαλε την τελευταια βδομαδα που μπορεις να κανεις την Β'επιπεδου!
καλα να παθω υποτίθεται εκλεισα στον καλυτερο (ακριβοτερο)στην Θεσσαλονικη τρομαρα μου!
vasoulagal έγραψε:κι εγω εκλεισα στο ιασω στη λαρισσα που λενε τα καλυτερα ειχε ελαχιστη διαφορα με κατι αλλους 10-20 ευρω και εγω περιμενω πως και πως παναγια μου εντεκα μερουλες αντε να περασουν γρηγορα θα το συνδιασουμε και με βολτιτσα-εκδρομουλα οποτε ανυπομονω περισσοτερο χιχιχιχιkate_85 έγραψε:Ασε ρε Βασουλα με αυτην την Β επιπεδου "Εχω σκασειιιιιιιιιιι" που λεει και η διαφήμιση(εαν θυμαστε!?!)
Την Δευτερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Την εχω κλεισει απο 10/9!
κανονικα επρεπε ηδη να την ειχα κανει αλλα με εβαλε την τελευταια βδομαδα που μπορεις να κανεις την Β'επιπεδου!
καλα να παθω υποτίθεται εκλεισα στον καλυτερο (ακριβοτερο)στην Θεσσαλονικη τρομαρα μου!
vasoulagal έγραψε:χαχχαχα ματινα ακριβως ετσι και η δικια μου πολυ ξαπλα και να φανταστεις ολο στο αριστερο πλευρο κοιμαμαι αλλα δεν χαμπαριαζει να γυρησει !
kate κι αυτοι τωρα πρεπει να κανουν υπομονη και να μην πολυφερνουν και αντιρηση ... ολα κι ολα χαχαχα
ποτε ειναι η β επιπεδου σου? εμενα 22 του μηνα... ανυπομονωωωω.. κοριτσια ολες η β επιπεδου 3d ειναι??
ματινακι ναι τους ξερω ειχε παει η ξαδερφη μου σε αυτους και ειχε μεινει πολυ ευχαρηστημενη.. στο ιασω ειναι η σκυφτα και κοστιζει 150 επισης εχω ακουσει τα καλυτερα οποτε κατεληξα εκει !matinaki1990 έγραψε:vasoulagal έγραψε:χαχχαχα ματινα ακριβως ετσι και η δικια μου πολυ ξαπλα και να φανταστεις ολο στο αριστερο πλευρο κοιμαμαι αλλα δεν χαμπαριαζει να γυρησει !
kate κι αυτοι τωρα πρεπει να κανουν υπομονη και να μην πολυφερνουν και αντιρηση ... ολα κι ολα χαχαχα
ποτε ειναι η β επιπεδου σου? εμενα 22 του μηνα... ανυπομονωωωω.. κοριτσια ολες η β επιπεδου 3d ειναι??
εμενα ηταν κανονικος υπερηχος...3d μοονο φοτο απο την μπουμπουκα μου εδωσε το προσωπακι της
Α έτσι εκνευρίζομαι και εγώ.elin1 έγραψε:κοριτσια αμα ο αλλος με ρωτησει να τη χαιδεψει, ή αμα είναι κοντινο ατομο εννοειται πως ναι, αλλα να απλωνει τη χερουκλα της η καθε θειτσα ε οχι εκνευριζομαι!!!
vasoulagal έγραψε:ματινακι ναι τους ξερω ειχε παει η ξαδερφη μου σε αυτους και ειχε μεινει πολυ ευχαρηστημενη.. στο ιασω ειναι η σκυφτα και κοστιζει 150 επισης εχω ακουσει τα καλυτερα οποτε κατεληξα εκει !matinaki1990 έγραψε:εμενα ηταν κανονικος υπερηχος...3d μοονο φοτο απο την μπουμπουκα μου εδωσε το προσωπακι τηςvasoulagal έγραψε:χαχχαχα ματινα ακριβως ετσι και η δικια μου πολυ ξαπλα και να φανταστεις ολο στο αριστερο πλευρο κοιμαμαι αλλα δεν χαμπαριαζει να γυρησει !
δεν ειμαι απο λαρισσα λαμια μενω απλα εδω δεν εχουμε ! εσυ λαρισα?
ντινακι μου οι ορμονες μας χωρευουν προσπαθησε να χαλαρωσειςntina_kostas έγραψε:Καλησπέρα και στα κορίτσια που δε χαιρέτησα και Γεια σας σε όλες...Τα νεύρα μου δεν είναι καλά και δεν είμαι σε φάση πράγματι...Φιλάκιααα..Θα τα πούμε
οντος θα εχει μεγαλωσει το ζουζουνι μου , ανυπομονω να τη θαυμασωmatinaki1990 έγραψε:vasoulagal έγραψε:ματινακι ναι τους ξερω ειχε παει η ξαδερφη μου σε αυτους και ειχε μεινει πολυ ευχαρηστημενη.. στο ιασω ειναι η σκυφτα και κοστιζει 150 επισης εχω ακουσει τα καλυτερα οποτε κατεληξα εκει !matinaki1990 έγραψε:εμενα ηταν κανονικος υπερηχος...3d μοονο φοτο απο την μπουμπουκα μου εδωσε το προσωπακι τηςvasoulagal έγραψε:χαχχαχα ματινα ακριβως ετσι και η δικια μου πολυ ξαπλα και να φανταστεις ολο στο αριστερο πλευρο κοιμαμαι αλλα δεν χαμπαριαζει να γυρησει !
δεν ειμαι απο λαρισσα λαμια μενω απλα εδω δεν εχουμε ! εσυ λαρισα?
σε χωριο της λαρισας μενω 20 λεπτα απο την πολη...ε ενταξει 10 ευρω πανω δεν ειναι τπτ..με το καλο να δεις την μπουμπουκα σου!!! θα εχει μεγαλωσει πολυ!!!
Τι καρότσι θα πάρετε?viki1988 έγραψε:κοριτσια μου καλησπερα σας...τι μου κανετε;;;;
να καλωσορισω και εγω την καινουργια κοπελα της παρεας μας.....Γιωτακι να σου ζησουν τα αγορακια σου και με το καλο να υποδεχτεις την μπουμπουκα σου.....
εμεις κοριτσια μου σημερα αγορασαμε το πρωτο πραγματακι για το δωματιακι του μπεμπη....πηραμε το χαλι με φιγουρα τον tom&jerry...ειναι φανταστικο κοριτσια μου.....πηγαμε ειδαμε και για καροτσι....αυτο που ειχα βρει μεσω internet το ειδα και απο κοντα και ειναι πολυ καλο.....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης