551 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Πεμ Οκτ 17, 2013 2:10 am
gallida
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Βαριέμαι!Ποιος πάει δουλειά σε λίγο...πριμένω πως κ πως την 28η για αργία...να κάτσω μια μέρα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Εμένα έχει γίνει σαν μεγάλο σπυρί, καρούμπαλο και με ενοχλεί. Γενικά πάντα είχα ευαισθησία στον αφαλο και το χειρότερό μου είναι όταν στον υπέρηχο ο γιατρός πατάει το σημείο εκείνο...vasoulagal έγραψε:εμενα παλι κοριτσια μου η μπεμπα μου ολο δεξια παει και μπαστακωνεται ! δεν εχει κουνηθει απο εκει βδομαδες τωρα εχει καταβολευτει , καμια φορα την χαιδευω και παει λιγο προς το κεντρο μετα τσουπ παλι εκει !
ρε κοριτσια σας εχει πεταχτει ο αφαλος ? εμενα λιγο ναι .. ιδικα αμα τεντωθω τρομαζω ετσι οπως πεταγεται εξω ! χιχιχι
τι να σου πω ρε ειρηνακι ! εγω την εβγαλα ενα χρονο πριν μηνω εγκυος και ειχε μεινει σχεδον οπως ηταν !!! τωρα οταν με το καλο γεννησω θα χωρανε 2 σκουλαρικια μεσαirenehr έγραψε:Εμένα δεν έχει βγει (ακόμα) ο αφαλός αλλά εκεί που είχε αρκετό βαθούλωμα τώρα είναι σχεδόν ένα με την επιφάνεια!
Βασούλα η τρύπα στον αφαλό δεν κλείνει αν δεν φοράς σκουλαρίκι για ένα διάστημα?
χαχα μπορείς να αποθηκεύεις τίποτα αν θες! καλή κρυψώναvasoulagal έγραψε:
τι να σου πω ρε ειρηνακι ! εγω την εβγαλα ενα χρονο πριν μηνω εγκυος και ειχε μεινει σχεδον οπως ηταν !!! τωρα οταν με το καλο γεννησω θα χωρανε 2 σκουλαρικια μεσα
Γαλλίδα αν το θέμα σου είναι ότι πονάς ή κάτι τέτοιο δεν μπορώ να σου πω κάτι. Πάντως αν σε ενοχλεί αισθητικά, π.χ. φαίνεται ακόμα και όταν φοράς μπλούζα, κάποιες κοπέλες βάζανε από πάνω είτε σελοτέιπ φαρδύ είτε τραυμαπλάστ και δεν πολυφαινότανε. Ερχότανε σε μια ευθεία με την κοιλιά.gallida έγραψε:Εμένα έχει πεταχτεί ο αφαλός με γρομπαλάκι. Δεν μου είχαν κόψει καλά τον αφαλό όταν γεννήθηκα κ ποτέ δεν είχε μπει μέσα. Τώρα είναι σαν καρούμπαλο κ με ενοχλεί γμτ
Σιγά μανάρι μου.Δε σου είπε κανένας τίποτα.Ας μας γράφεις εσύ κάθε μέρα να έχουμε νέα σου και ας είναι και υπέρδιπλο πάπλωμαIoliAtore έγραψε:Αμάν αισθάνομαι πολύ άσχημα ... το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό.. δεν ξέρω γιατί μου βγαίνει έτσι .. μαλλον γιατί δεν μιλάω σε κανεναν σχεδόν ολη μέρα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης