101 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Παρ Οκτ 11, 2013 12:56 am
ntina_kostas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Απ' όσο φαίνεται,όχι...irenehr έγραψε:
Τελικά δεν έχει κανείς τρόπο επικοινωνίας με την Ιόλη? Να δούμε ότι όλα είναι καλά?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Απ' όσο φαίνεται,όχι...irenehr έγραψε:
Τελικά δεν έχει κανείς τρόπο επικοινωνίας με την Ιόλη? Να δούμε ότι όλα είναι καλά?
Με το καλό η μπουμπούκα σου...Να χαίρεσαι και τα άλλα 2 παιδάκια σου.Γερά και καλότυχα να είναι όλα τα παιδάκιαmamamia12 έγραψε:ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΟ 3ο ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!ΣΤΙΣ 10 ΓΕΝΑΡΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ!!
Εγώ είμαι η Κωνσταντίνα 26 χρονών στο 1ο παιδάκι έγκυος.mamamia12 έγραψε:ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ Η ΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 27,ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΜΑΙ Η ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ.ΧΙΧΙ!ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΤΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΚΑΙ 5.ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΛΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ,ΑΤΙΜΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ...
Mου θύμησες τα μικρά παιδάκια που όταν δεν τους αρέσει κάτι το βγάζουν.Αλήθεια δεν το αραίωσε καθόλου;matinaki1990 έγραψε:καλησπερα κοριτσια κ απο μενα.....με πηρε χθες το απογευμα η μικροβιολογος κ πηγα σημερα για την καμπυλη...τι σαν πηγα;;;; απαπαπαπαπαπα...μολις το ηπια δεν περασε ενα τεταρτο κ δυστυχως το εβγαλα..πφφφφφ...αι στο καλο.τι πραμα ηταν αυτο παναγια μου;; ημικρη καμπυλη ειχε αλλη γευση..αυυτο το πραμα σημερα ηταν απαπαπαπαπαπα...εκανα κ τις υπολοιπες εξετασεις..μαλλον θα παω παλι την δευτερα για καμπυλη
Δε θα κρατιόμουνelin1 έγραψε:Κωνσταντινα ειμαστε συναδελφοι δηλαδη, τι καλα!!!
ενταξει κι εγω το παλευω πολυ μη νομιζεις, μου βγαινει το λαδι κοινως...
κοριτσια ψυχραιμια οι ορμονες ειναι ατιμες αλλα τι να κανουμε...
εμενα ειχε ερθει μια πελατισσα η οποια μου ελεγε κατι παραλογα πραγματα και ειχα ψιλοαγριεψει και μου κανει 'εχεις και τις ορμονες τωρα' πως δεν την βουτηξα απο το μαλλι, και πως κρατηθηκα!!!
΄elin1 έγραψε:στο τσακ ημουν!!!!
α και το αλλο με εκνευριζει οταν μου χαιδευουν την κοιλια!!!! πωωωωω γινομαι εξαλλη!!!!
Όλοι το έχουμε κάνει κούκλα μου αλλά για φαντάσου από την ώρα που θα πετύχεις το γνωστό σου μέχριτην ώρα που θα φύγει μαζί με άλλα 3-4 άτομα να είναι από πάνω από το παιδί;Για την υπερβολή μιλάω και όχι για την λίγη ώρα που θα γυρίσεις να του κάνεις λίγο "ΑΧΟΥ ΤΟ!!!"...Κατάλαβες τι εννοώ;;kate_85 έγραψε:
Τωρα για το καροτσι ακι αυτο το εχω κανει να χαζευω μωρα φανταζομαι οτι θα γινει και στο δικο, θα προσπαθήσω να ειμαι ευγενικη
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης