Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
222 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 222 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

226Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 3:06 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
irenehr έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!
Μόλις γυρίσαμε από καφεδάκι και σε λίγο θα πάμε στους γονείς μου για φαγητό!
Εγώ προσπαθώ να πείσω το σύζυγο να πάμε καμιά Αθήνα ένα σ/κ τέλος του μήνα που θα σταματήσει να δουλεύει και Σάββατα αλλά φοβάται για το μωρό...είναι και η κουμπάρα μου εκεί που γέννησε πριν μια εβδομάδα και θέλω να τη δω...δεν ρωτήσαμε η αλήθεια και τη γυναικολόγο αν κάνει το αεροπλάνο τώρα που είμαι στο 7ο...αλλιώς ελπίζω να πάμε σε κανένα ξενοδοχείο σε χωριό του νησιού έτσι για αλλαγή παραστάσεων....
Συνήθως κάθε Νοέμβριο πηγαίνουμε εξωτερικό και τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα μείνω εδώ τουλάχιστον για ένα εξάμηνο ακόμα...
Καλημέρα Ειρηνάκι μου...Τί κάνεις;;
Αν θυμάμαι καλά απλά σου δίνει μια βεβαίωση ο γιατρός σου ότι μπορείς να ταξιδέψεις.Πάντως κάνεις κανονικά ταξίδι Smile

227Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 3:10 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου Ειρηνη!!! Εξωτερικο καθε Νοεμβριο!!! Τι καλα!!!! Smile

228Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 3:11 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Από την 36η εβδομάδα και μέτά λέει ότι θέλει βεβαίωση από γιατρό στην aegean και στην ολυμπιακή

229Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 4:24 am

IoliAtore

IoliAtore
Κορίτσια καλησπέρα κι από μένα! Πολύ όμορφη ηλιόλουστη μέρα σήμερα και βγήκαμε μία βολτίτσα σε ένα παρκο εδώ δίπλα για καφέ - είχα να βγω 2 βδομάδες!

Gallida για να απαντήσω σε προηγούμενη ερώτηση, ναι είχαμε πρόβλημα με μεγάλη αυχενική στο ένα και επίσης άσχημο ιστορικο με χρωμοσωμικές ανωμαλίες σε 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες (που δεν είχαν καλό τέλος βεβαίως).. τωρα είμαι με εξωσωματική. Εξ ου και το άγχος ...

Βασούλα για να απαντήσω και σε εσένα σχετικά με το αν κλωτσάνε, στον β' επιπέδου αν και κουνιόντουσαν και κλώτσαγαν σαν τρελά εγώ δεν χαμπάριαζα τίποτα!! Γενικώς δεν είμαι σίγουρη ακόμη αν νιώθω... νομίζω ότι νιώθω κάτι σαν κλωτσίτσες αλλά δεν είμαι και σίγουρη!!! και να φανταστείς σήμερα είμαι 21+2!!!! Αλλά η γιατρός είπε ότι οι παχουλές αργούν λίγο... Embarassed 

Κατά τα άλλα τι ευχάριστα είναι αυτά που διαβάζω, ταξιδάκια και τέτοια;; Σούπερ! Εχουμε και το 3ημερο 28ης εν όψει!!! Για εμάς βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση γιατί είμαι σχεδόν ξαπλα αλλά εύχομαι να κανονίσετε τα υπόλοιπα κορίτσια! Smile

Γκερλς να ρωτήσω κιόλας μιας και πιο πριν είχατε αρχίσει να λέτε για λίκνα καλαθούνες κτλ. Δεν μου πολυαρέσει η ιδέα λίκνο ή καλαθούνα γιατί θέλει ένα σωρό πράγματα πάλι, δλδ προίκα για λικνο, στρώμα για λίκνο, βάση, και δεν συμμαζεύεται. Από την άλλη ψιλο-φοβάμαι να τα βάλω στις κούνιες τους με το "σφηνάκι". Γι' αυτό σκέφτηκα το λίκνο-ριλάξ της Stokke, δεν χρειάζεται βάση (είναι μονοκόμματο), έρχεται με το στρωματάκι του, δεν χρειάζεται πάντα, είναι κομπλέ. Και αργότερα μπορείς να το χρησιμοποιείς μαζί με το ριλάξ γιατί μου αρέσει η ιδέα να είναι ψηλά το ριλάξ και όχι στο πάτωμα. Πώς σας φαίνεται; Είναι το bounce and sleep http://www.stokke.com/nursery/stokke-bounce-n-sleep/the-stokke-bounce-n-sleep-concept.aspx

Προτρέχω πολύ βεβαια -- ας μας βγουν και τα άλλα αποτελέσματα καλά -- αλλά ήθελα τη γνώμη σας!

230Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 4:35 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IoliAtore έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα κι από μένα! Πολύ όμορφη ηλιόλουστη μέρα σήμερα και βγήκαμε μία βολτίτσα σε ένα παρκο εδώ δίπλα για καφέ - είχα να βγω 2 βδομάδες!

Gallida για να απαντήσω σε προηγούμενη ερώτηση, ναι είχαμε πρόβλημα με μεγάλη αυχενική στο ένα και επίσης άσχημο ιστορικο με χρωμοσωμικές ανωμαλίες σε 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες (που δεν είχαν καλό τέλος βεβαίως).. τωρα είμαι με εξωσωματική. Εξ ου και το άγχος ...

Βασούλα για να απαντήσω και σε εσένα σχετικά με το αν κλωτσάνε, στον β' επιπέδου αν και κουνιόντουσαν και κλώτσαγαν σαν τρελά εγώ δεν χαμπάριαζα τίποτα!! Γενικώς δεν είμαι σίγουρη ακόμη αν νιώθω... νομίζω ότι νιώθω κάτι σαν κλωτσίτσες αλλά δεν είμαι και σίγουρη!!! και να φανταστείς σήμερα είμαι 21+2!!!! Αλλά η γιατρός είπε ότι οι παχουλές αργούν λίγο... Embarassed 

Κατά τα άλλα τι ευχάριστα είναι αυτά που διαβάζω, ταξιδάκια και τέτοια;; Σούπερ! Εχουμε και το 3ημερο 28ης εν όψει!!! Για εμάς βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση γιατί είμαι σχεδόν ξαπλα αλλά εύχομαι να κανονίσετε τα υπόλοιπα κορίτσια! Smile

Γκερλς να ρωτήσω κιόλας μιας και πιο πριν είχατε αρχίσει να λέτε για λίκνα καλαθούνες κτλ. Δεν μου πολυαρέσει η ιδέα λίκνο ή καλαθούνα γιατί θέλει ένα σωρό πράγματα πάλι, δλδ προίκα για λικνο, στρώμα για λίκνο, βάση, και δεν συμμαζεύεται. Από την άλλη ψιλο-φοβάμαι να τα βάλω στις κούνιες τους με το "σφηνάκι". Γι' αυτό σκέφτηκα το λίκνο-ριλάξ της Stokke, δεν χρειάζεται βάση (είναι μονοκόμματο), έρχεται με το στρωματάκι του, δεν χρειάζεται πάντα, είναι κομπλέ. Και αργότερα μπορείς να το χρησιμοποιείς μαζί με το ριλάξ γιατί μου αρέσει η ιδέα να είναι ψηλά το ριλάξ και όχι στο πάτωμα. Πώς σας φαίνεται; Είναι το bounce and sleep http://www.stokke.com/nursery/stokke-bounce-n-sleep/the-stokke-bounce-n-sleep-concept.aspx

Προτρέχω πολύ βεβαια -- ας μας βγουν και τα άλλα αποτελέσματα καλά -- αλλά ήθελα τη γνώμη σας!
ιολη επιτελους εκανες την εμφανιση σου!!!ελειπες καιρο και η αληθεια ειναι οτι ανησυχισα μιας και ησουν τακτικη εδω!!!διαβασα οτι ειναι ολα καλα με τα μωρακια σου!!ολα καλα να ειναι και για τις εξετασεις που περημενετε!!με το καλο!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την demaki88 στις Κυρ Οκτ 13, 2013 4:39 am, 1 φορά

231Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 4:37 am

ntina_kostas

ntina_kostas
IoliAtore έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα κι από μένα! Πολύ όμορφη ηλιόλουστη μέρα σήμερα και βγήκαμε μία βολτίτσα σε ένα παρκο εδώ δίπλα για καφέ - είχα να βγω 2 βδομάδες!

Καλώς την ζουζούνα μας Smile Μια χαρά ήταν στα κιλά τους τα μωράκια σου απ' ότι είδα Smile Όσο για λίκνο δε θα μπώ καν στον κόπο.Στην αρχή έτσι και αλλιώς θα έχω πορτ μπεμπέ και έχει και βάση οπότε θα την έχω εκεί μέσα τη μικρή.Μπαίνει και στρωματάκι κιόλας.Μετά από το μήνα θα επιχειρήσω την κούνια της.Έτσι λέω...Βέβαια δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στην πορεία Razz 

232Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 4:58 am

irenehr

irenehr
Καλά είμαι Ντινάκι! Την τελευταία βδομάδα έχω δει απότομη αύξηση στην κοιλίτσα μου Razz
Ζητάνε βεβαίωση οι αεροπορικές για να ταξιδέψουμε? Το ψήνω για τέλος Οκτώβρη αλλά θα δούμε αν βρούμε καλές τιμές και αν πάρουμε το οκ από τη γιατρό γιατί κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική...
Ελλιν είμαι πορωμένη με τα ταξίδια! Μπορεί να μην έχω καταφέρει να μαζέψω λεφτά για αυτοκίνητο αλλά το ταξιδάκι μου το κρίνω απαραίτητο!! Smile
Ιόλη τέλεια που πήγατε βολτούλα! Και εδώ έχει τέλεια μέρα σήμερα!
Εγώ κορίτσια δεν θα πάρω ούτε καλαθούνα ούτε λίκνο. Με όσες το συζήτησα μου είπαν ότι είναι πεταμένα λεφτά οπότε λέω να το βάλω στην κούνια κατευθείαν και το πιθανότερο χωρίς σφήνα...

233Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 5:17 am

vasoulagal

vasoulagal
ιολη και ειρηνη καλησπερα !! ειρηνακι μαλλον κιεγω κατευθιαν στην κουνια του θα το βαλω... ιολη μου ωραιο αυτο μαρεσει πολυ ! σε τι τιμη το βρηκες?

234Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 5:29 am

IoliAtore

IoliAtore
demaki σε ευχαριστώ για τις ευχές, μακάρι! Smile

κορίτσια όταν λέτε θα το βάλετε στην κούνια του, στο δικό του δωμάτιο; ή στην κρεβατοκάμαρα; γιατί εμάς στην κρεβατοκάμαρα δεν χωράνε με τίποτα οι 2 κούνιες. Οπότε ή θα μπουν στην κούνια τους με σφηνα (αλλά φοβάμαι) και θα κοιμάμαι εγώ στο παιδικό (έχει κ μεγάλο κρεβάτι) ή θα πάρουμε κάτι που να χωράει στην κρεβατοκάμαρα.

Το bounce and sleep πουλιέται χώρια, 190 το ριλάξ και 170 το λίκνο. για αρχή λέω να πάρω μόνο το λίκνο.... δεν παίρνεις τπτ άλλο δλδ ούτε βάση ούτε πάντα ούτε στρώμα. Μόνο σεντονάκι. Μετά όμως μου αρέσει και το ριλάξ ιδίως που μπαίνει ψηλά.

δεν ξέρω προβληματίζομαι......

καλά θα μου πεις ας φτάσουμε ως εκεί και ας είναι αυτό το πρόβλημά μας!!!

ιρένε γ πού λέτε ταξιδάκι; και εγώ είμαι πολύ των ταξιδιών και του έξω γενικοτερα και ουσιαστικά εχω να βγω έξω όοοολους αυτούς τους μήνες (αν εξαιρέσεις έναν καφέ μία φορά την εβδομάδα ή μία στο 15ήμερο). Πριν με τον άντρα μου πηγαίναμε ταξίδια, ξενοδοχεία (ακομη και στην πόλη μας Smile ), εστιατόρια... τώρα τα κεφάλια μέσα!!! (και μακάρι να πάμε καλά και να συνεχίσουμε έτσι, τα κεφάλια μέσα!!!!) Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 328109 

235Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 5:53 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Ειρήνη μου σου είπα πιο πάνω ότι μετά την 36ή εβδομάδα ζητάνε βεβαιώσεις από τις αεροπορικές.Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου βάλουν αυτοκόλλητα προτεραιότητας στο εισιτήριο και στη βαλίτσα για να μην περιμένεις στην ουρά στον έλεγχο πχ χειραποσκευών και κατά την άφιξη για τις βαλίτσες! Smile

236Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 6:24 am

IoliAtore

IoliAtore
Αχ ειρήνη τωρα είδα ότι είχες ηδη γραψει πού σκέφτεστε για ταξιδι, σορι άκυρη η ερώτηση! Smile

Κορίτσια ν ρωτήσω κ κάτι αλλο: εχει καμια σας σαν σύμπτωμα αυτες τις έκτακτες συστολες στην καρδιά; Αυτήν την εβδομάδα μια κ θα παω στο νοσοκομειο γ τον Αιματολόγο να ελεγξουμε την ηπαρινη, μου ειπε η γιατρός μου ν παω και σε καρδιολόγο. Εν τω μεταξυ τις 2 προηγούμενες εβδομάδες που ειχα περισσότερο αγχος ημουν συνέχεια με αυτα. Σαν αρρυθμιες είναι. Τα εχει καμια; Ελπίζω οχι βέβαια .. Είναι αρκετα ενοχλητικό και αυτο και η χαζο-παλινδρομηση (καουρες).. Αλλα τι να γίνει..

237Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 6:52 am

ntina_kostas

ntina_kostas
IoliAtore έγραψε:Αχ ειρήνη τωρα είδα ότι είχες ηδη γραψει πού σκέφτεστε για ταξιδι, σορι άκυρη η ερώτηση! Smile

Κορίτσια ν ρωτήσω κ κάτι αλλο: εχει καμια σας σαν σύμπτωμα αυτες τις έκτακτες συστολες στην καρδιά; Αυτήν την εβδομάδα μια κ θα παω στο νοσοκομειο γ τον Αιματολόγο να ελεγξουμε την ηπαρινη, μου ειπε η γιατρός μου ν παω και σε καρδιολόγο. Εν τω μεταξυ τις 2 προηγούμενες εβδομάδες που ειχα περισσότερο αγχος ημουν συνέχεια με αυτα. Σαν αρρυθμιες είναι. Τα εχει καμια; Ελπίζω οχι βέβαια .. Είναι αρκετα ενοχλητικό και αυτο και η χαζο-παλινδρομηση (καουρες).. Αλλα τι να γίνει..
Ιόλη μου,γλυκό μου κοριτσάκι,είδες τι καταφέρνεις με το άγχος σου;Κοίτα να ηρεμίσεις γιατί μόνο κακό κάνεις παρά καλό!!!

238Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 7:01 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Και μετά από ένα επιτυχημένο κέικ σοκολάτας που μόλις ψήθηκε,πάω να δω τη μεγάλη των μπάτσων σχολή και να τεντώσω το κορμί μου.Μάκια για την ώρα.

Ιόλη,αισιοδοξία μανάρι μου...Άντε να περάσουν οι μέρες να δείς ότι όλα καλά θα πάνε με τις εξετάσεις μπας και απολαύσεις λιγάκι την υπέροχη περίοδο που διανύεις.Φιλάκια και σε σένα και στα μπεμπίνια σου Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 417472 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 417472 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 417472 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 417472 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 417472 

239Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 7:17 am

irenehr

irenehr
Ιόλη εννοώ σε κούνια στη δική μας κρεβατοκάμαρα... ναι εννοείται αν δεν υπάρχει χώρος αναγκαστικά παίρνεις κάτι προσωρινό μέχρι να πάει στο δικό του δωμάτιο. Απλά σε μας έχει χώρο γι αυτό σκέφτομαι να μην ξοδέψουμε σε κάτι που θα είναι χρήσιμο μόνο μερικούς μήνες. Και μάλλον ο δικός μας δε θα βγει μικροκαμωμένος οπότε δεν χρειάζεται η σφήνα Smile
Ντίνα νόμιζα ότι έλεγες ότι ήθελε βεβαίωση πριν τις 36 εβδομάδες και ότι μετά απαγορεύεται. Μάλλον το διάβασα λάθος το μήνυμα σου! Έψαξα η αλήθεια για το τριήμερο 28/10 αλλά σκέφτομαι ότι θα μας βγει συνολικά με τα έξοδα εκεί (χωρίς διαμονή γιατί έχουμε φίλους Αθήνα) κανένα 500αρικο...τώρα με το μωρό τα μετατρέπω όλα σε κούνιες/ρούχα κτλ! Σκέφτομαι τι μπορούμε να πάρουμε με 500€ για το μωράκι μας και τα λυπάμαι! Η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι πολύ ένα ταξίδι αλλά ίσως να κάνω υπομονή...θέλει παραπάνω σκέψη πλέον!
Ιόλη όπως λέει και η Ντίνα σταμάτα να αγχώνεσαι!! Όλα τα συμπτώματα από το άγχος σου είναι!

240Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 7:22 am

mariameint

mariameint
kate_85 έγραψε:Μαρακι τι ειναι το "σφηνακι"Shocked 
και αυτο που ειπες για το μαρσιπο συμφωνω απολυτα , θα ψαξω σιγουρα υφασμα για νακανων εναν!
Kate όπως σου είπε ήδη η Βίκη, το σφηνάκι είναι για να κρατάει το μωρό σε πλάγια θέση. Προλαμβάνει το στριφογύρισμα του μετά το φαγητό, αποτρέπει την αναρρόφηση ενώ του επιτρέπει να κινεί άνετα τα χέρια του και τα πόδια του. Για τους πρώτους μήνες είναι αρκετά χρήσιμο.

gallida έγραψε:Καλημέραααα!Απο που είχες πάρει λίκνο?
Γαλλίδα το λίκνο το είχα πάρει από το mother baby.
http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=86&theid=86&open1=86&open2=&thepid=743&page=1
Εγώ το είχα πάρει σε λευκό και το είχα πάρει μόνο με στρώμα.

Επίσης επειδή θέλαμε στα 2 χρόνια να έχουμε και δεύτερο παιδί (κάτι που μας έκατσε τελικά) με βοήθησε πολύ αυτή η αγορά γιατί η πρώτη μου κόρη ακόμα κοιμάται στην κούνια και για 1 χρόνο ακόμα τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να κάνω καμία άλλη αγορά για κρεβατάκι.

IoliAtore έγραψε:
Ιόλη να σου κάνω μια ερώτηση; Τι σημαίνει φοβάμαι το σφηνάκι; Ο λόγος που το χρησιμοποιείς είναι ακριβώς για να μην φοβάσαι... Μήπως εννοείς κάτι άλλο;

http://www.something-special.gr

241Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 7:53 am

IoliAtore

IoliAtore
Λέτε απο το αγχος οι αρρυθμιες ε; Ναι μπορει.. Μόλις πέρασα μια ώρα ξαπλα με χαλαρωτικη μουσική για εγκύους κ χαλαρωσα αρκετα Smile

Αλλα η μεγαλύτερη χαλάρωση θα ερθει αν είναι οκ οι εξετάσεις Smile

Την κούνια φοβαμαι οχι το σφηνάκι - το εξέφρασα λάθος. Αν κ οπως ειπα δεν εχει χώρο γ κούνια (ουτε καν μια) Δημ κρεβατοκάμαρα μας οπότε αν τα βάλω απευθειας στις κουνιας θα πρεπει ν κοιμάμαι εγω στο παιδικό (αρα να ξυπνάω μόνον εγω). Είναι μια λύση. Η αλλη λύση είναι ν παρουμε τα λίκνα που θ μπουν στην κρεβατοκάμαρα. Αλλα το σκέφτομαι και απο λεφτα αλλα και διότι πιστεύω ότι το ειδικό στρώμα της κουνιας μπορει να είναι καλύτερο απο το στρωματακι του λίκνου.. Ξερω γω..

Κεικ σοκολάτας;; Αμάν... Smile

242Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 8:45 am

gallida

gallida
Καλησπέρα κούκλες. Μου έχει κολλήσει να πάρω λικνάκι έχω ξετινάξει όλα τα σάιτ.
Οι προίκες μου φαίνονται ακριβές μόνο....

243Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 9:56 am

IoliAtore

IoliAtore
Της stokke πώς σου φαίνεται gallida; δεν χρειάζεται προίκα φουλ, μόνο σεντονάκι από ό,τι καταλαβαίνω.

244Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 9:59 am

gallida

gallida
Ωραίο της stokke αλλά λίγο ακριβό. Εχω δει λικνάκια στα 100 ευρώ κάπου εκεί θα κυμανθώ γιατί δεν θα βγάλει τα λεφτά του.Εγώ έχω τρέλα με κουνουπιέρες, θέλω να είναι πριγκηπικό!

245Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 10:03 am

IoliAtore

IoliAtore
Ναι, η αλήθεια είναι ότι της stokke έχει καπως λιτό σχέδιο (εμένα μου αρέσει αλλά αν θέλεις κουνουπιέρα κτλ καμία σχέση). Εμ ναι είναι λίγο πιο ακριβό αλλά δεν χρειάζεσαι πάντα. Τα λίκνα που λες είναι κομπλέ στα 100 ευρώ; Δλδ με τη βάση τους; Γιατί στις καλαθούνες παίρνεις χώρια τη βάση.

Φαντάσου εμείς που θα τα πάρουμε όλα επί 2!!! (με το καλό ναρθουν και μετά χαράς θα τα πάρουμε, βέβαια, απλώς λέω....) Smile Smile Smile

246Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 10:05 am

gallida

gallida
Το λίκνο ναι,με τη βάση βγαίνει το πιο φτηνό στα 100 ευρώ...Δεν ξέρω τι θέλω να πάρω βασικά. Ωραίο είναι και της chicco που διπλώνει στα 2 και μεταφέρεται οπότε είναι ιδανικό για γιαγιάδες κτλ....

247Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 10:11 am

IoliAtore

IoliAtore
Καλά λες αυτό της chicco που διπλώνει είναι και κομψο αλλα και βολεύει να μπορείς να το μεταφέρεις!!

Εμείς έχουμε σκεφτεί πάνω κατω τι θέλουμε για το σπίτι μας αλλά για τυχόν μεταφορά σε γιαγιάδες ή σε εξοχικό δεν σκεφτήκαμε καθόλου!!! Για τις γιαγιάδες βασικά γιατί στο εξοχικό (καλά ναμαστε) θα πάμε καλοκαίρι οπότε αν χρειαστεί θα παρουμε τπτ κουνίτσες ή παρκοκρέβατα τότε.. (ιδέα δεν έχω αν μπορούν να κοιμηθούν 1 μήνα σε παρκοκρέβατο).

Για τις γιαγιάδες όμως είναι καλό να υπάρχει κάποια πρόβλεψη πχ το οτι μεταφέρεται το λίκνο θα σε βολέψει αν μπορεί η γιαγιά να προσέχει το μικράκι τον πρώτο καιρό.

Θα επιστρέψεις άμεσα στη δουλειά; Σε φροντιστήριο δεν είσαι;

248Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 10:13 am

gallida

gallida
Ναι άμεσα θα επιστρέψω, 2 βδομ θα κάτσω μόνο. Οπότε η μαμά μου να είναι καλά.Αρα θα χρειαστεί κάπου να κοιμάται το μωρό. Ή θα υπάρχει 2η κούνια, μπελάς (θα μας δώσει η κουνιάδα μία αλλά εγώ θέλω να πάρουμε νέο σετάκι δωματίου) ή θα πάρω κάτι τέτοιο,τώρα μου ρθε το απλό το λίκνο φαντάζομαι δεν μεταφέρεται εύκολα.

249Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 10:20 am

IoliAtore

IoliAtore
2 εβδομάδες; Crying or Very sad Εγώ ευτυχώς έχω καλή άδεια μετά.. καλώς εχόντων.. βεβαια στο ελεύθερο επάγγελμα ΠΡΕΠΕΙ να επιστρέψω ΑΜΕΣΑ αλλά είναι από το σπίτι, οπότε.. κάπως ελπίζω να τα βολεψω...

Οπότε χρειάζεσαι σίγουρα κάποια τέτοια λύση... Ωστόσο το λίκνο είναι για τον πρώτο καιρό, μετά σίγουρα θα χρειαστεί κάτι πιο μεγάλο για το σπίτι της μητέρας σου. Αυτό που μεταφέρεται είναι οκ από την αποψη μην χρειαστεί να παρεις και 2 λίκνα για τόσο λίγους μήνες.

250Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #3# Κυρ Οκτ 13, 2013 10:25 am

gallida

gallida
Εκτός κι αν στη μαμά μου κοιμάται στο πορτ μπεμπέ από το καρότσι....
Και δεν έχω χρόνο να σκεφτώ καν με τόση δουλειά γμτ. Αρχίζω και βαραίνω κ νιώθω χάλια...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις