26 Απ: υπερηχως β επιπεδου με 2 προβληματα Πεμ Οκτ 24, 2013 10:54 pm
Tinkerbell10
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο ρε κορίτσι! Άντε τώρα ηρέμησε και απόλαυσέ το όσο μπορείς περισσότερο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
ακριβώς οπως τα λεει η κοπελα.Lillybell έγραψε:Γεια σου μελαχρινη. Εγω ειχα τελεια αυχενικη και papp - a..Τα ποσοσστα μου ηταν χαμηλου κινδυνου. Στον Β επιπεδου ειχα ΜΟΝΟ ενα υποπλαστικο ρινικο οστο. Ολα τα υπολοιπα ηταν τελεια. Τελικα το παιδι μου ειχε συνδρομο dOwn...melaxrini έγραψε:καλησπερα στην παρεα. κοριτσια βοηθηστε με γιατι θα σκασω απο την παρασκευη που το εμαθα. εκανα τον υπερηχω β επιπεδου την παρασκευη και ο γιατρος με εβγαλε 2 προβληματακια το ενα ειναι παχυνση αυχενικης πτυχης και το αλλο και υπερηχογενεις καρδιακη εστια( ενας μικροκοκκος). με ειπε αυξανουν τα αποτελεσματα για συδρομο down. και με ειπε να συζητησω με τον γυναικολογο να κανω αμνιοπαρακεντηση. το θεμα ειναι το εξης ολες η εξετασεις ειναι καλες και το papp-a. ο γυναικολογος με ειπε αν θελεις να την κανεις την κανεις να σου φυγει η ιδεα. αλλα με ειπε οτι δεν διατρεχει κανενα κινδυνο γιατι αυτο το συναντανε καθημερινα και δεν ειναι κατι το ανησυχητικο. εσεις τι λετε? πειτε γνωμες μανουλες να παρω δυναμη!
Τα πραγματα ειναι απλα..Αν δεν σε νοιαζει και αποδεχεσαι το παιδι που ερχεται οπως κι αν ειναι, δεν κανεις τιποτα και περιμενεις. Αν σκεφτεσαι οτι θελεις να ξερεις απο τωρα ξεκαθαρα κι επισης αν σκεφτεσαι οτι δεν θελεις ενα τετοιο παιδι κανεις την αμνιο και προχωρας αναλογα. Μην μπερδευεσαι και μην ψαχνεις απαντησεις στα φορουμ. Ειναι σοβαρες αποφασεις αυτες.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης