126 Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Οκτ 24, 2013 8:37 am
margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεν ήταν και λίγο το σοκ Ντεμάκι. Για αυτό και έχεις ταραχτεί. Θα σου περάσει.
Πάρε τον άντρα σου και βγες βολτίτσα.
Πάρε τον άντρα σου και βγες βολτίτσα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
κατερινιω μου σε ευχαριστω για τη συμπαρασταση!!αφου δεν εγινε κανενα μεγαλυτερο κακο παλι καλα!!μονο που σκεφτομαι οτι θα μπορουσα να ειχα ταχυτητα και να χτυπισει περισσοτερο τρελενομαι!!σημερα εδωσα τη μεγαλη στη πεθερα μου για να ξεκουραστω οσο γινετε!!!katerina1983 έγραψε:
ντεμακι κοιτα να ηρεμησεις,μην στεναχωριεσαι.το καταλαβαινω το σοκ ηταν μεγαλο,κοιτα τον εαυτο σου και την οικογενεια σου και τον μικρουλη σου......τελος καλο ολα καλα....
θα ξαναοδηγησεις μολις ηρεμησεις απο το σοκ.....
καλα τι να πω...τι χομπι και αυτος?και τυφλα κιολας?
κοιτα να εισαι καλα,καθησε ξεκουρασου,ηρεμησε και ολα καλα θα πανε!!!
τερμα ασχετοmonokerina έγραψε:Θα χαρούν και τα πεθερικά σου !
καλημερα νανακα!!ξεκουραση σημερα ε??απολαυσετο!!nanakaboubou έγραψε:καλημερεςςςςςςςςςςςςςς
σημερα εχει ρεπουδακι κ ολο γουτσου γουτσου με το μπιζουδακι...
ντεμακι μου τι να πω,... μεσα στην ατυχια σου ησουν τυχερη που δεν εγινε τιποτα χειροτερο προσπαθησε να μη το σκεφτεσαι να λες ηταν να γινει κ εγινε κ τελειωσε... ουφφφ να εισαι χαλαρη συνεχεια...
μαρη πας καλα??? κατσε να χαραρωσεις απο το σοκ σου μην επιβαρυνεις τον κουκλο σου... αε απο βδομαδα... μη κανεις τιποτα το 3ημερο απλα χαλαρωσε.. α ημουν στη θεση σου ουτε μπορω να το σκεφτω πως θα ημουν... εδω οταν οδηγαω και εχει στο δρομο γατα η σκυλο παθαινω σοκ μην πεταχτει... φαντασου ανθρωπο... κατσε και μην κανεις ΤΙΠΟΤΑ!!! ΟΚ??demaki88 έγραψε:καλημερα νανακα!!ξεκουραση σημερα ε??απολαυσετο!!nanakaboubou έγραψε:καλημερεςςςςςςςςςςςςςς
ντεμακι μου τι να πω,... μεσα στην ατυχια σου ησουν τυχερη που δεν εγινε τιποτα χειροτερο προσπαθησε να μη το σκεφτεσαι να λες ηταν να γινει κ εγινε κ τελειωσε... ουφφφ να εισαι χαλαρη συνεχεια...
σημερα ειμαι καλυτερα νανακα απο ψυχολογια..
σκεφτομαι να εβαζα χαλια αλλα ακομα ειμαι στη σκεψη γαμ@@ο!!
ξεκουραση νανακα δυσκολα αυτο το σαββατοκυριακο γιατι αυριο εχουμε γιορτη και εγω και ο συζηξ!! θα εχουμε σιγουρα πολλες επισκεψεις!!και μονο που σκεφτομαι τη ζαλουρα με προσεχε και τι ηταν αυτο που επαθες και χιλιες δυο συμβουλες και πιπιλισμα το μυαλο με πιανει ζαλη!!λοιπον ναι χαλια απο βδομαδα μη μου τα κανουν και χαλι μαυρο!!nanakaboubou έγραψε:μαρη πας καλα??? κατσε να χαραρωσεις απο το σοκ σου μην επιβαρυνεις τον κουκλο σου... αε απο βδομαδα... μη κανεις τιποτα το 3ημερο απλα χαλαρωσε.. α ημουν στη θεση σου ουτε μπορω να το σκεφτω πως θα ημουν... εδω οταν οδηγαω και εχει στο δρομο γατα η σκυλο παθαινω σοκ μην πεταχτει... φαντασου ανθρωπο... κατσε και μην κανεις ΤΙΠΟΤΑ!!! ΟΚ??demaki88 έγραψε:καλημερα νανακα!!ξεκουραση σημερα ε??απολαυσετο!!nanakaboubou έγραψε:καλημερεςςςςςςςςςςςςςς
εμμ αυτο που το πας να τα βγαλεια καθαρα και την δευτερα να θελουν πλυσιμο ?? δε λεει?? οσο για την ζαλουρ κοφτο σε ολους.. πες οτι εχεις ταραχτει αρκετα και προσπαθεις να το ξεχασεις και να μην σε πιλατευουν το κεφαλι.. φτανει.... αμαν μωρε.. και συ και ο ανδρας σου μαζι γιορταζετε?? δημητρης??demaki88 έγραψε:ξεκουραση νανακα δυσκολα αυτο το σαββατοκυριακο γιατι αυριο εχουμε γιορτη και εγω και ο συζηξ!! θα εχουμε σιγουρα πολλες επισκεψεις!!και μονο που σκεφτομαι τη ζαλουρα με προσεχε και τι ηταν αυτο που επαθες και χιλιες δυο συμβουλες και πιπιλισμα το μυαλο με πιανει ζαλη!!λοιπον ναι χαλια απο βδομαδα μη μου τα κανουν και χαλι μαυρο!!nanakaboubou έγραψε:μαρη πας καλα??? κατσε να χαραρωσεις απο το σοκ σου μην επιβαρυνεις τον κουκλο σου... αε απο βδομαδα... μη κανεις τιποτα το 3ημερο απλα χαλαρωσε.. α ημουν στη θεση σου ουτε μπορω να το σκεφτω πως θα ημουν... εδω οταν οδηγαω και εχει στο δρομο γατα η σκυλο παθαινω σοκ μην πεταχτει... φαντασου ανθρωπο... κατσε και μην κανεις ΤΙΠΟΤΑ!!! ΟΚ??demaki88 έγραψε:καλημερα νανακα!!ξεκουραση σημερα ε??απολαυσετο!!nanakaboubou έγραψε:καλημερεςςςςςςςςςςςςςς
Ακριβώς, κι όχι τίποτα άλλο, πήγα και το μπλε μου το ταγέρ για καθάρισμα να το 'χω έτοιμο και τώρα κάθεται στη ντουλάπα. Εσύ ηρέμησες καθόλου;demaki88 έγραψε:και θυμηθικες τον πολυκερατα ξερολα ε μαμα τοματο???απο χθες που μπηκε η ολιβια για καποια στιγμη δεν εχει ξαναδωσει παρον!!
και η Ζίνι επίσης. Κι εγώ είμαι κρεβατωμένη με το λαπτοπ αγκαλιά αλλιώς ένα σωρό δουλειές έχω κι εγώ!demaki88 έγραψε:ναι ηρεμισα αρκετα,σε ευχαριστω για το ενδιαφερον!! και η ρουντι δεν εμφανιζεται και η ιουλιανα και η λιλιμπελ..κριμας!!!
Eδώ είμαι Ντεμάκι μου. Κάθε μέρα. Σας διαβάζω αλλά δεν έχω κουράγιο να σας γράψω. Δεν είμαι πάλι στα καλύτερά μου. Όπου σταθώ λιποθυμάω. Πρέπει μόνιμα να έχω άνθρωπο δίπλα μου. Γενικότερα όμως πολύ καλά. Ο μπέμπαρος κλωτσάει αβέρτα...Η εντε έχει πολλές μέρες να εμφανιστεί και η ζίνι. Οι άλλες χαζομπαίνουν πού και πού....demaki88 έγραψε:ναι ηρεμισα αρκετα,σε ευχαριστω για το ενδιαφερον!! και η ρουντι δεν εμφανιζεται και η ιουλιανα και η λιλιμπελ..κριμας!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης