Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
463 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 463 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 42]

101το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Οκτ 23, 2013 4:36 am

roodie

roodie
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
margdimitra έγραψε:Πως σου ήρθε βρε roodie ότι θα γεννήσεις πρόωρα? Βιάζεται το θηριάκι?
Δεν νομίζω οτι βιάζεται μωρέ ο μικρούλης εμένα μου κόλλησε η ιδέα. Έβλεπα κάτι σκατό όνειρα και ψιλό φοβάμαι. Έχω ραντεβού με το γιατρό στις 31 για να τον δώ. Ίσως φταίει που πέρασε κι ακριβώς ένας μήνας από τότε που πήγα τελευταία φορά. Εν τω μεταξύ ακούω όλες τις κοπέλες που λένε για συσπάσεις κι εγώ ίσως επειδή είμαι πρωτάρα δεν έχω καταλάβει κάτι. Κι ανησυχώ μήπως έχω και δεν τις παίρνω χαμπάρι.

102το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Οκτ 23, 2013 4:38 am

margdimitra

margdimitra
demaki88 έγραψε:
margdimitra έγραψε:Πως σου ήρθε βρε roodie ότι θα γεννήσεις πρόωρα? Βιάζεται το θηριάκι?
και εγω μαργαριτα με το αγχος αυτο ειμαι!!
Όχι βρε Ντεμάκι. Μην αγχώνεσαι. Smile 

103το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Οκτ 23, 2013 4:39 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:Το μισό καλάθι ήταν γεμάτο από σοκολάτες.

Το θήλαστρο αγόρασέ το αν θέλεις για να νιώθεις ασφάλεια. Αλλά πριν τις σαράντα μέρες μην το χρησιμοποιήσεις. Ακόμα και τούμπανο να είναι το στήθος, βγάλε με το χέρι καλύτερα για να το αποσυμφορήσεις. ΟΧΙ θήλαστρο τις πρώτες σαράντα μέρες κατηγορηματικά. Πρέπει να εδραιωθεί ο θηλασμός και μετά να βάλεις θήλαστρο.
ρουντι μου τα ξερω αυτα αλλα οπως ειπες μονο και μονο για να νοιωθω ασφαλεια το θελω διπλα μου!!με φοβίζει πολυ ο θηλασμος και απο φοβο δεν θηλασα την δευτερη ουτε μια φορα!τωρα θελω παρα πολυ να θηλασω αλλα ελα που φοβαμαι τον πονο!!

104το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Οκτ 23, 2013 4:39 am

margdimitra

margdimitra
roodie έγραψε: Εν τω μεταξύ ακούω όλες τις κοπέλες που λένε για συσπάσεις κι εγώ ίσως επειδή είμαι πρωτάρα δεν έχω καταλάβει κάτι. Κι ανησυχώ μήπως έχω και δεν τις παίρνω χαμπάρι.[/b]
Θα το πάρεις χαμπάρι όταν είναι καλέ!!!
Τι το πέρασες??? Απλή υπόθεση? Laughing 

Σοκολάτες ε?
Ενώ έχει ζέστη ακόμα ρε παιδί μου... εγώ είμαι σε χειμωνιάτικη φάση γλυκών. Όλο σοκολάτα θέλω και εγώ. Και σιροπιαστά φυσικά. Wink 

105το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Οκτ 23, 2013 4:41 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:
Δεν νομίζω οτι βιάζεται μωρέ ο μικρούλης εμένα μου κόλλησε η ιδέα. Έβλεπα κάτι σκατό όνειρα και ψιλό φοβάμαι. Έχω ραντεβού με το γιατρό στις 31 για να τον δώ. Ίσως φταίει που πέρασε κι ακριβώς ένας μήνας από τότε που πήγα τελευταία φορά. Εν τω μεταξύ ακούω όλες τις κοπέλες που λένε για συσπάσεις κι εγώ ίσως επειδή είμαι πρωτάρα δεν έχω καταλάβει κάτι. Κι ανησυχώ μήπως έχω και δεν τις παίρνω χαμπάρι.
βρε συ θα τις καταλβαινες δεν υπαρχει περιπτωση ακομα και να μην σε πονανε οταν θα εχεις θα το καταλαβεις!!να χαιρεσαι που δεν εχεις!

106το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Οκτ 23, 2013 4:43 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:
roodie έγραψε: Εν τω μεταξύ ακούω όλες τις κοπέλες που λένε για συσπάσεις κι εγώ ίσως επειδή είμαι πρωτάρα δεν έχω καταλάβει κάτι. Κι ανησυχώ μήπως έχω και δεν τις παίρνω χαμπάρι.[/b]
Θα το πάρεις χαμπάρι όταν είναι καλέ!!!
Τι το πέρασες??? Απλή υπόθεση? Laughing 

Σοκολάτες ε?  
Ενώ έχει ζέστη ακόμα ρε παιδί μου... εγώ είμαι σε χειμωνιάτικη φάση γλυκών. Όλο σοκολάτα θέλω και εγώ. Και σιροπιαστά φυσικά. Wink 
γιατι κατα εποχη πανε οι σοκολατες???και στην αφρικη με το λιοπυρι να ημουν δεν θα αντεχα χωρις σοκολατα!!με πιανει πονοκεφαλος οταν δεν τρωω κατι σοκολατοειδες εστω μικρο την ημερα!!

107το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Οκτ 23, 2013 4:46 am

roodie

roodie
demaki88 έγραψε:
roodie έγραψε:
βρε συ θα τις καταλβαινες δεν υπαρχει περιπτωση ακομα και να μην σε πονανε οταν θα εχεις θα το καταλαβεις!!να χαιρεσαι που δεν εχεις!
Από που θα τις καταλάβω. Όλοι αυτό λένε αλλά καμία δεν μου έχει πεί πως νιώθει όταν γίνονται συσπάσεις...Sad Sad Sad 

108το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Οκτ 23, 2013 4:51 am

margdimitra

margdimitra
Σαν πόνος από κολικό νεφρού στο χειρότερο.

109το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Οκτ 23, 2013 4:53 am

roodie

roodie
margdimitra έγραψε: Σαν πόνος από κολικό νεφρού στο χειρότερο.
Ο πόνος είναι παρατεταμένος ή σουβλιές???Πόσο συχνά πρέπει να με πιάνει για να ανησυχήσω και τι κάνω εκείνη την ώρα για να ανακουφιστώ???

110το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Οκτ 23, 2013 4:55 am

margdimitra

margdimitra
Άσε μας μαρή...
Στον καθένα από εμάς ο πόνος και τον πως τον αντιλαμβανόμαστε διαφέρει.
Εγώ πχ. δεν άντεχα με τίποτα. Άλλες είναι πιο ψύχραιμες.
Μην σε πιάνει ταραχή. Να είσαι ήρεμη και ας είναι καλά η επισκληρίδιος.

111το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Οκτ 23, 2013 4:56 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η κοιλια σκληραινει και νοιωθεις ενα τραβηγμα μεχρι πιισω στην πλατη καποιες φορες.σκληραινει ολη η κοιλια πετρωμα που λενε.μπορει να νοιωθεις τσιμπηματα χαμηλα στην κοιλια οπως οταν εχεις περιοδο.εγω οταν με πιανει που πετρωνει η κοιλια νοιωθω και μια δυσφορια η ανασα μου μικραινει.αν εισαι μια χαρα και δεν νοιωθεις κατι διαφορετικο απο οτι συνηθως εισαι μια χαρα!τωρα που μπαινεις και στον 8ο εννοειται οτι θα νοιωσεις καποιες συσπασεις γιατι μεγαλωνει και πιο πολυ το μωρο συνεπως και η μητρα και προετοιμαζεται και για τον τοκετο. http://www.imommy.gr/healthguide/article/407/ola-osa-prepei-na-kserete-gia-tis-syspaseis/ εδω λεει και καποια πραγματα για να καταλαβεις ποτε θα ανησυχεις.
παντως αν δεν νοιωθεις καποια ενοχληση η πονο εισαι μια χαρα μην αγχωνεσαι χωρις λογο!

112το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Οκτ 23, 2013 5:02 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:
margdimitra έγραψε: Σαν πόνος από κολικό νεφρού στο χειρότερο.
Ο πόνος είναι παρατεταμένος ή σουβλιές???Πόσο συχνά πρέπει να με πιάνει για να ανησυχήσω και τι κάνω εκείνη την ώρα για να ανακουφιστώ???
ο πονος απο τις συσπασεις διαφερει απο το τι συσπασεις εχεις.αν ειναι τελειες που λενε δηλαδη συσπασεις γεννας η μικρες.αλλα μπορει και να μην πονας πολυ οταν θα εχεις συσπασεις γεννας.ειναι και στη γυναικα και στην εγκυμοσυνη.εγω στην πρωτη ενοιωθα λιγοτερες συσπασεις απο τωρα αλλα πονουσα και ηταν δυνατες.τωρα κανω πολυ περισσοτερες αλλα λιγες φορες πονεσα.
εγω οταν με πιανει κανω ντουζ και χαλαρωνω.

113το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Οκτ 23, 2013 5:06 am

roodie

roodie
Νιώθω κάποιες σουβλιές ανα διαστήματα αλλά πόνος υποφερτός και τον αποδίδω στο μεγάλωμα της μήτρας. Πέτρωμα δεν έχω καταλάβει ακόμα. Μόνο κάποιες φορές όταν κουράζομαι πολύ που τσιτώνει όλη η κοιλιά και την νιώθω πιο βαριά. Θα ρωτήσω και τον ντοκτορα σε μια βδομάδα που έχω ραντεβού!!!

114το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Οκτ 23, 2013 5:09 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:Νιώθω κάποιες σουβλιές ανα διαστήματα αλλά πόνος υποφερτός και τον αποδίδω στο μεγάλωμα της μήτρας. Πέτρωμα δεν έχω καταλάβει ακόμα. Μόνο κάποιες φορές όταν κουράζομαι πολύ που τσιτώνει όλη η κοιλιά και την νιώθω πιο βαριά. Θα ρωτήσω και τον ντοκτορα σε μια βδομάδα που έχω ραντεβού!!!
ε αυτο που τσιτωνει ολη η κοιλια πετρωμα ειναι ντε!! να το πεις να μετρησεις και ποσες φορες το παθαινεις την ημερα.ποσο συχνα το εχεις?

115το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Οκτ 23, 2013 5:15 am

roodie

roodie
Μια δύο φορές την εβδομάδα το παθαίνω. Αλλά μόλις ξεκουράζομαι χαλαρώνει κατευθείαν.
Είδες τελικά? Καλά σας τα λέω εγώ οτι έχω αλλά δεν παίρνω χαμπάρι.
Ξέρετε τι μου συμβαίνει για την ακρίβεια? Δεν γούσταρα ανέκαθεν τις εγκύους που κάθονται και κλαίνε τη μοίρα τους όλη μέρα και που όλη την ώρα νομίζουν πως κάτι τους συμβαίνει. Επίσης δεν μου αρέσει να μουρμουράω όλη μέρα στον άντρα μου και στο γιατρό μου. Κι έτσι για πολλά πράγματα δεν μιλάω και τα θεωρώ φυσιολογικά. Ε κάπως έτσι και με τις συσπάσεις...

116το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Οκτ 23, 2013 5:22 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στο πρωτο μου παιδι και εγω δεν ηξερα οτι αυτο το τσιιτωμα ηταν συσπασεις ωσπου στον μηνα μου πηγα για τακοκαρδιογραφο οπως καθε εβδομαδα στον μηνα μας οι εγκυες.και εκει ακουω να μου λεει"καλε εσυ εχεις συσπασεις γεννας"κοιτιεμαι με τον αντρα μου και αναρωτιεμαι σε μενα μιλαει η τυπισσα??αλλα που αλλου αφου μονο εγω εκανα ζωνη!!εκανα συσπασεις 100αρες και 80αρες και δεν ειχα παρει χαμπαρι,νομιζα οτι απλα το μωρο μαζευετε σε ενα σημειο και γιαυτο τσιτωνει η κοιλια!

117το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Οκτ 23, 2013 5:28 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιτα αν οντως το νοιωθεις μια δυο φορες την εβδομαδα δεν ειναι τιποτα.και 1 2 φορες τη μερα να το νοιωσεις παλι τιποτα δεν ειναι.γενικα ομως οταν κατι σε προβληματισει μην σκεφτεις"ωχου τωρα να μην ενοχλω τον γιατρο θα σκεφτε οτι μοιρλιαζω"και τετοια!οτι ωρα να ειναι οτι μερα θα τον παρεις τηλ.εγω ειχα παει στο ιατριο σαββατο βραδυ για εξεταση ετσι γιατι κατι με φοβησε,τον εχω παρει 12 τη νυχτα τηλ.

118το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Τετ Οκτ 23, 2013 8:56 am

Γ_

Γ_
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Πώς είστε???

119το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Οκτ 24, 2013 1:58 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!
σημερα ειναι μια πολυ ασχημη μερα!!!
τρακαρα με ενα ποδηλατο το οποιο πηγαινε αναποδα εσπασε το ποδι του και εμενα απο το σοκ με πιασανε συσπασεις!!ξεκινησα γιουτοπαρ και ολα καλα!!
θελω να κλαιω ολη μερα!!!

120το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Οκτ 24, 2013 2:45 am

margdimitra

margdimitra
Ήσουν άτυχη. Πάλι καλά που δεν έγινε τίποτα χειρότερο.
Ηρέμησε τώρα και να είσαι καλά.

121το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Οκτ 24, 2013 2:51 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Ήσουν άτυχη. Πάλι καλά που δεν έγινε τίποτα χειρότερο.
Ηρέμησε τώρα και να είσαι καλά.
πηρα μεγαλη τρομαρα ειναι η αληθεια και σκεφτομαι οτι δεν θελω να ξαναοδηγησω!!και λυπηθικα παρα πολυ και τον κυριο με το ποδηλατο γιατι ηταν στο νοσοκομειο μηνες με σπασμενο ποδι και τωρα παλι το εσπασε.εντομεταξυ ηταν τυφλα 8μιση το πρωι καιεχει κανει χομπι να πεφτει πανω σε αμαξια αφου αποτι μας ειπε και ο ιδιος αλλα και οσοι τον ξερουν εχει παθει το ιδιο 15 φορες απο δικη του απροσεξια και σημερα πριν απο μενα πηγε να τον χτυπησει αλλο αμαξι που μας ειδε εκει και σταματησε και το ειπε.ο ιδιος οταν ειναι πεζος ποτε δεν κοταει τον δρομο πριν τον περασει!!!

122το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Οκτ 24, 2013 3:07 am

margdimitra

margdimitra
Αλκοτέστ του έκανε η αστυνομία?
Έχε το νου σου μη σου ζητάει και τα ρέστα μετά.

123το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Οκτ 24, 2013 5:35 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ξερω αν του εκαναν γιατι οταν ηρθαν ειχε ερθει το ασθενοφορο,μπορει οταν πηγαν στο νοσοκομειο,αλλα με πηραν τηλ να μου πουν τι δηλωσε και δεν ανεφεραν κατι τετοιο.

124το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Οκτ 24, 2013 7:11 am

Mamma Tomato

Mamma Tomato
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ντεμάκι, τώρα το είδα, ελπίζω να είσαι καλά. Πολλά φιλιά κορίτσι μου, ξεκουράσου και μην ταράζεσαι!

125το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 Empty Απ: το " cafe" μας #4# Πεμ Οκτ 24, 2013 8:08 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mamma Tomato έγραψε:Ντεμάκι, τώρα το είδα, ελπίζω να είσαι καλά. Πολλά φιλιά κορίτσι μου, ξεκουράσου και μην ταράζεσαι!
το " cafe" μας #4# - Σελίδα 5 417472  καλα ειμαι απο υγεια μαμα τοματο με το χαπι σταματησαν μετα απο λιγο και οι συσπασεις και απο αυτο εχω ησυχασει,η διαθεση μου ειναι πολυ πεσμενη και με εχει πιασει πολυ μελαγχολια κλαμα τι να πω??μηπως ειναι παρενεργειες του γιουτοπαρ??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις